Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Video)

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR 

 Λογική απορία βέβαια, αν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή έχει ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υπογραφής ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ Ή ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ….. GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476 E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN = ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ/ΜΑΙΝ VERTRETUNGSBERECHTIGTE ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: - Dr. Tammo Diemer - Προϊστάμενος - Dr. Carsten Lehr - Προϊστάμενος UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325


 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΉ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!

 Με άλλα λόγια λοιπόν, η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δέν επετράπει να γίνει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Το παραδέχεται άλλωστε επίσημα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, στο βιντεάκι που ακολουθεί...Που σημαίνει ότι: - Δεν έχει ακόμα ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, αν και κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, μετά πρέπει να της δοθεί το δικαίωμα της απελευθέρωσής της.

 - Βρίσκεται ακόμα σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με 50 τόσες χώρες σε Προσωρινή ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ! - Βρίσκεται ακόμα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ με ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

 - Δεν έχει γίνει πραγματική ΕΝΩ ΣΗ το 1989 με τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ 2+4, που απλά, ήταν μια ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ!

 - Βρίσκεται ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, αλλά σε ΑΔΡΑΝΕΙΑ, στα όρια της Επικράτειας του 1937. - Νόμιμο, αλλά σε προσωρινή ΑΔΡΑΝΕΙΑ είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1919 της Βαϊμάρης.

 - Αντί λοιπόν για έγκυρο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τους έχει επιβληθεί –λόγω κατοχής, κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ένας ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – για να λειτουργεί η γραφειοκρατία και η ασφάλεια του πολίτη, μέχρι την υπογραφή ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, τη διενέργεια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και την ψήφιση Καινούριου Συντάγματος, ή την επίσημη συνέχιση του Βασικού Νόμου, ή την επαναφορά του Συντάγματος του 1919 κλπ. κλπ., όπως ο Γερμανικός Λαός αποφασίσει.

 - Ο Γερμανός ΄΄Πολίτης΄΄, αντί για ταυτότητα ταυτοποίησης προσώπου, έχει απλά ένα ΄΄ΠΑΣΣΟ΄΄, δηλ. ένα PERSONAL AUSWEIS, για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην οποία ανήκει, αφού δεν μπορεί να ανήκει σε χώρα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Λογική απορία βέβαια, αν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή έχει ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υπογραφής ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ Ή ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ…..

Εκτός αν….

Αλλά τουλάχιστον στα μαθηματικά, το ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΟΜΟΕΙΔΩΝ???

 Όμως ως ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΉΝ, αναλαμβάνει προς χάριν του κατόχου και κατακτητή της – με την ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΜΟΙΒΗ βέβαια – την κήρυξη ανελέητου, εξοντωτικού, εγκληματικού και βάρβαρου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, και ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΗΣ [ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ !] ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΄΄ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕΘΑ΄΄ με το Ταμείο που θα φτιάξει για να μας βοηθήσει!

Αιδώς, δεν υπάρχει πλέον??

Υπάρχουν και άλλα πολλά – πολλά θέματα που έχουν σχέση με τη Γερμανία και που πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν και να συζητηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ.

 Γιατί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΩΜΕΘΑ μας διαλύουν κατ’ Εικόνα και καθ’ Ομοίωση με την ως άνω Εταιρεία, μας μοιράζουν αναμεταξύ τους έχοντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τους ΕΡΓΟ.

Μας μετατρέπουν σε Εταιρεία ή Εταιρείες, για να συγχωνευθούμε σύντομα στη μεγάλη μαφιόζικη οικογένεια τραπεζών και εμπορικών συγκροτημάτων, όπου θα κυριαρχεί η καταπίεση, η εκμετάλλευση, ο σκοταδισμός και το εμπορικό /αποικιοκρατικό δίκαιο, με τα ανθρώπινα δικαιώματα, έτσι απλά, να αποτελούν…ρομαντικό παρελθόν ….έτσι απλά, επειδή το θέλουν κάποιοι σαν τον κύριο που φιλοξενούμε.

 Ο κύριος Σόϊμπλε, με βεβαιότητα, έρχεται ως ΄΄υπουργός ΄΄ ανύπαρκτης χώρας, χαιρόμενος στο έπακρον τις τιμές που του αποδίδουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.

Έρχεται καθαρά, ως εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./ Ε.Π.Ε., να ερευνήσει και εκβιάσει την ΠΡΟΟΔΟ της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ , της ΔΙΑΛΥΣΗΣ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ και της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θέλει να εκβιάσει τις γρήγορες και χωρίς όρους, περιορισμούς και καθυστερήσεις υπογραφές, από τους ΕΝΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Επείγεται, λόγω των ΕΚΛΟΓΩΝ [της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…] του Καραγκιόζη, δηλ., γιατί αμέσως μετά προχωράει στη διαμόρφωση του Πρωτοκόλλου 14, της Συνθήκης της Λισσαβόνας, ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει το όνειρο, του ΄΄τόσο επί 40 χρόνια συνεχούς και πολύ επιτυχούς για την Εταιρεία πολιτικού και άθλιου βίου΄΄του.

Της τόσο ΄΄δημιουργικής και μίζερης ζωής΄΄ του, που δεν έχει άλλο στόχο και σκοπό, από την εγκαθίδρυση και ολοκλήρωση της οικονομικής δικτατορικής διακυβέρνησης της Ε.Ε., απαραίτητη προϋπόθεση στους αγώνες του για την παγκόσμια διακυβέρνηση και εξαθλίωση ολόκληρων λαών, προς όφελος των πατρόνων του.

 Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, πιστεύω ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ και ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ του λέει ένα ΠΟΛΥ ΒΡΟΝΤΕΡΟ Ο Χ Ι , άσχετα από ότι του λένε και του υπογράφουν οι εδώ καλοί του φίλοι και συνεργάτες στα φοβερά και εγκληματικά του σχέδια.

 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Της ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Δεν έχουμε δώσει σε αυτόν τον κύριο Σόϊμπλε, ως εκπρόσωπο [παλιά λέγαμε …πλασιέ…]της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./Ε.Π.Ε.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ στην ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχει επιβάλλει, για την κατά αποκλειστικότητα εργολαβία κατεδάφισης και εξαφάνισής μας.

ΕΜΕΙΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ στην ΚΙΤΡΙΝΗ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΊΔΙΟΥ και των ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, που το μόνον που επιδιώκουν ΣΚΟΠΙΜΑ είναι να φέρνουν ΕΧΘΡΙΚΑ αντιμέτωπους τους λαούς μας, για να ..απολαμβάνουν αυτοί τους καρπούς των…σχετικών τους αγώνων….

Ο ΚΥΡΙΟΣ λοιπόν ΑΥΤΟΣ Ο Χ Ι μόνο είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά το πλήρωμα του χρόνου φθάνει, όπου θα απαγγελθούν ευθύνες και κατηγορίες ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ και στον ΙΔΙΟ, τον υπ’αρ.1 ΕΧΘΡΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και ΟΛΩΝ των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ συμπεριλαμβανομένου και του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ….. ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ …ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ! 
ΘΑ ΑΡΚΕΣΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ–ΝΟΜΟ-ΣΧΕΔΙΟ [ μας μαθαίνουν ήδη πως γίνεται!!] για να ακυρώσει με μια μονο-κοντυλιά όλα τα δικά τους άνομα .

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΉΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΪΜΠΛΕ!

Και τώρα, λίγες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τον ΄΄υψηλόν΄΄ μας φιλοξενούμενο:

 Απαντήστε Κύριε Σόϊμπλε:

1. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ που λέγεται ΄΄ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΄΄ ???

 2. Γιατί δεν επιδιώκετε ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ για τη χώρα σας, βασική προϋπόθεση Ειρήνης για την Ευρώπη και Όλο τον Κόσμο?

 Μήπως είσθε ΕΣΕΙΣ που την ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ? ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΕ???

3. Γιατί ΕΣΕΙΣ το 1989 ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ - αν και είχατε πρωταγωνιστικό ρόλο ως υπουργός εσωτερικών στις τότε διαβουλεύσεις - την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ???

4. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΩΡΑΚΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ???

Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ…. ΙΣΩΣ ΝΑ…. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ…ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ …ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ, ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…


Αυτά τα λίγα … για την ώρα, Αξιότιμε και Κύριε Σόϊμπλε, της πολύ αξιοσέβαστης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

Βενετία Κάντζια 
Αθήνα,


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. http://attikanea.blogspot.gr/2013/07/4.html

  ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το εν λόγω θέμα, με ελληνικούς υπότιτλους:
   1. Σόιμπλε - Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945
   www.youtube.com/edit?o=U&video_id=C4JvfcFGcoQ

   2. Καλωσήρθατε στην χώρα σας
   www.youtube.com/edit?o=U&video_id=5-F9yPK-mUs

   3. Μέρκελ - Το πρόβλημα της Εθνικής Κυριαρχίας της Γερμανίας επιλύθηκε πριν λίγες μέρες
   www.youtube.com/edit?o=U&video_id=NAEK2yEt-WQ

   Διαγραφή
 2. http://www.alithinapsemata.gr/home/sections/awakening/2761-megali-erevna-germania-kratos-h-etairia.html

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2099..............
  ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;

  http://polemosgenel.blogspot.gr/2011/04/die-deutsche-karte.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα ποια παγκοσμια συμορια να κρυβετε πισω απο τους Λαους.
  Μα ειναι δυνατον ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ να ειναι υπο κατοχη?
  ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ.!!!!!!!!!!!
  Ολοι γνωριζουν,και ολοι κανουν τον κινεζο?
  ???!!!!! Συχνα πυκνα καποιοι με αρθρα τους βγαζουν το αχτι τους παραπλανωντας τους
  αναγνωστες τους με τον κακο σοιμπλε και τη μερκελ.
  Ας γραψουν πρωτα για τους προδοτες της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΚΑ και τα υπολοιπα θα τα βρουμε.
  ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ουδέν σχόλιον για Ψινάκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης).

  Μεταπολεμικό Μνημόνιο των Δημοκρατικών για την διαρκή υποτέλεια της Γερμανίας στους σιωνιστές.

  Του Γκένριχ Γκρόουτ

  Gerd-Helmut Komossa: «Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης).

  Στο τεύχος Δεκεμβρίου του 2007 των Ανεξάρτητων Ειδήσεων (Unabhängige Nachrichten), μηνιαίο περιοδικό στην Γερμανία, έχει δημοσιευθεί μια αποκάλυψη.

  Στο βιβλίο του ο Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα «Ο Γερμανικός Χάρτης» (κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο: Gerd-Helmut Komossa. Die Deutsche Karte) μας αποκαλύπτει ότι στις 21 Μαίου του 1949 οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει με την προσωρινή κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΟΔΓ) ένα κρυφό μνημόνιο στοοποίο περιγράφονται οι όροι της κρατικής «ανεξαρτησίας» της ΟΔΓ μέχρι το 2099. Στους γερμανούς που έχασαν τον πόλεμο έχουν βάλει τις εξής όρους:

  1. Ο κάθε καινούριους καγκελάριος της ΟΔΓ έχει υποχρέωση να υπογράψει με τις ΗΠΑ το ονομαζόμενο καντσλεράκτ. Τι κρύβετεαι πίσω από αυτό το υπέρκρυφο χαρτί δεν γνωρίζει κανένας. Αλλά αποτο ίδιο το γεγονός της ύπαρξης αυτού του εγγράφου μεταξύ ΗΠΑ και καγκελάριου σε συνδυασμό με τους επόμενους δύο όρους της συμφωνίας, μπορούμε να υποθέσουμε για το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου.

  2. Οι ΗΠΑ πρέπει να ελέγχουν ολοκληρωτικά τα γερμανικά ΜΜΕ: ράδιο, tv, έντυπα μέσα (εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις), σινεμά, θέατρο, μουσική, σχολικό πρόγραμμα κλπ.

  3. Οι ΗΠΑ πρέπει να εξακολουθούν να «φυλάνε» όλο το χρυσό απόθεμα της Γερμανίας.

  Το βιβλίο αυτό έχει δημοσιευθεί το Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία και σήμερα βρίσκετε στην κυκλοφορία. Ο Κομόσσα, ένας απόστρατος Στρατηγός, και βέβαια ήξερε τι ρισκάρει. Αλλά φαίνεται ότι δεν ήθελε να πάρει μαζί του στον τάφο το βάρος της αλήθειας για τους πραγματικούς όρους με τους οποίους έχουν σκλαβώσει το γερμανικό λαό.

  Οι αναλυτές του Unabhängige Nachrichten τονίζουν ότι πράγματι ΟΛΟΙ οι καγκελάριοι της Γερμανίας, περιλαμβανομένης και της νυν Ά.Μέρκελ, την πρώτη τους κρατική επίσκεψη την έκαναν στις ΗΠΑ.

  Το ότι τα γερμανικά ΜΜΕ ελέγχονται ολοκληρωτικά από ένα κέντρο εκτός συνόρων δεν μπορεί να το αμφισβητηθεί από κανέναν. Εξάλλου και μέσα στην Γερμανία υπάρχει ένα κεντρικό όργανο που βρίσκετε πάνω από όλες τις κομματικές δυνάμεις. Εκεί αξιολογούνται οι πολιτικές προτάσεις και πράξεις και προτάσσονται «ευχές» σε όλους τους πολιτικούς άνδρες της χώρας. Είναι το λεγόμενο «μάτι» των ΗΠΑ και του Ισραήλ που φέρει το όνομα Κεντρικό Συμβούλιο Εβραίων Γερμανίας.

  Συνεχίζεται......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γνωρίζω ότι ο γερμανικός εθνικός χρυσός βρίσκεται στις ΗΠΑ. Αυτό είναι εκείνο το μέρος της κρυφής συμφωνίας, το οποίο θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί από τον καθένα. Το γεγονός ότι το βιβλίο αυτό ανήκει όχι σε έναν συγγραφέα-λογοτέχνη, άλλα σε έναν από τους πρώην αρχηγούς των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας και που αποκαλύπτει τα μυστικά του καθεστώτος της Γερμανίας και των ΗΠΑ, είναι ένα σπανιότατο φαινόμενο από μόνο του. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ σταδιακά χάνουν τον έλεγχο που περιγράφει αυτό το μνημόνιο. Αλλά ίσως και να μην καταφέρνει πλέον να ελέγχει όλον τον κόσμο αποτελεσματικά…. Ένα κράτος ποτέ δεν έλεγχε την ανθρωπότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό ποτέ δεν θα γίνει.

  Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μέλλον και τα αντίποινα στον Κομόσσα. Αλλά ο «Αλαντίν είναι ήδη ελεύθερος», δεν μπορεί να μπει πίσω στο μπουκάλι. Η σκεπτόμενη ελίτ του γερμανικού λαού πρέπει αυτήν την αποκάλυψη να την χωνέψει. Το ερώτημα, μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί, αν αυτή η ελίτ μπορεί η όχι να αξιολογήσει ξανά τις αξίες της. Αυτό είναι το κυρίως ερώτημα. Γιατί το σύνδρομο της ήττας, που μεθοδικά εμπαιδωνότανόλα αυτά τα χρόνια από όλα τα ΜΜΕ της Γερμανίας στα μυαλά των τελευταίων τριών γενεών, έχει δώσει καρπούς στην νοοτροπία και στις ψυχές του γερμανικού λαού. Ο λαός έχει χάσει κάθε επιθυμία για αγώνα για το μέλλον του, δηλ για την βασική προϋπόθεση επιβίωσης και ύπαρξης κάθε λαού.

  Νομίζω ο γερμανικός λαός δεν μπορεί να βρίσκεται στα αμερικανικά δεσμά μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας. Αν τα υπόλοιπα έθνη παθητικά συμφωνήσουν σε αυτήν την κατάσταση, αυτή ή παρόμοια κατάσταση δουλείας θα μπορεί να επαναλαμβάνετε και με άλλους λαούς. Γ’ αυτό στο προσεχές μέλλον πρέπει να αναμένουμε κάποια πνευματική επανάσταση της ανθρωπότητας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του κόσμού από μονοπολική σε πολυπολική.

  Και κατά την διάρκεια αυτών των αλλαγών πρέπει να επιδιώξουμε την πραγματική ελευθερία της Γερμανίας από τα αμερικανικά δεσμά.

  Οι πατριωτικές δυνάμεις της Γερμανίας εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην άνοδο του κύρους της Ρωσίας στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα. Η Ρωσία, σαν κύριος νικητής του ΒΠΠ, έχει πριν πολλά χρόνια απομακρύνει όλα της τα στρατεύματα από την Γερμανία και έχει αρνηθεί από κάθε δικαίωμα στις πιέσεις στον γερμανικό λαό με έναν και μοναδικό όρο: να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπες χώρες-νικητές (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία).

  Αλλά οι ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενοι την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την αδυναμία της Ρωσίας, διατηρούν ακόμα το κατοχικό καθεστώς. Νομίζω, μια δυνατή Ρωσία δεν θα πρέπει να δεχθεί αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν ελπίδες ότι η Ρωσία θα ανακάμψει στο προσεχές μέλλων και ο κόσμος αρχικά θα γίνει διπολικός και μεταγενέστερα πολυπολικός. Στον κόσμο αυτό δεν θα υπάρχουν περιστατικά μυστικών στραγγαλισμών λαών, γεγονός το οποίο μας περιέγραψε ο στρατηγός Κομόσσα στην περίπτωση της Γερμανίας.

  Μετάφραση από Ρωσικά Σπαρτιάτης Ν.Ι.

  Πηγή : http://www.dpni.org/

  http://polemosgenel.blogspot.gr/2011/04/die-deutsche-karte.html
  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το εν λόγω θέμα, με ελληνικούς υπότιτλους:

  1. Σόιμπλε - Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945
  www.youtube.com/edit?o=U&video_id=C4JvfcFGcoQ

  2. Καλωσήρθατε στην χώρα σας
  www.youtube.com/edit?o=U&video_id=5-F9yPK-mUs

  3. Μέρκελ - Το πρόβλημα της Εθνικής Κυριαρχίας της Γερμανίας επιλύθηκε πριν λίγες μέρες
  www.youtube.com/edit?o=U&video_id=NAEK2yEt-WQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ