Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Πρωτάκουστο! Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, αρνείται την ευλογία του για την ημερίδα αφύπνισης για την Θράκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον ενοχλεί που ομιλητής θα είναι ο ηγούμενος της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;;;;;;;
  
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!
Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Λυπάμαι και οργίζομαι ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, για το δελτίο τύπου που ανακοινώσατε και αφορά στην εσπερίδα των "Σωματείων Φίλων τοῦ Ἁγίου Ὄρους", αλλά και τους λόγους για τους οποίους στην ουσία μέμφεστε τον κεντρικό ομιλητή, τον οποίον υποτιμάτε, μη αναφέροντας ούτε το όνομά του.


Θα το αναφέρω εγώ, γιατί τέτοιοι γέροντες είναι ΑΞΙΟΙ να εκπροσωπούν τον Χριστό και την Διδασκαλία ΤΟΥ, καθ' ότι αγωνίζονται για να διατηρήσουν την πίστη μας ακλόνητη.


Είναι ο Ηγούμενος Μεθόδιος της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ και τυγχάνει του σεβασμού μου και του σεβασμού εκατοντάδων χιλιάδων πιστών, καθότι η Μονή αυτή αποτελεί μια από τις ελάχιστες που φυλάττουν Θερμοπύλες, σε μια εποχή, που ο Οικουμενικος Πατριάρχης Βαρθολομαίος και πολλοί ιεράρχες, έχουν  επιλέξει τον δρόμο  της Πανθρησκείας, δηλαδή, του Αντίχριστου.


Δεν είδα να εκδώσετε αντίστοιχη ανακοίνωση για την "συμπροσευχή" στα Ιεροσόλυμα του ανωτέρω πατριάρχη και του πάπα...

 Είναι προφανές ότι την επικροτείτε.

Συμπροσευχή, που εξόργισε εκατομμύρια ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και για την οποία έγραψαν κατά κόρον εφημερίδες, blogs και  sites όπως και τα attikanea  του οποίου είμαι διαχειρίστρια..


Στην πιο δύσκολη στιγμή για το Έθνος και την Ορθοδοξία μας, επιλέγετε την οδόν του μίσους προς τους αδελφούς σας, αντί της αγάπης και της μετάνοιας.


Ο τα πάντα ορών, εύχομαι να σας φωτίσει έστω και την ύστατη ώρα, ώστε να αναγνωρίσετε το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ και όχι το είδωλον της Πανθρησκείας που εκφράζεται δια του οικουμενικού πατριάρχου.Άνευ εκτιμήσεως  προς το πρόσωπόν σας (διότι δεν θα ήμουν ειλικρινής και σύμφωνη προς τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ της Διδασκαλίας ΤΟΥ αν υποκρινόμουν)Πόπη Σουφλή


Υ.Γ. Η ΘΡΑΚΗ ΕΑΛΩ, και γι αυτήν αγωνίζονται οι μοναχοί της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, και με την εσπερίδα τους οι τρεις σύλλογοι, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και της αφύπνισης, εσείς όμως κ. μητροπολίτα, επιλέγετε να εκδώσετε ανακοίνωση, ότι δεν έχουν την ευλογία σας.

Στοιχηματίζω πως δεν θα χρειαστούν την ευλογία σας. 
Έχουν την ευλογία του ΧΡΙΣΤΟΥ, τις ευχές  και προσευχές μας.

Στοιχηματίζω, πως δεν χρειάζονται την ευλογία των χρυσοποίκιλτων τιαρών και των αμφίων σας... ούτε το ψυχρό και παγωμένο βλέμμα σας, όπως το θωρώ στην φωτογραφία.

Έχουν το ταπεινό ράσο και το τιμούν με το παραπάνω και την Αγάπη προς τον Χριστό, στα μάτια και στην ψυχή τους!

        ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πληροφορηθέντες τήν ἐπικειμένην διοργάνωσιν ἑσπερίδος τήν προσεχῆ Κυριακήν, 1ην Ἰουνίου 2014 εἰς ἰδιόκτητον κοσμικόν κέντρον τῆς περιοχῆς μας ὑπό ‘’Σωματείων Φίλων τοῦ Ἁγίου Ὄρους’’, γνωρίζομεν πρός πάντας ὅτι ἡ ἐν λόγω ἐκδήλωσις δέν τυγχάνει τῆς ἐγκρίσεως καί εὐλογίας τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς, καθώς ὁ κεντρικός ὁμιλητής αὐτῆς ἀνήκει σέ ἀποσχισθεῖσα ἀδελφότητα τοῦ Ἁγίου Ὄρους καί συνεπῶς διέκοψε τήν κοινωνίαν μετά τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου καί τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος τοῦ Ἁγίου Ὄρους.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

ΠηγήΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

 +ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Των Αγίων 318 Αγίων Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου...  Υπό την αιγίδα των τεσσάρων συναπωνυμων Συλλόγων φίλων του Αγίου Όρους "Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος" Θεσ/νίκης (υπό σύσταση), Καβάλας, Παιανίας Αττικής, & Αλεξανδρουπολεως και του Σκοπευτικου - Κυνηγετικου Συλλόγου Πολιτών Ελλάδος.

 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ. ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΗΡ ΗΜΏΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ +ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Κ.Κ. ΜΕΘΟΔΙΟΣ.

Χάνουμε την Θράκη... 
Λίγοι μιλούν γι αυτό... 
Λίγοι αγωνίζονται για την σωτηρία της με ανιδιοτέλεια...

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ και τέσσερεις Σύλλογοι, σηκώνουν την σημαία της αντίστασης.

Ας ενωθούμε μαζί τους, πριν να είναι αργά...


Πόπη Σουφλή
 

Αδελφοί εν Χριστώ Αδελφοί...

ΕΛΛΗΝΕΣ

Χριστός Ανέστη - Αληθώς ΑΝΈΣΤΗ!!!


Το πεδίο του αενάου πολέμου ενώπιόν μας...

Οι παρατάξεις ηπλώθησαν.

Τα ουράνια και επίγεια στρατεύματα παρετάχθησαν.

Από την μία, η πλατιά στρατιά του Αντιχρίστου. Θάλασσα μενομένη. Παγκοσμιμός, Οικουμενισμός.

Από την άλλη, εμείς όλοι μαζί, το αιώνιον "μικρόν ποίμνιον", οι "Ευλογημένοι του Πατρός", η στρατιά του Κυρίου Ιησού. Η Εκκλησία μας διωκομένη, αγωνιώσα, συσκεπτομένη, αμυνωμένη, και αναπτύσουσα τα όπλα της δικαιοσύνης κατά του αιωνιου εχθρού.

Τι ανώτερο θέαμα; Που ανώτερο μεγαλείο;


Ελάτε ΕΛΛΗΝΕΣ σε τούτον τον καιρόν,


να κάμωμεν τον όρκον επάνω στον Σταυρόν.

Συμβούλους προκομμένους, με ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΎ πατριωτισμόν, να βάλωμεν εις όλα να δίδουν ορισμόν.

Οι Νόμοι ναν' ο πρώτος και μόνος οδηγός, και της Πατρίδος η Παναγία να γένει αρχηγός,

γιατί και η αναρχία ομοίως προς την αμαρτία ομοιάζει την σκλαβιά.

Να ζούμε σα θηρία, είναι πιο σκληρή φωτιά.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΨΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟYΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚOΝ ΟΡΚΟΝ."Ώ Βασιλεύ του Κόσμου, ορκίζομαι σε Σέ,

στην γνώμην των Αιρετικών - Τυράννων Παγκοσμιοτών-Νεοταξιτών--Οικουμενιστών να μην ελθώ ποτέ!

Μήτε να τους δουλεύσω, μήτε να πλανηθώ

εις τα ταξίματά τους, για να παραδοθώ.

Εν όσω ζω στον κόσμο, ο μόνος μου σκοπός, για να  ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 Ι.Χ.Θ.Υ.Σ , θε να 'ναι σταθερός.

Πιστός εις την Πατρίδα, συντρίβω τον ζυγόν, αχώριστος για να 'μαι υπό την Υπέρμαχον την Στρατηγόν.


ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 Ι. Χ. Θ.Ύ. Σ

 ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΜΑΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... +ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Των Αγίων 318 Αγίων Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου...

Υπό την αιγίδα των τεσσάρων συναπωνυμων Συλλόγων φίλων του Αγίου Όρους "Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος" Θεσ/νίκης (υπό σύσταση), Καβάλας, Παιανίας Αττικής, & Αλεξανδρουπολεως και του Σκοπευτικου - Κυνηγετικου Συλλόγου Πολιτών Ελλάδος.


ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ.


ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΗΡ ΗΜΏΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ +ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Κ.Κ. ΜΕΘΟΔΙΟΣ.


Το θέμα της Εκδήλωσης είναι :"Η επιβίωση της Θράκης και η ενότητα των Ελλήνων ".


Προς τούτο καλέσαμε εξειδικευμένους επιστήμονες μαζί με πνευματικούς πατέρας ούτως ώστε ο μεταξύ των διαλογος να προσφέρει άρτια κατάρτιση στο ακροατήριό μας.


Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗ (!!!)


Η παρουσία όλων των στην Ακριτική περιοχή της Θράκης, κρίνεται επεβλημενη!!!


Οι υπεύθυνοι εντεταλμένοι συντονιστές της Εκδήλωσης :


Νικόλαος Μορφίδης

Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Θεσσαλονίκης (παράρτημα του Συλλόγου Καβάλας υπό σύσταση).

Τηλ. Κιν: 6976074111


Ιωάννης Κολοκυθάς

Γραμματέας του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Καβάλας.

Τηλ. Κιν: 6972291676


Φρικτό το θέαμα, φρικτή κι η αγωνία και τα ερωτήματα:


Ποια άραγε θα είναι τα τελευταία όπλα του εχθρού;


Ποιο νέο αισχρό προσωπείο του διαβόλου θα ιδούμε;


Σε ποιες νέες παγίδες του εχθρού θα προσκόψουμε;


Από που και πως το επόμενο, το νέο χτύπημα;


Όλα αυτά τα αγωνιώδη και κρίσιμα για την ψυχή μας ερωτήματα θα απαντηθούν τόσο από τους πατέρες και αδελφούς όσο και από τον αγαπητό πνευματικό μας πατέρα Γέροντα Μεθόδιο, τους οποίους άπαντας μετά βαθυτάτης ευγνωμοσύνης χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμώς για τον φωτισμό που παρέχουν και σε εμάς.


Αδελφοί εν Χριστώ Έλληνες, ακολουθήσατε και επιμείνατε στο να παραστείτε στην ακρόαση των μηνυμάτων του Θεού. Εμείς ίσως δεν έχουμε την καθαρότητα των Αγίων για να λάβουμε αμέσως τα Θεία μηνύματα στας καρδίας μας, όμως επειδή υπερτερούμε κατά πολύ των δυών ή των τριών, πιστεύομαι πως θα έχουμε συμπαρόντα και ΑΥΤΟΝ τον ΚΥΡΙΟΝ και ΘΕΟΝ και ΣΩΤΗΡΑ ημών, ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.

ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΥΜΩΝ ΠΟΛΥΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ.
 
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Ποιά Ορθοδοξία και ποιός μητροπολίτης; Αυτός ο Καραγκιόζης ρασσοφόρος Θεομπαίχτης,ο οποίος μοιράζει κοράνια με τις ευλογίες του Αλάχ,εάν είναι Ορθόδοξος,εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων. Όσο για το μητροπολίτης."άκυρον" Μητροοπολίτης είναι ένας κι αυτός λοποδύτης. Αυτός επίσκοπος του κακού είναι,και τίποτα περισσότερο. Πουλημένα τομάρια είναι,διαπλεκόμενα με την μασονία,την παγκοσμιοποίηση και την λατρεία μαμωνά και τίποτε περισσότερο.
  Κάποτε πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σας τα είπε και ο Πανοσιολογιότατος πατήρ Γ.Μεταλληνός. Είναι χαμένος χρόνος να αχολείται κανείς με τα υποκείμενα αυτά. Ξεπερνοούν σε υποκρισία ακόμη και τους γραμματείς και Φαρισαίους,τους έχουν βάλει γυαλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ.Σουφλή.......Είναι ελάχιστοι οι αρχιμανδρίτες οι οποίοι "ανεβαίνουν" το σκαλοπάτι του επισκόπου και κατά συνέπεια του μητροπολίτου,με την αξία τους,τη μόρφωση και τη προσφορά τους.....Οι περισσότεροι προάγονται αναλόγως "άλλων" προσόντων.....Επί παραδείγματι,αν είναι πολύ-πολύ "ημέτερος" του δεσπότη του,μεγάλος "τσανακογλύφτης",γλειώδης και "σερνόμενος" στην ουρά του μανδύα του δεσπότη κλπ.κλπ......Και ποιός σου είπε οτι όοοοοολοι αυτοί έχουν Θεό και πατρίδα μέσα τους ???? Στη περίπτωση του περί ού ο λόγος νεαρού δέσποτα τα πράγματα είναι απλά.....Δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον αφέντη αρχιεπίσκοπο και φυσικά τον οικουμενιστή "δερβέναγα" Βαρθολομαίο.....Θα υποπέσει στη δυσμένεια τους.....Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνει που λέμε για τη πατρίδα και την Ορθοδοξία.....Εχει το καλό μισθό του,τους παρατρεχάμενους υπηρέτες του,τα χρυσοποίκιλα άμφια του,τις μήτρες,τα...τα...τα...τα....όλα του και πρό πάντων το θρόνο του......Ε ???? Τον είδες στο θρόνο του με το ύφος των εικοσιπέντε καρδιναλίων ???? Τι του τσαμπουνάς τώρα πατρίδες,επιβίωση των ελλήνων και τέτοιες αξίες ???? Ο εν λόγω δέσποτας "έδεσε το γάϊδαρο του"......Οσο δε για τους Εσφιγμενίτες που επαγγέλεται οτι διέκοψαν τη κοινωνία τους με το πατριαρχείο αυτοί πλέον θεωρούναι εχθροί και αποσχισματικοί.....Οχι κ.Παντελεήμων.....!!!! Εμείς οι νεοημερολογίτες είμαστε σχισματικοί.....!!!! Μ ε τους άλλους που ενώ τηρούν το παλαιό ημερολόγιο,έχετε σχέσεις ???? Σαφέστατα και έχετε,αλλά αυτοί κάνουν υποκλίσεις και μετάνοιες στον Βαρθολομαίο,ενώ οι Εσφιγμεντίτες μόνο στο Θεό.....!!! Θέμα της εκδήλωσης "η επιβίωση της Θράκης και η ενότητα των ελλήνων".... Που είναι σεβασμιώτατε το μεμπτό ???? Μη φτάξεις και μη δώσεις ευλογία που λέει ο λόγος,αλλά η εκδοθείσα ανακοίνωση τι σκοπό έχει ???? Να αποτρέψεις του νεοημερολογίτες να παρακολουθήσουν και ακούσουν λόγια και αλήθειες που εσύ και οι όμοιοι σου δεν δύνασθε να ψελίσετε.....Που εσύ και οι όμοιοι σου δεν έχετε τη παληκαριά το σθένος και τη φλεγόμενη πίστη του Μεθόδιου....Ενώ στο μουφτή ήξερες να δωρίσεις το κοράνι.....Είσαι κ.Παντελεήμων υποκριτής,φαρισαίος και ανάδελφος......Είσαι μικρός ως και ασήμαντος για να κρατήσεις τη δάδα της πίστης της αξιοπρέπειας και της ελλάδος μέσα σου.....Πρός τι η ανακοίνωση ??? Τρέμετε όλοι σας εσείς οι νεοταξίτες τη πραγματικότητα,τρέμετε για τη καρέκλα σας και την άνετη ζωή του δεσπότη,τρέμετε τους πραγματικούς χριστιανούς που η αγάπη του Χριστού και της πατρίδας είναι χείμαροι μέσα τους,που η φλόγα της ελπίδας δεν σβήνει ποτέ από τις καρδιές τους.....Λυπάμαι για τα νιάτα σου που τα χαντάκωσες στο βρωμερό σύστημα της υποταγής,της υποτέλειας και της υποκρισίας........."εστι δίκης οφθαλμός....." που θα σε κρίνει όπως και όλους τους όμοιους σου επαγγελματίες δεσποτάδες.... Ε όχι λοιπόν...Εμείς θέλουμε λεβέντες,αγέρωχους και γνήσιους παπάδες να μας δίνουν την ευλογία του Θεού.... Η δική σου ας λείπει....Καλά στερνά,λένε στο χωριό μου....!!!! ΥΓ. Πρός ενημέρωση σου είμαι νεοημερολογίτης αλλά με ανοιχτά μυαλά με αντίθεση των δικών σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και την την θελουν την ευλογια του τερατος-βολεμενου...??? αν περιμενουμε απο τα νεοταξικα σκυλια ευλογια και αφυπνιση,,,χ3στα χαραλαμπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ε τον διάβολο ρε τί παθαίνει στο άκουσμα της λέξης "ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ"
  ΊΣΑ ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΕ... ΤΣΑΑ... ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επί τέλους λοιπόν!! οι μητροπολίτες ξύπνησαν!! Όχι για να καταγγείλουν την δράση του Τουρκικού Προξενείου (δείτε εδώ), ούτε για το κόμμα DEB, ούτε για να καταγγείλουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας, ούτε για τις πρόσφατες Οικουμενιστικές ασχήμιες Πάπα-Βαρθολομαίου αλλά για να
  μην πάει ο κόσμος στην εκδήλωση που θα μιλήσει ο γέροντας της Εσφιγμένου!!!

  Ο λόγος που υπάρχει "Μονή Εσφιγμένου" είναι οι Οικουμενισιτκές αθλιότητες, οι επισκέψεις στο Βατικανό, οι συμπροσευχές, τα χειροφιλήματα στον Πάπα κλπ.
  Αντί λοιπόν να κάνετε τουρισμο συμμετέχοντας σε συλλείτουργα με άλλους μητροπολίτες ανά την Ελλάδα, αντί να καταγγέλλετε με εγκυκλίους το σύμπτωμα, ασχοληθείτε με το ίδιο πρόβλημα: με τις απαράδεκτες προδοσίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Τότε θα αισθανθούν οι πιστοί ότι έχουν πραγματικά ποιμένα και δεν θα αναζητούν την Μονή Εσφιγμένου.

  απόσπασμα από http://antiparakmi.blogspot.com/2014/05/blog-post_31.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ