Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στήνουν σταλινική δικτατορία με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες - Στόχος να σταματήσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων!


 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Καλλιόπη Σουφλή Πριν από λίγο καιρό γράφαμε, τόσο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», όσο και στην παρούσα ιστοσελίδα ότι θα διχοτομηθεί το Αιγαίο με πρόσχημα το λεγόμενο «προσφυγικό». 

Τελικώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως με την κατάληψη του Κεντρικού Αιγαίου από την ναυαρχίδα του νατοϊκού στόλου, χωρίς την έγκριση της Βουλής.


Τώρα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι, που προστάζουν τις ελλαδικές μνημονιακές κυβερνήσεις, ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, ήτοι την σύσταση δικτατορίας σταλινικού τύπου. 


Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στον Τύπο και παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο υπουργός, ο Μουζάλας ήδη απέστειλε σχέδιου εκτάκτου ανάγκης προς τους «εταίρους» και ετοιμάζεται να κυρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Νομό Αττικής.

Είναι βέβαιο ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία θα κηρυχθεί ο Νομός Αττικής, πολύ σύντομα θα επεκταθεί και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού όπως λέει και πάλι ο Μουζάλας οι λαθρομετανάστες θα διαχυθούν σε ολόκληρη την επικράτεια, η οποία θα γεμίσει με Hot Spot.

Όμως, ας εγκύψουμε στο Σύνταγμα προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς είναι η «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»:

Άρθρο 48 παράγραφος 1 (Κατάσταση Πολιορκίας): «Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Bουλή, με απόφασή της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Eπικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσιεύει την απόφαση της Bουλής.»

Άρθρο 48 παράγραφος 5: «Aφότου αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα των προηγούμενων παραγράφων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, μπορεί να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες ή για να αποκατασταθεί ταχύτερα η λειτουργία των συνταγματικών θεσμών. 


Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται για κύρωση στη Bουλή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από τη σύγκλησή της σε σύνοδο και παύουν να ισχύουν στο εξής, αν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις παραπάνω προθεσμίες ή δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες αφότου υποβλήθηκαν.»

Ποιά είναι, όμως, τα άρθρα του Συντάγματος των οποίων η ισχύ αναστέλλεται στην «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»; Παρουσιάζουμε ενδεικτικά:

Άρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)

Άρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)

Άρθρο 9: ('Ασυλο της κατοικίας)

Κοινώς, η κυβέρνηση μπορεί να νομοθετεί ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. 


Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θα επιβληθεί βαρύς μνημονιακός πέλεκυς στους Έλληνες, πάντα με πρόσχημα τους «πρόσφυγες». 

 Το άσυλο της κατοικίας θα πάψει να υφίσταται. 

Θα πάψει να υφίσταται η ελευθερία του τύπου και οι εφημερίδες που θα πειράζουν το καθεστώς θα κατάσχονται, ενώ οι συγκεντρώσεις που θα στοχεύουν στην αφύπνιση των Ελλήνων θα απαγορεύονται.

Βεβαίως, μην περιμένετε ότι θα βγούν τανκς με το σφυροδρέπανο στους δρόμους. 


Η δικτατορία σταλινικού τύπου θα είναι βελούδινη, σχεδόν αόρατη. 

Έτσι κι αλλιώς το «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί στο σύνολο των πολιτικών, ενώ το σύνολο του «τύπου» είναι ελεγχόμενο. 

Η επιβολή της δικτατορίας θα αφορά μονάχα τους Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται και η αναστολή των συνταγματικών διατάξεων θα αφορά μονάχα αυτούς.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ Έλληνες-ίδες είναι η ΟΡΑ να ενωθούμε επιτέλους Όλη Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε 'την λαίλαπα πού έρχεται, αυτά ΤΑ καθάρματα ΔΕΝ ΘΑ ησυχάσουν αν ΔΕΝ μάς εξαφανίσουν Όλους, μόνο ΕΝΟΜΕΝΗ ΘΑ ανατρέψουμε ΤΑ σατανικά σχέδια Πού έχουνε ΓΙΑ 'την ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Φεβρουαρίου 2016 - 11:52 μ.μ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ


  Καὶ τώρα, ποὺ ὅλα τὰ ἔχασα, σὲ περιμένω…


  http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2015/07/cebaceb1e1bdb6-cf84e1bdbdcf81ceb1-cf80cebfe1bdba-e1bd85cebbceb1-cf84e1bdb0-e1bc94cf87ceb1cf83ceb1-cf83e1bdb2-cf80ceb5cf81ceb9cebc.jpg?resize=545%2C305


  Παλιά…. δὲν ἤμουν οἰκονομικὰ ἄσχημα…

  Εἶχα δουλειά… αὐτοκίνητο… τὰ ‘φερνα βόλτα…

  Δόξα τῷ θεῷ…

  Κάποια στιγμὴ ἤθελα κι ἕνα δικό μου σπίτι…

  … «ὄχι γιὰ ἐμένα… γιὰ τὴν φουκαριάρα τὴν μάννα μου, ποὺ λέει καὶ τὸ «ῥητό…»

  Δὲν μπορῶ νὰ πῷ… μὲ δάνεισες…

  Ὅλα καλά…

  Ἀλλὰ καὶ γῶ…. ἤμουν συνεπέστατος!…

  Πέρασε καιρός…

  Κάτι ἄκουγα γιὰ κρίση…

  Ἄρχισα να ψιλοδυσκολεύομαι …

  Μιὰν ἡμέρα τὸ ἀφεντικὸ μὲ κάλεσε στὸ γραφεῖο…

  … «μείωση!…κρίση …» μοῦ λέει

  … «μείωση;;;;… μείωση, μείωση…» τοῦ λέω…

  Δυσκολευόμουν ἀρκετὰ πιά…

  Ἦλθα καὶ σὲ βρῆκα…

  … «θέλω τρᾶτο γιὰ τὶς δόσεις… » σοῦ εἶπα…

  … «χέστηκα…. θέλω κι ἄλλο τόκο»… μοῦ εἶπες…

  Τὸ βούλωσα καὶ ὑπέγραψα…

  Δεν ἄλλαξε τίποτα… ξανά-δυσκολευόμουν…

  Ἤμουν πιὰ τακτικός σου «πελάτης»… καλλίτερος κι ἀπὸ βάζελος…

  Ἄρχισες νὰ μὴν μοῦ μιλᾷς καλά…

  Μὲ ἔβριζες κάθε ποὺ ἐρχόμουν…

  Πλήρωνα συνέχεια τόκους …

  Ἀπέκτησα κόμπο στὸν λαιμό… μετὰ στὸ στομάχι… πρόσφατα λίγο καρκίνο…

  Πολὺ δύσκολα… πολύ!…

  Ἦλθα καὶ σὲ ξανά-ματαβρῆκα…

  … «θέλω βοήθεια!…» σοῦ εἶπα…

  … «θέλω ἐπιτόκιο!…» μοῦ εἶπες…

  Τί νά κάνῳ;… δέχθηκα…ξανά-ὑπέγραψα…

  Δὲν πρόλαβα νὰ χαρῷ… Ἡ μάννα μου ἀῤῥώστησε!…

  Ξαναῆλθα σὲ ἐσένα … «βοήθα» σοῦ εἶπα… «θὰ τὴν χάσω!…»

  … «στ’ ἀρχίδια μου!… φέρε τὰ χαρτιὰ τοῦ σπιτιοῦ καὶ θὰ δῶ τὶ θὰ κάνω…» μοῦ εἶπες…

  Τὰ ἔφερα σὲ 5 λεπτά… καιγόμουν!… ἡ μάννα πέθαινε!…

  Τὰ πῆρες καί μου ἔδωσες 50…

  … «μὰ τὸ σπίτι κάνει 100!!!…»… σοῦ εἶπα…

  … «ἅμα δὲν τὰ θὲς ἄστα ῥὲ μαλάκα»… μοῦ εἶπες…

  Τὰ πῆρα… τί νά κάνῳ;;;… ἔτρεξα στὸ νοσοκομεῖο…

  Τὰ ἔδωσα στοὺς γιατρούς…


  Τὴν ἄλλη μέρα ἡ μάννα πέθανε… ἔλειωσα στὸ κλάμα…


  Τὸ ἀφεντικὸ μὲ ξαναφώναξε στὸ γραφεῖο…

  … «sorry …περικοπές… πρέπει νὰ φύγῃς!…» μοῦ λέει…  Τρελλάθηκα… καί τώρα;;;;… ὄχι ῥὲ πούστη μου!…  Πέρασε καιρός.… ἐγὼ σπίτι… οὔτε εὑρῶ γιὰ πετρέλαιο…

  Πείναααααα…

  Κτυπᾶ ἡ πόρτα… ἀνοίγω … ἔνας τύπος…

  «κατάσχεσις!» … μοῦ λέει…


  Ἔμεινα…


  Τοῦ ἔκλεισα τὴν πόρτα στὴν μούρη…

  … «θὰ ξαναρθῶ!…κι ὄχι μόνος !…» μοῦ λέει φεύγοντας…  Τρελλάθηκα ἀκόμα πιὸ πολύ…  Παίρνω τὸ λεωφορεῖο καὶ ντουγροῦ στὸν κολλητό μου…


  … «ῥέ εἴμαστε φίλοι;…» τοῦ λέω…


  … «φυσικὰ ῥέ!…» μοῦ λέει…


  … «τότε δάνεισέ με 1000€…» τοῦ λέω…


  … «1000 δὲν ἔχω ῥέ… 700 ἔχω. Πάρτα καὶ χαλάλι σου…» μοῦ λέει…


  Τὰ πήρα… τὸν ἀγκάλιασα χωρὶς μίλια κι ἔφυγα…
  Τὰ ‘χωσα ὅλα κι ἀγόρασα μιὰ καραμπίνα…
  Καὶ εἶμαι ἐδῶ…  Ὁ θεὸς νὰ βάλῃ τὸ χέρι του
  Χάρης Καφετζόπουλος

  φωτογραφία

  13 Ἀπριλίου 2015

  http://filonoi.gr/2015/04/13/kai-tora-poy-ola-ta-exasa-se-perimeno/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ29 Φεβρουαρίου 2016 - 12:01 π.μ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ................


  ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ


  ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


  ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
  ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η πρωτη αντιδραση πρεπει να είναι η μαζικη συγκεντρωση δεκάδων χιλιαδων Eλληνων από όλα τα μερη της Ελλαδος εξω από κάθε νεο ΗΟT SPOT και η-με κάθε κοστος-αποτροπη της δημιουργιας του.Καποιοι βεβαια πρεπει να συντονισουν αυτή την προσπαθεια. Ολοι οσοι ειμαστε ακομα Ζωντανοι πρεπει να ενωθουμε και να αποτρέψουμε αυτή την προδοσια. Με την πρωτη νικη-ακυρωση καποιου τετοιου στρατοπεδου λαθροπιθηκων τα πραγματα θα μπουν σε μια άλλη σειρα.
  Το ιδιο πρεπει να γινει στην πρωτη συλληψη Ελλήνων που θα αντισταθουν στην Νατοικη-Τουρκοκομμουνιστικη χουντα.
  Αν δεν αντιδρασει καπως ετσι σε πρωτη φαση ο λαος...κλαφτα χαραλαμπε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (ΤΟΥΣ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ.

  ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αρθρο 120 παρ 4 1 750 000 οπλα 1.750.000 οπλα αντε γιατι μας τα πριξατε πολυ τα αρχιδια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Παρακαλώ διορθώστε: "Συνέλληνες, εστέ έτοιμοι", 'η "Συνέλληνα, έσω έτοιμος" !!!
  Σας ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.
   Στην πίεση της έντασης, ξεχνώ και τα ελληνικά μου...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ