Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάποια πράγματα, δεν θέλουν πολύ μεγάλη σκέψη... είναι απλά...
Ανέκαθεν η ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν απλή και μπροστά μας...
ΕΜΕΙΣ δεν θέλουμε να την δούμε, κρυμμένοι πίσω από πολιτικά, ιδεολογικά και θρησκευτικά προπετάσματα...
Το ΕΓΩ μας, αρνείται να την δει καταπρόσωπο... ακόμα κι όταν κάποιοι μας μιλούν με επιχειρήματα.

Καλλιόπη Σουφλή


Καποια πραγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα όσο παρακολουθείς καθημερινά την ειδησιογραφία από το ίντερνετ, τον μεγάλο εχθρό του σιωνισμού. 

Πολλά λέγονται και πολλά γίνονται ήδη γύρω από την εκλογή Τράμπ. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι
η Κλίντον ήταν ‘’καμένο χαρτί’’ εσκεμμένα προκειμένου να αναδεχθεί αυτός. 

Έπρεπε ο νέος πρόεδρος να έχει διαφορετικές ιδέες και συμπεριφορά σε καποια θέματα και πολιτικές από αυτές που εφάρμοσε η Κλίντον στην κυβέρνηση Ομπάμα όπου θα δημιουργηθεί σύγκρουση … όπως η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ξαφνικά η Κλίντον γίνει καλά από την ασθένεια της… μια ασθένεια χρήσιμη , και ίσως πλασματική, προκειμένου  να την παρουσιάσουν τρωτή έναντι του πολιτικού αντιπάλου της. 

Παρακάτω θα επιχειρήσουμε μια υποκειμενική προσέγγιση με όσο το δυνατόν περισσότερα γεγονότα με σκοπό να προσεγγίσουμε πιθανές γεωπολιτικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής.Ξεκινάμε θεωρώντας καποια πραγματα ως αποδειγμένα άρα και δεδομένα. 

Κανένας πολιτικός στην Αμερική (και όχι μόνο) δεν μπορεί να αναρριχηθεί στην εξουσία αν δεν είναι κάτω από τον πλήρη έλεγχο και τις εντολές του σιωνισμού. Αλλιώς τον καταστρέφουν εν τη γενέσει

Η NSA η CIA η MOSSAD, MI16  κλπ παίζουν αυτό ακριβώς το λόγο. 
Συλλέγουν ασταμάτητα πληροφορίες για όλους και αν κάποιος γίνει επικίνδυνος καταστρέφεται ενώ αν γίνει χρήσιμος χειραγωγείται. 
Πάντα προωθούν τους χειραγωγήσιμους για ευνόητους λόγους. 

Χρήμα έχουν άφθονο μιας και αυτοι το παράγουν μέσω της FED και της ΕΚΤ που έχουν δημιουργήσει. 
Παράγοντας και ελέγχοντας το χρήμα σημαίνει ότι χειραγωγούν και τις αγορές – χρηματιστήρια πράγμα το οποίο έχουμε εμπεδώσει καλά και εμείς στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας ότι είναι όπλο ικανό να καταστρέψει χώρες για πλάκα! 

Αφού λοιπόν οικονομικά προς το παρόν μπορούν και κάνουν ότι θέλουν , και αφού προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Τράμπ είναι ο ‘’κακός’’ ενώ η Κλίντον που έχασε η ‘’καλή’’ , πως ανέβασαν μετα την εκλογή του Τράμπ τον δείκτη Dow Jones στις 19.000 μονάδες που αποτελεί το υψηλότερο σημείο όλων των εποχών; 
Και μαλιστα τη στιγμη που η κρίση χρέους παγκοσμίως απειλεί με οικονομικό Αρμαγεδώνα όλη την υφήλιο ; 

Αυτό δεν αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του και στην αμερικανική οικονομία; 
Δεν σημαίνει κατά κάποιο τρόπο καλωσόρισμα στην παγκόσμια διακυβέρνηση με τις ευλογίες του σιωνισμού; 
Αν πράγματι ήταν εχθρός τους , και αν υποθέσουμε ότι παρόλα αυτά κατάφερνε να εκλεγεί, δεν θα γκρέμιζαν τις αγορές την άλλη μέρα προκειμένου να τον αποδεκατίσουν; 
Είναι τοσο φανερό! 

Ένα γεγονός που επαληθεύει αδιαμφισβήτητα τα παραπάνω είναι και οι συναντήσεις του Τράμπ με τον Χένρυ Κίσινγκερ , και πριν και μετα την εκλογή του, για τον οποίο μαλιστα έχει δηλώσει ότι νιώθει  «τεράστιο σεβασμό για τον Δρ Κίσινγκερ και εκτιμά τον μοιράζεται πολλές  σκέψεις του μαζί του.» ! 

Με λίγα λόγια είναι ομοϊδεάτης και θαυμαστής του αρχιμασόνου Κίσινγκερ και επομένως της παγκοσμιοποίησης στην οποία ο Χένρυ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο παρασκηνιακά και όχι μόνο. 

Όμως, η γελαστή φράντζα , έχει αναπτύξει και συγγενικούς δεσμούς με τον εβραϊσμό , άρα και τη μασονία, μιας και η κόρη του είναι παντρεμένη με πάμπλουτο εβραίο και έχει ασπαστεί και την εβραϊκή θρησκεία. 
Υπάρχουν μαλιστα φήμες ότι ο γαμπρός του θα καταλάβει και κάποιο σημαντικό πόστο στην μελλοντική κυβέρνηση.Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις εξελέγη ήταν να μιλήσει αρνητικά για τους μετανάστες στην Αμερική, και  αντίθετα να μιλήσει μέσω συνεργάτη του (Mike Pence) με θερμά λόγια για τους χριστιανούς…. 

Χμ….. Αυτό δεν μοιάζει λίγο σαν ερεθισμός των δυο αντίθετων πόλων; 

Δεν δείχνει ότι επιδιώκεται μια πόλωση; 

Στη συνέχεια μίλησε με θερμά λόγια για την Τουρκία και την σημασία της για την Αμερική ….. την Τουρκία που αυτοπροσδιορίζεται σαν προστάτης του ισλαμισμού. 

Την Τουρκία που στηρίζει την  ISIS και που έχει εισβάλει παράνομα σε δυο χώρες και μαζί με την Κύπρο μας τρεις…. 

Αυτό δεν είναι συνέχιση της πολιτικής Ομπάμα για τους δρόμους των αγωγών ; 

Αυτό δεν αποτελεί συνέχεια της μέχρι τώρα πολιτικής της Αμερικής;
Στο ευρωπαϊκό μέτωπο ο Τράμπ δείχνει να επιταχύνει την πολιτική του σιωνισμού γύρω από την παγκόσμια διακυβέρνηση επιταχύνοντας προς τον εμφύλιο και την διάλυση της Ευρώπης. 
Δήλωσε ότι θα επικεντρωθεί στα προβλήματα της Αμερικής και ότι ΔΕΝ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική του προκάτοχου του στην ευρωπαϊκή ένωση. 

Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο αφήνει εκτιθέμενους στους λαούς τους όλους  ευρωπαίους πολιτικούς δούλους του σιωνισμού  που μέχρι τώρα εκτελώντας τις διαταγές του σιωνισμού τους  κατακρεούργησαν οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, θρησκευτικά, πληθυσμιακά και ιστορικά με σκοπό τη δημιουργία πολιτικής αστάθειας.  

Ταυτόχρονα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια ειδήσεις για προβοκάτσιες ευρωπαϊκών κυβερνήσεων (Γαλλία) στα ευρωπαϊκά τρομοκρατικά χτυπήματα πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα εμπιστεύονται , όσοι κουτοί εξακολουθούσαν,  τις κυβερνήσεις τους. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια…. 

Πολύ σημαντική επίσης ήταν η δημόσια παραδοχή του ότι ήταν τεράστιο λάθος της Αμερικής να βομβαρδίσουν τους σέρβους. 

Πέρα από τη φανερή προσπάθεια του να αποσπάσει τους σέρβους από το άρμα της Ρωσίας, όλοι ξέρουμε φυσικά το ρόλο που έπαιξαν οι γερμανοί, και εξακολουθούν να παίζουν , στα βαλκάνια και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. 
Αυτό αποτελεί ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο της Γερμανίας. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια.  

Ο Ομπάμα διακριτικά τον βοηθά προς την κατεύθυνση της πόλωσης μεταξύ των ευρωπαϊκών εταίρων, όπως μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, καθώς πιέζει, υποκριτικά φυσικά, για κούρεμα του ελληνικού χρέους γνωρίζοντας ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. 
Και αυτή η ενέργεια ενισχύει τη σύγκρουση Αμερικής – Γερμανίας αλλά και αυξάνει την ένταση μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια αλλά και η συνοχή των εταίρων… 

Στην ίδια συχνότητα είναι και οι δηλώσεις Ομπάμα από την Γερμανία για την συνέχιση της παγκοσμιοποίησης όταν γνωρίζει ότι τουλάχιστον ο Ευρωπαϊκός Νότος σφαδάζει κάτω από αυτή την πολιτική….  

Στο μεταξύ η εκκρεμότητα γύρω από τα πρόστιμα και τις αγωγές εναντίων της Deutsche Bank παραμένουν σε εκκρεμότητα και πλήρη ισχύ…. ένα περίστροφο οπλισμένο και έτοιμο να διαλύσει το ευρώ, τον ανταγωνιστή του δολαρίου, και την Ευρώπη και όχι μόνο….  

 Στόχος όλων αυτών φαίνεται ότι είναι η αποδόμηση του ευρωπαϊκού πολιτικού συστήματος , και ειδικά της ηγέτιδας Γερμανίας , και τελικά τη διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η Τουρκία τις τελευταίες μέρες έχει αυξήσει τις φραστικές επιθέσεις κατά τις Γερμανίας . 

Μήπως έχει ενθαρρυνθεί και από τον Τράμπ για τον ίδιο σκοπό; 

Μήπως με το πρόσχημα του νέου πρόεδρου επιχειρείται μια επαναπροσέγγιση με την Τουρκία αλλά και αφορισμός της συμπεριφοράς της κυβέρνησης Ομπάμα για τις επιλογές και ενέργειες της γύρω από την Τουρκία αλλά και προσωπικά του Ερντογάν (πραξικόπημα) ; 

Μαλιστα έγινε και παρασκηνιακή συνάντηση συνεργατών του Ερντογάν με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Τράμπ στρατηγό Μ.Φλίν ο οποίος λέγεται ότι χρηματίζεται από τον Ερντογάν αλλά και θα γίνει ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!  

Και γιατί έγινε στο παρασκήνιο και όχι φανερά;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία μπλέκει στα πόδια της Αμερικής στο ζήτημα της μοιρασιάς των κοιτασμάτων του Αιγαίου θεωρώντας ότι είναι ισχυρή αρκετά πια και θέλοντας να απελευθερωθεί από την αμερικανική μπότα. 

Μήπως λοιπόν ο Ερντογάν πήρε το πράσινο φως από την Αμερική για να συγκρουστεί ; 

Μήπως οι Αμερικανοί τους έταξαν μερίδιο από τα κοιτάσματα , αλλά και ελληνικά εδάφη, προκειμένου πρώτον να αποδεχτεί τη δημιουργία κουρδικού κράτους, και δεύτερον να συγκρουστεί με την Ευρώπη – Γερμανία με σκοπό  να απελευθερώσει τα εκατομμύρια των μεταναστών που περιμένουν στο έδαφος της  δημιουργώντας έτσι εσκεμμένα χάος στην Ευρώπη ενεργοποιώντας την διάλυση της; 

 Ήδη διαφαίνεται ότι ο Ερντογάν θέλει να διαλύσει τη συμφωνία στο μεταναστευτικό.  

Σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί τότε το χάος στην Ευρώπη είναι σίγουρο όπως και η απόλυτη εμφάνιση και επικράτηση όλων των εθνικών ακροδεξιών δυνάμεων με βέβαιη πια την ένοπλη σύγκρουση παντού.
Η δημιουργία του ευρωστρατού με πρωτοβουλία της Γερμανίας και της Γαλλίας είναι σίγουρα άλλο ένα στοιχείο (στοιχειό για αμερικανούς..) που επιταχύνει τις αμερικανικές ενέργειες προς την κατεύθυνση διάλυσης της Ευρώπης μιας και η δημιουργία του θα υποβάθμιζε το ΝΑΤΟ με σταδιακή αποχώρηση των ευρωπαϊκών κρατών από αυτό και τη δημιουργία ακόμη ενός αντιθέτου πόλου στα αμερικανικά συμφεροντα μετα από αυτόν της Ρωσίας και της Κίνας.  
Αυτός ο λόγος ειδικά εκτιμώ ότι είναι και ο πλέον σημαντικός για τους αμερικανούς. 

Οι γερμανοί πιέζουν έντονα προς τη δημιουργία του ως αντιστάθμισμα και άμυνα απέναντι στην ακραία ισλαμική απειλή αλλά την , κατά τη γνώμη τους , απειλητική συμπεριφορά της Ρωσίας. 

Δηλαδή οι γερμανοί από τη μια εισάγουν με κάθε τρόπο λαθρομετανάστες σε όλη τη Ευρώπη και κατόπιν λόγω της συμπεριφοράς και των ενεργειών τους ζητά ευρωστρατό  αλλά και ευρωαστυνομία προκειμένου να μας ‘’προστατέψει’’ από αυτούς!  
Η απόλυτη παράνοια των πολιτικών ,αλλά και η απόλυτη βλακεία των πολιτών που εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται, η μήπως το σχέδιο των γερμανών για τη δημιουργία του Δ Ράιχ;Παρατηρήσαμε σε όλη την Αμερική αλλά και την Ευρώπη τα ΜΜΕ να τάσσονται αρνητικά προς την εκλογή Τράμπ και μαλιστα στην Αμερική με ακραίο τρόπο όπως διαδηλώσεις κλπ. Μαλιστα σε πολλές περιπτώσεις η εχθρότητα και η ένταση των σχολιασμών από δημοσιογράφους και πολικούς προκαλούσαν και ερωτηματικά. 

Μετα από μερικές μέρες άρχισε να ξεκαθαρίζει , τουλάχιστον για εμένα , και ο λόγος …. Μετρήθηκε ότι αυξήθηκε η εμπιστοσύνη των Αμερικανών στον Τράμπ μετά τις εκλογές. 
Οι πολίτες βλέποντας τη λύσσα και τη μανία των ελεγχόμενων ΜΜΕ κατά του Τράμπ πίστεψαν ήδη ότι πράγματι πρεπει να είναι επαναστάτης αλλά και ο ‘’καλός’’ πολιτικός που θα τους γιατρέψει όλες τις πληγές που άνοιξαν οι προηγούμενοι. 

Ο σιωνισμός γνωρίζει καλύτερα από όλους μας την ψυχολογία και τη χειραγώγηση της μάζας και το έχει αποδείξει…..Είναι γνωστό ότι ο σιωνισμός λειτουργεί με ένα αρκετά απλό σχέδιο όταν θέλει να πετύχει ένα στόχο. 
Δημιουργεί το πρόβλημα και όταν όλοι το νιώσουν τότε τους παρουσιάζει τη λύση που είναι και αυτό ακριβώς επιθυμεί να επιβάλει. 

Ας κάνουμε λοιπόν κάποιες εκτιμήσεις με βάση όλα τα παραπάνω.Το προεκλογικό προφίλ του Τράμπ όπως και η μετεκλογική αρνητική προπαγάνδα εναντίον του έγινε από τον σιωνισμό με σκοπό να φανεί στα ματιά των πολιτών ως επαναστάτης, πατριώτης αλλά  και διαφορετικός από τους προηγούμενους και πολέμιος του μέχρι τώρα συστήματος που έχει καταστρέψει τους πολίτες της Αμερικής αλλά και την ίδια τη χωρα. 

Έτσι άφησαν να πιστεύει το πόπολο ότι επέλεξε με τσαμπουκά και ‘’δημοκρατικά’’ ένα εχθρό του συστήματος και πατριώτη πολιτικό συσπειρώνοντας τους γύρω από αυτόν. 

Έτσι με αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα υπακούουν και θα εμπιστεύονται περισσότερο τις αποφάσεις του αλλά ταυτόχρονα θα εκτονωθεί και η οργή τους για τους προηγούμενους προέδρους. 

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι είναι άνθρωπος του σιωνισμού που θα συνεχίσει την πολιτική της Παγκοσμιοποίησης.Στόχος της αμερικανικής πολιτικής γνωρίζουμε ότι είναι η παγκοσμιοποίηση. 
Επομένως θέλουν να επιβάλουν μια κυβέρνηση, ένα νόμισμα , μια θρησκεία και τσιπάρισμα – έλεγχο του πληθυσμού. 

Διαλύοντας την ευρωπαϊκή ένωση θα φέρουν το απόλυτο οικονομικό χάος και την οικονομική καταστροφή των πολιτών της (το πρόβλημα) όποτε θα μπορέσουν μετα εύκολα να παρουσιάσουν τη ‘’λύση’’ …. ένα νέο ψηφιακό νόμισμα για όλους…. τους τσιπαρισμένους .   

Βάζοντας φωτιά στους λαθρομετανάστες και προωθώντας ανεξέλεγκτα μέσω Τουρκίας εκατομμύρια μεταναστών θα φέρουν το χάος και την ένοπλη σύγκρουση μέσα στα ίδια τα ευρωπαϊκά κράτη συγχρόνως με την επικράτηση ακροδεξιών δυνάμεων. 

Τότε θα προσφέρουν τη ‘’λύση’’ ….. τσιπάρισμα σε όλους για ‘’ασφάλεια’’ και ‘’ειρήνη’’ αλλά και διακυβέρνηση από τη ‘’μαμά’’ Αμερική ….. τον ‘’βράχο’’ της ‘’δημοκρατίας’’ και της δύναμης ! 

Να θυμίσω εδώ ειδικά για την Ελλάδα ότι τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποφυλακιστήκαν αμέσως μόλις έκανε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο μετα άρχισαν να εισρέουν στη χωρα τα καραβάνια των ‘’καημένων μεταναστών’’… οι δυο αντίθετοι πόλοι , τα ‘’εργαλεία’’ του σιωνισμού , έπαιρναν θέσεις μάχης. 

Τυχαίο λέτε; 
Όχι βέβαια ! 
Προετοίμαζαν το σχέδιο τους πολύ πριν γίνει ορατό σε όλους.  
Με δεδομένο ότι  η σύγκρουση αυτή είναι πάνω από όλα θρησκευτική μεταξύ Ισλάμ και χριστιανισμού θα προσφέρουν τη ‘’λύση’’ και σε αυτό το θέμα…. την ‘’πανθρησκεία’’ ! 
Το τσιπάρισμα θα είναι απαραίτητος βοηθός  και ‘’ομαλότητα’’ και σε αυτό το ‘’πρόβλημα’’ !Τέλος ο σιωνισμός επιθυμεί με κάθε τρόπο την ενίσχυση του ΝΑΤΟ σε σχέση με την επερχόμενη σύγκρουση με τη Ρωσία. 

Όσοι ενημερώνονται γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται στρατιωτικά μεθοδικά γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας για τον επερχόμενο πόλεμο. 

Η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και η προπαγάνδα του σιωνισμού γύρω από τον Ρωσικό κίνδυνο , πέρα από την αποφυγή δημιουργίας ευρωστρατού ,  θα επιφέρει μεγάλη ανασφάλεια στους πολίτες της. 

Η ‘’λύση’’ είναι έτοιμη…. 
Συσπείρωση όλων των ‘’συμμάχων’’ γύρω από το ΝΑΤΟ. 
Τα στρατιωτάκια θα είναι για μια ακόμη φορά στη θεση τους έτοιμα να θυσιαστούν…… 
Πολεμήστε όλοι για τα συμφεροντα σου σιωνισμού !Θα πρεπει εδώ να σας υπενθυμίσω και πάλι την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Το άντρο του σιωνισμού είναι το City. 
Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση ο σιωνισμός να μην προστατεύει το σπίτι του σε αυτό που ετοιμάζει για την Ευρώπη. 
Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε όλοι γιατί αποδεικνύει και τη μεθοδικότητα με την οποία ενεργούν αλλά και σημάδι ότι οι εξελίξεις είναι κοντά.Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνείτε η όχι με τις απόψεις μου αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. 
Το σημαντικό είναι να ανοίξουν κάποιοι ορίζοντες σκέψης σε όσους ακόμη ακολουθούν άθελα τους την παγκόσμια προπαγάνδα. 

Στόχος είναι η προετοιμασία για τα επερχόμενα προκειμένου να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.Εύχομαι καλή φώτιση σε όλους μας . 
Θα την χρειαστούμε σίγουρα! 
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

44 σχόλια:

 1. αρθρογράφε πολύ χολή εναντίον του Τραμπ και τα στοιχεία που παραθέτεις λίγα. ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε και κάτι τέτοια μπορούν να έχουν διπλή ερμηνεία, δεδομένου ότι γράφεις και με ψευδώνυμο. γράφεις να προετοιμαστούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. εδώ δεν μπορούμε να ανατρέψουμε τον Τσίπρα και τα μνημόνια το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο θα ανατρέψουμε;ας ανατρέψουμε τον Τσίπρα και ας πάρει μετά σειρά ο Τραμπ!σου συνιστώ να διαβάσεις το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού που μόλις ανέβηκε στα "αττικά νέα" με τίτλο "Aquarius ante portas"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «ΒΟΜΒΑ» ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! Ίσως χρειαστεί να ρίξουμε τον Τραμπ…

   Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Θα μας έπεφτε ΆΣΧΗΜΑ ένα Βατερλώ του Σιωνισμού, να παραμείνει ενωμένη η Μεγάλη, Ισχυρή κι Αλληλέγγυα Ευρωπαϊκή Οικογένεια, Το Σπίτι Μας, και να γλυτώσουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Πες τα Πάνανδρε Έλληνα, κουράστηκα να τα λέω μόνο εγώ.

   Διαγραφή
  2. Ποία ευρωπαϊκή οικογένεια; Ένα μαντρί λαών είναι με σιωνιστές ποιμένες...

   Διαγραφή
 2. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΤΡΟΜΠΑΚΙΑΣ ΒΓΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ,[ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ]...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τελος του κοσμου θα ερθει ετσι η αλλιως. (ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ) Ματθαιος κεφαλαιο 5 και εδαφιο 5. (ΟΙ ΠΡΑΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ) Ψαλμος 37 και εδαφιο 11. Ποπη! Ευχαριστω για τι φιλοξενια. George

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το εγραψε η κα Ποππη στον προλογο του θεματος, αλλα δυστυχως καποιοι ταλιμπανορθοδοξοι χριστιανοι αδυνατουν ακομη να το καταλαβουν..

   "Κάποια πράγματα, δεν θέλουν πολύ μεγάλη σκέψη... είναι απλά...
   Ανέκαθεν η ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν απλή και μπροστά μας...
   ΕΜΕΙΣ δεν θέλουμε να την δούμε, κρυμμένοι πίσω από πολιτικά, ιδεολογικά και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ προπετάσματα.."

   Η Ορθοδοξια ειναι το μεγαλο προπετασμα στην Ελλαδα..απο το 1821 αλλα και πιο πριν κραταει σε υποδουλωση το Ελληνικο Εθνος...οι ψαλμοι ειναι ουσιαστικα σιωνιστικοι, προερχονται απο τους περιουσιους...

   Διαγραφή
  2. Δεν ξέρεις καν τι είναι οι ψαλμοί.

   Διαγραφή
  3. Και εαν μαθω τι ειναι οι ψαλμοι...τι θα γινει??...θα μου ερθει η "θεια Φωτιση"...?? Μαλλον το "απολυτο" σκοταδι πρεσβευεις...απο το 1821 ετος, το οποιο δηθεν η Ελλαδα απελευθερωθηκε, διαβαζοντας αυτους τους ψαλμους μεχρι σημερα οι Ελληνες τι πετυχαν..??

   ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο 2-3 ιστορικες στιγμες χαριν στην αυταπαρνηση ορισμενων, οχι ομως των ψαλμων!!

   Συνεχισε να τους διαβαζεις εσυ τους ψαλμους....

   Διαγραφή
 4. Ώχ,ο αρθρογράφος είναι αυτό το ψώνιο που έγραφε παλαιά στο σάιτ ΄΄Ολυμπία΄΄.
  Τελείως καμμένος εγκέφαλος....!!!!
  Ναι και επί ημερών Τράμπ,τα νεογέννητα θα βγαίνουν με τρία κεφάλια,ο ήλιος θα δύει από τον νότο,οι αμυγδαλιές θα βγάζουν βερύκοκα και άλλα πολλά τερατώδη κατά τον κύριο πετσάκια Πάνανδρον.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άκου παγόσμιο πόλεμο.!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχ
  Πολύ πλάκα έχουν κάποιοι ή έχουν κάψει λάδια περισσότερα από μένα;;;;

  Σιγά μην μας οδηγήσει και στην έξοδο του Μεσολογγίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το πρόβλημα για την "τάξη Πραγμάτων" είναι η Κίνα και ο περιορισμός της Ρωσίας. Μια κατεστραμένη οικονομικά Ευρώπη προωθεί τα σχέδια της Κίνας και βολεύει την επέκταση επιρροής της Ρωσίας. Η πίεση είναι για συνετισμό της Γερμανίας σε μια ελεγχόμενη ΕΕ από την "Τάξη Πραγματων" σύμφωνα με τα συμφέροντα της Αμερικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πάνανδρε, επηρεασμένος από την παγκοσμιοποίηση και τον Σιωνισμό, την επιβολή του τσιπαρίσματος, μια προτεσταντική Ευρώπη που φασιστοφέρνει όσο και εμείς (πολλοί Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) προσπαθείς να εξηγήσεις όλα όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και τελικά προκαλείς γενική σύγχυση επι παντός επισθητού και είναι προφανές ότι πρώτος συγκεχυμένος είσαι εσύ. Τούτο γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός και οι δήθεν κομμουνιστές, σοσιαλιστές κ.λπ. είναι υλιστές και άθεοι, οπαδοί του εωσφόρου και μόνο η ορθόδοξη αντίληψη για μια χριστιανική πολιτική όπου οι άγιοι του Θεού του Υψίστου θα αναλάβουν την εξουσία όπως ο μακαρίτης Νικόλας Ψαρουδάκης, ο Μανώλης Μηλιαράκης και ο Γιάννης Ζερβός της Χ.Δ. (Χριστιανικής Δημοκρατίας) τους οποίους προφανώς αγνοείτε, διακήρυτταν και διακυρύττουν μπορεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στον πλανήτη. Αλλά όλοι οι αστοχριστιανοί ψήφιζαν δεξιά, υλιστικά κόμματα που αργά ή γρήγορα θα μας έφταναν ως εδώ. Φυσικά από το 1951 μέχρι σήμερα ο σιωνισμός και τα αστοκρατούμενα ΜΜΕ είχαν και έχουν στυο περιθώριο το Κίνημα της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το οπίο και αυτό με τα περιορισμένα οικονομικά και από πλευράς προσωπικού μεγέθη που είχε, δεν μπόρεσε να ακουστεί ή να αποκτήσει ερίσματα μέσα στο λαό και έκανε αρκετά ανθρώπινα λάθη. Αν θέλεις [ραγματικά να μάθεις περισσότερα επικοινώνησε μαζί μου Ευαγγελάτος Γεώργιος Πάτρα 2610 910761 μετά της 8 το βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κυρία Πόπη δεν χρειάζεται να διαλύσει την Ε.Ε. ο Τραμπ γιατί θα διαλυθεί από μόνη της.

  Ελληνοκύπρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καμια Ενωση, ουτε πολυ περισσοτερο η Ε.Ε θα διαλυθει, ολα ακολουθουν τον δρομο της παγκοσμιοποιησης και της παγκοσμιας διακυβερνησης που εχει χαραχθει εδω και χρονια (απο το 1945) απο τον ΟΗΕ. Ηδη δημιουργηθηκε η Ευρασιατικη Ενωση (υπο την Ρωσια). Η σιωνιστικη Ε.Ε (υπο την Γερμανια) ειναι ενα σχεδιασμενο "πετυχημενο προιον" (που θα εχει και Ευρωστρατο) κυριος των τραπεζιτων στα μετρα τους (σε αντιθεση με την ΕΣΣΔ που ηταν ενα αποτυχημενο επισης σιωνιστικο πειραμα), βασισμενο πανω στην αποτυχια/λαθη (προς αποφυγη)της ΕΣΣΔ και στην "επιτυχια" δημιουργιας των σιωνιστικων ΗΠΑ, η οποια καποια στιγμη αναποφευκτα θα προχωρησει περαιτερω την NAFTA.

  Ο Τραμπ απλα θα ειναι ενα "μικρο διαλειματακι" για να νομιζουμε εμεις οι κοινοι θνητοι, οτι η ΝΤΠ δηθεν εχασε (μεσω του Τραμπ)...η ΝΤΠ ποτε δεν χανει και κινειται διακριτικα και πολυ μεθοδικα, δημιουργωντας καθε ειδον ελεγχομενες (στο μεγαλυτερο δυνατο βαθμο) κρισεις και επιλεγοντας στον καταλληλο χρονο και τοπο τους καταλληλους ανθρωπους (απο ολες τις θρησκειες και πολιτικα ιδεωδη) στην καταλληλη στιγμη για να εφαρμοσει το επομενο σταδιο του σχεδιου της. Οι τραπεζικες, οι ασφαλιστικες, οι πετρελαικες και οι οπλοβιομηχανικες συντεχνιες δεν εχουν πατριδα και κατακερματιζουν ή ενωνουν εδαφη στα μετρα τους με βαση τον παγκοσμιο πληθυσμο, τα τρεχοντα χρεη και το ΑΕΠ των χωρων. Οσοι πιστευουν οτι η ορθοδοξια ειναι εκτος της ΝΤΠ και οτι οι "αγιοι" θα μας σωσουν.....καλυτερα να ξανα διαβασουν με πολυ προσοχη τα δηθεν "ιερα" βιβλια Παλαια και Καινη Διαθηκη, ενα συνοθήλευμα απο τις μεγαλυτερες ΚΟΤΣΑΝΕΣ που γραφτηκαν ποτε!!


  https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi3nYOY_LnQAhUBuhoKHejTB_gQFggpMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.pare-dose.net%2F3944&usg=AFQjCNG2cNiMVgc3aGszrQwuO5bo0hPStA

  http://www.pare-dose.net/4376

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το καταλαβαινεις τόσα λες.

   Διαγραφή

  2. Επιχειρήματα χωρίς ίχνος καμίας λογικής.
   Όσο για αυτά που πιστεύεις ο Θεός να μας συγχωρέσει όλους γιατί στις πράξεις όλοι είμαστε υπόλογοι στον Θεό.
   Σκέφτηκες καμιά φορά πως όλα αυτά τα οποία αναφέρεις με βάση την απλή λογική ίσως να στερούνται ακόμη και αυτής της απλής λογικής της οποίας επικαλείσαι εν μέσω αλλά πλην σαφώς; Ένα απλό παράδειγμα και ο Θεός να με συγχωρέσει:
   Κάπου λες γιατί ο Θεός αναφέρεται σε πρώτο πληθυντικό αν θυμάμαι καλά;;; Να σου πω καταρχάς πως μέσα στην Αγία Γραφή επειδή όπως βλέπω την μελετάς επιλεκτικά δεν είναι στο μόνο σημείο αυτό το οποίο μας δείχνεις όπου αναφέρει ο λόγος του Θεού τον Θεό ως Τριαδικό.
   Και μία συμβουλή:
   Κάνε ότι θέλεις στην ζωή σου. Απαγορεύεται όμως ρητός να "παίζεις" με τα Θεία. Ή απαγόρευση αυτή ισχύει από τον ίδιο τον Θεό πάλι μέσα από τον λόγο του μέσα από την Αγία Γραφή. Παλαιά και Καινή..!

   Σεΐχης του Αιγαίου

   Διαγραφή
  3. Πλακα εχετε....φαινεται ξεκαθαρα οτι καποιους ενοχλει η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
   Τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ να τις εφαρμοσεις στον εαυτο σου, εγω ειμαι ελευθερος ανθρωπος με ελευθερο πνευμα και οχι υποδουλομενος.

   Συνεχισετε καποιοι να πιστευεται στην "σχιζοφρενεια" τον δηθεν "ιερων" βιβλιων, Παλαιας και "Κ(ε)νής Διαθηκης και στον αγ. Παστιτσιο, που θα μας σωσει, μαζι με το Ξανθο το γενος και ολες τις αλλες μαλακιες, που φυσικα δεν εχουν καμια βαση.

   Δεν ειδα καμια ουσιαστικη απαντηση....η ΝΤΠ και οσα εγραψα συνεχιζουν το εργο τους.
   Δεν πιστευεται οτι η Ε.Ε ειναι δημιουργημα κυριος των τραπεζιτων?? Δεν πιστευεται οτι η ΕΣΣΔ ηταν επισης δημιουργημα των τραπεζιτων της Γουολ Στριτ??
   Δεν πιστευεται οτι η Γουολ Στριτ Χρηματοδοτησε των Χιτλερ?? Δεν πιστευεται οτι σχεδον ολοι οι "ηγετες" της ορθοδοξιας ηταν ΜΑΣΩΝΟΙ...και σε αυτο διαφωνειτε??

   ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ή ΕΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ!!

   Διαγραφή
 10. Προς σχολιαστή, που μεταξύ άλλων γράφει: "τηs θειαs παναγιωταs (πρωην ιχνηλατηs)https://xyzcontagion.wordpress.com/2011/03/.../"

  Το σχόλιό σας δεν θα αναρτηθεί, δεδομένου ότι η σελίδα που παρεπέμπετε, δεν υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καρατζαφερηs ο ΕΛΑΣιτηs ο <<..κουμμουνιστοληστοσυμμοριτηs EΑΜοβουργαροσλαβοs ψειροκατσιαπλιαs..>>μπαρμπαs του Γεωργιου Καρατζαφερη
  ''Ερχουνται ερχουνται οι συμμοριτεs
  ''με τον Κατριβανο απ'το Λιονταρι
  ''Ερχουνται ερχουνται κι ο Καρατζαφερηs
  απ'την Ποταμια''
  Καρατζαφερηs ο ΕΛΑΣιτηs,o...-ΧYZ Contagion
  xyzcontagion.wordpress.com/2011/03/02/karatzaferis-o-katsaplias/
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ''Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945!!!!!!
  πανανδραι αιλην αισθανεσθε τιποτα υγρα;λετε να ειναι γριπουλα;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Σιωνισμός τελειώνει, οι ΗΠΑ δεν μπορούν να μπλέξουν σε άλλους πόλεμους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. http://nikosxeiladakis.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%87%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84/

  ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΩΡΤΖ-ΣΟΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ TRUMP.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. https://www.youtube.com/watch?v=CZBCDW5z81M

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΑΧΑΧΑΧΑ.....Ό ΠΑΝΑΔΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ

  ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΖ ΤΑΞΗΣ

  ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ...ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ

  ΣΚΟΥΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Να θυμίσω εδώ ειδικά για την Ελλάδα ότι τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποφυλακιστήκαν αμέσως μόλις έκανε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο μετα άρχισαν να εισρέουν στη χωρα τα καραβάνια των ‘’καημένων μεταναστών’’… οι δυο αντίθετοι πόλοι , τα ‘’εργαλεία’’ του σιωνισμού , έπαιρναν θέσεις μάχης.


  ΒΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΡΕ ΣΤΟΚΕ....ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

  ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΕΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  ΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ;;ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙς ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟς ΟΣΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΔΩΞΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ορθοδοξια κατεστρεψε τον Ελληνισμο.
   Ελληνισμος = ΦΩΣ
   Ορθοδοξια = ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ

   Διαγραφή
  2. Επαυξάνω! !
   Όταν εμείς είχαμε πολιτισμό τα φίδια οι εβραιοι !!κυνηγούσαν φιδια στην ερημο της κακιας τούς :

   Διαγραφή
  3. Πως αποδεικνύεις ότι η ορθοδοξια είναι σκοταδισμος;

   Διαγραφή
  4. Αγαπητε 'ανωνυμε 6.58' μην εκπλησεσαι με τα συνθηματα που μερικοι γραφουν εδω.

   Και οι μασονοι τα ιδια λενε στις στοες τους, οτι δλδ ο αρχαιος παγανισμος, ο ιουδαισμος και οι Βισνα της ανατολης ειναι το ιδιο, ενω για Τον Χριστο και την Ορθοδοξη Πιστη μας δεν θελουν κουβεντα.

   Την θεωρουν μαλιστα ... δισειδαιμονια και φανατισμο / σκοταδισμο!

   Γι'αυτο και ο ανωτερω 'ανωνυμος' γραφει για σκοταδισμο.

   Θανος Κ.

   Διαγραφή
  5. https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjbhOPNxcnQAhWJ7hoKHSOADwUQtwIIIjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSHGrdCEHVco&usg=AFQjCNEiHLjAYswsem6V9_GOQKFzYYE2CQ

   Να μονο ενας απο τους λογους γιατι ειστε σκοταδιστες οι ορθοδοξοι...

   https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15135937_1800106473582446_2800441654124909933_n.jpg?oh=916694b0b5092f5354a39e69d9952e9b&oe=58D01579

   aaa..και ενας ακομη...και παρα πολλοι αλλοι...

   Διαγραφή
 18. Πολυ υποπτη η επιθεση κατα του Ντοναλτ Τραμπ κατα την γνωμη μου.

  Μηπως ο αρθρογραφος θα προτιμουσε να ειχε εκλεγει η Χιλαρυ Κλιντον?

  ...γιατι, αυτη ειναι που υπηρετησε πιστα (κι ακομα υπhρετει) το σιωνιστικο 'διευθυντηριο' της Ουασιγκτον και της Νεας Υορκης.

  Αυτη ειναι που λαμβανει δωρεες απο τον "φιλανθρωπο" Σορρος..
  Αυτη ειναι που ηθελε πολεμο με την Ρωσια και τον Πουτιν.
  Αυτη ειναι που ηθελε την Αμερικη, παραδεισο για τις λεσβιες και τους κιναιδους
  Αυτη ειναι που αψηφησε τους νομους κι εκαψε χιλιαδες Emails που την ενοχοποιουσαν
  Αυτη ειναι που συνεργησε στην καταστροφη της Λιβυης, του Ιρακ και τωρα της Συριας

  Τωρα ολα τα αλλα τα ...θεωρητικα στα οποια αναφερεται ο "Πανανδρος Ελλην", ειναι περαν πασης λογικης και, παντα κατα την γνωμη μου, αναξια συζητησεως.

  Ευτυχως που μας ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι προκειται για μια υποκειμενικη εκτιμηση
  των πραγματων, οτι δλδ αυτη ειναι η γνωμη του κι οχι τα γεγονοτα.

  Οσο για ορισμενους συνομιλητες εδω, οι οποιοι εδραξαν την ευκαιρια να επιτεθουν στην
  Ορθοδοξια και γενικοτερα στην πατροπαραδοτη Πιστη του Ελληνισμου, θα ηθελα να τους
  υπενθυμισω οτι, η Ορθοδοξια βρισκεται υπο διωγμον ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ( Ρωσσια, Σερβια, Ελλαδα, Συρια κλπ) απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κεντρα που την βλεπουν ως μεγιστο εμποδιο
  στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

  Κι αυτο γιατι παραμενει ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ στον μοντερνισμο, τους νεους καιρους και ιδεες, αλλα και πιστη στις
  διδασκαλιες των Πατερικων Κειμενων οπως αυτες μας διδονται μεσα απο τις σελιδες της
  ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ κι οχι της παλαιας. Η τελευταια ειναι απλα μια αφηγησις της Δημιουργιας του κοσμου αρχικα, αλλα και της αθλιοτητος του εβραικου λαου ανα τους αιωνες με αιμομιξιες, πολυγαμιες κλπ κλπ, αλλα ειναι ακομα και η προειδοποιηση προς αυτους, του ερχομου Του Μεσσια Ιησου Χριστου, τον οποιο απεριψαν, εσταυρωσαν και μεχρι και
  σημερα, συνεχιζουν να πολεμουν με καθε τροπο.

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η "Δημοκρατική" Χίλαρι ενοχοποιείται για Σκάνδαλα Παιδεραστίας-Διασπάθισης Δημόσιου Χρήματος,Επίσης έχει στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της Εταιρείες στην Μ.Ανατολή (μπορεί και μαζί με τον Βασίλη KLINTON..) oι οποίες Προωθούν τους Πολέμους-Δυστυχία-Καταστροφή.ο Πρώην-Νύν ;; Άντρας της Βασίλης klinton=Πλύντον είναι αυτός που στις ΜΕΡΕΣ του ΜΑΖΙ με τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,Ισοπεδώσανε Πολιτείες-Χωριά-Οδικούς Άξονες-Βιομηχανικές Περιοχές,Προκαλέσανε Δεκάδες Χιλιάδες Νεκρούς-Τραυματίες Πρόσφυγες οι οποίοι ΔΕΝ φύγανε απο την ΠΑΤΡΙΔΑ τους,εν τέλει ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ μια άλλοτε ΚΡΑΤΑΙΑ ΧΩΡΑ συν το Γεγονός ότι σαν Αποτέλεσμα των Βομβαρδισμών τα οποία ρίχνανε ΒΟΜΒΕΣ με ΟΥΡΑΝΙΟ τα Κρούσματα Καρκίνου στην Ευρύτερη Περιοχή της Πρώην Γιουγκοσλαβίας και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!!! Για αυτά θα μιλήσουν ΠΟΤΕ τα Ελεγχόμενα ΜΜΕ(ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ-ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΨΥΧΩΝ..);;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..απλά θα μας πιπιλίζουν το Μυαλό για τον Κακό Τρομπέτα...και τι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Κυρία Πόπη πριν Μερικές Ημέρες σας έστειλα σε έναν Φάκελο Φωτογραφίες απο το Ζήτημα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ η οποία Στεγάζει το ΚΕΠ,θέλω να ρωτήσω αν το έχετε λάβει;; Αν Ναι Κάντε ότι Καλύτερο Μπορείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον έλαβα και σας ευχαριστώ... θα το δω, μόλις βρω λίγο χρόνο

   Διαγραφή
 21. Έξοχο το άρθρο σου, φίλε. Πολύ σωστά αυτά που είπες για τη Χ.Α. και για το κόλπο του δήθεν πολέμου κατά του Τραμπ των ΜΜΕ, προκειμένου να πειστεί ο λαός ότι ο Τράμπ τάχα πολεμάει το Σύστημα. Τι Χίλαρι, τι Τραμπ, τι Λωζάνη τι Κοζάνη, τεχνάσματα του Εωσφορικού Σιωνισμού είναι όλα αυτά. Η πανάρχαια μέθοδος του διαίρει και βασίλευε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακατι ο Σιωνισμος να ηταν Εωσφορικος...ο Σιωνισμος φερνει τον σκοταδισμο μεσω της παγκοσμιοποιησης, της φτωχοποιησης, της αμορφωσιας...Εωσφορος ειναι αυτος που φερνει το φως!!

   Διαγραφή
  2. Ο εωσφορος ειναι γνωστος και σαν διαβολος, σατανας η' λουσιφερ.

   Αυτον λοιπον μας λετε οτι φερνει το φως στην ανθρωποτητα!?..

   Το φως στο οποιο αναφερεστε ειναι η φωτια της κολασεως (εκει που κυβερνα ο διαβολος), κι οχι το φωτεινο προσωπο Του Σωτηρα Ιησου Χριστου, το οποιο ειναι φωτεινοτερο του ηλιου.

   Θανος Κ.

   Διαγραφή
  3. 28 Νοε 2016 3:50Μ.Μ

   Καλα καταλαβα οτι εισαι ενας ασχετος χριστιανοταλιμπαν ορθοδοξος που σπερνεις την ιουδαικη μαυριλα και αμορφωσια παντου..τοσες μαλακιες σου εμαθαν στην "εβραικη" παιδεια (αυτα ελεγα και εγω καποτε) και τοσα λες τωρα...ευτυχως εγω καποια στιγμη ξυπνησα και εμαθα...εσυ ακομη ζεις υπο τον ληθαργο του ορθοδοξου εβραιοχριστιανισμου...σου ευχομαι συντομο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!

   https://youtu.be/mR9Tu0JQdnI

   Διαγραφή
  4. ΡΕ 3,50 ΜΗ ΛΕς ΠΑΠΑΡΙΕς ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΜΑΜΚΑΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ??ΜΗ ΜΠΑΙΡΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΥΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ

   Διαγραφή
  5. Μαλλον εσυ εισαι ο ασχετος....δεν υπαρχει εννοια ελληνοχριστιανισμος, ειναι τεχνητη "εφευρεση" - εκφραση για το ποιμνιο!! Ο χριστιανισμος ειναι παιδι του Ιουδαισμου. δεν μπερδευω τα δυο εβραικα βιβλια...

   Διαγραφή
 22. Ο Κίσινγκερ συνέστησε στον Τράμπ να μην επιμένη να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές του ιδέες, αλλοιώς... Λέτε να φοβηθή ή...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Λοιπόν Συνοπτικά τα Ζητήματα που τρέχουν βάση των Σχεδιασμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι:ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ/θΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ των ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσω ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ-ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣΗΣ-ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ Ιστορικών+θρησκευτικών Θεμάτων,ΕΞΙΣΩΣΗ του Γάμου Ομοφυλόφιλων μαζί με την Υιοθεσία Παιδιού με τον ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΜΟ ο οποίος Υπάρχει απο Καταβολής Κόσμου εκ θεού και εκ φύσεως,δεν συζητώ βεβαίως την Σχετική Νομοθεσία που έχει Θεσπιστεί ώστε να "Προστατεύει"...αυτές τις "Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες"...όποιος είναι Εναντίον αυτής της Κατάστασης διώκεται Πλέον Ποινικά..,Απολύσεις κυρίως σε Ιδιωτικό Τομέα,Μειώσεις Μισθών-Συντάξεων-Κόψιμο Επιδομάτων Προνοίας σε Πολύτεκνους ή Τρίτεκνους ΕΛΛΗΝΕΣ,Υπερφορολόγηση των ΗΔΗ επιβαρυμένων Ελληνικών Νοικοκυριών και ΟΧΙ ΛΑΪΚΩΝ όπως μας έχουν Παπαγαλίσει εδώ και δεκαετίες βάση της ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ της Αριστεροθολοπροοδευτικόκουλτούρας,Πλειστηριασμοί σε Σπίτια ΕΛΛΗΝΩΝ-Κόβουν Ρεύμα-Νερό επειδή ΔΕΝ έχουν να Πληρώσουν και ζούνε με Λάμπες Πετρελαίου,το 70 με 80% των Αστέγων είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και Κανένας ΔΕΝ ενδιαφέρεται για Αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ σε Επίπεδο Κρατικής Δομής,παρά μόνο βασίζονται στην Φιλευσπλαχνία-Φιλότιμο όσων Μπορούν Ακόμα να βοηθήσουν.Και στον Αντίποδα έχει δοθεί Απόλυτη Προτεραιότητα σε όλους τους Αλλόφυλους-Αλλοεθνείς κτλ. μέσω Παράνομων Επιδομάτων,Νόμος Περί Ιθαγένειας,Δομές Φιλόξενιας απο Άκρη σε Άκρη της Ελλάδος,ΜΚΟ-Αλληλέγγυοι τρέχουν σε ΟΛΗ την ΑΤΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ για να βρούν Σπίτια ώστε να τους Παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ +400€ Μηνιαίο Επίδομα το οποίο βέβαια Αποταμιεύουν αφού ΔΕΝ έχουν ΕΞΟΔΑ.Επίσης είναι σε Πλήρη Εξέλιξη το θέμα με το Τσιπάρισμα (βλέπε ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ κτλ.)Το Ερώτημα Απλό;; ΠΟΤΕ-ΠΟΙΟΙ-ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ/ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ/ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Από όταν ήρθε ο Ιησούς και μας δίδαξε Χριστιανισμό καταστραφήκαμε οι Ιουδαίοι Καμπαλισταί .Επρεπε να επαναφέρουμε τον αρχαίο Παγανισμό για να καταστρέψουμε τον Χροστιανισμο και να επιβληθούμε στα Έθνη. Σε τι δοκιμασίας μας έβαλε ο Ιησούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Της μαλακίας το ανάγνωσμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ