Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.. Πολιτικός αρχηγός με 38.000.000 εκατ. ευρώ στην Ελβετία!
 Αυτό που δεν απεκάλυψε όμως ο πρωθυπουργός είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και όνομα πολιτικού προσώπου η αποκάλυψη του οποίου θα προκαλέσει πάταγο.


Αυτός είναι και ο λόγος, που οι διάφορες λίστες φοροφυγάδων, δεν πρόκειται ποτέ να δουν το φως της δημοσιότητας, ούτε να ελεγχθούν.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ... ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Κι εσύ, μακάκα νεοελληνάκο, τρέχα να πληρωσεις τους παράνομους και δυσβάστακτους φορους που σου βάζουν τα  πολιτικά λαμόγια που σε κλεβουν...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ένα μπουρλότο θέλει το μπουρδέλο... ένα μπουρλοτο της... Σαπφως Νοταρά...

 


Ποιανού πολιτικού αρχηγού το όνομά του οποίου βρέθηκε στη Λίστα Μπόγιαρνς και τρέχει τώρα να δικαιολογήσει τα ποσά; 


Μου λένε πάντως ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει.


Aυτό είναι το Κουίζ-φωτιά του σημερινού Βηματοδότη που προκαλεί ανατροπές στο κομματικό τοπίο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό για το οποίο μιλάμε αγγίζει τα 38.000.000 εκατ. ευρώ και αφορά πρόσωπο που βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου. Το κουίζ του Βηματοδότη λοιπόν αφορά ένα από τα εντός της Βουλής κόμματα.


Σας θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής θα έκανε την εξής αναφορά στην συγκεκριμένη λίστα:

«Θέλω να ενημερώσω το Σώμα ότι μόλις πριν από δέκα ημέρες οι ελληνικές αρχές παρέλαβαν νέα λίστα από τις αρχές της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, από το Υπουργείο του κ. Μπόργιανς, με 475 μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης. Και ξέρετε ποιο είναι το ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα λίστα; 

Πρόκειται για στοιχεία του 2010, δηλαδή για μια χρονιά που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για παραγραφή αδικημάτων. 

Και η λίστα αυτή έχει ήδη παραδοθεί εκεί που πρέπει, όχι στα συρτάρια μας, αλλά στις εισαγγελικές αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες. 

Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία και θα δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές για την πλήρη ταυτοποίηση και αξιοποίηση και αυτής της λίστας».


Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωνε πανηγυρικά την απόκτηση της λίστας. 

Αυτό που δεν απεκάλυψε όμως ο πρωθυπουργός είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και όνομα πολιτικού προσώπου η αποκάλυψη του οποίου θα προκαλέσει πάταγο. 

 Μια “απρόσμενη και ανεξήγητη πολιτικά συμπεριφορά” που ακολούθησε της αποκάλυψης του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για την λίστα Μπόργιανς αποδίδεται από συγκεκριμένους κύκλους σ΄αυτή ακριβώς την αποκάλυψη.


Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ονόματος επιταχύνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση νέου κόμματος που βρίσκεται στα σκαριά.

Το συγκεκριμένο πολιτικό όνομα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της Ελβετίας.


Hδη η εμπλοκή του ονόματος έχει προκαλέσει αίσθηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. 

Αν λοιπόν αφαιρέσουμε από το κάδρο το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα που έκανε την καταγγελία πολιτικοί αρχηγοί είναι: O Kυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Πάνος Καμμένος, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Διαβάστε την ανεπίσημη μετάφραση του κειμένου με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς ενημέρωνε σχετικά τις ελληνικές αρχές.


«Ντίσελντορφ 24 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτόκολλο υπόμνησης του Υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς

Μπορώ να επιβεβαιώσω την περιγραφή του τότε Έλληνα Πρόξενου στο Ντίσελντορφ, κ. Πλεξίδα, ότι στο πλαίσιο επανειλημμένων συνομιλιών μας, του προσέφερα βοήθεια για την ενίσχυση της ελληνικής φορολογικής διοίκησης, καθώς επίσης και για την ανάλυση και αξιολόγηση στοιχείων από CD.

Εκείνη την περίοδο θέμα μας δεν ήταν η λίστα, την οποία παραδώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Υπηρεσίας στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτή η σύνδεση με Έλληνες δικαιούχους κατέστη εφικτή μόλις το 2015.

Αντικείμενο της συζήτησης το 2012 ήταν πιθανές ενδείξεις για Έλληνες φοροφυγάδες. Επιπλέον, ήταν ξεκάθαρο από τότε, πως αυτού του είδους η υποστήριξη δεν είναι δυνατό να παρασχεθεί από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση αλλά μονάχα από τα κρατίδια, καθώς η φορολογική διοίκηση στη Γερμανία είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατιδίων της χώρας.


Κατά συνέπεια, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να παράσχει τη συγκεκριμένη βοήθεια. 

Λόγω της επιφυλακτικότητας του Έλληνα συνομιλητή μου για μια συνεργασία σε επίπεδο κρατιδίου, είχα μιλήσει και με τον Υπουργό Οικονομικών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης για την πρόθεσή μας, ο οποίος την ενέκρινε ρητά, γεγονός για το οποίο ενημέρωσα τον κ. Πλεξίδα και εγγράφως». 

Η λίστα των 475 ονομάτων, είναι το αποτέλεσμα των επαφών που υπήρξαν μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών του πρώην γενικού γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργο Βασιλειάδη (σημερινός υπ. Αθλητισμού) και τον υπουργό Οικονομικών του κρατιδίου της Ρηνανίας Βεστφαλίας Βάλτερ Μπόργιανς. 

Προηγήθηκε η αποστολή ελεγκτών του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στο γερμανικό κρατίδιο για περαιτέρω εκπαίδευση στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Να είναι ο συγκαμενος;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!...ΚΑΙ. ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!....ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ Η ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ!!!.....ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ!!!.....ΚΑΙΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ!!!!........ΚΑΙ. ΜΑΛΑΚΑΣ!!!......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!!!!.....ΟΟΠΩΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!!!...

   Διαγραφή
 2. Για πιο πιθανούς κόβω τον Τέρη, την Φώφη και τον Κουτσούμπα με τα ρόλεξ του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ολοι τους υποπτοι είναι η κλεψια για τους προδοτες φονιαδες και κανιβαλους είναι μηδεν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αποκκλείεται να είναι ο Μητσοτάκης γιατί έχει πολύ περισσότερα.
  Αποκλείεται ο Καμένος γιατί τα έχει στο Ντουμπάι
  Αποκλείεται ο Μιχαλολιάκος γιατί θα τον είχαν ήδη σταυρώσει και θα τον περιέφεραν
  Αποκλείεται ο Θεοδωράκης γιατί έχει λίγο στην πολιτική και όσα (πολλά έβγαλε ) δεν μπορούν να φτάσουν τους 38 τόμους (όπως τα λέει ο Αλέξης)
  Αποκλείεται ο Κουτσούμπας γιατί 'οσα και να έφαγε απο το τιμημένο δεν μπορεί να έφτασε τους 38 τόμους σε 2 χρόνια
  Αρα μάλλον ο λεβέντης αρχηγός που ψάχνουμε είναι ο ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον Λεβεντη υποπτευομαι και εγω....μαλλον χρηματα απο ΗΠΑ για να προωθησει την καμπανια του..ισως και να στηριξει την επομενη κυβερνηση του Κουλη..

   Διαγραφή
  2. Εχω την εντύπωση τι είναι οχι ο πολιτικός αλλα η πολιτικός

   Διαγραφή
 5. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕΕΕΕ...ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ... ΟΚ;;;;ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗς ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΛΕΕΙ ΔΕ ΛΕΕΙ......................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ