Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

η μουσική, οι νότες, οι ήχοι, δικοί σου είναι.... (4 βίντεο, 1 λιστα, 1 ταινία και... η ματιά της ζωής και της ψυχής...)


 Στο σεντούκι των αναμνήσεων, θ' αναζητάς εκείνα που κράτησες και σαν μικρούς θησαυρούς της ζωής σου τους λόγισες.... κι εκεί θα γυρίζεις κάθε φορά που θα θέλεις να διώξεις από πάνω σου ότι σε πονάει στο σήμερα...  στο απλό και τ' ανόθευτο της δικής σου αθωότητας... εκεί, που το άλλο όνομα της αλήθειας, είναι ΖΩΗ... εκεί που οι αναμνήσεις, είναι γλυκές και ζαχαρένιες σαν το γλυκό του κουταλιού.
 

Οι λέξεις, είναι σώματα ξένα, μα η μουσική, οι νότες, οι ήχοι, δικοί σου είναι.... 


 
Καλησπέρα


Καλλιόπη 
... τα τραγούδια... εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...... η λίστα... εδώ...... η ταινία... εδώ...... και η ματιά της ζωής και της ψυχής...εδώ...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ