Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ 30.000 ΕΩΣ 50.000 ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!
Κατά καιρούς πολλά γράφονται, πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται για τις αυτοκτονίες στην περίοδο της κρίσης από το 2010 μέχρι και σήμερα αρχές του 2015.

Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των αυτοκτονιών ανά έτος είναι συγκεχυμένες. Ανατρέχοντας σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (ελληνική στατιστική υπηρεσία) μας "πληροφορεί" ότι οι αυτοκτονίες ανέρχονται σε 377 άτομα τον πρώτο χρόνο της κρίσης (2010), σε 477 το 2011 και 508 το 2012. Πόσο αξιόπιστη είναι όμως η ΕΛΣΤΑΤ; Αυτή δεν χάλκευσε τα επίσημα στοιχεία μας κι εκεί που ήμασταν ακίνδυνοι στο 12%, ξαφνικά βρεθήκαμε στο 15,4 εν μια νυκτί και μπήκαμε "εκόντες άκοντες" στο ΔΝΤ;


Συνεπώς, ας με συγχωρέσουν ορισμένοι αλλά

δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη στους αριθμούς της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό θα το αποδείξω ευθύς αμέσως δίνοντάς σας τον επόμενο πίνακα όπου τα στοιχεία που παραθέτει η ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν καμία σχέση με τους αριθμούς που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ. 
Συγκεκριμένα ενώ η ΕΛΣΤΑΤ δίνει για το 2010 σύνολο 377 αυτοκτονιών η ΕΛ.ΛΑΣ δίνει 830!!! (Για το ίδιο έτος. Ποιος έχει δίκιο θα το δούμε παρακάτω). Τι λέγαμε πριν;

Το ίδιο συμβαίνει και για τα επόμενα χρόνια, όπως δείχνει ο πίνακας που παραθέτω, τα νούμερα είναι πάνω από το διπλάσιο. 

Δεν μιλάμε για μια φυσιολογική απόκλιση της τάξεως του 10% ή του 20% τοις εκατό.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι ενώ η ΕΛΣΤΑΤ για την περίοδο 2009 -2012 δίνει σύνολο 1.245 αυτοκτονίες, για το ίδιο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ δίνει 3.124 αυτοκτονίες!!! Δηλαδή τριπλάσιο περίπου αριθμό ανθρώπων και μία τερατώδη και μη φυσιολογική απόκλιση της τάξεως του 251%!!! Απίστευτα πράγματα.


Το ερώτημα πάντως παραμένει αναπάντητο. Πόσοι συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στα 5 χρόνια εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης; Έχει σχέση η κρίση με τις αυτοκτονίες των Ελλήνων ή οι άνθρωποι αυτοί είχαν σκοπό να αυτοκτονήσουν, ούτως ή άλλως;


Η κοινή και ατράνταχτη λογική, σε συνδυασμό με τις σποραδικές ειδήσεις του σταγονόμετρου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λέει πως έχει άμεση σχέση η κρίση με τους συνανθρώπους μας που έδωσαν τέλος στη ζωή τους για λόγους ευθιξίας και εθνικής υπερηφάνειας.


Το συμπέρασμα αυτό ενισχύεται από μία πιο προσεκτική ματιά στον πίνακα που παραθέτει η ΕΛΣΤΑΤ, αρκεί να διαβάσουμε προσεκτικά "πίσω" από τους αριθμούς.


Ενώ στον γενικό πίνακα, με αναλυτικά τις αιτίες θανάτων υπάρχουν 21 κατηγορίες, που καταγράφονται οι αριθμοί των θανάτων με κάθε λεπτομέρεια, υπάρχουν και κάποιες θολές και "γενικές" κατηγορίες που αοριστολογούν, εκεί που άλλες κατηγορίες είναι λαλίστατες και περιγραφικές. Π.χ υπάρχει υποκατηγορία για αιτία 29 θανάτων από "νοσήματα του δέρματος", ενώ για 13.169 θανάτους αναφέρει χαρακτηριστικά: "συμπτώματα, σημεία και ασαφώς καθορισμένες καταστάσεις"!!! (Θάνατοι για το 2012).


Μία ακόμη πιο προσεκτική ματιά στα δεδομένα του στατιστικού πίνακα μας δίνει 1.533 θανάτους για την ίδια χρονιά του 2012 με κατηγορία "λοιπά ατυχήματα". Τι σημαίνει λοιπά ατυχήματα; Εδώ έχουμε λεπτομερείς καταγραφές ακόμη και πόσοι πέθαναν από νοσήματα του ουροποιογεννητικού!
Επίσης πάλι για το 2012 υπάρχει κατηγορία 3.466 θάνατοι με την ένδειξη βίαιοι θάνατοι". Συγνώμη, οι προηγούμενες κατηγορίες τι ήταν; Ειρηνικοί θάνατοι; Οι αυτοκτονία δεν είναι... βίαιος θάνατος;
Τα ανωτέρω νούμερα δεν είναι τίποτε άλλο ει μη, συγκαλυμμένες αυτοκτονίες!!!


Συνεπώς, αν προσθέσουμε αυτά τα νούμερα, για το 2012 μόνο θα έχουμε σύμφωνα με τον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ 1.533 "λοιπά" ατυχήματα, συν 3.466 βίαιοι θάνατοι, συν 13.169 θάνατοι από ..'ασαφή αίτια", συν 508 δηλωμένες αυτοκτονίες, έχουμε ένα σύνολο της τάξεως των 18.676 αυτοκτονιών και "ασαφών" θανάτων.


Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ δίνουν σχεδόν 250% πάνω στο νούμερο της ΕΛΣΤΑΤ, (προηγούμενος πίνακας), τότε το νούμερο εκτινάσσεται στις 46.690 αυτοκτονίες και ασαφείς θανάτους. Επίσης τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ θεωρούνται πιο αξιόπιστα διότι αφ΄ ενός συλλέγονται αθροιστικά κάθε λήξη του ημερολογιακού έτους, από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και καταγράφονται στα τερματικά της ΓΑΔΑ και αφ΄ ετέρου ουδέποτε είχαμε ένδειξη για πολιτική χάλκευση στο παρελθόν, όπως με την υπόθεση Ανδρέα Γεωργίου και Ζωής Γεωργαντά. (Ωμή παρέμβαση).


Γιατί λοιπόν τέτοιος φόβος και δέος να παίζουμε με τις λέξεις και να μην δηλώνονται ακριβώς τα πραγματικά νούμερα των αυτοκτονιών;


Σαφώς υπάρχει πολιτική βούληση και ανάμειξη για να μην στεναχωρήσουμε τους "εταίρους" μας και τεθεί θέμα ανθρωπιστικών λόγων από τα απάνθρωπα μέτρα που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται. (Νομίζω είδαμε ξεκάθαρα την αντίδραση των "θεσμών" στις απαιτήσεις της λίστας Βαρουφάκη να διαγραφούν οι ανθρωπιστικοί λόγοι, αφού αν εξαιρέσουμε τον Γιούνκερ, όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν ότι δεν συντελέστηκε πολιτικό και ανθρωπιστικό έγκλημα στην Ελλάδα).


Ο άλλος λόγος είναι απλός και πρακτικός και δεν ευθύνεται μόνο η ΕΛΣΤΑΤ αλλά και εμείς οι ίδιοι οι απλοί πολίτες όταν τυχαίνει και εμπλεκόμαστε σε μία υπόθεση αυτοκτονίας συγγενικού μας προσώπου.


Πολλές φορές, για να μην πω τις περισσότερες, οι τεθλιμμένοι συγγενείς δεν δηλώνουν "αυτοκτονία", για τρεις πολύ σημαντικούς λόγους:


Α. Κοινωνικοί λόγοι. Γνωρίζετε όλοι ότι στην επαρχία ένας σοβαρός λόγος κοινωνικής απομόνωσης και στιγματισμού είναι αν στην οικογένεια κάποιο μέλος έχει αυτοκτονήσει. Δεν είναι λίγα τα "προξενιά" που έχουν χαλάσει, αφού οι μελλοντικές να συμπεθεριάσουν οικογένειες δεν εμπιστεύονται την τύχη του παιδιού τους σε ένα άτομο με δυσμενές και αυτοκτονικό κληρονομικό παρελθόν.


Β. Οικονομικοί λόγοι. Οι περισσότερες ασφαλιστικές Εταιρίες δεν πληρώνουν σε περιπτώσεις αυτοκτονίας, όταν ο αυτόχειρας ήταν ασφαλισμένος, ενώ τα ποσά των ασφαλειών σε μία περίοδο κρίσης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Οι συγγενείς μη μπορώντας να φέρουν τον άνθρωπό τους πίσω, δεν δηλώνουν "αυτοκτονία" τουλάχιστον, προκειμένου να εισπράξουν τα σεβαστά ποσά από το θάνατο του εκλιπόντος.


Γ. Θρησκευτικοί λόγοι. Όπως γνωρίζουμε όλοι ο λαός μας είναι ένας βαθιά κατά βάση θρησκευόμενος λαός ο οποίος στις σημαντικές στιγμές της ζωής του τιμά την παράδοση. Τους αυτόχειρες αρνείται να θάψει με τυπική θρησκευτική τελετή η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία. (Διαβάζει ένα τυπικό τρισάγιο κι αυτό κρυφίως και ο άνθρωπος πηγαίνει σαν "το σκυλί στ΄αμπέλι" που λέει κι ο λαός μας. Έτσι έχουμε το φαινόμενο, μία αυτοκτονία να δηλώνεται ως κοινός "ασαφής" θάνατος ή βίαιος θάνατος, ή "ατύχημα", προκειμένου να έχει ο εκλιπών μία αξιοπρεπή κηδεία και όχι έναν ατιμωτικό θάνατο που έστω ο ίδιος επέλεξε.


Συμπερασματικά τώρα, αν προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα, πόσοι Έλληνες αυτοκτόνησαν αυτά τα 5 χρόνια της κρίσης, πολύ φοβάμαι ότι ο αριθμός θα κυμαίνεται από 30.000 έως 50.000 συνανθρώπους μας. (Για να μην πούμε ότι τον υπερβαίνει κι όλας). Το γεγονός ενισχύεται αν λάβουμε υπ΄όψιν μας ότι μόνο για το έτος 2012 αναφέρονται βάσει της ΕΛΣΤΑΤ 46.690 τέτοιοι "ασαφείς" θάνατοι που εξηγήσαμε ανωτέρω τους τρεις σοβαρότατους λόγους που δεν δηλώθηκαν ως αυτοκτονίες.


Τέλος, το κείμενο αυτό σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί να αποτελέσει μία επιστημονική μελέτη, πλην ίσως μία υποψιασμένη και πολιτικοποιημένη έρευνα, ως βάση και απαρχή, για μία πραγματική και επιστημονική έρευνα και μελέτη, που τα αποτελέσματά της, καλείται ο Πρωθυπουργός της Χώρας, να κοινοποιήσει σε όλους τους οικονομικούς μας εταίρους, τονίζοντας με έμφαση την γενοκτονία που επιβλήθηκε στο φιλήσυχο λαό μας για χάρη των παράλογων οικονομικών τους απαιτήσεων.


Δημήτριος Μαντές

27/02/ 2015
·
·


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ..ΛΑΟΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΤΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΗΣΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συγνώμη φίλε που βρίσκω πάτημα στο κείμενό σου,είμαι φίλος σου και απαντώ σε σένα όχι προσωπικά αλλά στον "Ανώνυμος".
   Εχω ένα ψητοπωλείο στην Κοζάνη,από το 2010 μέχρι το 2013 γράφω διάφορα ξενυχτώντας τα βράδια(πίνωντας "καμία" μπυρίτσα),το πρωϊ τα αναρτώ στην τζαμαρία,
   στην πρώτη ανάρτηση επι γαπ, κατά τις 9πμ ήρθε ΄ο γείτονας,ρε Ηλία τι κάνεις τι έπαθες,εσύ είσαι εντάξει μια χαρά πας,τι είναι αυτά που γράφεις?Φύγε Παναγιώτη του λέω φύγε.
   Κατά της 11 έρχεται ένας της χούντας,φίλε τι είναι αυτά που γράφεις εδώ για τον γαπ,τον πατέρα του,την βυζαρού πουτάνα,τον παπακωνσταντίνου,τον κουκουλόπουλο.
   Σας παρακαλώ κύριε περάστε έξω,δεν ανοίξαμε ακόμα και αν δεν ήρθατε για φαγητό,ελάτε με ένταλμα.Κατά της 12 πέρασε και ο πρώτος φίλος τι έγραψες εδώ ρε μαλάκα,γαμάτο αλλά πρόσεχε.Μανώλη αϊ γαμήσου.12:30 από το γραφείο του παπακωνσταντίνου,(το είχα απέναντι και από πάνω του τσαρτσιώνη, φιδοφωλια)τι κάνεις ρε Ηλία τι είναι αυτά που γράφεις,δεν σκέφτεσαι την επιχειρησή σου,το παιδί σου.Γιώργο φύγε,αυτά που είπες σκέφτομαι.Ηλία είσαι μαλάκας, διορθωτική κίνηση είναι τέλος του χρόνου (2010)όλα θα είναι μια χαρά.Φύγε βλάκα.16:00Τσούπ η γυναίκα μου, το μαγαζί εν λειτουργία,κόσμος έξω να διαβάζει τι έχω γράψει αλλά να μην τρώει.Καλά αυτά έκανες όλο το βράδυ και δεν ήρθες σπίτι?Βγάλτα γρήγορα....Ότι πεις τζουτζούκα μου.
   Αυτό συνεχίστηκε ως τις αρχές του 2013.Τελευταία ανάρτηση εκτυπωμένη πια, το "γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον" και το "κυριες και κυρίοι"
   Το 2013 μου ζήτησε ο γιος μου λαπ τοπ,δεν ήξερα αλλά έμαθα,5 κινήσεις όχι παραπάνω,ανοιγμα γράψιμο κλείσιμο.ΑΑΑ εδώ γίνεται επανάσταση είπα είναι και άλλοι πολλοί,αλλά ποιοί είναι?Όχι αυτό δεν είναι επανάσταση σκέφτηκα,είναι ντροπή,ιρον μαν,σπαϊντερ μαν,στρεϊτζερ,χελπ γκαπ,μάγια η μέλισσα,μπόλεκ και λόλεκ,αγράμματος,καπταιν γιάννης,λεωνίδας,κωστας-ταυρος,γιαννης κοζανη φρυνη,ηλιας,Ανώνυμος.........ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ αν είναι δυνατόν το κλείνω και γυρνάω στην τζαμαρία μου...ξεφτίλα μια γυναίκα σε όλο το ΔΙΑ-ΔΙΧΤΥ ντροπή ΜΑΣ και μπράβο ΤΗΣ.Που είναι μωρέ οι άνθρωποι οι επώνυμοι που πεταγόταν από τα καφενεία και δεν λογάριαζαν τίποτα όταν ένας συνανθρωπός τους ήταν σε δύσκολη θέση?
   Ενα σας λέω δεν ξέρω αν υπάρχει εχετλαίος ή από μηχανής θεός.Εμείς οι Ελληνες είμαστε πολύ τυχεροί, καλούμαστε να καθαρίσουμε τον κόσμο όταν η σήψη φτάνει στο κόκκαλο,όταν οι άντρες δεν είναι πια άντρες(βλέπε τον μαλάκα τον ουκρανό με την ζαρτιέρα)όταν κρυβουν την πουστροσύνη τους πίσω από μια μάσκα(πέρσες,τζιχαντιστές,ξενόφερτοι μπάτσοι).Δεν χρειάζεται καν να γυρίσει το μάτι μας αρκεί να γυαλίσει.Πάλι λίγοι αρσενικοί Ελληνες αντρες με πολλούς χιλιάδες πουσταράδες.Έτσι είναι,πάρτε τους σβάρνα δεν είναι τίποτα έχουν σαπίσειί.ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ.

   Γράφω και κλαίω δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί άλλο,δεν μπορεί εμείς οι Ελληνες να είμαστε Ανώνυμοι κρυμμένοι πίσω από μια ηλίθια μάσκα,ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΜΕ... δεν είμαστε γιάπηδες καναπεδάτοι.Όταν χρειαστεί,την τροφή μου την πιάνω,τον εχθρό μου τον εξωντονω,το είναι μου, ανυψώνω.Λόγω κίσιγκερ τα τελευταία 70 χρόνια ο προστάτης και ο τροφός της οικογένειας είναι ο μαλάκας γιάπης.Τώρα όμως ήρθε η ώρα να κάνουμε ότι κάναμε πάντα,όχι μόνο για την οικογένεια,αλλά για τον κόσμο όλο.


   Τσιολάκης Ηλίας
   Κοζάνη

   Διαγραφή
  2. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

   Υ.Η. Δεν σ΄ ευχαριστώ για όσα γράφεις για μένα...
   Σ' ευχαριστώ που βρήκες το θάρρος και πέταξες τη μάσκα του ΑΝΩΝΥΜΟΥ!
   Σ' ευχαριστώ, γιατί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!
   Σ' ευχαριστώ, γιατί μου δίνεις δύναμη και αισιοδοξία.... κι ότι τα είχα χάσει και σκεπτόμουν να τα παρατήσω...

   Διαγραφή
 2. ----- Original Message -----
  From: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Γραφείο Τύπου
  To: Frini
  Sent: Monday, September 24, 2012 1:43 PM
  Subject: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

  Σε απάντηση του από 10/09/2012 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας αποστέλλουμε συνημμένα Πίνακα στον οποίο εμφαίνεται ο αριθμός των περιπτώσεων αυτοκτονιών (τετελεσμένες και απόπειρες) ανά την Επικράτεια, κατα τα έτη 2009,2010,2011 και 2012 (μέχρι την 23-08-2012).

  Φρύνη
  Υ.Γ Στο έστειλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν δεν εξοντωθούν με δημόσιο παλούκωμα αυτά τα καθάρματα ΕΔΩ : https://www.youtube.com/watch?v=TwKGqhterVs#t=200 Δ Ε Ν ξαναγίνεται Ελληνικό κράτος. Αυτοί δεν έχουν αναστολές ούτε τύψεις συνειδήσως,εμείς για ποιό λόγο περιμένουμε; Μηπως την εκπλήρωση των "προφητειών" των γεροντάδων της Μοσάντ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ
  https://www.youtube.com/watch?v=skPjBa9k6A0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δειτε και αυτο

  Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/kgb-mossad.html#ixzz3T5XgeSth

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Tι συνδέει κόκκαλη,βαρδη,τραπεζα κρητης,τραπεζα πειραιως,σταρ,μεγκα,σκαι,αλαφουζο,μπόμπολα,κκε καναλαρχες,θαλασσοδάνεια,σιμητη,μητσοτακη,παπανδρέου,σαμαρα,βενιζελο,μαρινακη,μελισσανιδη,σαβίδη,ντογιακο,χρυση αυγη,μπαλτάκο.λάτση,πασοκ,ν.δ.,συριζα,νεα,βημα,ποτάμι...Θα ξεκολλήσεις από τα http... ή να συνεχίσω?

   Διαγραφή
 6. Η κεντρικη ιστοσελιδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τωρα μη προσβασιμη και απο τους σερβερ του Μεξικου μεταξυ αλλων, η παρουσα σεβαστη ιστοσελις, νοου προμπλεμ!!!! και του ιντυμεθια ειναι ελευθερα προσβασιμη απο ολους τους σερβερ! Αυτα για να καταλαβουν μερικοι αποχαυνωμενοι! εδω μεσα, που το παιζουν "πατριωτες", ποιοι ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!
  καλλημερουδια!!!!!! βιβα λα ρεβολουθιον δελ καναπε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποια ειναι η σχεση ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΛΑΙΟΝΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. καλα η ΕΛΑΣ να δεις τι ψεματα λεει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ 12χρονα κοριτσακια μπουνιες δινει μποστα σε καμερες ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ......τουλαχιστον η ελστατ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....σχετικα καλλιεργημενων ανθρωπων συγκριτικα με τα διαφορα κομματοσκυλα που εχουν γιομισει την ΕΛΑΣ


  γενικα οπου βλεπειw ελληνικη σημαια κρατα μικρο καλαθι ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ....διαφθορα ALERT

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λέτε ψέματα. Τα στοιχεία είναι τα εξής:

  2008 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 373 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 365
  2009 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 391 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 352
  2010 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 377 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 388
  2011 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 477 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 353
  2012 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 508 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 415
  2013 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 533 αυτοκτονίες, η ΕΛ.ΑΣ 566

  Βρε πάτε καλά? Άκου 50.000 αυτοκτονίες. Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο?
  Ο παραπάνω πίνακας είναι από συριζέικο site.
  http://tvxs.gr/news/ellada/ayksisi-ton-aytoktonion-stin-ellada-ta-teleytaia-xronia

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ