Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΚΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ !!!!!!!! Αυτά τα δημοσιεύουμε για να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να μας δουλεύουν και ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν στη Λέσβο αλλά και στα άλλα νησιά..

 Άλλωστε έχουμε εδώ και καιρό πειστεί ότι αυτοί που οδήγησαν την Λέσβο και τα άλλα νησιά σε αυτή την κατάσταση δεν είναι ..μακριά ούτε από τα νησιά, ούτε από την Ελλάδα γενικότερα…ΑΝΘ"έλληνας", που θα μισθώσει το σπίτι του στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, πρέπει να καταγράφεται.. για την ώρα της απελευθέρωσης...

ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΟΙ ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ..."ΕΛΛΗΝΕΣ".

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Η ΜΚΟ SOLIDARITY που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο "φιλάνθρωπο" Σόρος και που προσλαμβάνει κόσμο στη Λέσβο, ώστε να εγκατασταθούν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη "όπου κατοικούν πολλές (!!!) κοινότητες" όπως λένε, προσφέρει τώρα 2,5 € για κάθε μετανάστη στους Έλληνες που θα τους φιλοξενήσουν στο σπίτι τους !!!

Επίσης πληρώνει 150 € σε μηνιαία κουπόνια τροφίμων τα οποία όμως θα παίρνουν οι μετανάστες !!!!

Δηλαδή σύνολο 7,5€/άτομο όσο δηλαδή δίνουν για να κλείσουν και τα ξενοδοχεία. 

Στο ενημερωτικό σημείωμα αναφέρεται ότι τους δυνητικούς φιλοξενούμενους δεν έχουν την δυνατότητα να τους επιλέξουν οι ιδιοκτήτες.
Επίσης δεν υπάρχει καμία ασφάλεια σε περιπτώσεις κλοπών ή καταστροφών στα σπίτια....

Η χρηματοδότηση προέρχεται από την Ύπατη Αρμοστεία και την Ε.Ε.

Ο Έλληνας θα πάρει 2,5 € / άτομο για να εγκατασταθεί στο σπίτι του ο μετανάστης και ο ..¨φιλάνθρωπος¨ Σόρος και οι φίλοι του θέλουν να μοιραστούν 30 δις € / ετησίως !!!

Τι λέει το ενημερωτικό σημείωμα…

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κι έτσι οι ευθύνες διαφέρουν. Εμείς θα σου παρέχουμε ένα χρηματικό ποσό για κάθε άτομο που θα φιλοξενήσεις, και θα δώσουμε στον/στους φιλοξενούμενο/ους κουπόνια τροφίμων.

Σου ζητάμε να μοιραστείς βασικά είδη (π.χ. ψωμί, βούτυρο, γάλα) με τον/τους φιλοξενούμενο/ους, αλλά χωρίς καμία πίεση.

Επίσης, δεν είσαι υποχρεωμένος/η να είσαι μαζί με τον/τους φιλοξενούμενο/ους όλη την ώρα, αλλά ο κοινός χρόνος είναι σημαντικός. Το ιδανικό θα ήταν ο/η οικοδεσπότης/έσποινα και ο/οι φιλοξενούμενος/οι να λειτουργούν καθημερινά με σχετική ανεξαρτησία. Κάθε πρόσθετη υποστήριξη που θέλεις να παρέχεις είναι επιλογή σου.

Χρειάζεται να καλύψω πλήρως οικονομικά τον/τους φιλοξενούμενο/ους;

Όχι. Θα λάβεις 2,50 ευρώ ανά άτομο που θα φιλοξενήσεις, ανά ημέρα για να καλύψεις τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Το άτομο/α που θα φιλοξενηθεί θα λάβει επίσης μηνιαία κουπόνια τροφίμων αξίας 150 ευρώ/άτομο.

Σκέφτομαι να προσφέρω ένα δωμάτιο, αλλά φοβάμαι να ανοίξω το σπίτι μου σε ένα εντελώς άγνωστο πρόσωπο χωρίς καμία ιδέα για το τι είδους έρευνα έχει γίνει σχετικά με την εντιμότητά του, την ψυχική του υγεία κ.λπ. Πώς αξιολογείτε την καταλληλότητα για τη φιλοξενία;

Η επιλογή του/των προσώπου/ων που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα γίνεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, μετά από σχετική διερεύνηση και αξιολόγηση. 
Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι θα ήταν καλό να πάρεις τις ίδιες προφυλάξεις με αυτές που παίρνεις για όλους τους φιλοξενούμενους που έχεις κατά καιρούς. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχείς. Από την εμπειρία μας ξέρουμε ότι όσο υπάρχει μία προσεγμένη επιλογή, τις περισσότερες φορές όλα λειτουργούν ομαλά.


Λεσβόπληκτος: Αυτά τα δημοσιεύουμε για να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να μας δουλεύουν και ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν στη Λέσβο αλλά και στα άλλα νησιά..

Αλλά μας κάνει εντύπωση το όλο στήσιμο της επιχείρησης.. οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα !!!!

Και βέβαια τα ερωτήματα είναι πολλά…

Γνωρίζουν οι τοπικές αρχές όλο αυτό;;..

Ρώτησαν κανέναν για αυτό το πρόγραμμα;;;

Τι γνώμη έχουν Δήμος και Περιφέρεια για αυτή την δράση;; ..γιατί σύμφωνα με την τελευταία σύσκεψη του Μαξίμου ανέλαβαν και ρόλο ..¨γνωμοδοτικό¨ για την δράση των ΜΚΟ..

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι δεν θα μας έκανε καμιά εντύπωση να υπάρχουν όλες οι ¨άδειες¨ και όλα να είναι ..¨νόμιμα¨…

Άλλωστε έχουμε εδώ και καιρό πειστεί ότι αυτοί που οδήγησαν την Λέσβο και τα άλλα νησιά σε αυτή την κατάσταση δεν είναι ..μακριά ούτε από τα νησιά, ούτε από την Ελλάδα γενικότερα…


Δείτε εδώ όλο το ενημερωτικό σημείωμα της ΜΚΟ SOLIDARITY  http://www.homeforhope.gr/%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ