Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 (βιντεο)


 Όταν οι Έλληνες έχουν την Πίστη, την Αγάπη και την Ελπίδα τους στον Θεό αυτό εκφράζεται με την αγάπη τους και την αυτοθυσία τους προς τους συνανθρώπους τους, προς την πατρίδα τους και προς τα υπέρτατα αγαθά της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. 

Τότε η Θεία πρόνοια γίνεται αρωγός και βοηθός και σκεπάζει τους Έλληνες οδηγώντας τους στις μεγάλες νίκες και στα μέγιστα ηρωϊκά κατορθώματα...


Όπως τότε 75 χρόνια πριν στις 28 Οκτωβρίου του 1940, έτσι και σήμερα εν έτη 2015 ας αποτινάξουμε τον ζυγό της δουλείας  που μας επέβαλλαν τα ξένα κέντρα εξουσίας σε συνεργασία με τους εγχώριους  πολιτικούς παράγοντες, ας δώσουμε ξανά τον αγώνα τον τίμιο και τον δίκαιο, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία και η Αγία Σκέπη θα είναι και πάλι βοηθός και προστασία μας  στον δρόμο που οδηγεί στην Ελευθερία.

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ
Ελλήνων Ελευθέρων ΣυνένωσηΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ