Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

"Στέγη Αστέγων" ή άλλος για την βάρκα μου; Σηκώθηκε... μπουρίνι...Πόσους μπορεί να χωρέσει μια βάρκα για να μην μπατάρει και να μην βουλιάξει;
Υποθέτω λίγα άτομα... δυο τρια, το πολύ...

Φαίνεται όμως πως αυτός ο κανόνας σωτηρίας, δεν ισχύει για όλες τις... "βάρκες"...

Κάτι τέτοιο υποννοεί το μήνυμα που λάβαμε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ...


Οι έχοντες ανοιχτά αυτιά και μάτια και μυαλά, κατάλαβαν "τι παίζει", εκεί στην... "βάρκα" της ... "Στέγης των Αστέγων"... αλλά και σε μια άλλη βάρκα... αυτή του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ"...

Ή για να τα λέμε πιο επεξηγηματικά... "η βάρκα" του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ", σέρνει πίσω της πολλές "βάρκες", τρεις από τις οποίες είναι και οι "βάρκες" των ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ, η βάρκα της "ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ" και η..."βάρκα" της... " ΕΝΩΣΗΣ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"... 

ΡΙΜΟΥΛΚΟ, δηλαδή το ... Κόμμα "ΛΕΥΚΟ"! 

Μεταξύ μας, κυρία μου, κακώς ακολούθησε το ... οικοδομικό επάγγελμα ο πρόεδρος του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ"...

Καπετάνιος σε... ριμουλκό έπρεπε να γίνει... εκτός αν φοβάται τη θάλασσα και τις... θαλασσοταραχές...

Διότι κυρία μου, Αύγουστος είναι... τρελλομήνας είναι και... σηκώνει κάτι μπουρίνια, που δεν βυθίζουν απλά βάρκες, αλλά και... "ριμουλκά".. θαλασσινά ή και... στεργιανά...

Κι απ' ότι φαίνεται, με το πρώτο μπουρίνι, το χθεσινό (εδώ), οι "βάρκες" και το ... "ριμουλκό", άρχισαν να μπάζουν ... νερά...

Κι είμαστ' ακόμα στην αρχή... 

Κι ενώ η μέρα φαινόταν ήρεμη, να το κι άλλο ένα "μπουρίνι" να φτάνει εδώ...

"ΑΟΠΛΟ" φαίνεται να είναι, αλλά την θαλασσοταραχή του, θα την κάνει... και τα νερά θα μπουν και στις "βαρκες" και στο ... "ριμουλκό"...

Για να δούμε τι... κύματα σηκώνει...Καλλιόπη Σουφλή
 Απευθυνόμαστε στην ιστοσελίδα σας, η οποία μας ενημερώνει χρόνια για ότι πραγματικά συμβαίνει και γιατί από την πρώτη στιγμή, σταθήκατε στο πλευρό τους, όπως κι εμείς.

 Παρακολουθώντας στα χρόνια της χολέρας που διανύουμε, κάθε ελληνική πατριωτική δραστηριότητα, γνωρίσαμε και τη "Στέγη Αστέγων" Βοτανικού.


Σε πρώτη φάση, μέσω διαδικτύου και σε αμέσως επόμενη, με την παρουσία μας εκεί, από τη δεύτερη μέρα και για αρκετές συνεχόμενες μερες.

Σ' αυτή την επιστολή μας, δεν θα αναφερθούμε στα όσα είδαμε, ακούσαμε και ζήσαμε...

Δεν μπορούμε όμως, να μην μιλήσουμε για ότι βρήκαμε στο διαδίκτυο, για τους διοργανωτές Έφεδρους - Πολίτες - Οπλίτες της "Στέγης".

Βρήκαμε λοιπόν, το Καταστατικό των "Ακομμάτιστων" Εφέδρων Οπλιτών Πολιτών, να σέρνεται πίσω από το Κόμα "ΛΕΥΚΟ"!!!!!!!!!

Πολύτεκνος ο πατερούλης τους, αλλά δεν ξεχωρίζει κανένα από τα παιδιά του.

Και όλα με τα ίδια Καταστατικά και το Παγκόσμιο Πολιτικό Κίνημα των Προσφύγων και το Πολιτικο Κίνημα των ΤΟΜΑ και το Κίνημα των Ευρωπαίων Φτωχών και το Κίνημα Εφέδρων Οπλιτών Πολιτών, με το ίδιο "ήθος" και χαρκατήρα - Σκοπό, όλα του του... ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ (αξίζει να το ψάξετε).

Με βιογραφικό λακέ, που θα γίνει σύντομα μπάτλερ...υπηρέτησε ΕΔΗΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΗΙΤΗ, ΣΥΡΙΖΑ και τέλος ΑΝΕΛ!!!!!!!!!!!!!!! (αξίζει να το ψάξετε).


Άλλωστε, έτσι εξηγείται και η ευκολία των Εφέδρων Οπλιτών Πολιτών της "Στέγης", να συνδυαλέγονται και να υποδέχονται κάθε συστημικό λαμόγιο, αφού πρώτα το καταγγέλλουν σαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ κλπ.

Καμιά διαφορά οι μεν από τους δε.
Αφού λοιπόν εξαιρέσουμε έναν ίσως δυο "κουζουλούς" που εκτιμήσαμε την καθαρότητά τους, αναρωτιώμαστε:

Το Σύστημα εγκυμονεί νέο... "Λεβέντη", με καλλιτεχνικές και προσφυγικές ευαισθησίες;

Οι Έφεδροι Πολίτες Οπλίτες της "Στέγης", σε ρόλο μαμμής με το αζημίωτο;

Σκηνοθέτη, έχουν. Τα σενάρια, είναι πολλά."ΑΟΠΛΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. "Στέγη Αστέγων" ή άλλος για την βάρκα μου;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. ''Με βιογραφικό λακέ, που θα γίνει σύντομα μπάτλερ...υπηρέτησε ΕΔΗΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΗΜΙΤΗ, ΣΥΡΙΖΑ και τέλος ΑΝΕΛ!!!!!!!!!!!!!!! (αξίζει να το ψάξετε)'', πιστός στην κλασσική θεωρία του αλήστου μνήμης, μετά ων ουκ έστιν αριθμός απορριπτικές λαϊκές ετυμηγορίες, φασκελοκουκουλωμένου πολιτευτή ελευθέρας βοσκής Νίκου Μπίστη. Γιατί, κατά τον θρυλικό Αυτόν Μπροστάρη της Ήττας, η Ανάπτυξη, η Πρόοδος κι η Ευημερία κάθε Λαού γυρίζουν αέναα στον Διαπαραταξιακό Τροχό της Τύχης Του και μόνο ποντάροντας ''στην Τύχη'' μπορείς να τις πετύχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο
  (Απάντηση στην κ. Καλλιόπη Σουφλή δημοσιογράφο, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

  Η κυρία Καλλιόπη Σουφλή,(δημοσιογράφος απο τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αμφιβόλου προελεύσεως αφού δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας στο διαδίκτυο) που δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί, έκανε μια διαπίστωση την οποία όμως δυστυχώς γι’ αυτήν αλλά και για εκείνους που της έδωσαν τις εντολές να αναφερθεί σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει ούτε η ίδια, και εκτίθεται, αλλά ούτε αυτοί που προσπαθούν να προβληθούν για τους δικούς τους λόγους, μέσα από μία προσπάθεια των Ελλήνων Εφέδρων Πολιτών – Οπλιτών.
  Προκατειλημμένη η εν λόγου κυρία και πονηρά σκεπτόμενη η δήθεν δημοσιογράφος προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες, που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, για την ύπαρξη ΜΚΟ μέσα στο χώρο του Βοτανικού, αλλά βιάστηκε να ανακοινώσει δίχως να γνωρίζει ( λόγο αλτσχαιμεράκι, όπως η ίδια υποστηρίζει ότι έχει) ότι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο, που κάπου το έχει ξανακούσει, δεν είναι ΜΚΟ όπως θα ήθελε και δυστυχώς χάλασαν τα σχέδια τα δικά της και των συνεργατών της ή των εντολοδόχων της… Επίσης η (κυρία) Σουφλή έκανε μία ακόμη διαπίστωση. Μάλιστα την έκρινε τόσο σοβαρή που η ίδια όπως λέει επρόκειτο να τρελαθεί. Η τρομερή αυτή διαπίστωση είναι ότι ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο υπήρξε στη ζωή του οικοδόμος ως βιοποριστικό του επάγγελμα αγωνιζόμενος για την επιβίωση την δική του και της οικογένειάς του μέσα από αυτό. Δεν της κάνει της (κυρίας) οικοδόμος ως Πρόεδρος. Έπρεπε να έχει γεννηθεί πολιτικός, ανεπάγγελτος και καθοδηγούμενος, όπως ακριβώς είναι όλοι οι πολιτικοί σήμερα που κυβερνούν την Πατρίδα μας και την έφτασαν σε αυτό το σημείο. Της είπε κανείς της (κυρίας) αυτής που προσπαθεί να διαβάλει ό,τι δεν την εξυπηρετεί, ότι ένας οικοδόμος δεν έχει το δικαίωμα να σπουδάσει; Η μήπως για να πιστεί πρέπει να της προσκομίσει ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. τα πτυχία του; Ή μήπως πρέπει να της υπενθυμίσουμε μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις, που άνθρωποι με άσχετο επάγγελμα υπήρξαν και μεγάλοι μελετητές και ερευνητές όπως π.χ ο Σλήμαν, έμπορος στο επάγγελμα, ανακάλυψε την Τροία και απέδειξε την ιστορικότητα των Ομηρικών Επών! Ξέρετε τι έλεγαν οι πολιτικοί μας τότε που τον περιφρονούσαν λόγω του επαγγέλματός του, άσχετου με την αρχαιολογία; «να πάρει ο κ. Σλήμαν τα μπογαλάκια του και να μας αφίσει ήσυχους». Φανταστείτε τι θα έλεγαν οι αντίστοιχες «κυρίες Σουφλή» της εποχής!!! Ευτυχώς όμως για το Ελληνικό Έθνος, ο Σλήμαν επέμενε με το γνωστό αποτέλεσμα. Η ίδια, η δήθεν δημοσιογράφος, ανάρτησε κάπου το πτυχίο της να το δούν οι Έλληνες πολίτες; Αφού λοιπόν γλύτωσε το εγκεφαλικό από αυτά που διάβασε, δυστυχώς η ίδια πρέπει να επανορθώσει για την γκάφα που έκανε λέγοντας για τις αμέτρητες ΜΚΟ που έχει ιδρύσει ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ίδια έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εαυτό της και πέφτει σε αντιφάσεις αφού από την μία λέει ότι υπάρχουν αμέτρητες, ΜΚΟ και από την άλλη ότι όλες οι Ενώσεις έχουν το ίδιο Α.Φ.Μ.
  Αυτό ακριβώς (κυρία) Σουφλή.
  Δυστυχώς υποπέσατε σε ΓΚΑΦΑ και βιαστήκατε πολύ σαν δημοσιογράφος, διότι θα έπρεπε πρώτα να κάνετε την δημοσιογραφική σας έρευνα, αλλά παραμείνατε ανενημέρωτη.
  Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ΚΑΜΙΑ από τις ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. δεν είναι ΜΚΟ γιατί πολύ απλά αν ήταν θα είχε η κάθε μία από αυτές το δικό της Α.Φ.Μ.
  Προφανώς επειδή δεν καταφέρανε οι εντολοδόχοι σας να προβληθούν όπως ήθελαν ή όπως σχεδίαζαν μέσα από αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, σας έβαλαν μπροστά να εκτεθείτε και ως πρόσωπο και ως δημοσιογράφο που δυστυχώς δεν γνωρίζετε, εσείς που σπουδάσατε και έχετε τα πτυχία, να κάνετε σωστά την δουλειά σας.
  Για να μην εκτίθεστε άλλο ,ότι απορίες έχετε για την προσπάθεια που γίνετε στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα από τους υπεύθυνους που βρίσκονται εκεί και για τις Ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ή το ίδιο το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. μπορείτε να επικοινωνήσετε να σας τις λύσουμε εμείς και να γλυτώσετε και απο τα απανωτά εγκεφαλικά που σας προκλήθηκαν.
  Σας υπενθυμίζουμε (κυρία) Σουφλή τι λέγατε στις 13, στις 15 και στις 19 Ιουλίου 2016 για την Στέγη Αστέγων στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ( Ανάρτηση στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ με τις αντίστοιχες ημερομηνίες)
  Τότε λέγατε ότι όλοι έχουμε ιερό χρέος να σταθούμε στο πλευρό των Ελλήνων Εφέδρων.
  Τότε λέγατε ότι είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους Έφεδρους Πολίτες – Οπλίτες, ρεπορτάζ που εσείς η ίδια κάνατε.
  Τότε εσείς η ίδια καλούσατε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
  Τότε όμως είχατε σκοπούς, στόχους ή συμφέροντα; Επιδιώκατε προβολή εσείς και οι εντολοδόχοι σας, που δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια ούτε με τις φωτογραφίες που ο καθένας τραβούσε για το δικό του συμφέρον, ούτε πείθοντας κανέναν από τους πολίτες ότι η πρωτοβουλία αυτή ήταν κάποιων που επιδίωκαν μόνο προβολή και διαφήμιση.
  Επειδή δεν καταφέρατε (κυρία) Σουφλή ούτε το ένα ούτε το άλλο , μονόδρομος για εσάς ήταν η παραπληροφόρηση. Αλλά ούτε και με αυτήν καταφέρατε κάτι γιατί πολύ απλά είστε ανενημέρωτη και εκνευρισμένη.
  Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτό που καταφέρατε αποδεδειγμένα, είναι που υποπέσατε σε ειδεχθές ποινικό και αστικό αδίκημα της δυσφήμισης δια του τύπου, ενός πολιτικού κόμματος που είναι αναγνωρισμένο από την Βουλή των Ελλήνων και του Προέδρου του που είναι Δημόσιο πρόσωπο και προστατεύεται αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το αυτόφωρο για αδικήματα του τύπου είναι διαρκές και υπεύθυνοι είναι η ιδιοκτησία της διαδικτυακής εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (για τα οποία δεν υπάρχει ταυτότητα, που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργούν και παράνομα χωρίς έναρξη στην εφορία κτλ) και της δημοσιογράφου (η οποία πρέπει και να δικαιολογήσει την εργασιακή της νομιμότητα).
  Εν κατακλείδι, (κυρία) Σουφλή,
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΚΟ!
  Η ΜΚΟ έχει ειδικό τρόπο σύστασης και περνά ΓΕΜΗ.
  Η ΜΚΟ πρέπει ρητά να αναγράφεται στην Επωνυμία.
  ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θελήσει μπορεί να αποταθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για σχετικές πληροφορίες που αφορούν το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. και τις ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
  Για την ενημέρωσή σας, σάς καθιστούμε γνωστό ότι:
  H MKO είναι Αστική Εταιρεία και προβλέπεται από το Άρθρο 741 του Αστικού Κώδικα και υφίσταται και λειτουργεί από της εισαγωγής του Αστικού Κώδικα (1946). Έχουν συσταθεί δε και λειτουργήσει έκτοτε αναρίθμηστες Αστικές Εταιρείες έντιμα και νόμιμα. Η δυσφήμιση της ΜΚΟ δεν έχει σχέση με την σύστασή της αλλά προέκυψε τα τελευταία χρόνια της Παγκόσμιας Τάξης γιατί την χρησιμοποιούν άνθρωποι οικονομικής ισχύος για δόλιους σκοπούς, όπως π.χ ο Σόρρος.
  Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΓΗ – ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!
  Ο Σκοπός του είναι ένας, η στέγαση των αστέγων Ελλήνων και αυτό αναγράφεται στο τίτλο του.

  Τώρα μπορείτε να πάρετε άφοβα τα χάπια σας!

  ΑΘΗΝΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγώ πάντως ακόμη περιμένω τη συνέντευξη του Μάικ του άστεγου που φιλοξενείται στις
  "εγκαταστάσεις" της ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ,για να μου λυθούν και οι απορίες.

  Είναι τελικά Γάλλος (βάσει ονόματος το συμπεραίνω που Γαλλοφέρνει) και είναι ο μοναδικός άστεγος φιλοξενούμενος ή υπάρχουν και άλλοι ;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η κινητοποίηση στο βοτανικο είναι πραγματικά ακοματιστη και υπερκομματική ολοι είμαστε μέσα από πολλές ομάδες και κόμματα το θέμα είναι να μη γίνει το τέμενος .Ο μόνος κίνδυνος είναι οι συμμορίτες του Γράμμου και του Βίτσι της κυβέρνησης του συριζα που θα στείλει την αστυνομία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ