Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ.
Μέσα σε αυτόν τον ΟΝΕΙΔΟ της ανθρώπινης παρακμής,  παρούσα και χαμογελαστή η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,  Ζωή Κωνσταντοπούλου,  χωρίς να σέβεται πρωτίστως τον ΘΕΣΜΟ που υπηρετεί, ούτε και  τον εαυτό της.

            Προβαίνει χωρίς ντροπή στον εξευτελισμό της Βουλής των Ελλήνων και προκαλεί κοινωνική κατακραυγή.  Ποιός άραγε Ελληνικός χαρακτηρισμός της ταιριάζει;  
Πόσοι έχουμε το τσαγανό να προβούμε σε νομικές ενέργειες εναντίον όλων αυτών που προσέβαλαν την δημόσια αιδώ μας;

ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ!


Πόπη Σουφλή
 
 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχω γράψει και θετικά λόγια για την Πρόεδρο της Βουλής την κ.Κωνσταντοπούλου, αλλά όσοι έχουν παρατηρητικότητα θα πρόσεξαν πως πάντα  γράφω, “για την μέχρι τώρα  στάση της Προέδρου”.

Αυτό είναι επειδή γνωρίζω πως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί και θα την ρίξει την μάσκα, αλλά μέχρι τότε,  οφείλω να επικροτώ τις θετικές ενέργειες της προέδρου, ανεξάρτητα από το αν γνωρίζω πως δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα για τον λαό. Ούτε η επιτροπή του χρέους, ούτε η επιτροπή των μνημονίων, ούτε η εξεταστική της Siemens.  Αλλά πρέπει να επικροτώ τις  ενέργειες προς την θετική κατεύθυνση.

 Οπως και τώρα όμως, οφείλω να καταγγείλω δημόσια την ΑΙΣΧΡΗ και ΑΝΗΘΙΚΗ στάση, της προέδρου της Βουλής,  με την οποία προκαλεί τα αρνητικά αισθήματα του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού λαού.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ούτε με ενδιέφερε ποτέ,  τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του. Το ατομικό δικαίωμα της ελεύθερης αυτοδιάθεσης του καθενός,  είναι προστατευμένο από το Σύνταγμα.  


Αλλά υπάρχουν και τρείς ΜΑΓΙΚΕΣ λέξεις της Ελληνικής γλώσσας, που λέγονται, ΗΘΙΚΗ,  ΝΤΡΟΠΗ  και ΑΙΣΧΟΣ.
Αυτές οι λέξεις έχουν πολύ συγκεκριμένη ΕΝΝΟΙΑ. 

 

Η λέξη  ΗΘΙΚΗ,  σημαίνει:  το σύνολο των άγραφων ή θεσμοθετημένων κανόνων , που ορίζουν  τι είναι ορθό και πρέπον να κάνει το άτομο, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα η συμπεριφορά του σε άλλο άτομο ή στην κοινωνία.

Με απλά λόγια, δεν μπορεί κανείς  ουτε ιδιωτικά, να
συνουσιάζεται με όποιον και με όποια του κάνει κέφι, ανεξάρτητα αν είναι η όχι νόμιμο,  αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε άλλα άτομα. Αν δηλαδή έχεις τον-την  σύντροφο άλλου.  Αυτό λέει η ΗΘΙΚΗ.  Αλλά ούτε μπορείς βάσει των  κανόνων της ΗΘΙΚΗΣ να  επιδεικνύεις την ιδιωτική σου σεξουαλική ζωή δημόσια, διότι δημιουργείς πρόβλημα σε άλλα άτομα.

Με λίγα λόγια, τις ιδιαίτερότητες και τα γούστα της κρεβατοκάμαράς του  ο καθένας,  δεν είναι  ΗΘΙΚΟ  να τα επιδεικνύει δημόσια.  Αυτό λέει η ΗΘΙΚΗ.

            Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ σημαίνει:  Το συναίσθημα ενοχής που νιώθει κάποιος, όταν παραβαίνει ΗΘΙΚΟΥΣ ή κοινωνικούς κανόνες.  Αλλά είναι και  το συναίσθημα , που αν το έχεις, σε εμποδίζει να παραβείς αυτούς τους κανόνες. 

            Αν δεν έχουμε σαν άτομα ΗΘΙΚΗ και ΝΤΡΟΠΗ , τότε καταντούμε να κάνουμε  ΔΗΜΟΣΙΩΣ  ΑΙΣΧΗ και  ΑΙΣΧΡΕΣ πράξεις.

                       
                       

            Οι ΑΙΣΧΡΕΣ πράξεις όμως, επισύρουν την κοινωνική κατακραυγή.  Και για τα άτομα που επισύρουν με τις πράξεις τους την κοινωνική κατακραυγή,   η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,  έχει πλήθος  λέξεων  χαρακτηρισμού.

            Αισχρός,  άσεμνος,  χυδαίος,  ανήθικος,  βρομερός,  βρώμικος,  ρυπαρός,  σαπρός,  σάπιος,  αχρείος,  βδελυρός,  κακοήθης, ανάρμοστος,  επιλήψιμος,  εμετικός, αδιάντροπος,  κατάπτυστος,  ελεεινός.
                       
                       
            Μέσα σε αυτόν τον ΟΝΕΙΔΟ της ανθρώπινης παρακμής,  παρούσα και χαμογελαστή η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,  Ζωή Κωνσταντοπούλου,  χωρίς να σέβεται πρωτίστως τον ΘΕΣΜΟ που υπηρετεί, ούτε και  τον εαυτό της.

            Προβαίνει χωρίς ντροπή στον εξευτελισμό της Βουλής των Ελλήνων και προκαλεί κοινωνική κατακραυγή.  Ποιός άραγε Ελληνικός χαρακτηρισμός της ταιριάζει;

            Μην νομίζουν πλέον πως θα επιβληθούν στην Ελληνική  κοινωνία με το “δόγμα του ΣΟΚ” , αν κάνουν και μία “ομαδική” στο Σύνταγμα.

Αν δεν σέβονται την ηθική της Ελληνικής κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν  και προκαλούν χωρίς να ντρέπονται τέτοια σκάνδαλα,  αποδεικνύουν σε όλους μας,  πως η διαφορέτικότητα τους,  δεν είναι κάτι φυσιολογικό,  αλλά είναι ένας προβληματικός ψυχαναγκασμός, ό οποίος ικανοποιείται, με το να δημιουργεί σκάνδαλα και προβλήματα στους γύρω του.  

Δεν έχει να κάνει λοιπόν με το διαφορετικό που αρέσει σε αυτούς,  αλλά με τον ψυχαναγκασμό τους, να το προβάλουν και να το επιβάλουν ως φυσιολογικο στους άλλους. Μόνοι τους, μας αποδεικνύουν πως είναι ΨΥΧΙΚΑ  ΑΣΘΕΝΕΙΣ και χρειάζονται θεραπεία. ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Η πρόεδρος όμως της Βουλής εκτός από  ΑΝΗΘΙΚΗ , πιάστηκε και παράνομη κατά τον ποινικό κώδικα και αυτά που αναφέρει o Π.Κ. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς. Ένα ποινικό αδίκημα που πριν το 2002 ήταν αυτεπάγγελτα διωκόμενο.

Όταν λέμε προσβολή της δημοσίας αιδούς,  εννοούμε  το συναίσθημα της ντροπής που νοιώθουν οι άνθρωποι  και προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων.
            Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 353
Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις

1. Όποιος δημόσια  επιχειρεί  ακόλαστη  πράξη και προκαλεί μ` αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. . .......  Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση.
Σήμερα (Προσβολή δημοσίας αιδούς – δίωξη κατόπιν έγκλησης)

Δηλαδή, όποιος Έλληνας πολίτης αισθάνθηκε ντροπή από την καταπάτηση των ηθικών κανόνων, του πάρτυ των γκέι και λεσβιών στην Αθήνα,  “Athens Gay Pride”  μπορεί να προσέλθει εντός τριών μηνών σε όποια εισαγγελική αρχή και να καταθέσει μήνυση κατά των συντελεστών της άσεμνης αυτής εκδήλωσης και κατά της προέδρου της Βουλής ως συμμετέχουσας.


Προσωπικά θα εστιάσω μόνο στην πρόεδρο της Βουλής ,διότι η ΘΕΣΜΙΚΗ συμμετοχή της σε αυτό το σκάνδαλο, μου προκάλεσε την μεγαλύτερη ντροπή.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ  ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,  ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΑΛΟΓΑ  ΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.

Κατά το " αδώς ργεοι” που φώναξε ο Αίαντας,
ΝΤΡΟΠΗ  κ. ΠΡΟΕΔΡΕ της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΝΤΡΟΠΗ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

29 σχόλια:

 1. νά λοιπόν πού έχουμε μία καθαρή αριστερή πρόταση γιά τούς πεινασμένους ραγιάδες λόγο κρίσης... κάντε σεξ καί θά ξεπεράστε υήν πείνα σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με λιγη αναζητηση εδω μεσα θα βρειτε εξαιρετικα κειμενα της κας Σουφλη για το ερωτικο ηθος των παπαδων

   Διαγραφή
  2. @3.17, θα μπορουσα να μην αναρτήσω το σχόλιό σου, γιατί είσαι εκτος θέματος.
   Προτίμησα όμως να μην σε κόψω, για να μπορούν οι αναγνωστες έστω κι αν εμφανίζεσαι ως ανώνυμη κότα, να διαβασουν και να σχολιασουν την μικρότητα του σχολίου σου και της ψυχής σου.

   Σε ποιόν απαντάς βρε ανώνυμη κοτούλα; Σ' εναν ιερέα που έχει το θάρρος και επώνυμα σχολιαζει για το θέμα της ανάρτησης;

   Δεν φτάνει που είσαι εκτός θέματος, δεν φτάνει που είσαι ανώνυμος, την πέτεις κσι σ' έναν επώνυμο σχολιαστή... για να καταδείξεις τι, βρε απολειφάδι;
   Ότι οι ιερεις είναι σοδομιστές;

   ΝΑΙ ... Πολλοί είναι... η ηγεσία της εκκλησίας είναι βουτηγμένη στηνμπόχα και στην δυσωδία...
   Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις... και ναι... γράφω πολλές φορές κατά της ηγεσίας και πολλών ιερέων της εκκλησίας...

   Γράφω όμως και για κάποια διαμάντια...
   Κι αυτα τα διαμάντια που τιμούν τον Λόγο Του Χριστου, αυτά θα μας σώσουν.

   Υ.Γ. Δεν είμαι φανατική της εκκλησιας... αλλά βρε ανώνυμη κοτα, ντροπή σου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16 Ιουνίου 2015 - 3:18 π.μ.
   1)
   “Σίγουρα μορφωμένος θα είσαι … , άρα θα καταλάβεις τι λέει”!

   Το απόσπασμα από την Αποκάλυψη

   14 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Λαοδικείᾳ ἐκκλησίας γράψον• τάδε λέγει ὁ ἀμήν, ὁ μάρτυς ὁ πιστὸς καὶ ἀληθινός, ἡ ἀρχὴ τῆς κτίσεως τοῦ Θεοῦ•
   15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός• ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός.
   16 οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.

   17 ὅτι λέγεις ὅτι πλούσιός εἰμι καὶ πεπλούτηκα καὶ οὐδενὸς χρείαν ἔχω, - καὶ οὐκ οἶδας ὅτι σὺ εἶ ὁ ταλαίπωρος καὶ ὁ ἐλεεινὸς καὶ πτωχὸς καὶ τυφλὸς καὶ γυμνός, -

   18 συμβουλεύω σοι ἀγοράσαι παρ' ἐμοῦ χρυσίον πεπυρωμένον ἐκ πυρὸς ἵνα πλουτήσῃς, καὶ ἱμάτια λευκὰ ἵνα περιβάλῃ καὶ μὴ φανερωθῇ ἡ αἰσχύνη τῆς γυμνότητός σου, καὶ κολλύριον ἵνα ἐγχρίσῃ τοὺς ὀφθαλμούς σου ἵνα βλέπῃς.

   19 ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω• ζήλευε οὖν καὶ μετανόησον.
   20 ἰδοὺ ἕστηκα ἐπὶ τὴν θύραν καὶ κρούω• ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου καὶ ἀνοίξῃ τὴν θύραν, καὶ εἰσελεύσομαι πρὸς αὐτὸν καὶ δειπνήσω μετ' αὐτοῦ καὶ αὐτὸς μετ' ἐμοῦ.

   21 Ὁ νικῶν, δώσω αὐτῷ καθίσαι μετ' ἐμοῦ ἐν τῷ θρόνῳ μου, ὡς κἀγὼ ἐνίκησα καὶ ἐκάθισα μετὰ τοῦ πατρός μου ἐν τῷ θρόνῳ αὐτοῦ.

   22 Ὁ ἔχων οὖς ἀκουσάτω τί τὸ Πνεῦμα λέγει ταῖς ἐκκλησίαις.   Αλλά κείνο όμως το οποίο μπορούμε να πούμε και μπορούμε να ομολογήσουμε, εμείς, οι ιερείς και πρώτος εγώ, είναι να επαναλάβω τα λόγια του προφήτου Ησαΐα.

   «Ο ταλαίπωρος εγώ άνθρωπος, ότι άνθρωπος ων και ακάθαρτα χείλη έχω, εν μέσω λαού, ακαθάρτα χείλη έχοντος εγώ ηχώ».
   Είμαι άνθρωπος, λέει ο προφήτης, και τα χείλη μου είναι ακάθαρτα, είναι αμαρτωλά, είναι βρώμικα. Αλλά όμως βρίσκομαι ανάμεσα σε έναν λαό που έχει και αυτός ακάθαρτα χείλη. Γιατί και αυτός ο λαός είναι αμαρτωλός. Μεστός αμαρτιών και ανομιών.

   Όπου κυριαρχεί δυστυχώς στην πατρίδα μας ένα πνεύμα αμετανοησίας. Χωριστά η διαφθορά.
   Ανάμεσα λοιπόν σε αυτόν τον λαόν, κατοικώ και ευρίσκομαι και εγώ.

   Δυστυχώς, για μας τους ιεροκήρυκες και για μένα ειδικότερα, ισχύει αυτό το οποίον λέγει ο ψαλμωδός, ο προφήτης Δαυΐδ στον 49ον ψαλμόν, «τω δε αμαρτωλώ είπεν ο Θεός», εις τον αμαρτωλόν είπε ο Θεός, «ίνα τι συ εκδιεί τα δικαιώματά μου και αναλαμβάνεις την διαθήκην μου δια του στόματός σου», ποιος είσαι εσύ; ο οποίος με παίρνεις στο στόμα σου και θέλεις να διηγηθείς τα μεγαλεία τα δικά μου; Ποιος είσαι εσύ που μπορείς να αποκαλύψεις τα δικά μου μυστήρια;

   Μην κάνουμε τίποτα τέτοιο απ’ αυτά. Μεταφέρουμε τον λόγον του Θεού, τον Ευαγγελικόν του λόγο πρώτα για μας, πρώτα προσωπικά για μένα. Ύστερα για σας που ακούτε.
   Είμαι αμαρτωλός, γι’ αυτό και η ευθύνη μεγαλώνει κάθε φορά που απευθύνουμε λόγον Θεού.

   Διαγραφή
  4. 2)
   Είναι όμως ανάγκη να διαδίδεται ο λόγος του Θεού, είναι ανάγκη, είναι πολύ απαραίτητο.

   Παρόλην λοιπόν την αμαρτωλότητά μας πρέπει να ομιλούμε.

   Πρέπει να σπέρνεται ο λόγος του Θεού. Γιατί ο Λόγος του Θεού είναι σπόρος, θεϊκός σπόρος, δεν είναι κάτι δικό μας!.. Και αν θα φυτρώσει ο σπόρος, δεν εξαρτάται αυτό από μας.

   Δεν εξαρτάται δηλαδή από το πρόσωπο που σπέρνει το σπόρο. Εξαρτάται από άλλους παράγοντες.
   Από την ποιότητα του σπόρου, και από την ψυχική κατάσταση του δέκτη, της γής, των ψυχών μας δηλαδή.

   Βέβαια σε αυτό έχω να προσθέσω και κάτι άλλο. Ότι ο αγιασμένος άνθρωπος, όταν ομιλεί, και ομιλεί εκ του περισσεύματος της καρδίας του, ευκολότερα γίνεται αποδεκτός. Μαλακώνουν οι καρδιές των ανθρώπων. Πηγαίνουν κοντά στον άγιο άνθρωπο και ζεσταίνονται. Θερμαίνονται. Θέλουν κυριολεκτικά να ρουφήξουν τα λόγια του. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γη αγαθή.

   Ο πατήρ Αυγουστίνος λέει ότι αν ένας λεπρός ή ένας μαύρος ή ένας κίτρινος άνθρωπος κρατούσε στα χέρια του τον σπόρο, και σπέρνει, - ο σπόρος δεν χάνει την δύναμή του, είναι σπόρος – και λεπρός να κρατεί λέει ακόμα στα χέρια του τον σπόρο, αυτός θα φυτρώσει στη γη, αρκεί η γη να είναι δεκτική.

   Γι’ αυτό λοιπόν οποιοσδήποτε και αν σας ομιλεί, και λεπρός να είναι ακόμα στον ψυχικό του κόσμον, επί λέξει το τονίζει αυτό, εφόσον κηρύσσει τον λόγον του Θεού, εφόσον κρατάει στα χέρια του τον Ευαγγελικό σπόρο, το αποτέλεσμα θα είναι καρποφόρο, θα φέρει καρπούς πολλούς,

   εάν συναντήσει και γη κατάλληλη.

   Ο πομπός μπορεί να λειτουργεί σωστά, αλλά πρέπει να λειτουργεί σωστά και ο δέκτης.   http://agia-varvara.blogspot.gr/2012/02/2-2-2000.html

   Διαγραφή
  5. αγαπητη Σουφλή
   πολλές φορές ενημερώνομαι απο την σελίδα σου
   θα ήθελα με αγάπη να σου κάνω μια υπόδειξη
   σε παρακαλώ πολύ , ας μην ξανα προβάλλεις φωτογραφία με τέτοιο αίσχος 2 ομοφυλόφιλων να φιλιούνται , δεν είναι απαραίτητο να ''αγριευόμαστε πνευματικά κ να ασχημαίνουμε'' . τους ανθρώπους αυτούς σαν αρρώστους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε κ όπως τους αρρώστους τους αγαπάς κ θες την γιατρειά τους , έτσι κ αυτούς , αλλά συνάμα κρατάς αποστάσεις κ κυρίως μάχεσαι όταν πολλοί εξ αυτών γίνοντα ''εχθρικοί΄΄ με το φυσιολογικό κ την Ορθόδοξη παράδοση
   Λουκάς Β

   Διαγραφή
  6. Έχετε απόλυτο δίκιο... αλλα η αλήθεια πρέπει να παρουσιάζεται ωμή... δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σας...
   Παρ' ολα αυτά, πρέπει να αντισταθούμε...

   Διαγραφή
  7. η Αλήθεια , έχετε δίκαιο . Αλλά να μην προβάλεται το ανώμαλο κ η αμαρτία . Δεν χρειάζεται(δεν βοηθά , αντίθετα βλάπτει ψυχικά κ πνευματικά) . καλή συνέχεια
   Λουκάς Β

   Διαγραφή
 2. Mπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πουστιδες , λεσβιες , καραλεσβιες , πουσταραδες , ανωμαλλοι , ψηχανωμαλλοι, πισωγλεντηδες, ξεσκισμενα τσουλια ,αποπατοι , βοθροι , σκατοψυχοι , βρομερα σκουλικια , νεοταξικα αποβρασματα , κατευθηνομενα αποβρασματα , εβραικα υβριδια , μασονοκινητα τρενακια , ερχεται η ωρα σας καθαρματα , δεν θα ξεφυγη κανενας σας δεν θα ξεφυγουν ουτε αυτοι που σας στιριζουν ουτε τα καθαρματα της βουλης με τους γαμημενους σιωνιστικους νομους τους θα μπορεσουν να σας σωσουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑΝΑΤΟΣ
  ΑΥΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ

  ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ;;;;

  ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΥΒΟ ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...!!! ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...~~~
  4:47 Μ.Μ. ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ


  Μουσουλμάνοι ''κατατρεγμένοι''σάν αυτούς πού κάποιοι''ανθρωπιστές''ανθέλληνες,κουβαλούσαν χθές Κυριακή μέ τά Ι.Χ τους από τόν Μόλυβο καταπατώντας Νόμους καί Σύνταγμα ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ,...έκαναν τήν ''ανάγκη'' τους μέσα σέ εκλησσία τού Μολύβου καί αμέσως μετά ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ!!

  Αυτή η είδηση δόθηκε από γνωστό Λέσβιο δημοσιογράφο πού κάνει εκπομπή στόν ΣΚΑΙ Λέσβου,καί όπως ό ίδιος πληροφορεί στήν εκπομπή του ,ευτυχώς οι λαθροεισβολείς ''πιάστηκαν στά πράσσα'' καί οδηγήθηκαν στό Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης...
  Απομένει νά δούμε ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ...

  Οσο κι άν ''προσπαθούν ''μέ νύχια καί μέ δόντια όσοι έχουν οικονομικά συμφέροντα από Μ.Κ.Ο καί ''Ανθρωπιστικούς'' οργανισμούς νά μάς πείσουν ότι όλοι αυτοί πού εισβάλουν παράνομα στήν χώρα μας ,πρέπει νά βρίσκουν ''ανοιχτές αγκάλες''σίγουρα δέν θά τό καταφέρουν,γιατί η Αλήθεια θά βρίσκεται πάντα εκεί στήν άκρη,όπως έγινε καί τώρα μέ τήν προσβολή των αγίων καί του Χριστού μας, από αυτούς πού καθημερινά φροντίζουν οι''ανενημέρωτοι''καί βουτηγμένοι στήν άγνοια λόγω ελλειπούς ενημέρωσης από τά Μ.Μ.Ε Λέσβιοι πολίτες πού τρέχουν νά βοηθήσουν τόν παράνομο εισβολέα τών συνόρων μας ,τόν φανατισμένο μουσουλμάνο πού μάς βλέπει ώς υπηρέτες τού Διαβόλου λόγω της θρησκείας μας.....Αυτό βέβαια είναι πού νά μάς πούν οι.....,αλλά είναι ακριβώς αυτό πού εκθέτει εμάς καί τά παιδιά μας σέ πολύ σοβαρούς κινδύνους μέ τήν ραγδαία αυξηση τού αριθμού τών μουσουλμάνων εισβολέων....

  Τό διαδίκτυο είναι γεμάτο από χιλιάδες ντοκουμέντα αποκεφαλισμών καί βιασμών εκατομμυρίων χριστιανών στήν Ασία καί την Αφρική΄που στέκονται αδιάψευστοι μάρτυρες τού Τεράστιου Κινδυνου στόν οποίο βρισκόμαστε ώς Χριστιανικό Εθνος,από όλους αυτούς τούς ''καημένους''μουσουλμάνους. xalesbos.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρεπει ολοι οι ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι να βγουμε στους δρομους με μια ντοματα ο καθενας να ειμαστε ομως κανα εκατομυριοκοσμος να δουμε αν θα ξαναπατησουνε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ GAY PRIDE Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!.. - ΣΤΟΥΣ

  Την φωτογραφία τράβηξε ο χρήστης του Facebook Αντώνης Σιγάλας από την χθεσινή Παρέλαση των Ομοφυλοφίλων στην Αθήνα και την θάψανε όλα τα ΜΜΕ, πλήν «Στόχου» που την ανεβάζει στην ιστοσελίδα του, μπάς και καταλάβουν όλοι ποιοί μάς κυβερνάνε: Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φωτογραφίζεται με τον 59χρονο δολοφόνο αρχικίναιδο Χρήστο Ρούσσο, που στις 7 Απριλίου 1976 είχε σκοτώσει τον επιβήτορά του, Ανέστη Παπαδόπουλο, και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από το Ναυτοδικείο του Πειραιά (14 Οκτωβρίου 1976)!.. Για την υπόθεση αυτή είχε γυριστεί και η περίφημη ταινία «Άγγελος» του μπολσεβίκου σκηνοθέτη Γιώργου Κατακουζηνού, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μιχάλη Μανιάτη

  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82_(%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1)

  Τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα διαβάσετε στην ανάρτηση του Αντώνη Σιγάλα που τράβηξε την φωτογραφία, ο οποίος γράφει:

  «Δύο εμβληματικοί άνθρωποι μαζί. Από τη μία η πρόεδρος της Βουλής που σήμερα έδωσε ένα πολύ μεγάλο μάθημα για το τί σημαίνει ένας θεσμός να ακούει τα κινήματα και να βρίσκεται δίπλα σε αυτά στηρίζοντας την ύπαρξή τους και τον αυτοπροσδιορισμό τους (η τελευταία λέξη είναι δική της).
  Από την άλλη ο Χρήστος Ρούσσος που είχε φυλακιστεί, γιατί είχε σκοτώσει το σύντροφό του. Του δόθηκε χάρη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και έτσι κατόρθωσε να αποφυλακιστεί. Οι πορείες που είχαν γίνει για να πάρει χάρη από τον Σαρτζετάκη ήταν από τα πιό σημαντικά κινηματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1980. Σήμερα αυτοί οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν στο πράιντ της Αθήνας κι εγώ είμαι τυχερός που τους απαθανάτισα»!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Rε συ τα πουστράκια μεχρι πρότινος ειχαν μυστακα φερετζε τωρα εχουν και μούσι ; Τι για να φαινονται πουστράντρακλες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΟΠΗ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΙΕ ΠΟΤΑΜΗ. ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΙΕ ΚΑΜΙ ΝΗΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θανατος στους λαθρομεταναστες που βεβηλωνουν τις εκκλησιες μας . ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ [ αθλιε Τσιπρα παρε το παπαδαριο και τους λαθρομεταναστες και δρομο απο την Ελλαδα , Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. http://www.pentapostagma.gr/2015/06/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CE%B8a-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81.html

  Πάρε νάχεις.
  Αυτή είναι η ονειρική κιναιδική πρωκτοκοινωνία τής ν.τ.π..
  Πόσοι γονεις συμφωνούν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2015/06/pride-parade.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εύγε στην (κυρία)
  Πρόεδρο της κυνοβουλης των ιθαγενών διότι άριστα είναι εκπρόσωπος της σκύλοβουλης η οποία απαρτίζεται, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων .

  Απο πουστηδες!! Πουστρονια!!Κολομπαραδες!! Λεσβίες!!!
  Παιδεραστές!! Προδότες!! Και Πουλημενα Παλιοτόμαρα !!
  Ζήτω!! Λοιπον στην αξία πρόεδρο της σκυλοβουλης των Ελλήνων.<~>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. "Η σιωπη ειναι χρυσος", λεει ο λαος! Σε αλλους ταιριαζει και σε αλλους οχι. Σε αυτους που δεν ταιριαζει απλα βγαινουν καποια στιγμη εξω απο το πιθαρι τους και με δυο κουβεντες αναταρζουν τις κοιμισμενες, η καλυτερα τις ναρκωμενες συνειδησεις. Βεβαια, καπως αργα, αλλα δεν μπορουμε να παμε κοντρα. γιατι αμετρητοι πραγοντες παρεμβαλονται και μονο ενας μπορει να αφυπνησει αυτη τη ραστωνη και νοητικη χαλαρωση, ο συλλογικος κινδυνος. Στην παρουσα βαση ζουμε εναν συλλογικο κινδυνο, αλλα ο καθες μας δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο εκεινο του κινδυνου που αμεσα θα μας χαλασει και ξεβολεψει, το εγω μας. Αυτη η ελλειψη αισθησης του κινδυνο, οτι το πυρ βρισκεται πολυ κοντα μας, εδωσε την ευκαιρια σε πολλους τυχαρπαστους, συνειδητα και αδυνειδητα να φτασουμε σε ενα επιπεδο ως ελλαδικη κοινωνια, μαιμουδιζοντας πρωτυπα παρακμιακα της Εσπεριας τα οποια στη συνεχεια τα βαφτισαμε προοδο, θαμπωμενοι, απο πραγματι επιτευματα στον τομεα της οργανωσεις και της τεχνολογιας της επιστημης. Αντι λοιπον, να παρουμε αυτα ως εργαλεια νοικυρεματος μας, αντιγραψαμε ολες τις παρακμιακες διαστροφες τους και τους δωσαμε και βαρυγδουμπο ονομα, "ανθρωπινα δικαιωματα".
  Πολλυ ορθως η Προεδρος της Βουλης κ. Κωνσταντοπουλου υποσχεθηκε στην αγελη που ζητοκραυγαζε, οτι του χρουνου θα περασει και απο τη Βουλη. Ηταν ολεθριο λαθος της, εστω και ανοργανωτα θα μπορουσαν να μπουν απο την μια πορτα και να βγουν απο την αλλη με ταξη στην εφετινη τους ετησια μαζοξη.
  Αν καποιος εξεταση με προσοχη το συστημα παιδειας και που αποσκοπουσε σε αυτο το μακρυ διαστημα, αβιαστα θα διαπιστωσει και κοιταζοντας τις νεανικες φυσιογνωμιες, χωρις ιδιαιτερη δυσκολια διαπιστωνει σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο την επιτυχια αυτης της προσπαθειας. Η πρωτη που θα πρεπει να επιβραβευθει με παρασιμο αριστιας, ειναι η συντεχνια της ΟΛΜΕ. Καταφερε με υπολοιπες αφανεις δυναμεις την αρετη να την κανει διαστροφη και την διαστροφη δειγμα αγαπης και αλληλεγυης.
  Εδω υπαρχει και ενα δια ταυτα. Τι θα κανουμε με αυτη την πληθυσμιακή ομαδα; Ειναι καλυτερα να στρουθοκαμηλιζουμε; Οχι βεβαια. Οπως ο καθε ικανος ανθρωπος, χειρονακτης ή μη, πρεπει να τυχανει της προστασιας και σεβασμου οπου υπαρχει παραβιασει, ετσι και στην περιπτωση τους χωρις εκπωσεις. Οσο για την πρσωπικη τους ζωη και πως αυτη θα την διαχειριστουν στην κρεβατοκαρα τους ειναι δικη τους υποθεση και δεν αφορα κανεναν. Αν θελουν να υποκαταστησουν την οικογενια και τον γαμο, να μας το αποδειξουν επιστημονικα, χωρις ακροβασιες λεκτικες και τοτε το κουβεντιαζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Σε αυτους που ταιριαζει ειναι αυτο που ηθελα να γραψω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
  ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΚΑΠΙΤΑΛΣΜΟΣ ΟΛΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

  ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;; ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ. ΟΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;
  ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 41 χρονια πουσταριο να τα αποτελεσματα.νεοραγιααα νεογιαουρι κατσε μουγκα στην στρουγκα και αντε γειαααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΖΩΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ.ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ ΖΩΗ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΥΧΕΣ Η ΙΔΙΑ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘA ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  http://nikosxeiladakis.gr/τα-παιδια-σασ-θa-εκπαιδευονται-για-τρ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ολα με σχέδιο μόνο ο λαός παραμένει κοιμισμένος


  ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
  http://nikosxeiladakis.gr/απο-τον-18ο-αιωνα-οι-ιλλουμινατοι-ειχαν-4/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
  Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλεσαι. Ας περιμένουμε καλύτερα την καταστροφή μας. από την ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ παρά την σωτηρία μας.
  " Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν " Θουκιδίδης.
  Αυτός ο λαός εθελοντικά έχει πάρει την άγουσα πρός την αέναη σκλαβιά του και τον πλήρη αφανισμόν του, Έχει καταστεί άβουλο και χωρίς ίχνος πνευματικής ικμάδας υποχείριο του κάθε τιποτένιου και αχρείου υποκειμένου , οποιασδήποτε δημοσίας - πολιτικής στιβάδας αποβλήτων κι αν αυτό ανήκει και τρέφεται δημοσίαις δαπάναις,από το αίμα του θύματος. Διάβασα αυτό εδώ το άρθρο σε μία ιστοσελίδα :
  " Καταστάσεις παράνοιας στο νοσοκομείο της Κατερίνης " και έχασα πάσαν ελπίδα για τούτη την χώρα και το λαό της. Σε οποιαδήποτε άλλη τριτοκοσμική χώρα θα είχαν τουλάχιστον σουβλιστεί δημοσίως οι εικονιζόμενοι παρελαύνοντες διεστραμμένοι, ο δε υπαίτιος που αναφέρεται στο άρθρο θα λικνιζόταν σε κάποιο ικρίωμα, ή η σιχαμένη κεφαλή του θα έπαιρνε την θέση ποδοσφαιρικής σφαίρας.
  Το μόνον που έχω να ευχηθώ στους εναπομείναντες ακόμα στις επάλξεις, Καλό Βόλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ