Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Νέα δίωξη ιερέα, από το ... ιερατείο του Βόλου. Ενοχλεί τον κ. Ιγνάτιο, η αγάπη του λαού για τον πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ μητροπολίτη ΙΓΝΑΤΙΟΥ (βιντεο)
Ο διωκώμενος ιερέας πατέρας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ

Δεν αρκεί η δίωξη της Ορθοδοξίας απο τους οβριούς και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τα... κάστρα, πέφτουν εκ των έσω...

Κι αν ψάχνετε για ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ, θα τους βρείτε στα υψηλά πατώματα των ιερατείων...


Στην Θεσσαλονίκη ο μητροπολίτης (με μικρό "μ", γιατί δεν του αξίζει το κεφαλαίο "Μ"), διώκει τον πατέρα Νικόλαο Μανώλη... στην Ναύπακτο, ο μητροπολίτης Ιερόθεος, την Μονή και τους Μοναχούς της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος... και στον Βόλο, ο Ιγνάτιος... μητροπολίτης κι αυτός, διώκει τον πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα. (όλοι με μικρό "μ").

Το γιατί διώκεται ο πατέρας Γεώργιος Δεληκώστας, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς, θα το δούμε πιο κάτω...

Προηγουμένως, ας δούμε ποιός είναι Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ... δηλαδή, ποιός είναι ο μητροπολίτης Δημητριάδος... δηλαδή ο Ιγνάτιος...

Πρώτα θα δούμε τι μέρος του λόγου είναι ο ... "ΚΡΙΤΗΣ" και μετά ποιός είναι ο "ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ".
Πιστέψτε με έχει πολύ μεγάλη σημασία... θα εξαχθούν εξαιρετικά συμπεράσματα...

Για τα δούμε μερικά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τον εν λόγω, στο διαδίκτυο:


Καλλιόπη Σουφλή1. Η ΕΞΩΤΙΚΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ 1.000.000 ? ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ...(εδώ)


2. Μητρόπολίτης Ιγνάτιος: Όποιος αρνείται την προσφορά στους πρόσφυγες δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε Ορθόδοξος... (εδώ)3. ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΟΚ!! ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟ... (εδώ)4. Η Χρυσοπηγή είναι εδώ! Μείζον πρόβλημα ο Δημητριάδος Ιγνάτιος 

 Μείζον πρόβλημα για την εκκλησία, ο ΔημητριάδοςΙγνάτιος και οι αιρετικές θέσεις του.

 Μπορεῖ, ἡ τρόϊκα τῆς «Χρυσοπηγῆς» ―αὐτοῦ τοῦ φυτωρίου αἱρετικῶν καὶ σκανδαλοποιῶν ἐπισκόπων― νὰ διαλύθηκε ὑπὸ τὸ βάρος τῶν ἀνoμημάτων της, ἀλλὰ οἱ φθοροποιὲς γιὰ τὴν Ἐκκλησία ἰδέες καὶ πρακτικές της εἶναι ἐδῶ. Ὅπως εἶναι παροῦσα καὶ ἡ ἀδηφάγος προσπάθεια καταλήψεως ἐπιτελικῶν θέσεων ἐξουσίας ἐντὸς τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ τῶν ἐκτὸς τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως εὑρισκομένων ἐπιγόνων της. (εδώ)


5. KAΛΑ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΟΥ../. ΣΤΗΝ ΕΡΤ…


ΘΕΕ ΜΟΥ! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ…(εδώ)

 

 6. Ποιά "εκκλησία" ἐκφράζει ὁ Μητροπολίτης Δημητριάδος Ἰγνάτιος;

Ἀποδέχεται Μεταμοσχεύσεις καί νόμο «εἰκαζόμενης συναίνεσης» ἀποδίδοντας στήν Έκκλησία ἀπόψεις τῆς παρέας του
 Ὁ μητροπολίτης Βόλου κ. Ἰγνάτιος Γεωργακόπουλος, ὡς ἰνστρούχτορας τῆς Νέας Ἐποχῆς (καὶ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ποὺ τὴν προωθεῖ) βγῆκε χθὲς στὴν τηλεόραση τῆς «Νετ» καὶ α) ἀλλοιώνοντας τὴν Πατερικὴ Παράδοση,   β) προβάλλοντας μονομερῶς γνῶμες ἰατρῶν, ποὺ τὶς ταύτισε μὲ σύνολη τὴν ἰατρικὴ ἐπιστήμη, καὶ (τὸ χειρότερο γιὰ ἕνα Ἐπίσκοπο) γ) ὑποκαθιστῶντας τὴν Σύνοδο, προπαγάνδισε τὴν μεταμόσχευση ὀργάνων, καὶ ἰσχυρίστηκε ἄκομψα, ὅτι ἡ Ἐκκλησία ἀποδέχεται τὸν ἐγκεφαλικὸ θάνατο, ἐνῶ ἡ Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καὶ τῶν Ἁγίων δὲν ἔχει πάρει ὁμόφωνα καμιὰ τέτοια ἀπόφαση!!!  (εδώ)

 

7.  Λουκέτο στα σχολεία της Μητρόπολης Δημητριάδος!! 200 μαθητές στον δρόμο!  (εδώ)


8. Δημητριάδος Ιγνάτιος: ''Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία μας''(εδώ)

 

9. Δημητριάδος Ιγνάτιος:«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ»!!! (εδώ)

 

 

10. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τις καταγγελίες του βιομήχανου Λούλη κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου

 Όλα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος, στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρεά προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργηθεί στον Αλμυρό Μαγνησίας το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'".

Όπως από το εξώδικο του κ. Λούλη κατά της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, προκύπτει, όχι μόνο το έργο δεν έγινε, αντίθετα τα χρήματα έκαναν "ιερά" φτερά, μετά από συνεχόμενες αναλήψεις και επιπλέον στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, στο οποίο μάλιστα ως ταμίας εμφανίζεται η σύζυγος του κ. Λούλη, χωρίς η ίδια και ο σύζυγός της, να έχουν την παραμικρή ιδέα. (εδώ)

 

Και δεκάδες άλλα δημοσιεύματα, που θα έπαιρναν πολύ μεγάλο χώρο, για τον εν λόγω... μητροπολίτη, λάτρη και θιασώτη του  Οικουμενισμου και των εβραίων... (γι αυτό ακριβώς και τον βράβευσαν οι οβριοί... ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ).

Κι αυτός, έρχεται ως ... ΚΡΙΤΗΣ, ενος ιερέα, που ... ξεχώρισε από το πλήθος  των ιερέων, γιατί... έφερε τον λαό στην εκκλησία, γιατί  είναι πολύ αγαπητός... αλλά έκανε δυο ... "τεράστια αμαρτήματα"... έχει μηχανή χάρλεϋ και... καπνίζει... 

Ναι... πολύ καλά διαβάζετε...

Και φυσικά, "κατανοώ"  την αντίδραση του Ιγνάτιου... αφήστε που έχω την εντύπωση, πως αν ήταν κίναιδος, αν ήταν νεοταξίτης... οικουμενιστής, στοιχηματίζω πως δεν θα τον εξόριζε στο... πυρ το εξώτερον, αλλά θα του ήταν ιδιαίτερα αγαπητός...

Ας δούμε τώρα ποιός είναι ο ... ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ... Ο ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΣ...

Γιατί έσπασε κι ο διάολος το πόδι του, και τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά έναν από τους υπερασπιστές του διωκώμενου ιερέα...

Τον Θάνο Αναστασίου...

Τυτχάνει να γνωρίζω, να σέβομαι και να εκτιμώ και την προσωπικότητά του ως ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, και το ΗΘΟΣ και την Πίστη του στις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού.

Την επιστολή προς τον Ιγνάτιο, που ακολουθεί, υπογράφει ο Θάνος Αναστασίου...

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….. 


ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ Κ.ΙΓΝΑΤΙΟ


Ήταν απόγευμα μετά την τράπεζα…..ο ήλιος ήταν ακόμη ψηλά….ένας νεαρός καθηγητής, εξομολογουνταν σε ενα μυστηριακο κελι, σε εναν ιδιαιτερα υψηλο πνευματικα γεροντα, οπως αποδειχθηκε εκ των υστερων, απο πληθωρα γεγονοτων που συνεβησαν στη ζωη του καθηγητη…..κατα τη διαρκεια της εξομολογησης ο Γεροντας μεταξυ των αλλων, ρωτησε τον καθηγητη, αν εχει πνευματικο και αν πηγαινει τις Κυριακες στην Εκκλησια…..ο καθηγητης απαντησε αρνητικα και στα 2…..»πρεπει να πηγαινεις τουλαχιστον την Κυριακη αγορι μου…..και θα βρεις και εναν πολυ καλο πνευματικο λιγο καιρο αφου κατεβεις στο Βολο…..» ειπε ο γεροντας…..»δυσκολο γεροντα…..εχω παει σε διαφορους αλλα κανενας δεν με αγγιξε….» απαντησε ο καθηγητης….» Θα βρεις…..εχει εναν καλο για σενα η Παναγια….» αναφωνησε βεβαιος ο Γεροντας και ελεγε αληθεια…..!!!!

Μεσα στον Αυγουστο, ο καθηγητης ενα Κυριακατικο πρωινο, πηγε στην πλησιεστερη εκκλησια της Παναγιας…..στην Παναγια Τρυπα…..και εκει βρηκε αυτον που του ειχε πει ο Γεροντας…..απο την πρωτη στιγμη που τον ακουσε να ψελνει θυμηθηκε τα λογια του Αγιορειτη Γεροντα…..ετσι και εγινε λοιπον οπως τα ειχε πει ο Γεροντας…..


Ο καθηγητης συναντησε τον τελειο πνευματικο για να αναπαυει τη ψυχη του….λιγους μηνες αργοτερα ο καθηγητης επισκεφτηκε ενα Σαββατοβραδο την εκκλησια….ο Παπα Γιωργης ειναι μυστηριος και ξεχωριστος αλλωστε και δεν περιοριζεται ποτε στα τετριμμενα…..αυτο ειναι αλλωστε που ελκυει χιλιαδες ατομα σε αυτον και στην εκκλησια παραλληλα…..ανθρωποι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα πατουσαν ποτε το ποδι τους μεσα σε αυτην…..ειχε λοιπον καθιερωσει την Σαββατιατικη λειτουργια που εμπεριεχει εξορκισμους…..κατι το μοναδικο στα χρονικα της Πολης και οχι μονο…..μια λειτουργια που βοηθησε παρα μα παρα πολυ κοσμο…..εκεινο το βραδυ ο Παπας αργησε να βγει για τον καφε του….ο καθηγητης ρωτησε την κ.Φιλιτσα γιατι αργει και αυτη του απαντησε οτι κατι τρεχει με μια κοπελα…..η οποια και ειχε ερθει για πρωτη φορα με τον αδερφο της, ειδικα για τη συγκεκριμενη λειτουργια, αλλα με το που μπηκε στην εκκλησια και ακουσε τον Παπα να ψελνει εξορκισμους εκανε εμετο…..!!!!!

Ο καθηγητης αντιληφθηκε αμεσα τι ειχε συμβει…..κατευθυνθηκε προς το εσωτερικο της εκκλησιας…..μεσα στο εξομολογητηριο, ειδε τη νεαρη κοπελα να σφαδαζει στο πατωμα και να βριζει τον Παπα Γιωργη, που ειχε ιδρωσει, στην προσπαθεια του να βγαλει απο μεσα της τον δαιμονα που ειχε κυριαρχησει μεσα στο κορμι της…..ο αδερφος της προσπαθουσε να την κρατησει σταθερη και ο Παπας ειχε τον σταυρο του πανω στο κεφαλι της και διαβαζε εξορκισμους….ξαφνου μια βαρια ανδρικη φωνη ακουστηκε…..»Παπα αστην αυτην….ειναι δικια μου….» η φωνη βγηκε μεσα απο το ταλαιπωρημενο κορμι της δαιμονισμενης κοπελας…..ο Παπας ομως δεν την αφησε…..παλεψε οσο μπορουσε μαζι με τον αδερφο της….ο καθηγητης δεν αντεξε το αποτροπαιο θεαμα και βγηκε εξω συγκλονισμενος, αλλα συναμα εχοντας ευγνωμοσυνη στην πολυαγαπημενη Παναγια, για τον πνευματικο στον οποιο τον ειχε οδηγησει, για να τον ευχαριστησει για την επισκεψη του στο Α.Ορος…..!!!!!

Ηρθε λοιπον η ωρα και η στιγμη ο Μητροπολιτης μας κ.Ιγνατιος να εκδιωξει τον Παπα Γιωργη απο την Εκκλησια της Παναγιας μας…..


Με ποιο δικαιωμα αγαπητε Επισκοπε μας μεταθετετε τον Παπα Γιωργη μας;;; Μηπως επειδη εχει υπερβολικες δραστηριοτητες;;; 

Καποιοι συναδελφοι του πειραχτηκαν απο αυτο το γεγονος;;; Τους πειραξε τοσο πολύ η αποτομη αυξηση των πιστων που εκκλησιαζονται στην Παναγια Τρυπα; Γι αυτό σιγουρα εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης ο Παπα Γιωργης, επειδη η καλοσυνη του, η ταπεινοτητα του και το φως που εκπεμπει η ψυχη του, ελκυουν χιλιαδες πιστους να επισκεπτονται την Εκκλησια του….

Κανονικα αγαπητε Μητροπολιτα, που ηγειστε της Εκκλησιας στο Νομο, θα επρεπε ολοι οι Ιερεις να εχουν ως υποδειγμα τον Παπα Γιωργη και όχι να πραττουν προς την αντιθετη κατευθυνση…..διοτι ο Παπα Γιωργης εχει κανει μεγαλο καλο, σε παρα πολλους ανθρωπους και γι αυτο το ποιμνιο του, οχι τυχαια, τον αγαπα υπερβολικα…..θα επρεπε ολοι οι Ιερεις να εχουν πολλες δραστηριοτητες, υπερ του ποιμνιου τους και μονο υπερ αυτου…..ο κοσμος δεν ειναι χαζος και αντιλαμβανεται τα παντα…..ευχομαι να σας δωσει ο Θεος φωτιση και να ανακαλεσετε αμεσα την αποφαση σας…..γιατι αυτο ειναι το πρεπον και το δικαιο…..και ως Μητροπολιτης πρεπει να ειστε το φωτεινο παραδειγμα του δικαιου…..οπως ηταν ο Προκαθημενος σας Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος…..!!!!!

Επειδη γνωριζω πολυ καλα λοιπον οτι υπαρχει το αισθημα του δικαιου μεσα σας, σας καλω αμεσα να ανακαλεσετε, την βεβιασμενη, υπο κρατος πιεσης, αποφαση σας, για την αρση της αδικιας, εναντια οχι στον Παπα, αλλα στο ποιμνιο του που τον εχει αναγκη…..γιατι το ποιμνιο ειναι οργισμενο…..και οργη λαου, οργη θεου αγαπητε μου…..ο Θεος να σας εχει καλα Μητροπολιτα μου και να εχει καλα και τον αγαπημενο μας Ιερεα, του οποιου το εργο, πρεπει να στηριχτει απο εσας στον μεγιστο βαθμο, διοτι ειναι θεαρεστο…..ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟΥ…

http://www.ipetitions.com/petition/paramonipGDelikosta


πηγή«Εκστρατεία» στο Βόλο για να μην πάρει μετάθεση ο ιερέας με τη μηχανή Harley! Tι λέει ο ίδιος αλλά και οι πιστοί (βιντεο)


 
Διχασμένοι είναι τόσο οι πιστοί όσο και οι κληρικοί από την απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος να μεταθέσει τον «αντισυμβατικό» ιερέα της Παναγιάς Τρύπας, πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα.


H κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή βρέθηκαν στον Βόλο και μίλησαν με τους πιστούς που συγκεντρώθηκαν στην Παναγία Γορίτσα για να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση του παπά-Γιώργη.

Ο ιερέας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή και όπως τόνισε θα μιλήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Πηγή


 Για ν' ακούσουμε τι λέει και η αγαπημένη ηθοποιός, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου

Συνέντευξη Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου (εδώ)


 Τα συμπεράσματα, δικά σας... 
Εγώ, τα έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα...
Κι αν κάτι θα ήθελα να πω στον Ιγνάτιο, είναι τούτο;

"ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΣΚΗΤΕΨΕΙΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ,  ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑ"Καλλιόπη ΣουφλήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

37 σχόλια:

 1. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γι' αυτό ο ιγνάτιος ενοχληθηκε που ο π. Γεωργιος τον εκβάλει απο τα σώματα τών πιστών.

   Διαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ....
   ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΙ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ", ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ - ΜΑΜΩΝΑ - ΔΙΑΒΟΛΟ...
   ΦΥΣΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΙΧΕΙΣ... ΚΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΚΚΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ "ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ" ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΙ ΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ( ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ...)
   ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ... ΤΡΙΣΑΛΗΜΟΝΟ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΧΗΚΛΕΦΤΗΣ ....ΠΑΡΑ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΙ ΓΕΝΙΚΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣ.... ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ...
   ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΙ ΛΕΩ...
   ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
   ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ....ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ..

   Διαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...
   ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ...

   Διαγραφή
 2. Υπάρχει μεγάλη διαπλοκή και διαφθορά από παπάδες. Αυτό δεν έχει να κάνει βέβαια καμία σχέση με την πίστη μας. Όμως σήμερα που μιλάμε υπάρχουν παπάδες,δεσποτάδες και αρχιμανδρίτες που ζουν μέσα στην χλιδή. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν ξέρω πως. Δεν θα ξεχάσω τον άλλον τον Δεσπότη που είπε δημόσια πως έχει ένα εκατομμύριο ευρώ για ώρα ανάγκης για τα γεράματα. Μας δουλεύουν κι όλα.

  ΓΕΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αισχος.....Αισχος......Αισχος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάτε καλά εσείς εκεί στο Βόλο; Ο Πανοικτίρμων Θεός έστειλε επί της γης Χαρισματικόν Αλιέα Ψυχών, ίνα πορευθείς ανά τας Ενορίας Σώσει Τον Λαόν Του κι Ευλογήσει Την Κληρονομίαν Του, κι εσείς ορθώνετε το αμαρτωλό, πήλινο ανάστημά σας -χώμα είσαστε και χώμα θα ξαναγίνετε, καταλάβετέ το- απέναντι στο Θέλημά Του απαιτώντας ''θα μείνει εδώ, σ'εμάς που είμαστε Παιδιά Σου'', λες κι οι υπόλοιποι εν Θεώ Αδελφοί σας είναι εξώγαμα του Ακοίμητου Σκώληκα.
   Αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα υπήρχαν Χριστιανισμός, Ορθοδοξία, Ιερός Κλήρος, Θαύματα, Προφητείες κι Ευχές Εξορκισμού, αν, όταν ο Θεός έστειλε επί της γης τον Υιόν του τον Μονογενή, ίνα θανάτω θάνατον πατήσας εν τοις εν τοις μνήμασι Ζωήν χαρισάμενος, κάποιοι ενορίτες, ''παρτάκηδες'' σαν κι εσάς, της Ναζαρέτ απαιτούσαν να παραμείνει στην Ενορία τους και με τη Θυσία Του να άρει μόνο τις δικές τους αμαρτίες, λέγοντας για τους άλλους που κουβαλούσαν, δίκην Σισύφειου βράχου, στους ώμους τους το προπατορικό αμάρτημα ''να πάνε να πνιγούνε'';
   Είθε, έστω και τώρα, να μετανοήσετε και, μετά προσευχήν, νηστείαν και κοινωνίαν, ο Θεός να σας συγχωρήσει.

   Διαγραφή
  2. O tempora! O mores! Έμελλε να δούμε Πιστούς περήφανους για τη Διαφορετικότητά Τους, εν προκειμένω μέλη του Harley Club Θεσσαλονίκης, να υποδέχονται με Harley parade Περηφάνειας για το δίτροχο ''φετίχ'' τους τον Πρώτο, ως ρασοφόρο, μεταξύ Ίσων, ως ευτυχών κατόχων Harley, Πνευματικό Ποιμένα Τους. Έτσι, κατά τη διδακτέα ύλη και το σχετικό βίντεο της εκπομπής της Τατιάνας, Προνομιούχοι Πιστοί ''εισέπραξαν'', δίκαια ή άδικα ας το πει ο Θεός, την αυτοαπαξιούμενη καθημερινά εκ των έργων και λόγων των εκπροσώπων της Θρησκεία ως ''χαβαλέ'', new look προχωρημένη, υπερβατική κι ανατρεπτική των ειωθότων έκφραση του χρέους για θεοσέβεια, προσευχή και ταπείνωση κατά Τας Γραφάς. Και το θεόπνευστον ''Θεατρικό Δρώμενο'' έκλεισε με την αποχώρηση του ιερέα με την Porsche ενός φίλου του. Και φυσικά δεν είναι κακό να έχεις φίλο με Porsche που, σε μιά ώρα ανάγκης, θα του πεις ''Δώσε μου 10.000 ευρώ και θα τα ''κλείσουμε'' με εφ'όρου ζωής εξορκισμούς'' και θα σου απαντήσει ''Γένοιτο, είσαι σίγουρος πως δε χρειάζεσαι περισσότερα;'' αλλά, αντίθετα, θείο δώρο, απαλλαγμένος από την αγωνία για την επιβίωση, να αφοσιωθείς απερίσπαστος στα Μεγάλα, τα Σπουδαία και τα Yψηλά της ζωής Σου Έργα. Άλλωστε εξ αρχής ο Μεγαλοδύναμος υπήρξε κατηγορηματικός πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίσα.

   Τυχεροί λοιπόν όλοι εμείς που ξεχάσαμε τα πάθη μας υπερασπιζόμενοι ανυποχώρητα, ως άλλοι Κυναίγειροι, θεοκατάρατα αδικηθέντα Συνάνθρωπό Μας κι ενδεχόμενα ''κερδισμένη'' η δύστυχη μητέρα με το άρρωστο κοριτσάκι που διαπίστωσε, παρηγορητικά ελπίζω, πως δεν αδικούνται μόνο εκείνη και το κοριτσάκι της. Τέλος Καλό, Όλα Καλά κατά Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

   Διαγραφή
 4. Δεν τον γνωρίζω τον παππά οπότε δεν θέλω να πάρω θέση.
  Δεν ξένισε τόσο η Χάρλεϋ όσο ο εξορκισμός που λέει κάποιος ότι έκανε.

  Πιστεύω όμως το ρεπορτάζ (ποια είναι αυτή η Κουτσελίνη ρε παιδιά καινούργιο φρούτο;;;) τον έθαψε χειρότερα με "κάποιες" (δεν αναφέρομαι φυσικά στις γυναίκες) που έβγαλε τον τον υποστηρίξουν.

  Το άσχημο είναι ότι τη σημερινή εποχή οι καλοί παππάδες είναι σαν την
  όαση στην έρημο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ, θα με σκάσεις στο τέλος...
   Το να διαβάσεις τις ευχές του εξορκισμού, όταν μπαίνει στην εκκλησία δαιμονισμένο άτομο, είναι εξορκισμός ή προσπάθεια ηρεμίας του δαιμονισμένου;
   Εγώ σου λέω πως έκανε εξορκισμό ο πάτερ.... ας πάρουμε και αυτη την εκδοχή...
   Είναι τόσο κακό;

   Τα... "χαμπέρια" του Ιγνάτιου, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ, Ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;;;

   Διαγραφή
  2. Καλλιόπη δεν εκφράστηκα ούτε υπέρ ούτε κατά του Ιγνάτιου γιατί
   απλά δεν τον γνωρίζω αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τον μάθω.
   Μπορεί να είναι ο χειρότερος εγώ όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που δεν ξέρω.

   Με ξένισε που μία τέτοια χαμηλού επιπέδου κουτσομπολίστικη
   και κατινίστηκη εκπομπή ασχολήθηκε με θέματα εκκλησίας.

   Άρα τα θέματα της εκκλησίας έπεσαν στο επίπεδο των θεμάτων της
   συγκεκριμένης εκπομπής και προσωπικά τα αντιμετωπίζω όπως θα
   αντιμετώπιζα οποιοδήποτε θέμα της συγκεκριμένης εκπομπής.

   Όσο για τον υποτιθέμενο δαιμονισμό που είδε ο καθηγητής η πρόταση και μόνο ότι άκουσε από την δαιμονισμένη να λέει με
   αντρική φωνή στον ιδρωμένο από την προσπάθεια παππά "παππά άστην αυτήν είναι δικιά μου" μου φτάνεινα καταλάβω τη σοβαρότητά του.

   Μη φτάσουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι κάποιοι παππάδες κάνουν εξορκισμούς,όπως πιστεύουν κάποιοι αφελείς και τρέχουν σε γνωστό
   Μοναστήριο της Αττικής να εξορκιστούν ή να παρακολουθήσουν άλλους να εξορκίζονται από γνωστό ιερωμένο.

   Μπορεί ο συγκεκριμένος ιερέας να έχει δίκιο μέχρι το θεό και ο Μητροπολίτης άδικο αλλά με λάθους τρόπους διάλεξε να βρει το δίκιο του.

   Διαγραφή
  3. Για να κανεις εξορκισμό πρωτα πέρνει άδεια απο τον ίδιο τον θεο με την ταπείνωση σου κ την αγάπη σου στον Ιησού Χριστό, φαίνεται οτι μητροπολίτης( τραγ@@απας) του κίνησε επειδή ο παπάς έκανε εξορκισμό ενω αυτός είναι ταγμένος στον εβραισιωνισμο ,φαίνεται κ απο τις φωτο..

   Διαγραφή
  4. Τουλάχιστον διά τας Εξαιρέτους Υπηρεσίας Της, η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω χαράτσωνε αποκλειστικά τους δια Της ΧΆΡΗΣ Της ΕΥΕΡΓΕΤΟΎΜΕΝΟΥΣ κι όχι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ (μέσω των Δημόσιων Ταμείων) εμένα τον ήλίθιο χωρίς να την ενδιαφέρει αν έχω να φάω, αν πιστεύω ή δεν πιστεύω, αν θέλω ή δε θέλω και -κυρίως- αν μπορώ ή δεν μπορώ, ενώ ήξερε καλά -ή όφειλε να ξέρει- πως ο ''λογαριασμός'' θα πάει και στους πενέστερους των πενήτων (με την αγορά λ.χ. ενός πακέτου τσιγάρα) δεδομένων των εμμέσων φόρων.

   Διαγραφή
  5. Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι κάτι κακό να διαβάσει ο ιερέας τις ευχές του εξορκισμού σε δαιμονισμένο συνάνθρωπό μας, αφού, μετά το προηγούμενο του Καματερού με το ''θαυματουργό'' νερό του, το σύνολο του κλήρου είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στο θέμα των εξορκισμών. Έτσι, μετά την ''επαναφορά'' των δαιμονισμένων, κατά κανόνα ευτυχισμένων, χωρίς προβλήματα και με αισιοδοξία για το μέλλον ανθρώπων, οι ιερείς όχι μόνο τους συνιστούν να επισκεφθούν εξειδικευμένο γιατρό για τη διάγνωση και θεραπεία τυχόν ψυχικής νόσου με τραγική, κατά κανόνα, εξέλιξη, αλλά κι επιβάλλουν, σε περίπτωση μη συμμορφώσεως, το επιτίμιον του ισόβιου αποκλεισμού από τη Θεία Κοινωνία σε δαιμονισμένους, συνοδούς και συγγενείς τους μέχρι και τετάρτου βαθμού. Απ'την άλλη διαφωνώ με τους ιερείς που, από υπερβάλλουσα Ποιμαντορική Ευθύνη, για να προχωρήσουν σε εξορκισμό ζητάνε γνωμάτευση ψυχιάτρου περί μη υπάρξεως ψυχικής νόσου και κλασσικής συμπτωματολογίας συνήθους δαιμονισμού, αγνοώντας πως ενώ το Υπερβάλλον ουδέποτε βλάπτει, το Ελλείπον αποδεικνύεται ενίοτε καταστροφικό.

   Υ.Γ. Κύριος οίδε, κατά τις εφημερίδες της εποχής, πόσους ''έσωσε'' ο Γιώργος Καματερός με το ''θαυματουργό'' νερό του, ''θεόσταλτη'' εναλλακτική ''λύση'' προκειμένου πανικόβλητοι, ευάλωτοι κι απελπισμένοι ασθενείς να αποφύγουν -Πάτερ ει δυνατόν, απελθέτω απ΄ εμού το ποτήριον τούτο- τον ''πεπατημένο'' Ιατρικό Γολγοθά (εξετάσεις, γιατρούς, φάρμακα, θεραπείες και νοσοκομεία, με ελλοχεύον πάντα το ιατρικό λάθος) φτάνοντας ''διά περιπάτου'' στην πολυπόθητη, για κάθε πάσχοντα, Λύτρωση.

   Διαγραφή
 5. Ιγνάτιε, κωλοβή αλεπού και καταχραστή, αν ο ιερέας ήταν διεστραμμένος σαν εσένα θα τον είχες στα ωπα-ώπα.
  Ο κόσμος όμως σας έχει πάρει χαμπάρι τί κουμάσια είσαστε, και σάς έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δύο πράγματα πιθανόν να έχουν συμβεί για να πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό αν είναι αληθινό: Ή ο συγκεκριμένος Ιερέας δεν είχε ποτέ την θετική εύνοια του Δεσπότη το οποίο σημαίνει ότι δέχεται πόλεμο ή την είχε αλλά την έχασε από συνεχόμενες επώνυμες γραπτές καταγγελίες ή και άλλων στοιχείων (βίντεο...) για να στηρίξουν την καταγγελία τους αν και εφόσον υπάρχουν τέτοια στοιχεία.
   Έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε θιγόμενος Ιερέας εφόσον αδικείτε και ξέρετε πως ή αδικία είναι χειρότερη ακόμη και από την συκοφαντία να κινηθεί εναντίον του οποιουδήποτε νομίμως ακόμη και με τις "ευλογίες" των κανόνων της Εκκλησίας. Όπως και να έχει πάντως το θέμα άξιο απορίας είναι για μένα πως οι Εκκλησιαστικοί κύκλοι κάποια σκάνδαλα Εκκλησιαστικά τα "εξαφανίζουν" ή καλύτερα δεν τα αφήνουν να πάρουν δημοσιότητα και άλλα ακόμη ενώ δεν είναι γνωστά εντός των Εκκλησιαστικών κύκλων και γενικά στην κοινωνία τα διαβάζουμε όλοι μας σαν είδηση κεραυνού εν αιθρία.
   Δεν θα ξεχάσω κάποια φορά άκουσα τον ίδιο τον Ιερώνυμο στην τηλεόραση να παροτρύνει την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της για κάποιο σκάνδαλο όμως διακριτικά!!!
   Για εμένα σωστά θα έλεγα πως έπραξε τότε αν έκανε το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις που πήραν δημοσιότητα αποφάσεις είτε καταδικαστικές εναντίον Ιερέων είτε αθωωτικές υπέρ των Ιερέων. Ο εξευτελισμός του Ιερέα δεν βλέπω ότι μπορεί να αποτρέψει τον Ιερέα να αποφύγει την πνευματική πτώση. Και λέω πνευματική πτώση γιατί πρωτίστως ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Χειρότερα ακόμη αν υποθέσουμε πως την δημοσιότητα την έχει κάνει με διαρροή της είδησης κύκλος του οποιουδήποτε Δεσπότη θέλοντας έτσι να δείξει πως αισθάνεται δικαιωμένος για οποία πιθανή αντίδραση να είχε πριν από τελεσίδικη απόφαση.

   Σεΐχης του Αιγαίου

   Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=euyxSE2NiBg

   Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΥ.

   Διαγραφή
 6. Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΣΤΑΥΤΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://ologos-tou-politi.blogspot.gr/2011/01/blog-post_21.html


   http://ologos-tou-politi.blogspot.gr/2011/01/2011.html   Διαγραφή
 7. Ο Ιγνάτιος (φυτευτός στον Βόλο, καμμία σχέση έχων με την πόλη, απλά ρουσφέτι του -επίσης φυτευτού της Ιωαννιδικής χούντας- "μακαριστού", κι αφού πρώτα συκοφαντήθηκε άλλος υποψήφιος μητροπολίτης) καλά θα κάνει να θυμηθεί τη ρήση "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίγον βαλλέτω".

  Ακόμη καλύτερα θα κάνει να μας αδειάσει τη γωνιά.

  Υγ: "αντισιωνισμός = αντιχριστιανισμός", romfea.gr; Σοβαρά; Δηλαδή ο Χριστός τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο με τους σταυρωτές Του;
  Τέτοιον "χριστιανισμό", να τον χώσετε εκεί που ξέρετε. Κι εσείς, κι ο Ιγνάτιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην τελευταία σας πρόταση, αυτό το "κι εσείς", δεν το κατάλαβα...
   Σε ποιόν το απευθύνετε;

   Διαγραφή
 8. Φίρμα τον κάναμε τον παππά μου φαίνεται.

  Ξέρετε πόσες ενορίες θα τον ζητάνε τώρα.;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Και οι δυο δεν αντιπροσωπευουν τον Χριστο..απο αυτα που ειδα εδω μεσα..χρημα και εξουσια ο ενας και ο αλλος μεσα στα παθη..τσιγαρακι,facebook,μηχανες,μετα τι;και γιογκα;σκουλαρικακι;..δεν ξεχωριζει απο αυτες τις ανεγκαιφαλες τωμ εκπομπων..σιγα σιγα βαζουν τον νεοταξισμο και τον οικουμενισμο στην εκκλησια Του Χριστου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πόσο πιο χαμηλά θεέ μου θα την πάνε την εκκλησία κάποιοι παππάδες και Μητροπολίτες που νοιάζονται μόνο για την προσωπική τους προβολή.

  Από όσα είδα σε άλλο σάιτ μετά την Κουτσελίνη είχαμε και την αλλη
  κατίνα την Τατιάνα να ασχολείται με τον παππά και το Μητροπολίτη.
  Απομένει να το δούμε και στο Μένιο , για να δέσει το βύσινο.

  Ας περιμένουμε μεχρι το Σαββατοκύριακο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω πως γίνεσαι άδικος... δηλαδή, ένας άνθρωπος που αδικείται κατάφορα, από έναν μητροπολίτη, που σύμφωνα με τα λινκ που έχω δώσει στο κείμενο, είναι... άσε μην κολαστώ, φταίει ο ιερέας;
   Μου φαίνεται πως δεν έχουμε πλέον την ικανότητα ούτε της απλής σκέψης και κρίσης.

   Δηλαδή, εσύ, αν είχες αδικηθεί, θα καθόσουν με τα χέρια σταυρωμένα;
   Δεν θα αντιδρούσες;

   Προσωπικά, θα γύριζα τον κόσμο ανάποδα.
   Δεν αντέχω με τίποτα την αδικία.

   Διαγραφή
 11. Καλλιόπη Σουφλή,μην τρελαίνεσαι τόσο!!
  Υπάρχει και η άλλη 'άποψη που δεν ακούγεται απο τον θόρυβο που κάνετε εσείς για την δικιά σας δικαιοσύνη.Γνωρίζεις καλά αυτόν τον άνθρωπο;
  Μάθε λοιπόν πως πολύ καλά έπραξε ο Ιγνάτιος και μακάρι να μην ανεραίσει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πήγαινε τώρα να πάρεις το μεροκάματο, για το σχόλιό σου.
   Αλλα πες στα αφεντικά σου, πως χωρίς ντοκουμέντα, που να αποδεικνύουν σε τι έχει φταίξει ο ιερέας, τσάμπα θα σε πληρώσουν.

   Διαγραφή
  2. Σε πάμπολλες παρόμοιες περιπτώσεις ορισμένοι "οπαδοί" είτε από την μία πλευρά ή από την άλλη ενεργούν αυτόβουλα και χωρίς την παρότρυνση για να το κάνουν αυτό κάποιων έχοντας στο μυαλό τους όμως την εύνοια που πιθανότατα να κερδίσουν από ορισμένους. Το γιατί συγκεκριμένα το γνωρίζουν αυτοί και μόνο αυτοί. Στέκομαι σε δύο στοιχεία που μας έδωσε ο 2:44 και προσωπικά με προβλημάτισε. Είπε αυτολεξεί:
   Γνωρίζεις καλά αυτόν τον άνθρωπο;
   Μάθε λοιπόν πως πολύ καλά έπραξε ο Ιγνάτιος και μακάρι να μην ανεραίσει..
   Ξεκινάω από το δεύτερο. Γιατί τόσο μένος κυρία-ε μου 2:44 σε άνθρωπο που κάθε Κυριακή και όχι μόνο μεταφέρει το μήνυμα του Κυρίου για Μετάνοια; Και πως τον κρίνεται; Μήπως είστε ανώτερη-ος ή και ίση με τον μόνο Κριτή των πράξεων όλων των ανθρώπων τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό;
   Και δεύτερον. Εάν δεν υπάρχει κάποια απόφαση συνοδικού δικαστηρίου και εφόσον υπάρχει απόφαση μόνο Μητροπολίτη ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για οποιαδήποτε απόφαση πνευματικής φύσεως και όχι διοικητικής αλλά και με κύρια ευθύνη της απόφασης να φέρει αυτός είτε την αφήσει ώς έχει ή την αλλάξει (δεν θέλω να αναφέρω διοικητικά λάθη σας με αυτά που λέτε) και αφού ίσως έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό ερμηνεύοντας την δική σας ανησυχία εσείς γιατί εύχεσται να μην ανεραίσει ο Δεσπότης;
   Και τέλος να σας ρωτήσω αν υπάρχει ή πιθανότητα να ανεραίσει; Από που το γνωρίζεται αυτό;
   Οι Ιερεις όπως αναφέρει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος θα κριθούν για τα αμαρτήματα τους. Οι λαϊκοί όπως εσείς για τα αγνοήματα σας. Το χειρότερο όμως ξέρετε τι είναι; Ως λαϊκός να μπαίνεις στον Ναό του Θεού με σκοπό την Μετάνοια και να δώσεις την ψυχή σου γι'Αυτόν και να καταριέσαι τον πλησίον!!!

   Σεΐχης του Αιγαίου

   Διαγραφή
 12. Καλλιόπη δεν γνωρίζω ούτε τον Μητροπολίτη ούτε τον ιερέα, ούτε βέβαια
  έχω κάτι εναντίον του.
  Απόψεις εκφράζω γιατί σιχαίνομαι τόσο αυτές τις κατινίστικες εκπομπές
  όσο και αυτούς που εμφανίζονται σε αυτές.

  Είναι ο πλήρης ξεπεσμός και η ξεφτίλα της κοινωνίας μας.

  Θα έλεγα ότι ο ιερέας μπορεί να έχει δίκιο αν έβγαιναν 5 φτωχοί ή άποροι
  και έλεγαν ότι ο ιερέας μας έφερνε 1 κιλό κρέας να φάμε το Πάσχα ή 1 κιλό μακαρόνια 1 κιλό ζάχαρη ή 2 κουτιά γάλα γιατί δεν είχαμε να φάμε
  και όχι οι κυρίες με τα πανωφόρια και τα σάλια και οι τύποι που έκαναν
  μία εκδρομή με τις μηχανές τους στο Βόλο.

  Ή να έβγαιναν οι χωριανοί και να έλεγαν ότι τους έκανε τα μνημόσυνα
  τους γάμους τα βαφτίσια τις κηδείες τα τρισάγια, τα ευχέλαια και ποτέ μα ποτέ δεν δέχθηκε να πάρει δραχμή.

  Αυτοί είναι για μένα ιερείς.
  Αλλά αν βρεις έναν τέτοιο σε όλη την Ελλάδα να μου τρυπήσεις τη μύτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @παρατηρητή, παραθέτω στοιχεία που αποδεικνύουν ποιός είναι ο Ιγνάτιος.
   Παραθέτω στοιχεία, που αποδεικνύουν ποιός είναι ο πατέρας Γεώργιος, κι εσύ μου... τραγουδάς...
   Θες να με τρελλάνεις;

   Για να μην με τρελλάνεις λοιπόν, έλα να σου τρυπήσω τη μύτη, γιατι γνωρίζω ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.

   Άντε, μην τα πάρω στο κρανίο, με την ισοπέδωση όλων...

   Διαγραφή
  2. Αγαπητή Πόπη, εύγε για το θέμα που ανήρτησες. Σου παραθέτω ένα άρθρο για τον γλυκούλη ρασοφόρο αρουραίο, τον Ιγνάτιο τον Αρχονταρίκιο, τον υπηρέτη του Άρχοντα των δαιμονίων.
   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_496.html

   Διαγραφή
 13. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:"ΤΑ ΜΑΤ ΕΝΘΡΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ" ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ Π. ΓΕΩΡΓΙΟ.
  ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολύ λίγα είπες Καλλιόπη για τον ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ που μας ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ στην Μαγνησια
  Αυτοςο ηρωας ο ΠΑΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ εξελίσσετε σε ηγετικη φυσιογνωμια στην πολη του Βολου και αυτο ενοχλησε το Ιερατειο της Συμφορας που το μονο ενδιαφερον τους ειναι ΠΟΣΑ Θ'ΑΡΠΑΞΟΥΝ (βλεπε περιπτωση Λουλη).
  Ηρθε η ωρα να ξεκουμπιστει απο τα μερη μας . Χριστοδουλος δεν προκειτε να γινει ποτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΟΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΕΕ . ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕΙ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. https://dimpenews.com/2016/11/22/alexander-dugin-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C/

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ