Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΑ 'Σ Ο Κ ' ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ...ΛΑΔΩΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΜΑΣ"; Σκέτη α η δ ί α ! 76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΙ "ΔΥΣΩΔΙΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...


Σχετική εικόνα
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΟΜΗΣ ΓΚΑΛΕΑΤΣΟ ΤΣΙΑΝΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠ.ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ
ΓΑΜΒΡΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ "ΕΚΑΝΕ" ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
"ΚΥΡΙΟΥΣ" ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ !!!

(ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙ 18η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940. ΕΙΝΑΙ Η 22α ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ! Διαβάστε με πάρα πολύ προσοχή το κατωτέρω κείμενο, επειδή αυτά που περιγράφει, είναι εξόχως  ν τ ρ ο π ι α σ τ ι κ ά   για ορισμένους πολιτικούς "ηγέτες" αυτού του τόπου...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΗΣ ΤΣΙΑΝΟ
Σχετική εικόνα
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΓΚ.ΤΣΙΑΝΟ...
"Στις 18 Νοεμβρίου 1940 o Αδόλφος Χίτλερ δέχτηκε τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών και γαμπρό του Μουσολίνι Γκαλεάτσο Τσιάνο στο Ομπερσάλτσμπεργκ στην Βαυαρία, για να συζητήσουν την εξέλιξη της ιταλικής επίθεση κατά της Ελλάδος.

Ο Χίτλερ ήταν έξω φρενών με τον Μουσσολίνι και τον Τσιάνο, και του είπε, να μην περιμένουν καμιά γερμανική βοήθεια, γιατί για τη Γερμανία υψηλή στρατηγική προτεραιότητα είχε η Βόρεια Αφρική, και όχι η Ελλάδα, και η διάσωση του γοήτρου του Μουσολίνι δεν είχε προτεραιότητα.

Ο Χίτλερ ενημέρωσε τον Τσιάνο και για τις συνομιλιες με τον βασιλέα Μπόρις της Βουλγαρίας και του είπε, να μην περιμένουνούν επίθεση των Βουλγάρων στη Μακεδονία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΗΣ ΤΣΙΑΝΟ
Ο Χίτλερ, «έβρισε» τον Τσιάνο για την ευκαιρία που έδωσαν στους Βρεττανούς να εισέλθουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν μια αεροπορική βάση στην Αθήνα, έτσι ώστε η βρετανική αεροπορία, να μπορεί να απειλεί τις πολύτιμες για την Γερμανία πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Ρουμανία.

Ο Χίτλερ τόνισε στον Τσιάνο, ότι οι Ιταλία θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της, και ενδεχομένως, θα έπρεπε να κάνει  ε ι ρ ή ν η   με τους Έλληνες, και είπε ακόμα στον γαμπρό του Μουσσολίνι, ότι γνώριζε για τα εκατομμύρια λιρέττες (!) που   Ε Φ Α Γ Α Ν    οι άνθρωποί του (!!!) για να ...δ ω ρ ο δ ο κ ή σ ο υ ν    Έλληνες   π ο λ ι τ ι κ ο ύ ς (!!!) και στρατηγούς (!!!) να ΜΗΝ αντισταθούν στην ιταλική εισβολή!

(Τις πληροφορίες αυτές είχε διαβιβάσει στις 15 Νοεμβρίου, η γερμανική πρεσβεία των Αθηνών". Οι ιστορικές περιγραφές αυτές, είναι στο ιστολόγιο 'δελτίο των 11' και ασφαλώς ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ!!!)

ΘΑ ΕΙΧΕ   Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ  Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο Ι   "ΚΥΡΙΟΙ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΠΟΥ "ΑΠΛΩΝΑΝ" ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ, ΚΥΝΙΚΩΣ & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  Α Ν Τ Ε Θ Ν Ι Κ Ω Σ    ΤΑ ..."ΞΕΡΑ" ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 'ΑΡΓΥΡΙΑ' ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!
...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

Σχετική εικόνα
[Ο Χίτλερ, αναφέρεται με σαφήνεια στο κείμενό του, για  τα ιταλικά 'λαδώματα' στην Αθήνα, με εκατομμύρια λιρέττες, απλώς δεν ειδικεύει ΠΟΣΑ εκατομμύρια εδόθησαν, άν εδόθησαν και σε ποιές ακριβώς  σ ι χ α μ ε ρ έ ς   ελληνικές τσέπες...]

Σχετική εικόνα
ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ, "ΕΦΤΑΙΓΕ" ΤΑΧΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΠΟΥ  ...ΕΞΩΠΕΤΑΞΕ τους πολιτικούς "μας" ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ της αγόνου γραμμής, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ 'ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ';;;

Για σκεφθείτε φίλοι αναγνώστες της 'Οδύσσειας', προς στιγμήν! 
 
Το πλέον ηχηρό 'χαστούκι' θα ήταν, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, άν εκείνα τα ονόματα των αργυρόνητων ΠΡΟΔΟΤΩΝ, που έβαζαν πάνω απο την ΠΑΤΡΙΔΑ τους, το ΧΡΗΜΑ των Ιταλών, έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση & Τ Α Υ Τ Ι Σ Η,  με ...σημερινά πολιτικά επώνυμα και τζάκια!!!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Και φυσικά έχουν! Χρειαζόμαστε ένα Μεταξά ή έστω ένα Παπαδόπουλο άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ