Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MIND CONTROL ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14ΩΡΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ (ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ) 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ Π.Χ.).

 

 Στο  συγκλονιστικό άρθρο εδώ του επιστήμονα ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΙΓΚΑ του ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, για το MIND CONTROL του Αλέξη Τσίπρα, έρχονται να προστεθούν νεώτερα στοιχεία γι αυτο το ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Θα μου επιστρέψουν οι συνάδελφοι από το ιστολόγιο ELLHN KAI XAOS να αλλάξω τον τίτλο της συμπληρωματικής τους ανάρτησης με αναφορά στο άρθρο του κ. Τίγκα, θέλοντας δημοσιογραφικά να δώσω ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά  στις συνέπειες αυτού του ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, εις βάρος της Πατρίδας μας και του Ελληνικού λαού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Περισσότερο από ποτέ, επιβάλλεται ο Ελληνικός λαός, να βγει ήρεμα και συγκροτημένα σε όλες τις πλατείες, και να στείλει σαφές μήνυμα στους ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

 

Υ.Γ.2. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ". 

ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ!

 

Υ.Γ.3. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Υ.Γ.4. Προσωπική μου άποψη είναι, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται υπό mind control από την παιδική του ηλικία.

 

1 11 αλεξ

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την «ολονύκτια» σύνοδο κορυφής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε πρόγραμμα ελέγχου του νού.
Γύρω στις 22.30 με 23.00, την νύχτα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 1 ότι
διακόπηκε η σύνοδος, & αποσύρθηκαν μεταξύ τους ο Τσίπρας, με την Μέρκελ, τον Ολάν & δεν ξέρω ποιούς άλλους.

Ταυτόχρονα αναρωτιούνταν οι δημοσιογράφοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι φρικαλεότητες, & ότι ζητάνε τον ουρανό με τ΄άστρα, πράγματα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά & άρα πάμε σε αδιέξοδο.
Γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, σήμερα, ανακοινώθηκε συμφωνία & δώθηκε ζωντανά συνέντευξη τύπου από την οποία ο Ελληνας Πρωθυπουργός ήταν απών, ενώ όλοι τους εμφανίστηκαν φρέσκοι & όχι από αλονύχτια σύνοδο.
Μετά από λίγο γύρω στις 9.30 εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός μέσα από μιά πόρτα, & μίλησε στους δημοσιογράφους για επώδυνη συμφωνία. Ηταν σαν να τον έσπρωξε στην σκηνή κάποιος από τα παρασκήνια, & έκανε τα πρώτα του βήματα ασταθή. Το ύφος του ήταν σαν χαμένο, τίποτε δεν έδειχνε την κούραση ολονύχτιας σύσκεψης :

1 11 αλεξ
(Πρόσθεμα επί του αρχικού άρθρου :

Το αποκολλημένο βλέμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ή προσκολλημένο στο κενό, χαρακτηριστικό όλων των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο του νου καθώς και η συνολική σωματική του αποσυντονισμένη παντελώς στάση ["μηχανικού" και υποβοηθούμενου και στη κατευθύνση του, αποσυντονισμένου βηματισμού] αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν σταυρώθηκε μεταφορικώς όπως ειπώθηκε απο παρευρισκόμενο "ανώτερο αξιωματούχο της ευρωζώνης αλλά υποβλήθηκε μάλιστα σε πρόγραμμα Ελέγχου του Νου [Mind Control Ultra - MK ULTRA] πίσω απο τις πόρτες, ενώ εδώ ουσιαστικά υποβοηθάται απο τον σύνοδο του που ενδεχομένως λειτουργεί ως χειριστής [handler]

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ή ΚΑΚΟΥ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟΥ ή ΣΗΜΑΔΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ή ΥΦΟΥΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ)

ή λίγου ύπνου, αντίθετα έδειχνε σαν να ξύπνησε από βαθιά ύπνωση. Η γλώσσα του σώματος κινούνταν μεταξύ χαμόγελου, αμηχανίας & σαν να μην θυμόταν, ενώ αυτά που έλεγε ήταν ασυναρτησίες & αντιφάσεις (πρόσθεμα επί του άρθρου : συμφωνώ απολύτως προσωπικά, πριν δώ το άρθρο σε κάθε περίπτωση αυτό παρατήρησα πρώτα κι εγώ. 

Οι ασυναρτησίες σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προκύπτουν απο τις διάφορες ενδεχομένως αναγκαστικά αντικρουόμενες μετα-υπνωτικές εντολές [και πάντα συνοδευόμενες αναγκαστικά απο παράλογες προγραμματισμένες-προσκολλημένες εκφράσεις προσώπου για τη περίσταση όπως χαμόγελο] ενος ενιαίου ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ + ΧΕΙΡΙΣΤΗ [ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]).

Αμέσως μετά & μέχρι το μεσημέρι, έκανε δύο τουλάχιστον αναρτήσεις στο Facebook, & μετά σύσκεψη στο Μαξίμου & πάει λέγοντας.

Καμία ερώτηση δεν του υποβλήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν πίσω από τα μικρόφωνα & τις κάμερες.

Ο Σκουρλέτης & άλλοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για φρικαλεότητες.
Το κείμενο που δώθηκε στην δημοσιότητα & υπέγραψε δεν έχει καμιά σχέση με Πολιτικό & οικονομικό κείμενο, αλλά με ημερήσια διαταγή φασίστα Στρατιωτικού & διατάσει την φρικτή & στιγνή εκτέλεση της Πατρίδας & των Ελλήνων.
-Γιατί χρειάστηκε μιά νύχτα (πρόσθεμα επί του αρχικού άρθρου : δεν χρειάστηκε μία νύχτα αγαπητέ αρθρογράφε, αλλά 1-2 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΪΖΕΡ-ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ "ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝ-ΦΡΑΣΕΩΝ" ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ  για να τον πείσουν ώστε το πρωί να ανακοινώσει ότι συμφώνησε;

-Που ήταν οι άλλοι όταν έμεινε μόνος με τους σκληρούς;

-Τι ακριβώς του έκαναν; Ποιός έμπιστος ήταν μαζί του;

Να θυμήσω πειράματα ελέγχου του νου που έχουν γίνει στον πόλεμο του Βιετνάμ από τους Αμερικανούς.

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που υπέγραψε τις φρικαλεότητες, με αυτόν που τις κατήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο, με αυτόν που έκανε το Δημοψήφισμα. Δεν μπορεί, δεν γινεται.
Τον Πρωθυπουργό σας τον πείραξαν. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Κάντε του ολική επαναφορά & μην τον ακολουθείτε, μέχρι να συνέλθει. Αν συνέλθει.Ιάκωβος ΤίγκαςΕπιβεβαίωση κάποιων πολύ σημαντικών σημείων απο άλλο άρθρο :
Την έξοδο από αίθουσα στην οποία διεξάγονταν διαπραγματεύσεις φέρεται να «απαγόρευσε» στον Αλέξη Τσίπρα και στην Άγκελα Μέρκελ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, όταν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, διαφάνηκε αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη διάσωση της Ελλάδας εντός Ευρωζώνης, σύμφωνα με τους Financial Times.
Το πλησιέστερο σημείο στο Grexit, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ήταν στις 6 το πρωί ώρα Βρυξελλών, ενώ ξημέρωνε Δευτέρα.
Ο κ. Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ αποφάσισαν ότι, μετά από 14 ώρες αγχωτικών διαβουλεύσεων για ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας εντός ευρώ, είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο.
Με την πιθανότητα συμβιβασμού να μην φαίνεται στον ορίζοντα, η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (Grexit) φάνταζε το ρεαλιστικότερο σενάριο.
Ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός και η καγκελάριος της Γερμανίας βάδιζαν προς την πόρτα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κινήθηκε άμεσα και τόνισε στον κ. Τσίπρα και την κ. Μέρκελ: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε την αίθουσα». (!!!!!)
Το σημείο στο οποίο υπήρξε η εμπλοκή ήταν το μέγεθος και ο σκοπός του ταμείου ιδιωτικοποίησης ελληνικής κρατικής περιουσίας.
Η κ. Μέρκελ ζητούσε τα 50 δισ. ευρώ να δαπανηθούν για την αποπληρωμή χρέους, κάτι το οποίο ο κ. Τσίπρας θεώρησε εθνική ταπείνωση, καθώς πρόκειται για αξία αντίστοιχα με το ένα τρίτο του ελληνικού ΑΕΠ και αντιπρότεινε μικρότερο ταμείο, του οποίου τα κέρδη θα επανεπενδύονταν στην Ελλάδα.
Ο συμβιβασμός των δύο θέσεων χρειάστηκε άνω της μίας ώρας.
Ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης τόνισε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ότι οι εταίροι «σταύρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα πίσω από κλειστές πόρτες. Kυριολεκτικά τον σταύρωσαν».

Σχόλιο επι των αρχικών άρθρων :


Παραθέτω το παρών με κάθε επιφύλαξη, σε κάθε περίπτωση όμως εξ όσων, οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ασχέτως περιεχομένου συνδιαπραγματεύσεων) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ δεν συνάδουν και ειδικά σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή απόφασης για ένα έθνος και αν το παραπάνω γεγονός αποτελεί πραγματικότητα, δικαιούμαστε να μάθουμε απο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μάλιστα, όσο δύσκολο και παράδοξο και αν ακούγεται, τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν λεπτομερειακά ασχέτως περιεχομένου συζητήσεων.

Κοινώς τα ως άνω άρθρα μας λένε ότι ο Τσίπρας είχε τελείωσει απολύτως απο μέρους του τις διαδικασίες διαβούλευσης, που κράτησαν 14 + ώρες απο τις συνολικές 17  με πιθανότερο σενάριο το GREXIT ή άλλο, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, και του ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ τελευταία στιγμή ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ  να μείνει στην αίθουσα που έμεινε για τις  τελευταίες 1,5-2 ώρες (Πότε τα έχετε ξαναδεί αυτά και ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) [ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES ΠΑΡΑΚΑΛΩ] !!!  

Η κατάσταση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν βγήκε απο την αίθουσα σε κατάσταση ΑΠΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ όπως αποδεικνύουν οι εικόνες και αφ' ότου τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο ενεργοποιήθηκε απο τη λήθη της η διαφορετική προσωπικότητα όπου είχε λάβει μετα-υπνωτικές εντολές και η οποία φαινόταν να ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΩΣ ΠΟΛΥΩΡΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ να αναφέρει ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ τα όσα τελείως εκτός αρχικού πλάνου και προ τελευταίας στιγμής κατάληξης των διαπραγματεύσεων ίσχυσαν με ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ.
Το παρών δεν γράφεται για άφεση ευθυνών ούτε όμως επιθυμεί να συνεισφέρει σε άδικη κατηγορία όσο ακατανόητο και αν φαίνεται το ως άνω σενάριο στο μέσο άνθρωπο, τουναντίον απλώς για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα, αν έχει συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο αποτελεί μέγιστο ΣΚΑΝΔΑΛΟ. 

ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΜΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14-15 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ (ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;)!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΩΝ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ π.χ.).Έλεγχος του νου στον ίδιο τον πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα για τους αμφισβητίες ύπαρξης και χρήσης τέτοιων μεθόδων ακόμα και σήμερα.


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

39 σχόλια:

 1. σα ζομπι ειναι εδω ρε αυτοσ δες φατσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. η τους απειλουν η τους δελεαζουν με φραγκα εγω πιστευω ,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αν εχει γινει κατι τετιο πρέπει να μαζέψουν όσους έχουν επιβάλει σε κάτι τέτοιο να τους επαναφέρουν να δουν την πραγματικότητα κι να αντιστρέψουν ότι κακό κάναν !!να pan αντίθετα σε αυτούς όπου κάνουν τέτοια τερατουργήματα να σώσουν την υπόληψη τους ρε αδερφέ !!!αν είναι άνθρωποι κι λέμε τώρα λέμε έτσι ??δε υπηρετούν αυτούς απλά πέφτουν θύμα καλλίτερα να μην συνεργάζονται με τέτοιους !!η ελλάδα δε έχει ανάγκη τέτοια πράγματα θέλουμε άτομα να κυβερνούν ανεπηρέαστα από ξένους !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αν του εχουν κανει αυτο το πραγμα να το πει κι να φυγει απ την θεση αυτη που εχει τερμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Σ.Σ.,ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΡΩΙΔΟΣ Ε.Α.,ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ Σ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑΣ Σ.Α., ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο.Ε.Α. – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ + ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, Ι 4 ΣΤΗ ΛΑΝΤΖΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β,Α,Σ,Τ. ΚΑΙ Ρ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

   Διαγραφή
 6. Τον καημενουληηη!Ενας αψυχος κλωνος ειναι και τιποτα αλλο!Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι κανει η γυναικα του η Περιστερα!Δεν μπορει να του δωσει 2 χαστουκια να συνελθει?Εκτος και αν εχει τσιπαριστει και λειτουργει ως ρομποταρισμενος.Μακρια απο τσιπακια.

  Ελληνιδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα περί mind control έχουν ειπωθεί και για άλλους και
  μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και βίντεο.

  π.χ
  BILL CLINTON, MIND CONTROL & TREASON

  https://www.youtube.com/watch?v=jsnU_DPQClQ

  Πρόβλημά του.Μήπως να τον αθωώσουμε κιόλας;Μη τρελλαθούμε.
  Φρύνη
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κατἀ την ταπεινή μου γνώμη όλα αυτά περί εκβιασμού και περί mind control μήπως τα λένε για να δικαιολογήσουν την μεγάλη προδοσία;;; λέω εγώ ο καχύποπτος.....
  πάντως ο Τσίπρα συνεχίζει να επμένει στην συμφωνία του και ζητάει παραίτηση σε όποιον δεν συμφωνεί.

  Εάν ο Βαρουφάκης έχει στοιχεία ότι ο Τσίπρας ήταν σε γνώση του σχεδίου του, θα τα τινάξει όλα στον αέρα
  Μήπως τελικά γι' αυτό άλλαξε άποψη ο Τσίπρας και υπαναχώρησε από την αποφασισμένη ρήξη με τους δανειστές;
  Μήπως ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Σαγιάς, μαζί με τη δική του παραίτηση του παρέδωσε υπόμνημα με το οποίο του αποδείκνυε ότι θα περάσει από Ειδικό Δικαστήριο και ανέκρουσε πρύμναν;
  Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλε τον έρπη στο κάτω χείλος;
  Αυτά για να αντιληφθούν οι Ελληνες σε ποιανών χέρια είναι η τύχη της πατρίδας!!!


  Οι μάσκες πέφτουν - Οι Άγγλοι ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τη χρηματοδότηση της Ελλάδας Eurogroup
  Εκνευρισμός στο Λονδίνο - Βρετανία: Απειλεί να μπλοκάρει το σχέδιο χρηματοδότησης για το νέο ελληνικό πρόγραμμα. Ο Όσμπορν πρόκειται να δηλώσει στους ομολόγους του στο σημερινό Eurogroup ότι η ιδέα χρηματοδότησης της Ελλάδας από τον μηχανισμό EFSM, στον οποίο συμμετέχουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. και όχι μόνον οι χώρες της ευρωζώνης, είναι απαράδεκτη

  ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΌΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ

  infognomonpolitics.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. το λεν και οι προφιτειες αυτο οτι θα παν ταχα να δοσουν λεφτα κι στο τελος το κεφαλαιο θα κοπει ετσι θα φτωχεφσουμε κι ξερουμε μετα τι θα συμβει το λεν οι προφιτειες αυτο

   Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ZJAJwb1lRmw

   Διαγραφή
 9. ολοι τους φυλακη να πανε !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τίγκα στη μαλακία το άρθρο αυτό, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την εθνική προδοσία του Εβραιομασόνου Τσίπρα...

  Δεν ξέρω αν αληθεύουν αυτά που έχει υποστηρίξει ο γνωστός ...Εβραιολόγος κ. Χατζάρας για την καταγωγή του Τσίπρα, ξέρω όμως ότι κανείς δεν ξέρει και δεν έχει δει ποτέ την μαμά Τσίπρα.... Ξέραμε ότι μαμά του αθληταρά ΓΑΠ ήταν η Margaret, ξέραμε ότι μαμά του φαγανού Κωστάκη ήταν η κ. Αλίκη, η μαμά του Αλέξη ποιά είναι, οέο; Ούτε πως την λένε δεν ξέρουμε!

  ΥΓ. Κύριε Ιακώβ Τίγκα, μήπως έχετε κάποια σχέση με το ΚΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κι αν του καναν αυτο το πραγμα πρεπει να βγει να το πει να ζιτισει συγνομη απ τον λαο κι να παρετιθει ο κυρ τσιπρας

   Διαγραφή
 11. Κυρία Σουφλή σας σέβομαι και σας εκτιμώ για την προσπάθεια που κάνετε για την αφύπνιση των Ελλήνων.
  Μήπως όμως υπερβάλλετε λίγο, όταν υιοθετείτε τις απόψεις τις ΟΕΑ?
  Κατ αρχάς μια χαρά συγκροτημένος ήταν ο λόγος του στη δήλωση που έκανε βγαίνοντας απ τη σύνοδο. Οι όποιες ασάφειες προφανώς είχαν να κάνουν με τα ψέμματα που μας είχε αραδιάσει τόσο καιρό και τώρα έπρεπε να τα μαζέψει.
  Δεύτερον, εάν εκβιάστηκε, εάν "σταυρώθηκε", έπρεπε αν ήταν πατριώτης να βγεί και να τα καταγγείλει αμέσως. Είχε δίπλα του το ΟΧΙ του ελληνικού λαού.
  Τρίτον όλοι γνωρίζαμε για τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ και στο Βατικανό, που δείχνει πως απλά ήταν ένα πιόνι στη σκακιέρα τους.
  Δεν χρειάζεται mind control για όλα αυτά. Είναι απολύτως εξηγήσιμα.
  Τέταρτον αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο, τότε και πάλι μπαίνουμε στην παγίδα που μας στήνουν.
  Δηλαδή, αθωώνουμε τον δολοφόνο μας, με τη δικαιολογία του mind control, και καθόμαστε στ αυγά μας μέχρι να ολοκληρώσει το έγκλημα.
  Καταφέρνουν δηλ μέσω του φόβου ότι είμαστε ανήμποροι μπροστά τους κι έτσι μας παραλύουν. Μ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια πετυχαίνουν.
  Τότε όμως που πήγε η πίστη μας στο Χριστό?
  Πού είναι η αγάπη μας στην Πατρίδα και στα ιδανικά μας?
  Κανένα minde control δεν μπορεί να μας τα πάρει εκτός κι αν εμείς τα παραδώσουμε σε χέρια βέβηλα.
  Ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνετε.
  Εφη Γ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όταν πούλαγε και αυτός τη Μακεδονία στα Σκόπια,ήταν υπό mind control?;H όταν νοιαζόταν για τους λαθρομετανάστες μόνο και έδινε παράσταση,ήταν υπό mind control?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.

  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΥΦΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

  ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ....!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΖΟΜΠΙ . ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ .

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ?

  ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. https://youtu.be/I9WorQ_z_v0
  Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. και στα ιμια ολοι οι μαλακες κυβερνωντες ηταν με mind kontrol?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΝΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  2. Νομίζεις πως οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί τς χώρας έλεγχαν οι ίδιοι και μόνο οι ίδιοι τα μυαλά τους????????????

   Διαγραφή
 18. υπο ελεγχο του νου ειναι κατα τη γνωμη μου ολοι οι ψεκασμενοι που ψηφιζουν τα συστημικα κομματα και κυριως το συνονθuλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ε δεν ειναι μαιντ κοντρολ να πουμε αυτο που κανουν τα καναλια της διαπλοκης απο το πρωι του παππαδακη μεχρι το βραδυ της τρεμης και του τερμπεντερη
  ρε μαμμακες τι περιμενατε απο το Συριζα! βαλανε οι ψοφοδεξιοι τους Χρυσαυγιτες, εκλεγμενους βουλευτες απο τον λαο, φυλακη κι αυτοι χειροκροταγανε! εφερναν οι δεξιοι λαθρονομοσχεδια κι αυτοι τα υπερψηφιζανε! βολεψαν στο κομμα τους ολη την αφροκρεμμα του παλιου καλου ΠΑΣΟΚ! τι αλλο περιμενατε δηλαδη και το ψεφισατε! ρρε αν δεν ειναι αυτο μαηντ κοντρολ τοτε τι στον μιαολο ειναι!

  γ@μ@ την ψεκ@σμενοσυνη μου ρρε!!!

  τωρα βρισκουν τα περι ελεγχο του νου μεσω τηλεπαθειας για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα! οσο για το περιεργο βλεμμα του Τσιπρα εχω αυτη την εξηγηση: ΡΟΥΦΗΞΕ ΜΠΑΦΟ ΜΠΟΛΙΚΟ!!! οτι εκανε προφανως και στα φοιτητικα του χρονια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μπούρδες για το ποπολο, φθηνές δικαιολογίες καμμία ανοχή για κανένα κερ@τ@ που παίζει
  τις ζωές μας κορώνα-γράμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Και εμείς υπό mind control θα είμαστε όταν τους στείλουμε στα τσακίδια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. χχαχαχαχαχαχαχαχα τι βλακειες ειναι αυτες δικαιολογιες του κ%λου για χαμενα κορμια
  ειναι αληταραδες και γεννημενοι προδωτες και μεγαλωμενοι ετσι.προορισμενοι μονο για την καταστροφη...ανεπαγγελτοι με ουτε ενα ενσημο τεμπελιδες ρεμπεσκεδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Μαλακίες στο πάτερο.Δικαιολογίες για την εύρεση ελαφρυντικών ενός ελεεινού προδότη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
  ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ
  ΚΟΜΑΤΑ,ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ.

  ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ
  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΆ; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ;
  ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ;

  ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
  ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΥΣ
  ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣ.


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ,
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
  (ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ).ΜΠΛΟΚ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ
  ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ(ΣΤΟ
  ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ
  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ,
  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ,Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ
  ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,
  ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.
  ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ 500 ΑΤΟΜΑ ,ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ηταν προμελετημένη , καρφωτή και μιλημένη...

  Τωρα εξηγείται γιατί προεκλογικά ο Τσίπρας είχε βάλει του βουλευτές του να υπογράψουν ότι, άμα παραιτηθούν, θα παραδόσουν την έδρα στο κόμμα...ΝΟΜΙΖΩ ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Sorry αλλά βασική προϋπόθεση για mind control (αν έχει ήδη εφευρεθεί κάτι τέτοιο) είναι να υπάρχει mind.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αποπροσανατολίζετε τον κόσμο με μ α λ α κ ί ε ς.

  Η συνομωσιολογική λαίλαπα (Καλογεράκηδες, Λιακόπουλοι, Αλεξ Τζόουνς, Ντέϊβιντ Αικ) είναι όργανο του ΕΧΘΡΟΥ για να καλύψει την πραγματική συνομωσία κάτω απο ένα χείμαρο άχρηστης ή ψεύτικης γνώσης. Αιντε ΠΡΟΒΑΤΑ.

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

  Ο Τσολάκογλου ρε απατεώνες πράκτορες, ο Ράλλης, ο Λογοθετίδης, ήταν υπο Μind Control.?????????

  Aιντε στο διάολο πράκτορες..

  Ξυπνάτε


  Μαζικές Αγωγές κατά των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, πριν μας Εξαθλιώσουν...
  Ακόμα έχουμε δυνάμεις, αδέλφια.
  NOMIKH EΠΙΘΕΣΗ για τις εσχατες προδοσίες απο τον καθε πολίτη ή τίμιο πολιτικό, αν έχει μείνει κανε΄νας

  Γενική ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, Κατάληψη των Τραπεζών (είναι δημόσιες πια)

  Γενική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι.. ναι...ψάχνουν να βρούν δικαιολογίες τώρα,

   - τη μιά λέει ότι τον απειλήσανε για την ζωή του,
   - την άλλη λέει ότι του κάνανε mind control,
   - μετά λέει ότι ο Βλαδήμιρος δεν του έδινε λεφτά, και πήγε σε συμφωνία για να
   αποφύγει τη καταστροφή....

   Αμ' τώρα έχουμε πονηρέψει πάρα πολύ και δε πιάνουν αυτά...

   Διαγραφή
 27. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ PROTAGON
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

  https://pbs.twimg.com/media/CJ9uBjpWUAAcU6S.png:large

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Παιδια μην ειστε αφελης. Οταν υπαρχει 16 ωρες συνδεδριαση υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλο; Που το ξαναειδατε αυτο; Δηλαδη αν δεν εβρισκαν την "λυση" στις 16 ωρες τι θα εκαναν θα πηγαιναν για 24 χωρις υπνο; Και υπνωση να μην του εκαναν μετα απο 16 ωρες μπλα μπλα ο εγκεφαλος τα παιζει οταν ειναι 1 εναντιον 18. Επρεπε να βρεθει μια λυση το συντομοτερο δυνατο και αυτο ηταν ειτε με απειλες μαφιοζικου τυπου ειτε με αλλα μεσα (ψυχολογικος πολεμος και παρομοια).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.. CHIP - RUSH ( ΓΡΗΓΟΡΟ - ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ) ΤΥΧΑΙΟ ΕΕΕ; ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ....!!!
  ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ MIND CONTROL ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ....;
  Ο "ΕΘΝΑΡΧΕΣ" ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ( ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ ) Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , Ο Κ. "ΣΗΜΙΤΗΣ" ( ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ )ΚΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ MIND CONTROL ΥΠΕΒΛΗΘΙΣΑΝ ;
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ KI ΑΡΙΣΤΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ...
  ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΙΚΑΝ ΚΙ ΓΑΛΟΥΧΙΘΙΚΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ MIND CONTROL... ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΒΕΛΗΞ...
  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ ΣΕ MIND CONTROL, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΧΩΣ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. καλα και ολοι οι υπουργοι ειναι κοντρολαρισμενοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ MIND CONTROL,Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ