Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άνοιξε φάκελλο, ο Κ. Γκίκας προτείνει, η Π. Σουφλή έχει στοιχεία... ο ΨΙΝΑΚΗΣ θέλει;;;;;;;;
 Κύριε Δήμαρχε του Μαραθώνα, ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ,  ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!


 Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών – Υπόθεση -  ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧOΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 – CASE  2635/2013


Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ που σπαταλήθηκαν με ύποπτους τρόπους και αδιαφανείς διαδικασίες, για Κοινοτικά κονδύλια που... "χάθηκαν", για ρεμούλες και σκάνδαλα που κάποια από αυτά απασχολούν την Α-Δικαιοσύνη και βρίσκονται σε ανακριτικά συρτάρια.

Γράφει η Πόπη Σουφλή


Αυτό το παιδί, ο Κυριάκος Γκίκας, έχει μια τάση να μου ανεβάζει την πίεση συνεχώς...

Δεν εννοει να αντιληφθεί πως ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΑ και εκατοντάδες μικρά σκάνδαλα...

Και για να εξηγούμαι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, και επειδή είμαι υπέρμαχος της αλήθειας:

Μήνες πριν τις Δημοτικες Εκλογές, ενημέρωσα προσωπικά τον τοτε υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη, ότι έχω δεκαδες φακέλους με σκάνδαλα οικονομικά και όχι μόνο, που αφορούν στον ενιαίο Δήμο Μαραθώνα, και βρίσκονται στη διάθεσή του, δεδομένου ότι ήταν σε όλους ορατό, το ότι θα ήταν ο νικητής των εκλογών.

Ο κ. Ψινάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φακέλους αυτούς και μάλιστα με έφερε σε προσωπική επικοινωνία με
δικηγόρο συνεργάτη του, προκειμένου από κοινού να συνεργαστούμε ώστε να πάρει όλο το υλικό, απαραίτητο για να έχει μια σημαντική βάση δεδομένων και ένα follow up ιστορικό και μεσω των δημοσιευμάτων της εφημερίδας μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και μέσω των πολύτιμων χιλιάδων εγγράφων, που αφορούσαν σωρεία σκανδάλων, ανάμεσά τους και το ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, και το ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις και πολλά άλλα..


Μετά τις δημοτικές εκλογες και την ανάληψη των καθηκόντων  του την 1η Σεπτεμβρίου 2014, και κατόπιν αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων μου προς τον νέο Δήμαρχο, αλλά και προς κάποιους συνεργάτες του, τους υπενθυμισα πως το πολύτιμο υλικό, ήταν στην διαθεσή τους, αρκεί να διέθεταν έναν δικό τους άνθρωπο, να φωτοτυπίσει τα θέματα και να τα παραδώσει στους Ελεγκτές και στους Δημοσιους Φορείς, που είχαν εγκατασταθεί στο Δημαρχείο.


Μέχρι σήμερα, το υλικό αυτό, δεν έχει ζητηθεί απο τον Δήμαρχο ή τους συνεργάτες του.

Αντιθέτως, υπήρξε εκ μέρους του Δημάρχου η προτροπή, να καταθέσω η ίδια όλο αυτό το υλικό στους Εισαγγελείς και στους Επιθεωρητές.

Δηλαδή, να υποστώ προσωπικό πολύτιμο χρόνο και προσωπικό χρήμα, προκειμένου να καταθέσω τα στοιχεία... γιατί ήταν δεδομένο, πως θα έπρεπε να φωτοτυπήσω χιλιάδες δημοσιεύματα της εφημερίδας μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και έγγραφα και να διαθέσω από τον χρόνο μου, για σκάνδαλα που η ίδια η δημοτική αρχή όφειλε να διερευνήσει, από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί.

Λυπάμαι, αλλά δεν έχω ούτε το ένα (χρόνο), ούτε το άλλο (χρήμα) να διαθέσω... και ούτε προτίθεμαι να το κάνω.

Απλά προβληματίζομαι και λυπάμαι, όχι μόνο γιατί σπαταλήθηκαν εκατομμύρια από κάποιες προηγούμενες Δημοτικές Αρχές σε σκανδαλώδεις ενέργειες, αλλά και γιατί για μια ακόμη φορά, θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι διαχειρίστηκαν χωρίς  σεβασμό το δημόσιο χρήμα και σήμερα φέρουν τεράστια ευθύνη για την τραγωδία που ζει η Πατρίδα μας και το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού.

Γιατί μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ που σπαταλήθηκαν με ύποπτους τρόπους και αδιαφανείς διαδικασίες, για Κοινοτικά κονδύλια που... "χάθηκαν", για ρεμούλες και σκάνδαλα που κάποια από αυτά απασχολούν την Α-Δικαιοσύνη και βρίσκονται σε ανακριτικά συρτάρια. 

Γράφει ο Κυριάκος Γκίκας, στο mail  που έστειλε, μεταξύ των άλλων αποδεκτών (υπουργών, Περιφέρειας κλπ), και σ' εμένα:

 


 Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών – Υπόθεση -  ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧOΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 – CASE  2635/2013

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών αποφάσισε ότι πρέπει να ανοίξει το
Φάκελο – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧOΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Τώρα, αν ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ μετά του Δημάρχου μας  βοηθούσε να σταλθούν φωτοαντίγραφα των υποθέσεων που είχε χειριστεί η Δημοσιογράφος κ. ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ όταν είχε την Εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Πιστεύω ότι θα βγαίνανε πολλά πράγματα στην Επιφάνεια. 

Θέλει ο Δήμαρχος ΜΑΣ άραγε ????

 Συμπεράσματα !!!


ΚΑΙ με το Εθνικό ΠΑΡΚΟ ΣΧOΙΝΙΑ όλα αυτά τα χρόνια  έγιναν ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ !!!
https://www.youtube.com/watch?v=5RM_SgzqB2o

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι - ΔΕΝ ΛΕΩ καλή η αυτοσυγκράτηση, αλλά ΣΑΝ
το ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΛΑ - ΔΕΝ έχει !!!!! https://www.youtube.com/watch?v=nTMqGTb9Qo4


Με Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

Λονδίνο   10-03-2015Πηγή  email

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Τι δεν καταλαβαίνεις ;
  Εάν κατανόησα το θέμα σωστά το ερώτημα είναι εάν η νέα δημοτική αρχή έχει την βούληση να υπερασπιστεί τα κοινά του Δήμου Μαραθώνα ;
  Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ΟΧΙ.
  Και λέω όχι γιατί ο κύριος Δήμαρχος πλανάται αλλού,έχει μπερδέψει τα κοινά,με την διαχείριση Δημοτικών προβλημάτων που άπτονται των καθημερινών Ανθρώπινων αναγκών , με μία επιφανειακά επιστημονική ,αλλά ουσιαστικά κυνική πολιτική .
  Η Δημοτική Αρχή από πυλώνας υποστήριξης του Δημότη δεν έκλεξε ούτε καν Συμπαραστάτη του Πολίτη μία θέση που είναι θεσμοθετημένη ηθικά σε κάθε Δήμο,αλλά δίδεται και διαφυγή σε κάθε Δημαρχιακή Αρχή που δεν θέλει να έχει έλεγχο απο τους Δημότες του.
  Επιτελούς πρέπει να κατανοήσουμε την πραγματικότητα,που είναι μία και μοναδική.
  Τα πρόσωπα δέν μπορούν να αλλάξουν την εφαρμοσμένη πολιτική σε οικονομικό, δημοκρατικό,και ούτε κάν διαχειριστικό επίπεδο χωρίς να εξυπηρετούν συμφέροντα που έχουν σκοπό αργά η γρήγορα να μονοπωλήσουν τον πλούτο που μπορεί να παράγει το εψυχω ,και το άψυχο κεφάλαιο,και ας παραδεχθούν όσοι υποστηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία πως και ο εργαζόμενος αλλά και η εργαζόμενη έχει δικαίωμα στο ιδιωτικό του δικαίωμα να οργανωθεί όπως αυτός νομίζει,και με τον δικό του νόμου,που σίγουρα είναι και δίκαιος.
  Μην περιμένετε λοιπόν τίποτα απο την νέα δημοτική αρχή,επιπρόσθετα θα έλεγα πβς σιγά -σιγά ας οργανωθούμε ώς χειμαζόμενοι κοινωνία να αντιμετωπίσουμε φοροεισπρακτική επίθεση απο τον Δήμο , μιας και ο υπουργός οικονομικών ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την χρηματοδότηση των Δήμων!!!!!!
  Ο Σχοινιάς λοιπόν θα πουληθεί εξευτελιστικά όπως το αεροδρόμιο του Ελληνικού,το πρόβλημα είναι πως οι γύπες δέν μπορούν να συνεννοηθούν.

  Π.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΨΗΦΙΣΜΑ - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΩΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ.
  http://exotaxyta.blogspot.gr/2015/03/blog-post_9.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άμα ξυπνήσει κάποια στιγμή από την νιρβάνα του ο κ.Ψηνάκης,ίσως ασχοληθεί με το Εθνικό Πάρκο.Κρίμα,γιατί υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια ,προεκλογικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποιος μου είπε να δεις.....ο Ψηνάκης λέει,δεν εκτιμάει τους κατοίκους αυτού του τόπου γιατί τους θεωρεί παλιοχαρακτήρες;......Και γιατί ρε μικρέ δεν καθόσουνα στη βιλάρα σου και στην καρακοσμάρα σου και ήρθες να μας πρήξεις τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ