Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

O ΣΥΡΙΖΑ μας κοροϊδεύει – Ανοησίες τα περί χρεοκοπίας, προπαγάνδα απάτης τα περί ρήξης – Έρχεται η συμφωνία Σύντομα θα αποδειχθεί ότι έλληνες πολίτες και ευρωπαίοι πολιτικοί παγιδεύτηκαν στην θεωρία παιγνίων του ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτό επιβεβαιωθεί – που θα επιβεβαιωθεί – ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει μεγάλη πολιτική προστιθέμενη αξία γιατί και η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και η στρατηγική ΣΥΡΙΖΑ, η στρατηγική της παραπλάνησης, η στρατηγική ρίχνω στάχτη στα μάτια θα αποδειχθεί αποτελεσματική στο τέλος….αλλά στο μεσοδιάστημα η ζημία που θα έχει υποστεί η χώρα δεν θα αναπληρώνεται με το κέρδος της επικείμενης συμφωνίας.


 
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βάλει την σφραγίδα χρεοκοπίας της Ελλάδος με ζημία έως 100 δισεκ. ευρώ;
 
Σε λίγες εβδομάδες από σήμερα, όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα βγει από το ευρώ, θα υπάρξει στάση πληρωμών, οι τράπεζες βίαια θα οδηγηθούν σε capital controls θα διερωτώνται….μα τι έγινε τελικώς και τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη και αντί όλων αυτών θα έχει επιτευχθεί συμφωνία;
 

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχει καταφέρει να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό έχει καταφέρει να τρομοκρατήσει την Ευρώπη και έχει καταφέρει όλος ο πλανήτης να ασχολείται με την Ελλάδα, μια Ελλάδα που δήθεν χρεοκοπεί, μια Ελλάδα που ετοιμάζει τις υποσχετικές τα IOUS το «νέο» νόμισμα με το οποίο θα πληρώνει προσωρινά.
 

Ο μέσος πολίτης έχει πιστέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προχωρήσει σε στάση πληρωμών μόνο και μόνο για να τιμωρήσει την Ευρώπη, η κοινωνία πιστεύει ότι
ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κόκκινες γραμμές του είναι απαράβατες.
 

Στην Ευρώπη είχαν συνηθίσει δουλοπρεπείς πολιτικούς, πειθήνια όργανα από την Ελλάδα - ανδρείκελα - και ξαφνικά κάτι τύποι που ουδείς τους ήξερε έως πρότινος είναι αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας. 
 

Βέβαια οι απόψεις για το τι πρεσβεύει και σε τι στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλές….επίσης αυτή η σκόπιμη δημιουργική ασάφεια είναι επιτυχία της κυβέρνησης.
 

Έχουμε διαβάσει και ακούσει από εύλογες θέσεις έως απίστευτες ανοησίες από τους κυβερνητικούς παράγοντες ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα υπουργεία δεν εποπτεύονται καθώς η χώρα είναι εγκλωβισμένη στα γρανάζια του κινδύνου της χρεοκοπίας που σκόπιμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει ότι υπάρχει στον ορίζοντα.
 

Πίσω από την σκληρή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ ότι μεταξύ της πληρωμής των συντάξεων και μισθών και της πληρωμής του ΔΝΤ θα προτιμηθούν οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί κρύβεται ίσως η πιο καλοστημένη πολιτική προπαγάνδα απάτης, παραπλάνησης των πάντων με στόχο την συμφωνία.
 

Πίσω από τις σκόπιμες διαρροές ότι είναι επιλογή και η στάση πληρωμών και η χρεοκοπία.... κρύβεται πολύ καλά καμουφλαρισμένη η στρατηγική εξαπάτησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προς όλους προς την μάζα των πολιτών στο εσωτερικό και προς την ελίτ των πολιτικών στο εξωτερικό.
 

Πίσω από την σκόπιμη διγλωσσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι μισοί να μιλούν για συμβιβασμό και οι άλλοι μισοί για σκόπιμη χρεοκοπία κρύβεται η προκλητικά αλαζονική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Νέοι πολιτικοί, αλαζόνες στα όρια του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που όμως ξέρουν τι κάνουν ακόμη και κάτω από αυτά τα ακραία ρίσκα που λαμβάνουν και τις ακραίες συνθήκες που ούτε οι θεωρίες παιγνίων δεν περιλαμβάνουν.
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κοροιδεύει όλους, στην κυριολεξία όλους μας παραπλανά, ο Γιόσεφ Γκέμπελς θα εκστασιαζόταν από την πολιτική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ....
 

Ακόμη και αν κάποιοι με ιδεολογικές εμμονές στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν στην στάση πληρωμών και στην χρεοκοπία - και σχεδιάζουν στάση πληρωμών - δεν το αποδέχεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων τους....
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδιάζει την χρεοκοπία, τρέμει την χρεοκοπία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδιάζει στάση πληρωμών, τρέμει την λαϊκή αγανάκτηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδιάζει capital controls τρέμει μήπως κατηγορηθεί ότι πρόδωσε την κοινωνία και τρέμει το σενάριο της Αργεντινής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την άνεση ότι δεν λογαριάζει τίποτε, ότι είναι έτοιμος ακόμη και για ξαφνική και βίαιη στάση πληρωμών για να σοκαριστεί η αδιάλλακτη Ευρώπη και να συρθεί γονυπετής να ικανοποιήσει τις έως και απαράδεκτες ελληνικές απαιτήσεις κρύβει πολύ καλά το πραγματικό του σχέδιο.

 

Αυτό που ονομάζει έντιμο συμβιβασμό περιλαμβάνει
 

1)συμψηφισμό μεταξύ της τρέχουσας δανειακής και της μελλοντικής δανειακής σύμβασης.
 

2)Νέο δάνειο περίπου 30 δισεκ. που θα διασφαλίσει την μελλοντική χρηματοδότηση.
 

3)Μεταρρυθμίσεις που υποχρεωτικά η Ελλάδα θα πρέπει να υλοποιήσει.
Η χώρα του 2015 χρησιμοποιεί εργαλεία της δεκαετίας του 1990.
 

4)Η ΕΕ και συνολικά όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμοί ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ θα αποδεχθούν να κάνουν βήματα διαλλακτικότητας ώστε να υπάρξει μια συμφωνία.
 

Σύντομα θα αποδειχθεί ότι έλληνες πολίτες και ευρωπαίοι πολιτικοί παγιδεύτηκαν στην θεωρία παιγνίων του ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτό επιβεβαιωθεί – που θα επιβεβαιωθεί – ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει μεγάλη πολιτική προστιθέμενη αξία γιατί και η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και η στρατηγική ΣΥΡΙΖΑ, η στρατηγική της παραπλάνησης, η στρατηγική ρίχνω στάχτη στα μάτια θα αποδειχθεί αποτελεσματική στο τέλος….αλλά στο μεσοδιάστημα η ζημία που θα έχει υποστεί η χώρα δεν θα αναπληρώνεται με το κέρδος της επικείμενης συμφωνίας.
 

Πέραν της οικονομικής διάστασης της πολιτικής απάτης – παραπλάνησης ορισμένοι ήδη βλέπουν και την πολιτική διάσταση.
Αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή.
Επιπολαιότητες.


Όσοι παρατηρούν σοβαρά τον πυρήνα των μικροκύκλων της οικονομίας  και της πολιτικής γνωρίζουν πολύ καλά ότι ακόμη η μεγάλη ιστορική πολιτική και ιδεολογική ανατροπή δεν έχει ολοκληρωθεί......


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φθαρεί γρήγορα πολιτικά, θα απαιτηθεί χρόνος και όπως εύστοχα τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής στο bankingnews.gr βιάζονται όσοι νομίζουν ότι θα φθαρεί γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ…


Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει όχι άμεσα και μετά όντως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επόμενη ημέρα που η Χρυσή Αυγή θα έχει κεντρικό ρόλο.


Η Χρυσή Αυγή θα έρθει αλλά όχι τώρα, θα έρθει με τρόπο εθνικό με τρόπο που θα θεωρηθεί φυσική αναγκαιότητα.


Τα σενάρια ενοποίησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι ώστε να αποτελέσουν ένα νέο πόλο εξουσίας είναι ανούσια, ετερόκλητα και θα αποτύχουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει σε ρήξη αλλά σε συμβιβασμό με την ΕΕ.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βάλει την σφραγίδα χρεοκοπίας της Ελλάδος με ζημία έως 100 δισεκ. ευρώ;

Γιατί θα υπάρξει συμφωνία Ελλάδος με ΕΕ;
Γιατί απλά χρεοκοπία με στάση πληρωμών εντός ευρώ σημαίνει οικονομική ζημία για την Ελλάδα έως 100 δισεκ. και συμφωνία σημαίνει κέρδος έως 55 δισεκ. ευρώ έχουμε τονίσει πλειστάκις φορές.

Χρεοκοπία σημαίνει 100 δισεκ. ζημία

1)Στάση πληρωμών δεν σημαίνει μόνο παύση πληρωμών στις υποχρεώσεις της Ελλάδος προς τους δανειστές, δηλαδή δεν θα αποπλήρωνε ομόλογα και δάνεια αλλά και παύση πληρωμών και στο εσωτερικό.
Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις για μήνες ή αν μπορούσε να καταβάλλει θα ήταν έναντι μισθών και συντάξεων.


2)Αμέσως οι διεθνείς οίκοι θα υποβάθμιζαν την Ελλάδα σε default σε D σε χρεοκοπία και αυτό θα οδηγούσε σε μαζική φυγή επενδυτών από μετοχές και ομόλογα.
Εκτιμάται ότι περίπου 5-8 δισεκ. αξίας μετοχών και ομολόγων θα χανόταν άμεσα.


3)Άμεσα οι τράπεζες θα υποχρεώνονταν σε capital controls στις καταθέσεις.
Βέβαια μέχρι τα capital controls, οι καταθέτες βλέποντας το αδιέξοδο θα απέσυραν άρον άρον τις καταθέσεις τους.
Στην τρέχουσα συγκυρία το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να υποστεί ημερήσια εκροή άνω των 2,5 δισεκ. το σύστημα θα καταρρεύσει.
Σίγουρα όμως οι καταθέσεις θα μειώνονταν έως τα 40 δισεκ από 30 δισεκ. που έχουν μειωθεί τους τελευταίους 4 μήνες.


4)Οι εισαγωγές των πρώτων υλών και οι εισαγωγές καταναλωτικών αγαθών θα κατέρρεαν μετά την χρήση και των τελευταίων αποθεμάτων.
Η μαύρη αγορά θα διέλυε την νόμιμη αγορά και οι υπερτιμολογήσεις σε προϊόντα θα έφθαναν σε επίπεδα ρεκόρ.
Η ζημία στις εισαγωγικές εταιρίες θα ήταν ανυπολόγιστη.
Η καταστροφή στον κοινωνικό ιστό ανυπολόγιστη όταν τα περισσότερα καταναλωτικά αγαθά είναι εισαγόμενα στην Ελλάδα.
Η ζημία από ένα τέτοιο οικονομικό κραχ που θα προκαλούσε η διεθνής απομόνωση θα επέφερε ζημία 7-10 δισεκ. ευρώ – αν διαρκούσε μήνες η στάση πληρωμών -


5)Η οικονομία βίαια θα επέστρεφε σε βαθειά ύφεση θα χρειαζόντουσαν 2 τρίμηνα για να βρεθεί στο -5 με -7% ο ρυθμός μείωσης του ΑΕΠ, προκαλώντας χάος σε όλο τον οικονομικό ιστό.
Το -5% με -7% ισοδυναμεί με απώλεια εθνικού πλούτου 10-11 δισεκ. ευρώ.


6)Ελλείψει ρευστού τα NPLs των τραπεζών από 37% θα εκτινάσσονταν άμεσα στο 50% δηλαδή αύξηση 13% δηλαδή 27 δισεκ. νέα προβληματικά δάνεια.


7)Οι τράπεζες εν μέσω capital controls θα διαχειρίζονταν την πιστωτική τους ασφυξία αλλά θα ανέκυπτε και μείζον πρόβλημα φερεγγυότητας, οι τράπεζες θα χρειαζόντουσαν όχι απλά 7-10 δισεκ. νέα κεφάλαια αλλά 15 ίσως και 20 δισεκ. ευρώ.
Οι τράπεζες στην Ελλάδα θα είχαν χρεοκοπήσει και το ΤΧΣ ουσιαστικά θα έχανε τα 25 δισεκ. που επένδυσε στις τράπεζες.
Για τους ιδιώτες μετόχους μια λέξη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


8)Η Ελλάδα θα ήταν το παγκόσμιο οικονομικό μίασμα, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να επενδύσει, οι αγορές αξιών μετοχών και ομολόγων θα είχαν καταρρεύσει.


9)Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντί να διαχειριστεί το μέλλον της Ελλάδος θα διαχειριστεί την φτώχεια της Ελλάδος.


Η κοινωνική εξέγερση θα αποτελεί τον καθημερινό φόβο της αστυνομίας και του στρατού.
10)Αθροίζοντας όλες αυτές τις δραματικές εξελίξεις μιας στάσης πληρωμών αγγίζει τα 100 δισεκ. ευρώ.


Η ζημία της Ελλάδος από την στάση πληρωμών θα έφθανε το 53% του ΑΕΠ θα ήταν όχι απλά καταστροφή αλλά οικονομική αυτοκτονία και όσοι θα προκαλούσαν οικονομική αυτοκτονία θα έπρεπε να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.


Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει το συμφέρον της Ελλάδος και της κοινωνίας θα συμφωνήσει.
Για λόγους μικροπολιτικής και προπαγάνδας εμφανίζεται ότι θέλει ρήξη αλλά στην πραγματικότητα θέλει συμβιβασμό.


Αν δεν υπάρξει συμβιβασμός….προετοιμαστείτε για χρεοκοπία τουλάχιστον 100 δισεκ. ευρώ.

Συμφωνία σημαίνει έως 55 δισεκ. κέρδος

Η Ελλάδα έχει μια ιστορική ευκαιρία να αναδυθεί από τον βούρκο της καταστροφής αν κάνει τα εξής βήματα


1)Να συμφωνήσει με τους ευρωπαίους να ενοποιηθούν η 4μηνη δανειακή σύμβαση και η νέα συμφωνία του Ιουνίου.


2)Μια συμφωνία θα μπορούσε να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα capital buffer έως 55 δισεκ. ευρώ.


Τα 55 δισεκ. ευρώ πως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν;
-30 δισεκ. από νέο δάνειο – το τρίτο δάνειο.
-7,2 δισεκ. από την τελευταία δόση της δεύτερης δανειακής σύμβασης.
-1,9 δισεκ. από τα κέρδη των ομολόγων των κεντρικών τραπεζών
-1,2 δισεκ. από την ενεργητική διαχείριση του ΤΧΣ
-Θα αυξηθούν τα έντοκα από 15 σε 20 με 25 δισεκ.


-Θα αυξηθεί η συμμετοχή της Ελλάδος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Juncker από 2 σε 5 δισεκ. ευρώ.


-Η Ελλάδα θα ενταχθεί στο QE στο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων με μια συμμετοχή που θα μπορούσε να φθάσει όχι στο μέγιστο στα 30 δισεκ. αλλά 20 δισεκ. δημιουργώντας ένα όφελος ρευστότητας περίπου 5 δισεκ.


-Οι τράπεζες θα αντικαθιστούσαν το ELA με άμεση χρηματοδότηση από την ΕΚΤ και αντί 1,55% θα πλήρωναν 0,05%.


Ουσιαστικά οι τράπεζες θα γλίτωναν 95 εκατ τόκους τον χρόνο ή 1,14 δισεκ. ευρώ ετησίως.
Οι ελληνικές τράπεζες αν πλήρωναν 0,05% επιτόκιο θα επιβαρύνονταν ετησίως μόλις 54 εκατ ευρώ ενώ με το ELA με επιτόκιο 1,55% επιβαρύνονται 1,14 δισεκ. ευρώ.
 

Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα capital buffer περίπου 55 δισεκ.
 

Η Ελλάδα με βοήθεια 55 δισεκ. ευρώ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, διασώζεται οριστικά η Ελλάδα, ο κίνδυνος χρεοκοπίας εξαλείφεται οριστικά και το κυριότερο όλων θα αναγεννηθεί η καταρρέουσα οικονομία.

Οι τράπεζες σε αμηχανία για καλό και για κακό έχουν προετοιμαστεί για capital controls

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν μελετήσει σχέδιο capital controls.
Τι περιλαμβάνουν όμως τα capital controls;

Το σχέδιο

Για να υπάρξουν capital controls δηλαδή περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει προηγηθεί στάση πληρωμών εντός ευρώ.


Αν η Ελλάδα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών σενάριο που όλοι οι έλληνες πρέπει να απεύχονται, τότε οι ελληνικές τράπεζες σε συνεννόηση με την ΕΚΤ και την ΤτΕ υποχρεωτικά θα κλείσουν για να αποφευχθεί το bank run.


Συνήθως αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν Παρασκευή αργά το απόγευμα.


Το κλείσιμο των τραπεζών θα έχει διττό στόχο να αποτρέψει την μαζική φυγή καταθέσεων και ταυτόχρονα να προετοιμαστούν οι τράπεζες για τα capital controls.


Ο χρόνος προετοιμασίας ή ο χρόνος που οι τράπεζες θα παραμείνουν στην κυριολεξία κλειστές θα είναι 1 εβδομάδα.


Στο διάστημα αυτό προφανώς θα εξαντληθούν και τα μετρητά στα ATMs και η τροφοδοσία με ρευστό των πολιτών θα είναι αδύνατη.


Πόσο θα κρατήσουν τα capital controls ουδείς γνωρίζει, όμως δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία δεν κρατούν μέρες ή εβδομάδες αλλά μήνες, στην Κύπρο κράτησαν 1,5 χρόνο περίπου.
Στα ATΜs όταν αποφασιστεί η τροφοδοσία θα υπάρχει όριο ανάληψης μετρητών ίσως 200 ευρώ ημερησίως.


Μαζί με το κλείσιμο των τραπεζών υποχρεωτικά θα κλείσει και το χρηματιστήριο και η αγορά παραγώγων καθώς δεν θα μπορεί να υπάρξει εκκαθάριση των συναλλαγών σε ημερήσια βάση.
Το κλείσιμο του χρηματιστηρίου θα είναι επιβεβλημένο καθώς την ημέρα της στάσης πληρωμών οι πάντες θα πουλάνε βίαια σε οποιαδήποτε τιμή προκαλώντας χάος και κλειδώνοντας όλες τις μετοχές στο limit down.


Οι 500 μονάδες θα είναι το καλό σενάριο οι 250-300 μονάδες το κακό σενάριο.
Το χρηματιστήριο θα κλείσει και δικαιολογημένα θα κλείσει αν υπάρξει στάση πληρωμών.


Όλες οι συναλλαγές που υπάρχει εμπλοκή τραπεζών θα παγώσει έως ότου οι τράπεζες ξαναλειτουργήσουν.
Κοινώς η εθνική οικονομία θα έχει νεκρώσει  τράπεζες και οικονομία σε κατάσταση zombie.

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/04/643.html

  Καθημερινά μπαινουν στην χώρα μας ολόκληρα χωριά απο λαθραίους μετανάστες.
  Πόσοι απο αυτούς ειναι τζιχαντιστες που θα επιδιώξουν την σαρία και τον θάνατο των ορθοδόξων;
  Ο Τσίπρας και η αντιπολίτευση γιατι το έχουν βουλώσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατι εχουν μπουκωμενο το στομα

   Διαγραφή
 2. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1576198179331392&id=100008236752801

  Για ποιό "χρέος" μιλάς, Ιερώνυμε;
  Μήπως χάρισες την περιουσία της ορθοδόξου εκκλησιας στους εβραίους που ο Τσίπρας εκπροσωπει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην πιστευετε πολιτικους τα ιδια σκατα ειναι ολοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τελικα ποτε θα χρεοκοπησουμε? καιμε ολοι καρβουνο ετσι μας εχουν κανει ειμαστε ενας ηλιθιος λαος που μονο για λουσα ειμαστε και τιποτα αλλο μια ζωη ο ενας βγαζει το ματι του αλλου καλλα μας κανουνε λοιπον και μας πηδανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εάν όλα αυτα που γράφεις πςρι μνημονιον και χρεωκοπία όπως όλα τα αλά παπαγαλακια εάν. βρεθεί λύσις και πάνε όλα καλά θα ξαναγραψεις μαλακίες ο λαός δεν τρομοκρατητε δεν ΞΕΡΩ και δεν εχω καταλάβει τόσο καιρό τη ακριβώς θες με ποιον ΕΙΣΑΙ ότι και να πείτε ο σύριζα τώρα κυβ. δεν ήταν πριν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΧΩΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ...
  ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ.ΕΝΩΣΗΣ (ΝΤΟΜΙΝΟ)
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ Ή ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΟΥ. (.) ΚΑΙ (-)

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ