Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Όταν ένα οβραίικο κάθαρμα αποκαλύπτει πως πίσω από την ασθένεια του Α. Πλεύρη βρίσκεται ο... "θεός" των οβριών, αυτό, σημαίνει πολλά....
Image result for θανασησ πλευρησ images


Να ξεκαθαρίσω κάτι απλό, για να μην υπάρξει παρερμηνεία:
Οι απόψεις μου για τον Θανάση Πλεύρη, σε ότι αφορούν στην συμμετοχή του στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο και δεν  αναιρώ ούτε λέξη. (εδώ)

Όταν όμως  βγαίνει ένα ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, όπως ο Μοδερχάι Φριζή, και απειλεί τον πατέρα του Θανάση Πλεύρη, Κωνσταντίνο Πλεύρη ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα έχει γράψει και πει για τους οβριούς και να ζητήσει συγνώμη, ώστε ο γιός του να σωθεί, στην ουσία αποκαλύπτοντας πως ... η ασθένεια του βουλευτή είναι "έργο του ... "θεού" των  οβριών", δεν μπορώ παρά να πάρω θέση, πρωτίστως ως άνθρωπος, ως ελληνίδα και ορθόδοξη χριστιανή και δευτερευόντως ως δημοσιογράφος.

Αυτό το κάθαρμα, δεν αποτελεί στη ουσία, παρά την εικόνα ενός μιαρού λαού, που όποιος τους αντιστέκεται, τον εξολοθρεύουν με κάθε τρόπο... και αν όχι τον ίδιο, τα αγαπημένα του πρόσωπα, για να νοιώσει πιο βαθιά τον πόνο.

Με αυτό το δεδομένο, και στην περίπτωση που όντως η ασθένεια του Θανάση Πλεύρη, αποτελεί παρέμβαση του... "θεού" των οβριών, εύχομαι την ταχεία ίαση του ασθενούς... και ας κριθεί πλέον από τον Θεό για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

Η όποια τιμωρία του, ας είναι αποτέλεσμα της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ και όχι της επέμβασης του "θεού" του μιαρότερου λαού.

Και επειδή αυτό το κάθαρμα, ο Μοδερχάι Φριζή, έχει απειλήσει κι εμένα κατά το πρόσφατο παρελθόν και μέσω εμού και όλο τον Ελληνικό λαό, μήπως θα έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση της δικαιοσύνης;... της όποιας έστω και ελάχιστης ανεξάρτητης δικαιοσύνης... των ανεξάρτητων εισαγγελικών λειτουργών που υπηρετούν με αξιοπρέπεια το λειτούργημά τους;

Στο τέλος της ανάρτησης επισυνάπτεται και η απειλή του οβραίικου καθάρματος προς το πρόσωπό μου στην οποία μπορείτε να διαβάσετε και τα σχόλια που ακολουθούν, πατώντας κλικ στην πηγή.

Κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώνουμε με τέτοιου είδους κτήνη.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στην θέση του... "θεού" των οβριών, βάλτε εσείς ότι... σκέπτεστε...ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!..Ένα κατάπτυστο βίντεο 13,5 λεπτών ανέβασε προχθές Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 ο πρώην Αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης, Μορντοχάϊ Φριζής,
στο κανάλι του στο YouTube. Απευθύνεται στον δοκιμαζόμενο «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού» Κωνσταντίνο Πλεύρη, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μοναχογιού του Θανάση, ο οποίος δίνει τον υπέρτατο αγώνα στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου και το φέρνει στην επιφάνεια ο «Στόχος»…

Στο βίντεο, ο ζών μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ, Ραββίνος Φριζής (εγγονός του Εβραίου αντισυνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή που έπεσε τον Δεκέμβριο του 1940 στην Πρεμετή, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς) απευθύνεται αρχικά στον ίδιο τον Θάνο Πλεύρη και τον κατηγορεί (2:40 του βίντεο) ότι ταυτίζεται απόλυτα με τον αντισημιτισμό του πατέρα του, γιατί το 2007 – 2009 είχε αναλάβει δικηγόρος υπερασπίσεώς του στην περίφημη δίκη του Κώστα Πλεύρη με τους Εβραίους της Ελλάδος, για το βιβλίο «Εβραίοι όλη η Αλήθεια» και συνέβαλε στην αθώωσή του!.. ΚΙ ότι η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Θάνου Πλεύρη οφείλεται στην επέμβαση του Θεού του Ισραήλ για να δοκιμάσει τον αντισημίτη πατέρα του!!..

Ακολούθως (5:00 του βίντεο και εξής) ο Ραββίνος Φριζής λοιδορεί τον Κώστα Πλεύρη, γιατί τώρα που χαροπαλεύει ο γιός του αποφάσισε να προσευχηθεί στον Θεό του Χριστιανισμού, που είναι ο ίδιος με τον Θεό του Ισραήλ και των Εβραίων!.. Στο 7:47 του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής δηλώνει ότι η Τορά απαγορεύει στους Εβραίους να συγχωρούν τους Εχθρούς του Ισραήλ όπως ο Κώστας Πλεύρης, και αμέσως μετά επιτίθεται κατά της υποκρισίας του Χριστιανισμού που μιλάει για Αγάπη, ενώ επί 20 αιώνες έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Εβραίων!..

Από το 8:45 μέχρι τό τέλος του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής διαβάζει την Ανοικτή Επιστολή που έστειλε στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με την οποία τον καλεί να μετανοήσει, να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Εβραίους για τον Αντισημιτισμό του, για το απύθμενο μίσος του εναντίον τους και για όσα τους έχει κάνει τόσα χρόνια και ας είναι βέβαιος πως ο Θεός του Ισραήλ θα τον λυπηθεί και θα τον συγχωρήσει !..

Στο 11:20 βρίσκεται «το κλού» του βίντεο: Ο δεδηλωμένος Σιωνιστής Ραββίνος Φριζής δηλώνει με κάθε σοβαρότητα πως αν μετανοήσει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τον Αντισημιτισμό του και ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Εβραίους, θα προσευχηθεί ο ίδιος για την αποκατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη και ο Θεός του Ισραήλ πιθανόν να τον κάνει καλά!..

ΡΩΤΑΜΕ: Αν κάποιος Ορθόδοξος Ιεράρχης έβγαινε και έλεγε τα ίδια κατάπτυστα με τον Ραββίνο Φριζή για κάποιον διάσημο Εβραίο που βρίσκεται στην εντατική και χαροπαλεύει, δεν θα γινόταν Πρώτη Είδηση στα ΜΜΕ; Τώρα που τα λέει ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης για τον «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού», γιατί οι πάντες έχουν θάψει το θέμα και μόνο ο «Στόχος» το αναδεικνύει;https://youtu.be/cuUyBY_Go04

Πηγή
Ο ραββίνος Μοντερχάι Φριζή, απειλεί ευθέως τα attikanea και την Πόπη Σουφλή (βιντεο)


 ΡΑΒΒΙΝΟΣ - ΜΟΡΤΝΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ


Ο/Η Μορντεχάϊ Φριζής άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Μεγάλη τιμή για τα attikanea να τα απειλούν οι... ...":

http://www.youtube.com/watch?v=ZHF65q865Ns Παρακαλώ
Και επισήμωςμε αυτό το σχόλιο - βιντεο,  στο μάτι του κυκλώνα των Εβραίων τα  attikanea και η υπογράφουσα!

Αυτό κι αν είναι είδηση μεγατόνων τουλάχιστον για μένα!

Στο βίντεο που ακολουθεί ο ραβίνος Μόντερχαϊ Φριζή, εξαπολύει απειλές και η απόπειρα τρομοκράτησής μου, είναι πέραν του δέοντος, σαφής.
Στην ουσία, προεξοφλείται η εξόντωσή μου.

Χωρίς καμία διάθεση να παραστήσω την γενναία ή την ηρωίδα, αυτό ούτε με απασχολεί, ούτε με φοβίζει.

Αντιθέτως δυναμώνει την πίστη μου στον Χριστό και την Πατρίδα μου.
Αφού μια ασήμαντη γυναίκα όπως εγώ, κατάφερε να ενοχλήσει τον ραββίνο, σε σημείο που να εκδόσει ειδικά για μένα βίντεο στο οποίο οι απειλές που εκτοξεύονται έχουν σαφές μήνυμα...αυτό λέει πολλά.

Είναι ο ίδιος ραββίνος, που είχε το θράσος να ομολογήσει ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Άγιο ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, και να μιλήσει με ασεβέστατα λόγια εναντίον μιας μεγάλης μορφής της Ορθοδοξίας μας και όχι μόνο.

Λυπάμαι για τον απλό εβραϊκό λαό, που έχει τέτοιους εκπροσώπους της θρησκείας του.
Λυπάμαι για τον απλό εβραϊκό λαό, που θέλει να ζήσει ειρηνικά με τους άλλους λαούς, αλλά του το στερούν μισαλλόδοξοι και φανατικοί εκφραστές της θρησκείας του.
Γιατί με τον απλό εβραϊκό λαό, δεν έχω κανένα πρόβλημα.. με τους εχθρούς της Πατρίδας και του Χριστιανισμού τον οποίο ασπάζομαι, έχω...

Εχθροί του Χριστιανισμού και της Ελλάδας, χιλιάδες χρόνια τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξετε.
Γεννάτε μίσος, ζείτε  και τρέφεστε από αυτό, απειλώντας και καταστρέφοντας όσους σας αντιστέκονται.

Μην με κάνετε ηρωίδα, κύριε Φριζή... δεν είμαι.
Ομολογήτρια της πίστης και της πατρίδας μου όμως, μπορώ να γίνω. 

Ξέρω πως έχετε την δύναμη να με εξαφανίσετε από προσώπου γης  με χιλιάδες τρόπους..

Μέχρι την τελευταία μου ανάσα όμως, θα υπερασπίζομαι την Χριστιανική Πίστη και την Πατρίδα μου, από τους εχθρούς και τους διαβολείς της, όπως είστε εσείς.


  Καλλιόπη Σουφλή

Σε όσους εύχονται & επιζητούν εξόντωση των Εβραίων, ΠΡΟΣΟΧΗ

Published on Dec 17, 2013


Σε όσους εύχονται και επιζητούν δημόσια ένα νέο Ολοκαύτωμα, μία νέα εξόντωση του εβραϊκού λαού, όπως στο αντισημιτικό http://attikanea.blogspot.co.il/2013/...,
αν στο μέλλον πειραχτεί έστω και μία τρίχα Εβραίου στην Ελλάδα, τους καθιστάται η ΠΡΟΣΟΧΗ πως θα αντιμετωπιστούν με νόμιμα μέσα, ως ηθικοί αυτουργοί.https://youtu.be/ZHF65q865Ns

Δείτε τώρα, ποιός είναι ο ραββίνος Μορντεχαι Φριζης...που απειλεί τα attikanea  και την υπογράφουσα...

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013


Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΙΑΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ....ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 ΡΑΒΒΙΝΟΣ - ΜΟΡΤΝΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ
Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟ  ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ..... 


ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. https://youtu.be/QV_F0zjIQBgΒΛΑΣΦΗΜΕ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ.....ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ .....ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΜΟΥΔ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.... 
https://youtu.be/Ud7EluTLU0Y

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΜΣΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

πηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Οι οβριοι είναι η αστηρευστος πηγη του κακου ! ποσα κακα εχουν κανει σε εμας τους Ελληνες, μας εχουν φθασαει σ' αυτή την κατασταση , κι αμη τι άλλο ολοκληρο το κοσμο ! Σταυρωσαν τον Χριστο, δεν τους εφθανε αυτό τωρα στυρωνουν ολο τον κοσμο αρχιζοντας από εμας .Αυτοι απαρνηθηκαν τον αληθεινο Θεο ! Τωρα ο θεος τους είναι ο μαμωνας , είναι οι διαβολοι οβριοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σήμερα ανακοινώθηκε πως ο υιός Πλεύρη διέφυγε τον κίνδυνο. Αν οι "εκλεκτοί" του προκάλεσαν πρόβλημα με την υγεία του, όπως διατείνεται ο ραββίνος, ουαί κι αλλοίμονο. Προκαλεί με το τρόπο του οι ιερωμένος αυτός και με την επιθετικότητά του. Για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο Θεός που πιστεύουν εκείνοι είναι βίαιος κι εκδικητικός-μήπως αντικατοπτρίζει την δική τους ιδιοσυγκρασία;
  Κάτι άλλο που κάνουν συνέχεια λάθος, ενώ χρησιμοποιούν την ίδια λέξη στα αγγλικά -δεν ξέρω στις άλλες γλώσσες- είναι η λέξη ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ για την γενοκτονία που τους έκανε ο Χίτλερ. Κατά το λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη, ολοκαύτωμα σημαίνει ολοκληρωτική θυσία, ιδίως για κάποιο ιδανικό (έκδοση 1989, σελ. 562). Οι ίδιοι δηλ. με την θέλησή τους θυσιάστηκαν για κάποιο ιδανικό. Οξύμωρο έτσι; Ολοκαύτωμα έκαναν οι Κρητικοί στο Αρκάδι, βάζοντας φωτιά στο μπαρούτι που φύλαγαν για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων, συμπαρασύροντας στον θάνατο αρκετούς από δαύτους. Θέλαν να μείνουν ελεύθεροι και να μην σκύψουν το κεφάλι στους κατακτητές θυσιάζοντας τις ζωές τους.
  Κρατώντας τον ορισμό Ολοκαύτωμα, βάσει ποιας θυσίας χάρισαν τις ζωές τους στους Γερμανούς οι εκλεκτοί;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ολλα τα ενγκληματα των εβραιων [της Σιωνιστοσυμορια ] κατα της ανθροποτητας μηδε εξερουμενων κατα των ιδιων συμπατριοτων των [ ισραηλιτων ] πεφτουνε τελικα στα κεφαλια τους . Η ιστορια αδιαψευστος παραγωντας .Ο θεος των οβριων δεν εχει καμια σχαιση με τον Θεο της Παλαιας Διαθηκης, ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης ειναι ο ιδιος της Καινης Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,αρα σε ποιον θεο πιστευουν ,,,,τον ΜΑΜΩΝΑ ΤΟ......ΧΡΗΜΑ ....ΤΟΝ Διαβολο αυτος ειναι ο θεος τους και το ιερον τους βιβλιο ειναι το Ταλμουδ και μονο και κανενα αλλο , Ολλα τα αλλα ΠΟΥ ΛΕΝΕ ειναι φουμαρα και μεταξωτες κορδελες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε ραβινε στον μονο θεο που πιστευτε εσεις οι εβραιοι είναι το χρημα εχετε τοτε θεο τον μαμωνα ! Επεμβαίνετε σε κάθε κρατος υπογείως και υπουλα να μην φαινεστε και πρατετε παντοτε το κακο ! Βεβαια υπαρχουν και καλοι εβραιοι αλλα είναι τοσο λιγοι που τους καλύπτετε εσεις οι πολλοι οι κακοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τι δουλεια εχουνε οι σταυρωτες του Χριστου στην Ελλαδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ...εν τελει ο κωνσταντινος ζητησε συγγνωμη και συνηλθε ο θανος...ή παιζει κατι διαφορετικο?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Λέγει πολλά πεπλανημένα ὁ κ. Φριζῆς, ἀλλά θά σταθῶ στό κυριώτερον, ὅτι δῆθεν ὁ "θεός" στόν ὁποῖον πιστεύουν εἶναι ὁ Θεός τοῦ Ἀβραάμ καί τῶν ἄλλων Προφητῶν. Οὐδέν ἀναληθέστερον τούτου! Ἐφόσον οἱ Ἑβραῖοι μισοῦν ἀκόμη θανασίμως τόν Χριστόν καί δέν Τόν παραδέχονται ὡς τόν Μεσσίαν τῶν ἱερῶν Γραφῶν, ἀλλά περιμένουν ἄλλον (τόν Ἀντίχριστον), ἕπεται ὅτι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ, ὁ Ὁποῖος τούς ἔχει ἐγκαταλείψει. Ἰδού τί λέγει τό ἀψευδές στόμα τοῦ Κυρίου:

  1. Στό χωρίον Ἰω. 8:44 ὁ Χριστός λέγει πρός τούς Ἑβραίους Ραββίνους ὅτι δέν εἶναι τέκνα τοῦ Ἀβραάμ, ἀλλά τέκνα τοῦ Σατανᾶ!!!

  2. Στό Ἰω. 8:37 τούς λέγει ὅτι ναί μέν κατάγονται ἀπό τόν Ἀβραάμ, ἀλλά δέν κάμνουν τά ἔργα τοῦ Ἀβραάμ, διότι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!!!

  3. Δέν ἐτήρησαν τήν συμφωνίαν τῶν Πατέρων των μέ τόν Θεόν καί γι' αὐτό ὁ Θεός τούς ἔχει ἐγκαταλείψει: "Μεμφὸμενος γὰρ αὐτοῖς λέγει· ἰδοὺ ἡμέραι ἔρχονται, λέγει Κύριος, καὶ συντελέσω ἐπὶ τὸν οἶκον Ἰσραὴλ καὶ ἐπὶ τὸν οἶκον Ἰούδα διαθήκην καινήν, οὐ κατὰ τὴν διαθήκην ἣν ἐποίησα τοῖς πατράσιν αὐτῶν ἐν ἡμέρᾳ ἐπιλαβομένου μου τῆς χειρὸς αὐτῶν ἐξαγαγεῖν αὐτοὺς ἐκ γῆς Αἰγύπτου· ὅτι αὐτοὶ οὐκ ἐνέμειναν ἐν τῇ διαθήκῃ μου, κἀγὼ ἠμέλησα αὐτῶν, λέγει Κύριος" (Ἑβρ. 8:8-9).

  4. «Πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει» (Α’ Ἰω. 2:23).

  5. «Λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ (Ἰω. 14:6).

  6. «Ὁ ἐμὲ μισῶν καὶ τὸν πατέρα μου μισεῖ» (Ἰω. 15:23).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για όλα πάντα φταίνε οι εβραίοι. Οι εβραίοι που προσκυνούν τον Μαμμωνά. Κάτσε μισό να σας πω. Η εκκλησία σας δεν ξεσπίτωσε 72 οικογένειες που δεν είχαν πληρώσει το ενοίκιο. Το αντίτιμο του ενοικίου είναι ο Μαμμωνάς. Που είναι η αγάπη που λέτε ότι έχετε και σε εποχές χρίσης φάνηκε ακριβός αυτή η αγάπη. Μήπως τελικά πριν μιλήστε για τους εβραίους και τον Ισραήλ να κοιταχτείτε στο καθρέφτη. Εγώ είμαι ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ είπε ο Θεός δεν είπε είμαι ο Θεός του Νίκου και του Σοφοκλή και του Γεωργίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ