Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Το κράτος δολοφονεί το έθνος (ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ)


 Σήμερα ισχύει ότι αν δεν έρθει το Κράτος στα χέρια των πολιτών που έχουν παραμείνει Έλληνες, δηλαδή αν δεν εγκαταστήσουμε άμεσα μια έστω και πρωτόλεια μορφή αληθινής δημοκρατίας, αύριο δεν υπάρχει για το Ελληνικό Έθνος.
Θα το έχουν αφανίσει όχι οι Τούρκοι και λοιποί που σήμερα διεκδικούν τα προθανάτια ιμάτιά του (όσο ο Έλληνας παρέμενε Έλληνας ποτέ δε φοβήθηκε να αντιμετωπίσει εχθρούς της πατρίδας του και όταν είχε σωστή ηγεσία πάντα τους κατανικούσε) αλλά οι ίδιοι οι πεμτοφαλαγγίτες, εξουσιολάτρες και ξεπουλημένοι πολιτικοί που απολυταρχούν πάνω στον αφαιμαγμένο από κάθε άποψη, πνευματική και υλική, Έλληνα, με μαχαίρι σφαγμού του το Κράτος, που εξ' ολοκλήρου (ο Ολοκληρωτισμός στο απόγειό του) το κατέχουν. Και όχι απλώς το κατέχουν, αλλά το παραδίδουν, πάλι εξ' ολοκλήρου, σε ξένη κατοχή! 


Μήπως είναι ώρα να κάνουμε κάτι;
ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Γιατί ... πατριώτες, μπορούν να λένε πολλοί πως είναι... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή


 


Εδώ και αρκετό καιρό (τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια) έχει υπάρξει μια λεπτομερέστατη καταγραφή των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα.


 Μια καταγραφή που προσεγγίζει θεωρητικά τόσο τα γεγονότα όσο και μια σειρά θεωρητικών προτάσεων για λύσεις στο υπάρχον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο (ενώ ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται δια γυμνού οφθαλμού η ανεπάρκεια, η ανικανότητα αλλά και η επικινδυνότητα σοβαρού πολιτικού χειρισμού επί των εθνικών θεμάτων) που έχει δημιουργήσει είτε η πολιτική ανεπάρκεια των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων, είτε οι επιβληθείσες λύσεις από την τρόικα των δανειστών.
Σε κάθε περίπτωση, θεωρούνται καλές ή επαρκείς οι αναλύσεις που σήμερα κατατίθενται ως προς το επίπεδο της ηγεμονεύουσας τάξης στη διανόηση, στην πολιτική, στην οικονομία. Αλλά τα πράγματα σε επίπεδο λαού είναι πολύ πιο απλά και πολύ πιο οδυνηρά. 


➥ Σε αυτό το επίπεδο το Κράτος σκότωνε το Έθνος και αυτό κάνει και σήμερα, πλέον σε υπερθετικό και τελειωτικό βαθμό. 


➥ Το σκότωνε απαλείφοντας από την Παιδεία κάθε εθνική συνείδηση και κάθε εθνική έξαρση.
➥ Το σκότωνε αλλοιώνοντας την ορθή γραφή, σύνταξη και εκφορά της ελληνικής γλώσσας.


➥ Το σκότωνε μεταβάλλοντας τον Έλληνα σε ζήτουλα "βύσματος" για μια θεσούλα στο δημόσιο ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.


➥ Το σκότωνε επιβάλλοντας φόρους που ο Έλληνας γνώριζε ότι αυτό το μεγάλο κομμάτι του μόχθου του θα το καταχραστούν οι επιτήδειοι στις κατάλληλες καρέκλες, έτσι ένιωθε ότι θα ήταν καλύτερο να το "κρύβει". 


➥ Το σκότωνε παγιώνοντας έτσι έναν “κανόνα” ανοχής, ίσως και συνενοχής, αρχίζοντας από τις ρεμούλες των υψηλά ισταμένων ως τα "προαπαιτούμενα μπαξίσια" του τελευταίου δημόσιου υπαλληλίσκου. 


➥ Το σκότωνε κλείνοντας ακμαίες παραγωγικές μονάδες, που οι ιδιοκτήτες του τις φαλίρισαν και την "κοπάνησαν" με κάποια δις δραχμές στην τσέπη τους. 


➥ Το σκότωνε ξεπουλώντας σε ιδιώτες και αργότερα σε "ξένους" ιδιώτες τα κοινά περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος με την εργατικότητά του είχε χτίσει, ΟΤΕ και τόσα άλλα.
Και ο κατάλογος των φονικών ενεργειών του Κράτους προς το Έθνος (δηλαδή τον συλλογικό Έλληνα που έχει επίγνωση της ταυτότητάς του), δεν έχει τελειωμό. Έτσι ο Έλληνας αποξενώθηκε εντελώς από το Κράτος και "πάγωσε" μέσα του και το Έθνος, εφ' όσον ασυνείδητα μέσα του ταυτίζει αυτά τα δύο, όπως θα έπρεπε να είναι. Όμως, το Κράτος, που θα έπρεπε να είναι ο εκφραστής του Έθνους, είχε γίνει ο φονιάς του. Και εξακολουθεί να γίνεται ο φονιάς του, μέχρις τελικής πτώσεως, που είναι ραγδαία επιταχυνόμενη.Υπό αυτές τις συνθήκες, τις επιβαλλόμενες στον Έλληνα από το "Νεοελληνικό Κράτος", μερικοί διανοούμενοι θεώρησαν ευτυχέστερη στιγμή για το Ελληνισμό εκείνη κατά την οποία δεν ήταν συγκεντρωμένος σε ένα Κράτος. Και αυτό είναι πράγματι έτσι, αλλά βέβαια ισχύει για τα τότε ιστορικο-πολιτικά δεδομένα. Σήμερα ισχύει ότι αν δεν έρθει το Κράτος στα χέρια των πολιτών που έχουν παραμείνει Έλληνες, δηλαδή αν δεν εγκαταστήσουμε άμεσα μια έστω και πρωτόλεια μορφή αληθινής δημοκρατίας, αύριο δεν υπάρχει για το Ελληνικό Έθνος. Θα το έχουν αφανίσει όχι οι Τούρκοι και λοιποί που σήμερα διεκδικούν τα προθανάτια ιμάτιά του (όσο ο Έλληνας παρέμενε Έλληνας ποτέ δε φοβήθηκε να αντιμετωπίσει εχθρούς της πατρίδας του και όταν είχε σωστή ηγεσία πάντα τους κατανικούσε) αλλά οι ίδιοι οι πεμτοφαλαγγίτες, εξουσιολάτρες και ξεπουλημένοι πολιτικοί που απολυταρχούν πάνω στον αφαιμαγμένο από κάθε άποψη, πνευματική και υλική, Έλληνα, με μαχαίρι σφαγμού του το Κράτος, που εξ' ολοκλήρου (ο Ολοκληρωτισμός στο απόγειό του) το κατέχουν. Και όχι απλώς το κατέχουν, αλλά το παραδίδουν, πάλι εξ' ολοκλήρου, σε ξένη κατοχή! Μήπως είναι ώρα να κάνουμε κάτι;


 

Υ.Γ. Δύο πολύ καλλιεργημένοι γονείς, φαρμακοποιοί και οι δύο, με σοβαρά πολιτικά ενδιαφέροντα και προβληματισμούς, έχοντας γιο που εργάζεται στο εξωτερικό μου είπαν: “ Λέμε στο γιο μας να παραμείνει εκεί. Αν γίνει πόλεμος, να έρθει εδώ να σκοτωθεί για ποιόν; για τους προδότες που μας κυβερνάνε και μας έχουν διαλύσει;” Ακόμα και τέτοιου επιπέδου άνθρωποι, έχουν ταυτίσει μέσα τους το Κράτος με το Έθνος!

 

Ανώνυμη αναγνώστρια

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Μια Χαρά τα λέει το Ερώτημα είναι Απλό:ΠΟΤΕ; ΠΟΥ; ΠΟΙΟΙ; έστω και σε επίπεδο Συνάντησης Ομάδας Ατόμων να γίνει Ανταλλαγή Απόψεων-θέσεων,με μια Βασική Διευκρίνιση να ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ/ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ απο τις Γνωστές ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ που ταλανίζουν τον ΨΥΧΙΣΜΟ/ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ εδώ και Πολλές Δεκαετίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακάρι αλλά κομμάτι δύσκολο τη βλέπω την ένωση.
  Λίγες οι καρέκλες και τα οφίτσια και δεν φτάνουν για όλους.

  Για αυτό οι άλλοι του 5% θα κάνουν κυβερνήσεις και θα μας πηδάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και Ιστορικά να το δούμε ΠΑΝΤΑ απο κάποιους Λίγους ξεκινούσαν οι Οποιεσδήποτε Επαναστάσεις-Εθνικοαπελευθερωτικοί Αγώνες-στους Περσικούς Πολέμους,την Εποποιΐα του 1940-1941,βέβαια η Διαφορά του Τότε με ΤΩΡΑ είναι κατά την Γνώμη μου: Α)Η ΄Ελλειψη Κατάλληλης Στρατιωτικοπολιτικής Ηγεσίας η οποία να διακατέχεται απο Εθνικά Ιδεώδη/Ιδανικά-Φιλοπατρία (ίσα-ίσα η Πλειοψηφία {για να μην πω ΟΛΟΙ} των ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ είναι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ-ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ-ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ και ΔΕΝ έχουν ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Β)Ο Μέσος Νεοέλληνας έχει Αφελληνιστεί σε Μεγάλο Ποσοστό (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ..)Δηλαδή ΔΕΝ νιώθει ΕΛΛΗΝΑΣ στην Ψυχή&Συνείδηση οπότε σου λέει ο άλλος για Ποιόν λόγο να Αντιδράσω ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..Αυτά τα 2 Στοιχεία αποτελούν τον Πυρήνα της Πολυεπίπεδης Πoλιτισμικής-Πνευματικής Παρακμής του Νεοέλληνα και βέβαια Συνηγορήσαν με την Στάση&Συμπεριφορά τους επι δεκαετίες σε αυτό οι Λεγόμενοι "Άνθρωποι του Πνεύματος"..απο Μουσικοσυνθέτες-Δήθεν Ψευτοηθοποιοί/Τραγουδιστές Ποντίκια..μέχρι Γνωστούς Τραγουδοποιούς-Σκηνοθέτες κτλ. Γιατί η Συντριπτική Πλειοψηφία ΟΛΩΝ των Παραπάνω Υποδύονταν τους Αριστεροπροοδευτικόθολοκουλτουριάρηδες...Εκπέμποντας τα Μηνύματα της Ισοπέδωσης-Μηδενισμού-Εθνομηδενισμού στις Νεότερες Γενιές Ελλήνων μέσω των "Έργων-Παραστασεών-Τραγουδιών τους"....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ-6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

   Διαγραφή
 3. Στο υπουργείο Άμυνας οι καιροσκόποι τραβάνε πορνό για τη τηλεόραση…

  http://zcode-gr.blogspot.gr/2016/11/movies.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. To κράτος δολοφονεί το έθνος ,διοτι το κρατος εχει ηγετες που είναι και εβραιομασονιστες-σιωνιστες και ετσι αυτοι είναι ισοτημοι με προδοτες και φονιαδες και κανίβαλοι ! Να εχομε ηγετες που να μην εχουν περασει από την βουλη να είναι καθαροι από τον ιο χολερας , όπως εναι ολοι αρρωστοι αυτοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών μας δίνω 1 στα 2 εκατομμύρια να γλυτωσουμε εμείς και ή πατρίδα μας/το γιατί το ξέρουν όλοι πλέον μετα 7 χρόνια το λένε δημοσια 'η όχι(με τα λόγια δεν σωθηκε ποτέ! κανένας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ