Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;


 Ότι και να πεις όμως στον καναπεδάτο και παρτάκια νεοέλληνα, δεν πρόκειται να καταλάβει...

Μόνο όταν νοιώσει στο σβέρκο του την λεπίδα του λαθρομετανάστη, όταν δει να βιάζουν τη γυναίκα, την κόρη, την αδελφή ή τη μάνα του.... τότε θα ξυπνήσει... αλλά θα είναι πολύ αργά...

Όσο για τα ΣΥΡΙΖΑικά ανθελληνικά σκουπίδια που μας κυβερνούν, η στιγμή που θα αντιληφθεί ο νεοελληνάκος το ρόλο τους, επίσης θα είναι πολύ αργά....

ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΡΓΑ!


Πόπη Σουφλή


Ο Σύριζα σε ρόλο τοποτηρητή των συμφερόντων
 
της Τουρκίας
Το εφιαλτικό σενάριο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Υπουργός του Σύριζα Νίκος Βούτσης μιλώντας χθες στη Βουλή και κάνοντας λόγο για 2.500.000 Σύρους που βρίσκονται στην Τουρκία και οι μισοί είναι εν αναμονή να περάσουν στην Ελλάδα από τα παράλια. Από αυτούς 1.650.000 είναι καταγεγραμμένοι και 1.200.000 προέρχονται από την Ιορδανία. Συνολικά 4.500.000 έποικοι βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας.

Οι έποικοι παραμένουν στοιβαγμένοι στα τουρκικά παράλια, με τους τούρκους δουλεμπόρους έτοιμους να τους περάσουν στα ελληνικά νησιά με κάθε μέσο. 

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει "να γίνει η Τουρκία ένας απέραντος καταυλισμός προσφύγων" υποδέχθηκε την οθωμανική στρατιωτική μπάντα της Τουρκίας που του παρουσίασε τον νέο ύμνο: "Θα διαδώσουμε παντού το όνομα του Αλλάχ - Θα γίνουμε υπερδύναμη»...


Οι στίχοι του ύμνου θεοποιούν τον Ερντογάν και μάλιστα πρώτο από άλλες μογγολικές φιγούρες οι οποίες αναφέρονται στον «ύμνο» όπως ο Αττίλας ο Ούνος, ο Oghuz Khagan, ο Αλπ Αρσλάν ή ο ιδρυτής της οθωμανικής Αυτοκρατορίας Οσμάν Α΄ κ.α.

«Δύο χιλιάδες και είκοσι τρία γινόμαστε 100 ετών
Στόχος μας πάλι μια μεγάλη Τουρκία
Είμαστε στην κούρσα για να γίνουμε παγκόσμια δύναμη
Η νέα Τουρκία είναι το δικό μας "κόκκινο μήλο"

Ο αρχηγός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από τον Αλλάχ

Δύο χιλιάδες και εβδομήντα ένα, γινόμαστε χιλίων ετών
Στόχος μας να γίνουμε υπερδύναμη
Διασφαλίζουμε την ειρήνη στο σπίτι μας και την ειρήνη στον κόσμο
Η Νέα Τουρκία είναι το δικό μας "κόκκινο μήλο"

Ο αρχηγός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από το έθνος
Atilla, Ouzhan, Gazi Alparslan
Osman Gazi, Fatih, Yavuz, Süleyman
Επίσης αναπαύεται εν ειρήνη  Abdülhamid Han
Ο  Gazi Ataturk είναι αυτός που ίδρυσε το τουρκικό κράτος

Ο άνθρωπος του έθνους είναι ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από τον λαό

Αυτός ο νέος αιώνας θα είναι ο αιώνας των Τούρκων
Θα διαδώσουμε το όνομα του Αλλάχ
Χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις διδαχές του προφήτη
Θα κτίσουμε τη Νέα Τουρκία

Ο αρχηγός μας είναι ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από το έθνος
Ιδρυτής της δημοκρατίας είναι ο μάρτυρας Μεντερές
Ο Τουργκούτ Οζάλ μας οδήγησε  στη νέα εποχή
Ο τουρκικός λαός είναι πιστός σε εσένα Ερντογάν
Είσαι ο τελευταίος κρίκος της χρυσής αλυσίδας

Ο πρόεδρός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του πάντα από τον αγαπημένο του λαό

Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα που μας ανήκει
Ένα κράτος η Τουρκία ανήκει στο έθνος μας
Για αδελφοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα
Στόχος μας μια νέα Μεγάλη Τουρκία

Αρχηγός μας ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του πάντα από τον Αλλάχ».


Η συριζαία υφυπουργός μετανάστευσης Χριστοδουλοπούλου κλιμακώνει τις προκλήσεις με νέες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:  
«Καταλήξαμε ότι πρέπει να ζητήσουμε από την περιφέρεια, τους δήμους και τον στρατό ελεύθερους ανοιχτούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσουμε σκηνές και θα φιλοξενούνται άνθρωποι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μην στοιβάζονται στα λιμεναρχεία και στα αστυνομικά τμήματα»

Στην ερώτηση τι θα απαντούσε σε όσους ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα δεν χωράνε άλλοι "μετανάστες"; Απάντησε: 
 
"Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα"!
Αυτή τη στιγμή χιλιάδες εισβολέων-εποίκων, βάσει σχεδίου, έχουν αρχίσει να φτάνουν στην Ελλάδα και να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας. Εντυπωσιακή είναι η κλιμάκωση αφού το πρώτο μόλις τρίμηνο του 2015 εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας 10.445 ξένοι, ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 ήταν μόλις 2.863 (βάσει των επίσημων στοιχείων).

Οι ρυθμοί με τους οποίους η χώρα γεμίζει εποίκους είναι συγκλονιστικοί.
Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν -και στον μεγαλύτερο αριθμό  τους καταφέρνουν- να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους εποίκους στην ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Ο Ερντογάν εγείρει ζήτημα τζαμιών στην Ελλάδα και ανακήρυξης της Τουρκίας ως "επίσημης" προστάτιδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν εισέλθει παρανόμως από οργανωμένα δίκτυα του τουρκικού παρακράτους.

Έχουν στηθεί στρατηγεία διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των μουσουλμάνων εποίκων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.

Στην Κύπρο μετά την στρατιωτική εισβολή του '74, χιλιάδες τούρκοι εισβολείς εποίκισαν το βόρειο τμήμα. Στην Ελλάδα του 2015 δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις. Υπάρχει από καιρό η πέμπτη φάλαγγα. Ένα  δηλητήριο κατόρθωσε να εισχωρήσει στο σώμα του Έθνους. Είναι το τέκνο του φιλελευθερισμού και συνάμα η φυσική του εξέλιξη: ο μαρξισμός, που σηματοδοτεί το τελευταίο στάδιο της παρακμής και της πτώσεως. 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Σχέδιο άλωσης της Ελλάδας από ισλαμιστές!

  Αξιωματικοί της FRONTEX (της ευρωπαϊκής δύναμης ελέγχου των συνόρων για είσοδο λαθρομεταναστών σε Έβρο και νησιά Αιγαίου) αποκάλυψαν στο newsbomb.gr όλο το σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται για την άλωση της Ελλάδας από ισλαμιστές.

  Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε δύο 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι να καταστεί προγεφύρωμα για τη μεταφορά του Ισλάμ στην κεντρική Ευρώπη.

  Οι αξιωματικοί της FRONTEX αποκαλύπτουν στο newsbomb.gr ότι οι πυρήνες των ισλαμιστών που στέλνουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες και πέρα από τα 10.000 ευρώ που καταβάλουν για τον καθένα σε αυτούς που τους μεταφέρουν προμηθεύουν κάθε λαθρομετανάστη με μία ταυτότητα με ζελατίνα που περιέχει φωτοτυπία οδηγίας της ευρωπαϊκής ένωσης με τα δικαιώματά τους.

  Συχνά οι λαθρομετανάστες παραδίνονται μόνοι τους σε αστυνομικούς και φρουρούς της FRONTEX μόλις περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας τους επιδεικνύουν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δικαιώματά τους, τις οποίες περιέχονται:

  1) Άρθρο νομοθεσίας – οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτος μέλος της που εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει αν τους περιθάλψει, να τους δώσει άσυλο και να τους πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

  2) Η καταγραφή των λαθρομεταναστών τους δίνει το δικαίωμα στην περίπτωση που βγουν εκτός Ελλάδας και συλληφθούν σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους επιστρέψουν στην Ελλάδα (γιατί αυτή τους έχει πρώτη καταγράψει) και να μην τους επιστρέψει στη χώρα καταγωγής τους.

  Να σημειωθεί ότι ο Λίβυος ηγέτης Μοαμάρ Καντάφι είχε απειλήσει δημόσια την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι ή θα του καταβάλουν 5,5 δισ. ευρώ για αγορές λιβυκών προϊόντων ή αλλιώς θα μετατρέψει την Ευρώπη σε Αφρική με κυριαρχία του Ισλάμ.

  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_7743.html
  Φρύνη


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΕ έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους λαθρομετανάστες! (Βίντεο)

  Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας υπενθυμίζει ότι τα εθνικά κράτη δεν έχουν πλέον δικαίωμα να καθορίσουν τα ίδια την μεταναστευτική τους πολιτική.

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

  Και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει την κατασκευή φρακτών στα σύνορά τους με την Τουρκία σε μια κίνηση να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή μεταναστών που ζητούν άσυλο.

  Η Ελλάδα έχει ανεγείρει φράκτη 12,5 χλμ. σε ένα κρίσιμο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων κοντά στην πόλη της Ορεστιάδας, ενώ η Βουλγαρία έχει ανακοινώσει σχέδιο για την οικοδόμηση ενός παρόμοιου, φράκτη 30 χλμ. κοντά στην πόλη της Elhovo.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AT9yvI_ZQkE

  Αλλά ο Μισέλ Τσερκόνε, εκπρόσωπος της αρμόδιας Επιτρόπου για τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΕ Cecilia Malmström (που ανελλιπώς ζητάει να έρθουν και άλλοι μετανάστες!), είπε στοEurActiv, ότι τον να μην γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο είναι εναντίον της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου.

  «Οι επαναπροωθήσεις απλά δεν επιτρέπονται. Δεν είναι σύμφωνες με τις κοινοτικές και τις διεθνείς υποχρεώσεις. Τα κράτη μέλη δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα έπρεπε να προβούν σε οποιαδήποτε επαναπροώθηση», είπε.

  Ερωτηθείς πώς οι νόμοι κατά της επαναπροωθήσεων είναι συνεπείς με το γεγονός ότι πολλά κράτη μέλη έχουν ανεγείρει τοίχους ή φράχτες στα σύνορά τους, ο Τσερκόνε παραδέχθηκε ότι οι χώρες της ΕΕ είναι ελεύθερες να αποφασίζουν τα δικά τους μέτρα προστασίας των συνόρων τους.

  «Αυτό είναι, φυσικά, η επιλογή τους. Αλλά πάντα λέμε ότι οι τοίχοι δεν λύνουν τα προβλήματα. Αυτό που λύνει τα προβλήματα είναι μια συνεπής διαχείριση των δομών των μεταναστευτικών ροών και των αιτούντων άσυλο», είπε ο Τσερκόνε.

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/metanasteutiko/h_ee_emmesa_proeidopoiei_tin_ellada_kai_ti_boulgaria_na_stamatisoun_na_kleinoun_ta_sunora_tous_me_tin_tourkia_stous_la8rometanastes_binteo.html
  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους οι "ανθρωπιστές". Ο ανθρωπισμός τους για μας τους Έλληνες πού εξανεμίστηκε; Σαν την προεκλογική "ελπίδα που έρχεται" του ΣΥΡΙΖΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 2014 Μουσουλμανικος πληθυσμός στις Ευρωπαικές χώρες
  http://www.muslimpopulation.com/Europe/

  κάτοικοι μουσουλμάνοι
  Αλβανία 2.8 εκατ 79.9%
  Αυστρία 8.5 εκατ 0.53%
  Βέλγιο 11.2 εκατ 6%
  Βόσνια 3.8 εκατ 60.06%
  Βουλγαρία 7.3 εκατ 13.4%
  Κροατία 4.3 εκατ 3%
  Τσεχοσλ 10.5 εκατ 0,5%
  Δανία 5,6 εκατ 4.1%
  Εστονία 1.3 εκατ 0,7%
  Φιλανδία 5.4 εκατ 0.8%
  Γαλλία 63.9 εκατ 9.6%
  Γερμανία 80.6 εκατ 5%
  Ελλάς 11.1 εκατ 4.7%
  Ουγγαρία 9.9 εκατ 0.2%
  Ιρλανδία 4.7 εκατ 0.5%
  Ιταλία 59.8 εκατ 2.6%
  Κόσοβο 1.8 εκατ 90%
  Ολλανδία 16.8 εκατ 5.5%
  Νορβηγία 5.1 εκατ 3%
  Πολωνία 38.5 εκατ 0.13%
  Πορτογαλλία 10.5 εκατ 0.6%
  Ρουμανία 21.3 εκατ 0.3%
  Σερβία 7.1 εκατ 3.2%
  Σλοβακία 5.4 εκατ 0.1%
  Ισπανία 46.6 εκατ 2.3%
  Σουηδία 9.6 εκατ 4.9%
  Βρετανία 64.1 εκατ 4.6%
  Φυρομ 2.1 εκατ 34.9%
  Ρωσία 143.5 εκατ 19%
  Ουκρανία 45.5 εκατ 1%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το 2014 το ποσοστό των μουσουλμάνων στην Ευρώπη ήταν 7.6%
  Κατ εξοχήν μουσουλμανικές χώρες ειναι κυρίως στα βαλκάνια ειδικα
  Κόσοβο, Αλβανία, Βοσνία Φυρομ και Βουλγαρία, χώρες δηλαδή που σχηματίζουν ένα τόξο βορείως της Ελλάδας αποκόπτοντας την από την χριστιανική Σερβία και την υπόλοιπη χριστιανική Ευρώπη. Για αυτό έγινε η επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της πρώην Γιουγκοσλαβίας το 1999. Ηταν το πρώτο μέρος του σχεδίου της Νέας Τάξης για την καταστροφή της Ελλάδας.
  Είναι πλέον φανερό ότι οι λαθρόμουσουλμάνοι προωθούνται επίτηδες από την Τουρκία για να γεμίσουν την Ελλαδα διότι οι άλλες μεσογειακές χώρες όπως Ιταλία Ισπανία και Πορτογαλλία έχουν περίπου το μισό % των μουσουλμάνων που έχει προς το παρών η Ελλαδα.
  Αν η Ελλάδα γεμίσει με μουσουλμάνους τότε η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ξαναπαίρνει οστά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τους ηλιθιους που την ξεχνάνε ή δεν της δίνουν σημασία. Τα κυριώτερα αδύνατα σημεία μας είναι η Θράκη και η Κύπρος και μετά έρχεται η Μακεδονία. Η Τουρκία είναι πολύ ποιο μπροστά μας αμυτνικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει και πυρινικά όπλα. Ο πόλεμος που μας κάνουν μέχρι στιγμής είναι πολυδιάστατος και αόρατος η αμυνά μας πρέπει να χρησιμοποιήσει τα ίδια όπλα αν όχι και ανώτερα. Μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουμε χιλιάδες χρόνων ιστορία.
  Τώρα πρέπει να ενωθούμε όλοι και να πολεμήσουμε για την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας. Τελείωσαν τα ψέμματα.  5 facts about the Muslim population in Europe
  http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/01/15/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τη δεκαετια του 30 καποιοι ελεγαν τα ιδια για τους εβραιους τους τσιγγανους τους σλαβους τους βαλκανιους. Το '45 οταν οι Ρωσοι μπηκανε στο Βερολινο και οι ελευθεροι λαοι επαιρναν την εκδικηση τους αυτοι αυτοκτονουσαν για να γλυτωσουν. Αν προλαβαιναν να αυτοκτονησουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ;;;;;

   Διαγραφή
 7. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  theodotus.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. https://pbs.twimg.com/media/CCoZC_QUwAAX4X3.jpg:large

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ευτυχως που δεν ηρθε ο Χριστος τωρα να γεννηθει ορθοδοξος Συριος. Που να περασει η Παναγια με τη βαρκα στην Ελλαδα να σωθει απο τον ΙSIS οπως περασαν με το γαιδουρακι στην Αιγυπτο να σωθουν απο τον Ηρωδη; Θα τους επνιγαν οικογενειακως γιατι ολοι οι λαθρομεταναστες ειναι κακοι εισβολεις εποικοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ