Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ν Ο Θ Ε Ι Α… Οι Εκλογές στην Ελλάδα, η SINGULAR LOGIC και ο Λόρδος Ρότσιλντ!


 Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.


 ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!
ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC!... 
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Καλλιόπη Σουφλή


Ν Ο Θ Ε Ι Α… Οι Εκλογές στην Ελλάδα, η SINGULAR LOGIC και ο Λόρδος Ρότσιλντ!
Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».


Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι,
παρμένα από τα ΜΜΕ.
 

Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.

Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών. Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!
 

Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ούτε στα υπουργεία μας. Παντού κάνουν κουμάντο οι δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Την εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε ο Λόρδος Ολιγάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτός ο άνθρωπος είναι παμφάγον όν, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, είναι αρπακτικό πρώτης επιλογής, όλα τα αγοράζει, «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει» λέει ο Λαός.

Η εταιρεία SINGULAR LOGIC είναι αυτή που μέσω των Η/Υ εκδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα, και εμείς οι αφελείς τα πιστεύουμε. Σιγά μην άφηνε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του, απροστάτευτους.

Ο Λόρδος Επικυρίαρχος, Μεγιστάνας και Ολιγάρχης Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βγάζει ότι αποτελέσματα θέλει. Βγάζει ότι κόμματα επιθυμεί. Βγάζει τους βουλευτές που είναι υπάλληλοί του, και έχουν συγγενικότητα με την δική του Εθνότητα.

Αυτό το πράττει μέσω των Η/Υ του Ελληνικού (υποτίθεται) Υπουργείου Εσωτερικών, για να εξασφαλίσει-σαν δανειστής και Κοσμοκράτορας- την ψήφιση όλων των Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, που προστατεύουν τα συμφέροντά του. Ο Ελληνικός Λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
 

Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εσωτερικών, να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από τον οποίον πληρώνεται, και ΟΧΙ τον Κοσμοκράτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Χρόνια τώρα η εταιρεία SINGULAR LOGIC των Η/Υ, Σιωνιστικών συμφερόντων-ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, μέσω των προδοτών πολιτικών αχυρανθρώπων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.
 

Έτσι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει HACKING, – μέσω Η/Υ και ελέγχει την Ελληνική Δημοκρατία.

Έγκλημα κατά της πατρίδος έκαναν οι προδότες πολιτικοί εκείνοι που επέτρεψαν να πωληθεί στον Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η εταιρεία των Η/Υ των εκλογικών αποτελεσμάτων.


Αρχικά η SINGULAR LOGIC ήταν ιδιοκτησία της εταιρείας MIG, αυτή η εταιρεία την πούλησε στη Τράπεζα Πειραιώς, και η Τράπεζα τη πούλησε στο παμφάγον όν Μεγιστάνα και Παντοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτά τα γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ.


Έπρεπε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση να αγοράσει την SINGULAR LOGIC, να την κάνει Δημοσίου συμφέροντος, και όχι να αφήνει τον κάθε επιχειρηματία να κάνει κουμάντο, και να βάζει στο χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα. 

Εμείς ο Λαός, σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι φροντίζουμε να μην κλαπεί ούτε μία ψήφος από τα κόμματα, ή από τους υποψηφίους βουλευτές, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει ότι θέλει!!!

Μας ενδιαφέρει η SINGULAR LOGIC διότι συνοψίζει τις καταμετρημένες ψήφους, και το αποτέλεσμα που βγάζει ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, και ο Λαός το πιστεύει. 

Τουλάχιστον το 1/3 των βουλευτών είναι της απολύτου εκλογής και επιλογής του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Λόρδου, Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το παράλογο είναι ότι μια ιδιωτική εταιρεία εκδίδει τα αποτελέσματα, εν απουσία αντιπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που αγωνίσθηκαν στις εκλογές.

Ποίος νόμος δίνει το δικαίωμα στο Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει το πλέον νευραλγικό πόστο των εκλογών σε μιά ιδιωτική εταιρία;;; 


Ο Ελληνικός Λαός ερωτά, είναι αξιόπιστα τα εκλογικά αποτελέσματα, ή ο Παντοκράτωρας Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγει τους βουλευτές, και την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση;;; για εξασφαλίσει το παράνομο ΧΡΕΟΣ & τα Μνημόνια;;;(παράνομο και επαχθές το χαρακτήρισε πρόσφατα η εξεταστική επιτροπή της Βουλής). 

Να σκεφθείτε ότι την εταιρεία αυτή την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εκ του υστερήματος, για να εκλέγει ο Μεγιστάνας Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εκλεκτούς.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ


ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Ο λόγος που δεν δεν πήγα καν να ψηφίσω!(πρόβατο τον Εβραίων δεν έγινα πότε!) Ξέρουν τι κάνουν, 
Για να μην βγει κάνεις
Χίτλερ η Παπαδόπουλος και τρέχουν και δεν φτάνουν τα έχουν κανονισμένα ολα! 


Και ο λαός νομίζει οτι έχει δημοκρατία! 

Με την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου ΜΜΕ και γνώστες μεγάλες ιστοσελίδες που υπηρετούν όλοι το σύστημα,ένα άλλο στοιχείο!

Ξαφνικά σταμάτησαν να λένε ναζι την Χ.Α! 
1. Το πέτυχαν αυτό που ήθελαν (φωνάζουν οι ηλίθιοι κάτω οι ναζι όταν δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη αυτή στα γερμανικά!) 

2. ελέγχουν τις εκλογές!(όχι μόνο στην Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη!)


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. μια η λυση,,ΑΠΟΧΗ....ΠΕΡΙΚΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΡΗΜΑ ΚΗΡΙΑ ΚΑΛΙΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΗΚΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχα

   Με στραβώσατε με την ορθογραφία σας... γιατί με το σχόλιό σας, δεν θ' ασχοληθώ... είναι για γέλια.... τρελλά γέλια...

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΤΕΤΗΑ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΗΡΑ ΚΑΛΙΟΠΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΒΕΤΕ. ΤΕΛΗΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΗ ΣΗΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΗ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΜΑΣ

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχα
   Δεν παίζεστε με τίποτα... χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  4. 0,60 περνει μην τον παρεξηγήσεις

   Διαγραφή
 3. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. απο μαλακία σε μαλακία το πάτε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΩΣ Η ΣΙΝΚΙΟΥΛΑΡ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "Μέσω ενός Η/Υ " ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν και το κείμενο δεν ειναι δικό μου... άλλωστε δεν φέρει την υπογραφή μου, εκτός από τον επώνυμο σχολιασμό, εσείς, μπορείτε να μην το πιστεύετε, ή να είστε ένα ακόμη τρολλάκι.
   Δεν μ' ενδιαφέρει η άποψή σας.
   Υπάρχουν και καταγγελίες επώνυμες και στοιχεία που το αποδεικνύουν... ψάξτε βρέστε τα και τα... ξαναλέμε.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ