Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Αθώα ομόφωνα 9 στελέχη της ΕΥΠ. Κατέρρευσε η εναντίον τους σκευωρία από το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Έρχονται νέες μηνύσεις και αγωγές!  ...Κατά της διοίκησης .Μπίκα, Φ. Παπαγεωργίου 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ – ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ(ΠΑΣΟΚ) – ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009 – 2012, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ(09 01 2015) ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ 8ο ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  Μετά από μια πολύωρη διαδικασία που κράτησε 5 ώρες (γεγονός ασυνήθιστο για Μονομελές Δικαστήριο) εννέα (9) στελέχη και συνδικαλιστές της ΕΥΠ που κατηγορούνταν από τους «Ιακωβίνους» αντιπάλους τους της περιόδου Γ. Α. Παπανδρέου – Μ. Χρυσοχοίδη – Κ. Μπίκα – Φ. Παπαγεωργίου για Υπεξαίρεση από κοινού και κατ εξακολούθηση και Απιστία από κοινού και κατ εξακολούθηση αθωώθηκαν πανηγυρικά από το 8ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με απόφαση της προέδρου της Έδρας έπειτα και από την απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως. 

Η δίκη ήταν επεισοδιακή καθότι
τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κυρίως μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, υπαλλήλων της ΕΥΠ κκ Κ. Α. (πρώην προϊσταμένου στην κατασκοπεία και προέδρου Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.) και Γ. Π. (πρώην προέδρου Σ.Υ.Ρ.Τ.Γ.Ε.Υ.Π.) και του συνηγόρου της Πολιτικής Αγωγής Κ. Κατσακιώρη… 

Την υπεράσπιση των κατηγορουμένων είχε αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος κ. Γιώργος Χρ. Παπατσώρης ενώ ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η πρόεδρος του Σ.Υ.ΚΕ.Υ.Π. Στ. Αθ. Κατηγορούμενοι ήταν οι Χ. Δρ. (πρόεδρος), Αθ. Χ. (αντιπρόεδρος),Ευαγγ. Μ. (γεν. γραμματέας) Γ. Λ (αν. γεν. γραμματέας), Αρ. Τρ. (ταμίας), Φ. Δ. (έφορος), Δ. Βι. (μέλος),Β. Γκ. (μέλος), Ι. Τς. (μέλος) κηρύχθηκαν όλοι αθώοι! 

Χωρίς να μπούμε στην ουσία των όσων ακούστηκαν ή στο επί μέρους κατηγορητήριο για ευνόητους λόγους μη έκθεσης σε κίνδυνο στοιχείων που αφορούν το εθνικό συμφέρον ή πολύ περισσότερο μη αποκάλυψης στοιχείων και δεδομένων που αφορούν στελέχη εν ενεργεία της ΕΥΠ, θα τονίσουμε με έμφαση πως για άλλη μια φορά, για ένα καπρίτσιο κάποιων συνδικ-α(λισ)ταράδων του βαθέως ΠΑΣΟΚ έντιμα στελέχη της ΕΥΠ αφού πρώρα εκτέθηκαν και εν συνεχεία διασύρθηκαν , όπως κατ επανάληψη έχουμε ξανά γράψει όταν ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2013 την μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για τα κακώς κείμενα και υποκείμενα της ( και στην) ΕΥΠ. 

Αξίζει να τονιστεί πως μια προ μια καταρρέουν οι πλεκτάνες που κατασκεύαζαν τα γνωστά δημοσιογραφικά χαλκεία σε συνεργασία με παλαιά πρώην και νυν απερχόμενα ή ενεργεία στελέχη της ΕΥΠ και φυσικά τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο η ηγεσία Θ.Σ και Κ.Ν έσπευδε να επιδοκιμάσει με ανακοινώσεις που πρόβαλλε τις καλοστημένες σκευωρίες και πλεκτάνες ως δήθεν αποκαλύψεις ώσπου η δικαστική έρευνα να απομυθοποιήσει τις «αποκαλύψεις» Κ.Βαξεβάνη / Β.Λαμπρόπουλου. 

Οι οποίοι ως τότε μονοπωλούσαν την «ενημέρωση» για τα της ΕΥΠ αφενός με κατευθυνόμενη και συντονισμένη (παρά) πληροφόρηση κάνοντας ουσιαστικά εθνική ζημιά στην χώρα με στόχο πάντα τις αντίπαλες ομάδες συνδικαλιστών που εν τω μεταξύ εδώ και και μια 10ετια αλληλοσπαράσσονταν και η φαγωμάρα συνεχίζεται χωρίς τελειωμό.. 

Δυστυχώς εκτέθηκαν δημοσίως χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν μικροκομματικά – μικροπολιτικά και μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα εξαιτίας των αλόγιστων ενεργειών της προηγούμενης προαναφερόμενης διοίκησης της κρατικής «μυστικής» υπηρεσίας αλλά και της σημερινής αποτυχημένης ηγεσίας –Θεόδωρου Δραβίλλα- της ΕΥΠ που δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει αυτό το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά φαινόμενο (για υποτιθέμενη μυστική κρατική υπηρεσία) να αποκαλύπτονται δηλαδή δημοσίως στελέχη, στοιχεία και υποθέσεις μιας κατά τα άλλα μυστικής υπηρεσίας με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας από την εντός και εκτός συνόρων δράση της…(ΕΥΠ) 

Στο περιθώριο πριν και μετά την δίκη ακούστηκαν πολλά και διάφορα όσοι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αλλά και τις έρευνες της δικαιοσύνης που σε ένα μεγάλο βαθμό προκλήθηκαν και επηρεάστηκαν από την μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα του GreekAmericanNewsAgency και τα στοιχεία που αυτή έφερε στο φως της αλήθειας , όπως καταδείχτηκε εμφανώς στις ακροαματικές διαδικασίες όσων δικών προηγήθηκαν στο διάστημα Νοέμβριος 2013 Δεκέμβριος 2014 , θα περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία το πόρισμα της Ελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά ( και όχι μόνο ) πεπραγμένα της προηγούμενης συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΟΜΕ-ΕΥΠ υπό την ηγεσία των Θ. Σ. και Κ. Ν. (2011 – 2014). 

Σημειωτέον όπως πρώτα από εδώ αποκαλύφθηκε ήδη από το βράδυ των εκλογών νέας συνδικαλιστικής ηγεσίας , ότι υπάρχουν σοβαρές οικονομικές αποκλίσεις στα οικονομικά της απελθούσας ηγεσίας (Θ.Σ + Κ.Ν), πολλοί μιλούν για απίστευτα «ευρήματα» θα περιμένουμε το οικονομικό πόρισμα της επιτροπής που συγκροτήθηκε προκειμένου να ελέγξει. 

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο επεισοδιακό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ο Απολογισμός της απελθούσας διοίκησης καταψηφίστηκε ομόφωνα από τους συνέδρους ενώ δεν κατατέθηκε καν προϋπολογισμός - προγραμματισμός δράσης γεγονός πρωτοφανές στα συνδικαλιστικά χρονικά που «δένει» τα χέρια της νέας διοίκησης της ομοσπονδίας καθότι σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό δεν μπορεί να κάνει ούτε μια ενέργεια δηλαδή δεν μπορεί να διαθέσει ούτε ένα ευρώ πουθενά και για τίποτα…


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗς ΕΥΠ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗς ΕΥΠ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βρε συ ποπη επρεπε νασουνα στην αιθουσα σημερα και επρεπε να δεις φατσες αρχης γενομενης απο τη προεδρο συκευπ στ.αθ. Η ειχε παρει ληγμενα η τα ετσουκσε πρωι πρωι.παντως να αλλαξει αγωγη.η απολυτη ασυναρτησια .μου θυμισε το παραγοντα του εδεσαικου βαλτε στο youtube να το δειτε. Απο κοντα και ο γλαστρας βαψομαλιας καστρ. Αλλαξε ρε βαφη εχει ποτισει τις ριζες και θα σου καψει το καμμενο εγκεφαλο.καλα δε μου λες ακομα μαζευεις λιρες?
  Και το κλου ο drakoul αυτος που εχασε κανα 150 χιλ και εχει μπλεχτει σε διακινηση λαθρων? ναι ρε αυτος που εγλυφε το ΚΑ να αλλαξει ειδικοτητα. Ναι αυτος με τις υπερωριες που τις ψαχνουνε ακομα.
  Η απολυτη αποδομηση του συνδικαλισμου.περαστικα τους και μαζευτε κανα ευρουλακι θα σας χρειαστει για να πληρωσετε τις αγωγες.

  Ααα να μη ξεχασω και τις υπολοιπες του δ.σ. Που εστειλαν ανθρωπους. Στα δικαστηρια .σε γκουνια που σας κουναγε

  Δε θα χαθουμε το μονο σιγουρο.

  Τωρα ξεκιναει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χαχαχαχαχαχαχα η χαρά είναι πολύ μεγάλη!!!!!! Καλά και η περιγραφή για την μπεκρορούλα απλά φοβερή!!!!!!! έτσι ένα ένα όλα να μπαίνουν στη θέση τους!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κ. Μπίκας Υποψήφιος Σύριζα στην Ευρυτανία. Βρε..βρε...βρε....ποιοι μας φύλαγαν τόσα χρόνια από την MOSSAD την CIA ???????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποιος ο μπικολουγκρας;;;; Με το πουστοκομμα του βαλιανατου θα κατεβαινει αυτος οδηγος και οι αλλοι τρενακι . Ουστ λουγκρα παρε και το τσαντριζοπουστα να χορευεται ζευγαρι λουγκρες. Οσο για το γαμικουλασαβουρογαμη σκατοφωτη παρε την υδροκεφαλη να κανεις παρελαση στο τσιρκο μεντρανο αντε καλυτερα στο καρναβαλι της πατρας.
  Ουστ αποβρασματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποπη ξεχασες τον....
  ΘΟΥ-ΒΟΥ
  ΜΟΥ-ΣΟΥ
  ΦΟΥ-ΤΟΥ
  ΜΠΡΟΥΣ-ΛΙ
  ΤΣΟΥ-ΚΙ
  ΚΑΙ
  ΨΩ-ΛΗ...
  ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....
  ΟΥΣΤ....
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΣΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ...
  ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...
  ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ, OXI ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ