Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από εδώ και πέρα δεν θα τα έχουμε ποτέ…


 Μέσα στον δρόμο πού θα περνάς, ένας πού
θα του λείπουν τα λεφτά και θα ‘χει χρέος, το όποιο δεν θα μπορεί ποτέ να το βγάλει, άμα ξέρει ότι έχεις μία περιουσία, θα περνάει δίπλα σου
και θα σου δίνει μία με το στιλέτο και θα σε σκοτώνει. 


Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης, για να  αντιληφθείς πως όλα αυτά, θα γίνουν... 

Άνθρωπος με καθαρή (όσο γίνεται) ψυχή, αρκεί να είσαι και να έχεις ανοιχτό μυαλό...

Γιατί αυτά που έρχονται, θέλουν τεράστια δύναμη καθαρής ψυχής... και Πίστη.


Καλλιόπη ΣουφλήPROFITIA


Αυτά πού θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από εδώ και πέρα δεν θα τα έχουμε ποτέ ξαναδεί, ούτε ξανακούσει.  Μέσα στην επόμενη εικοσαετία θα γίνουν φοβερά πράγματα. Οι Ευρωπαίοι [για παράδειγμα] θα πάνε να καταργήσουν το άβατον του Αγίου Όρους…


• Να μας φυλάει ό θεός από σεισμό. Γιατί αυτά πού βλέπεις, τα
παλάτια, στους έσχατους καιρούς θα σωριαστούνε, δεν θα μείνει ένα όρθιο.• Θα έρθει περίοδος, πού εμείς οι άνθρωποι θα πατάμε ένα κουμπί και
θα πετάμε. Δεν θα έχουμε ανάγκη από μεταφορικά μέσα, ούτε αυτοκίνητο
ούτε τίποτα.• Λέει ό θείος Παύλος ότι θα έρθει ένας καιρός, και είναι αυτός ό
καιρός, τον όποιο διερχόμεθα εμείς, πού ό άνθρωπος θα αποστατήσει από
την πίστη του στον θεό και θα στραφεί στην παλαιά δοξασία, στους θεούς
του ψεύδους, θα επαναφέρουν το Δωδεκάθεο. 


Και άρχισε να γίνεται αυτό, το έχει ξεκινήσει ένας Οργανισμός και πάνε στον Όλυμπο και ετοιμάζουν το Δωδεκάθεο. 

Θα στραφούνε, λέει, στην παλαιά δοξασία, πού ήτανε ή αθεΐα,
και θα χάσει ό άνθρωπος την ανθρωπιά του, θα χάσει την αλήθεια, θα χάσει
την ειλικρίνεια, την πίστη του. Δεν θα υπάρχει πίστη στους ανθρώπους.
Στους χίλιους έναν θα βρίσκεις πού θα μιλάει την αλήθεια και οι άλλοι θα
τον λένε τρελό. Πόσα θ’ αλλάξουν! Κι όσο πάς, χειρότερα θα γίνονται.• Ξέρεις τί θα γίνεται τότε; Μέσα στον δρόμο πού θα περνάς, ένας πού
θα του λείπουν τα λεφτά και θα ‘χει χρέος, το όποιο δεν θα μπορεί ποτέ
να το βγάλει, άμα ξέρει ότι έχεις μία περιουσία, θα περνάει δίπλα σου
και θα σου δίνει μία με το στιλέτο και θα σε σκοτώνει. 


Αυτά θα γίνουν πριν από τις τελευταίες μέρες. Δεν θα γλιτώνεις, θα σε σφάζει μες στον
δρόμο και θα σου παίρνει ότι έχεις και θα σηκώνεται να φεύγει. 

Και να ιδείς τότε! Οι άλλοι πού θα περνάνε δεν θα δίνουν καμιά σημασία. 
Σε σκότωσε; Σε σκότωσε, θα περνάνε σαν να μη συμβαίνει τίποτε και θα πηγαίνουν στη δουλειά τους. Γιατί κι αυτοί τα ίδια θα είναι. Αυτή ή
τρομερή κατάσταση θα υπάρχει τα τελευταία χρόνια.• Θα γίνονται πόλεμοι παντού.

Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και
θα έχει μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και
τα σύνορα. Εσύ θα ζεις, εγώ δεν θα ζω. θα ζεις και θα το θυμάσαι. 

Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο. 
Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες. 
Ό σωστός χριστιανός πρέπει να έχει πίστη, αγάπη, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, φιλανθρωπία.• Στους έσχατους χρόνους οι χριστιανοί θα πορεύονται, όπως θα διατάσσει τότε ό Κύριος. 

Όμως εκεί θα είναι ό Κύριος και δεν θ’ αφήσει
τον άνθρωπο, θα μας βοηθά σε ότι θέλουμε. Δεν θα μας αφήσει, να είστε βέβαιοι και πιστοί. Γιατί αυτό θέλει να έχουμε εκείνες τις μέρες: ΠΙΣΤΗ!
• Πάνω απ’ όλα, παιδιά μου, να κρατήσουμε την πίστη μας στον Κύριο, και ας έρθουν μέρες δύσκολες και ας έρθουν μέρες δοκιμασίας. 

Μέσα στους αιώνες πέρασαν τέτοιες εποχές. Και βλέπουμε, άλλους τούς σταυρώνανε στον
σταυρό, άλλους τούς έκοβαν είκοσι κομμάτια, όμως δεν προδώσανε τον Χριστό και ζούνε στους Ουρανούς στους αιώνες των αιώνων. 

Πόσο μεγάλη πίστη είχαν! 

Και αυτή ή πίστη δεν είναι μόνο για τα δύσκολα μελλοντικά πράγματα, είναι γενικώς. 

Ή πίστη είναι ή κινητήριος δύναμις και χωρίς
αυτήν ό άνθρωπος δεν θα κατόρθωνε τίποτα. Ζητούσε πίστη ό Κύριος!ΒΙΒΛΙΟΓ. ΓΕΡΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Πηγή: orthodoxianews

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία! !
  Το έργο έχει και δράκο ;;
  Παπου;;

  Γιατί τα πρόβατα μερικά βγήκαν από το μαντρί!!!

  ΕΛΛΑΣ =ΦΩΣ!!!

  Άντε μαζί με τα οβρια-για φίδια στην έρημο! !

  Και μην φυτρωνεις εκεί ΠΟΥ δεν σε σπέρνουν

  Με δωθεκαθεα και δωδεκαεδρα,
  Αυτά είναι ΑΛΛΑ κόλπα! !!!

  Καληνύχτα! !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟ!!!!, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΛΑ, ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ, ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΘΕΙΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΑΪΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΑΡΚΕΙ, ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗΣ ΣΕ ΣΕΠΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΔΩΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΠΟΖΑΡΟΝΤΑΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ, ΝΑ'ΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΣ ΧΡΕΗ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥ.

   Διαγραφή
 3. Διαβαστε οσοι ενδιαφερεστε τις αποκρουστικες καταφορες κατα των Ελληνων του ιερωμενου Μιχαηλ Καμενιατη στο χρονικο της αιχμαλωσιας του το 904 μχ απο τους Σαρακηνους που εξανδραποδησαν την Θεσσαλονικη.Ειναι χαρακτηριστικο πως εβλεπε ενας Βυζαντινος κληρικος τον Ελληνισμο.Τι μιαρους τι ανοητους και τι μωρους προσονομαζε τους Ελληνες Φιλοσοφους!!!Γεματη ειναι η ιστοριογραφια απο τα εγκληματα των Χριστιανων κατα των Ελληνων.Αν και τα περισσοτερα ντοκουμεντα και μαρτυριες καηκαν στην πυρα απο τους αφιονισμενους ρασσοφορους παλι εμειναν πολλα τα τεκμηρια της θηριωδιας τους!!........Ειναι ματαιοπονια βεβαια να διαλεγεται καποιος με φανατικους θρησκευομενους ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.Χαριν ομως της ενοτητας του εθνους τους λεω οτι πρεπει να ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ εναντι της Ελλαδος.Ειδικα τωρα που η χωρα σιγα σιγα αφυπνιζεται! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.Επισης η ανεξιθρησκεια που δοθηκε στους Χριστιανους στο Μεδιολανο το 313 μχ να μην ειναι προσχηματικη γιαυτους.Το λεω αυτο γιατι δυστυχως εκει εχουν γυρισει.Να μην εχουν φοβικα συνδρομα!!Αυτα που θα κερδισουν με την ανοχη την συνυπαρξη την δημοκρατια και την συνεργασια με τους υπολοιπους Ελληνες θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα προνομια που με μανια υπερασπιζονται!Γιατι περι αυτου προκειται.Μολις ενοιωσαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να μειωθει η επιρροη τους στην πολιτικη,οικονομικη και πνευματικη ζωη ξαναγυρισαν στο σκοτεινο Βυζαντιο και στα επιχειρηματα εκεινης της μακρυνης εποχης.Κριμα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ