Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Γιά μιά στιγμή! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ;;; (Γιά πέστε μας, γιατί δεν τολμούν ποτέ, να το "ακουμπήσουν";;;)





ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΟΥ ΘΑ ...ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε., ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!




Πόσοι έχουν αντιληφθεί, πως ο Κουμμουνισμός, ως γνήσιο τέκνο των οβριών, προστατεύεται τα μάλα;

Δηλαδή, το ΚΚΕ, είναι υπεράνω νόμων, υπεράνω Συντάγματος, υπεράνω ελέγχου...

Είναι τουλάχιστον αφελής, όποιος θεωρεί πως θα μπει ποτέ το ΣΔΟΕ για έλεγχο στο ... σπίτι του λαού... είναι και τα ... υπόγεια κατηλλειμμένα... βρωμάει "μοσσαντένια...κολώνια"...


Καλλιόπη Σουφλή


(ΕΩΣ πότε, θα θεωρείται ΤΑΧΑ το ΚΚΕ, ΩΣ Η ..."ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ";;;) Μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές  σ υ ν τ ρ ι β έ ς  της μεταπολιτεύσεως, υπέστη το ΚΚ€ (ναί, το τρίτο γράμμα δεν είναι έψιλον, αλλά το σήμα του ευρώ...) κατά τη διάρκεια της εξετάσεως του οικονομικού του διαχειριστού, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια των κομμάτων.
 (ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, όλοι αυτοί, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ "ΖΕΣΤΑ" ΤΟ ΚΚΕ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευάγγελος Καρακώστας στην επιτροπή της Βουλής






Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η 'Χ.Α.' δια του βουλευτού Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα, κατέδειξε σε ολόκληρο τον ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ & ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ Ελληνικό Λαό, πως το ΚΚΕ χρωστά εκατομμύρια ευρώ(!!!) σε τράπεζες, αφού δανειζόταν με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, όπως έκαναν (βεβαίως-βεβαίως!) το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Σύριζα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευάγγελος Καρακώστας στην επιτροπή της Βουλής
Επιπρόσθετα, αρνείται   λ υ σ σ ω δ ώ ς   οποιονδήποτε ...

έλεγχο του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του, ενώ ο έλεγχος ορκωτών λογιστών τα έτη 2010-11, ανέδειξε πλήθος παρανομιών, με μη θεωρημένα κουπόνια και κρατικές επιχορηγήσεις, για «επιμορφωτικούς σκοπούς», για τις οποίες ΔΕΝ υπάρχει το   π α ρ α μ ι κ ρ ό    παραστατικό!
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, (ο αιώνιος αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του κόμματος, ο κ.Σοφιανός), αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν, από τον βουλευτή της 'Χ.Α.', με κυριότερα εξ αυτών το σκάνδαλο της παρανόμου πωλήσεως του '902', τις  α π ο λ ύ σ ε ι ς εργαζομένων από τις κομματικές επιχειρήσεις, ΔΙΧΩΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...) να τους αποδοθούν, ΟΥΤΕ δεδουλευμένα, ΟΥΤΕ και αποζημιώσεις, τον αριθμό των ακινήτων (...) που διαθέτει το ΚΚΕ και πόσο ΕΝΦΙΑ πληρώνει (ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...) και τέλος τι κρύβει το ΚΚΕ και ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, στα κομματικά του ταμεία!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ" ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ή σχεδόν απο παντού...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟ-ΣΕ-ΚΤΙ-ΚΑ, ΟΣΑ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ! 
(και τα κόκκινα κεφάλαια της Ελβετίας...)
Καλή παρακολούθηση!



https://youtu.be/UsnHR7GLJjw

Πηγή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ