Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
  της  ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ
Αγαπητοί μου φίλοι και συνέλληνες


       Θέλοντας να συμβάλλω με τον τρόπο μου στον προβληματισμό μας ως Ελλήνων για το μέλλον μας και σαν ένας απλός πολίτης που υφίσταται την άδικη κατοχή της πατρίδας του, σας εξωτερικεύω τις σκέψεις μου και σας τις στέλνω, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε, πως δεν έχουμε πια χρόνο για αδιαφορία... δεν μπορούμε να συνεχίζουμε τις ζωές μας σαν να θεωρούμε ακόμα την ΕΛΛΑΔΑ μας δεδομένη. 
Δεν είναι πλέον!           

        Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΥΠΑΡΞΗΣ και θα ήταν πρέπον πλέον να προετοιμαζόμαστε, για τον σωστό τρόπο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μας απέναντι στους αιμοσταγείς εισβολείς μας... για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
                     
Η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την ΥΠΑΡΞΗ της ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,  πρέπει να το επιδιώξει αγωνιστικά ο λαός της. 

Εμείς ο Λαός ως γνήσιοι απόγονοι των ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας επιβάλλεται αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή, να
επιστρέψουμε οριστικά στις παραδοσιακές ρίζες μας. 

Να μελετήσουμε διεξοδικά και να διδαχθούμε από την ένδοξη ΙΣΤΟΡΙΑ μας, να υπερασπιστούμε την πολύτιμη ΓΛΩΣΣΑ μας και  τον διαχρονικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας. 

Να εφαρμόσουμε στην πράξη δηλαδή τα σοφά προστάγματα των προπατόρων μας, που δίνουν λύσεις για την υπαρξιακή μας συνέχεια. 

Κι  όχι μόνο να καυχιόμαστε για αυτούς, χωρίς να έχουμε διαβάσει τα βιβλία τους, όπως κάποιοι που μπερδεύουν τον Σωκράτη με τον Ισοκράτη… 
Εξ’ ου και οι ευρωπαίοι επιδιώκουν να μας βάλουν τα γυαλιά… αυτοί που πήραν τα ΦΩΤΑ από εμάς, μας απειλούν τώρα να μας καταποντίσουν σε μόνιμο ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

Επιβάλλεται εμείς ενωμένοι σε μια γροθιά να υπερασπιστούμε δυναμικά τις Πνευματικές μας Αξίες που ανέδειξαν την πατρίδα μας, ως την ηγέτιδα δύναμη του Αρχαίου κόσμου. 

Αυτές που την  κατέστησαν παγκόσμια γνωστή με τους Νόμους της, τους Ηρωισμούς της και τους συνεχείς αγώνες της για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

Αυτά τα πολύτιμα ελληνικά δημιουργήματα που αποτελούν την πολιτιστική μας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!   

Αυτόν τον μοναδικό και σπάνιο Εθνικό θησαυρό μας, τον οποίο εδώ και 1700 χρόνια δεν φροντίσαμε να τον υπερασπιστούμε δυναμικά, όπως θα άρμοζε στην καταγωγή μας. 

Στην πορεία των Αιώνων επιτρέψαμε σε άσπονδούς φίλους και γείτονες να μας βεβηλώσουν τα Αρχαία Μνημεία μας και να μας προσβάλουν σαν Έθνος και σαν Λαό… πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βέβαια, όπως ήταν το ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40. Αυτό που μας επέστρεψε λίγη από την ηρωική μας ΑΙΓΛΗ παγκόσμια. ΄Εκτοτε δεν καταφέραμε να ξαναπάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας κι επιτρέπαμε - όχι ο λαός βέβαια, αλλά οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - στους «εθελοντές» συμμάχους μας να αποφασίζουν για μας… χωρίς εμάς!

Στη εποχή μας έχουμε να επιδείξουμε ΣΗΨΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, υποβάθμιση των ΑΞΙΩΝ, πνευματικό ΜΑΡΑΣΜΟ, αμάθεια και ημιμάθεια, ΑΓΝΟΙΑ πνευματική ακόμα και Ιστορική. 

Κάποιες φορές μάλιστα επιδεικνύουμε μια υβριστική αλαζονεία καφενείου, που δεν μας τιμά σαν Έλληνες κι απογόνους των Αθάνατων Φιλοσόφων μας. 

Μ’ αυτή την χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά, δεν είναι δυνατόν να προοδεύσει η Ελλάδα ούτε σαν Χώρα, ούτε σαν Κράτος αλλά ούτε κι εμείς σαν ΛΑΟΣ.

Αν επιθυμούμε να ξημερώσει σύντομα η ημέρα της Ελευθερίας μας, πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και πρακτικά για μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Μια δικαιολογημένη επανάσταση του Έλληνα πολίτη. 

Αυτού που τόσο άδικα υφίσταται τα τελευταία χρόνια τις παράλογες απαιτήσεις μιας άλογης μάζας δοσίλογων πολιτικών, υπηρετών ξένων συμφερόντων. 

Μια επανάσταση μελετημένη και σχεδιασμένη έτσι ώστε, να συνθλίψει τον «αόρατο» ΕΧΘΡΟ  μας χτυπώντας τον με τα ίδια του τα όπλα. Για να απελευθερώσει το ΕΘΝΟΣ  για το οποίο αγωνίστηκαν οι ΄Ηρωες του 1821. 

Μια επανάσταση όμως που θα εκδηλωθεί από την αγανάκτηση του σκλαβωμένου λαού και θα προκύψει από τα σπλάχνα του. Χωρίς εξωτερικές ύποπτες μεσολαβήσεις και χωρίς εσωτερικές συνεργασίες με ύποπτα πολιτικά υποκείμενα.

Είναι ανάγκη να παλέψει ο καθένας μας με τον εαυτό του, να επιβάλλει ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ για να αντιληφθεί τι σημαίνει Έλληνας και να ανακτήσει κρυμμένες ΑΞΙΕΣ και ΑΡΕΤΕΣ.  

 Να ξεπεράσει μικροπρέπειες και κούφιες φιλοδοξίες, οι οποίες τον παρέσυραν στον ανούσιο κυνήγι της φευγάτης δόξας και μεγαλομανίας. 

Να κλείσει τα αυτιά στις πολλά υποσχόμενες ΣΕΙΡΗΝΕΣ της «γλυκιάς ζωής», που ονειρεύονται κάποιοι  ευκαιριακοί τυχάρπαστοι κάτοικοι αυτής της ευλογημένης Πατρίδας. 

Να εντρυφήσει στην φιλοσοφία και στο νόημα της ζωής, όπως μας το δίδαξαν οι αρχαίοι ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ μας και θα επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες του. 

Να αξιολογήσει εκ νέου τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σε θετικές σκέψεις και άρα θετικές πράξεις, τόσο για την ίδια του την ζωή, όσο και για την ζωή των συνανθρώπων του… αφού οι δικές του αποφάσεις επηρεάζουν αναγκαστικά και την ζωή του περιβάλλοντός του.

Μόνο έτσι θα καταφέρει να θέσει νέα θεμέλια στην ζωή του, γερές βάσεις για την μελλοντική του εξέλιξη σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σαν ΠΟΛΙΤΗΣ, σαν ΛΑΟΣ, σαν ΕΘΝΟΣ! 

Σαν αναπόσπαστο κομμάτι δηλαδή του ελληνισμού, που τόσο αισχρά συκοφαντήθηκε από τους δήθεν ΣΩΤΗΡΕΣ του. Αυτούς τους ψηφισμένους αντιπροσώπους του που έστειλε στην Ελληνική ΒΟΥΛΗ για να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του. 

Κι αντ’ αυτού οι επίορκοι πολιτικάντηδες συμμάχησαν με επίδοξους κατακτητές μας. 
Και μας καταδίκασαν να ζούμε υπό την σκιά αυτών, που παραχαράσσουν ακόμα και τα λόγια των Αρχαίων Σοφών μας. 

Αυτών των διεθνών τοκογλύφων που αλλάζουν ακόμη και τις έννοιες των λέξεων, για να δικαιολογήσουν τις ατιμίες τους. 

Αυτών των υπαλληλίσκων της ΤΡΟΙΚΑ που μας παρουσιάζουν τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ για ΨΕΜΑΤΑ και το αντίθετο. 

Υπό την σκιάν αυτών που παραχαράσσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ μας… 

Και κινδυνεύουμε να χάσουμε όχι μόνο την ΠΑΤΡΙΔΑ μας αλλά και τις ίδιες τις ζωές μας. Κι εδώ που φτάσαμε από την αδιαφορία μας… 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ!                                

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:


 1. Αίσχος! Άρχισε και στην Ελλάδα! Η Ελληνική τηλεόραση διαφημίζει το τσιπάκι της σκλαβιάς!!! Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα μάτιας σας και στα αυτιά σας!!!

  Δείτε το βίντεο και φρίξτε!!!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dij9SyvMGLI

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/koinonia/aisxos_arxise_kai_stin_ellada_h_elliniki_tileorasi_diafimizei_to_tsipaki_tis_sklabias_deite_to_binteo_kai_den_8a_pisteuete_sta_matias_sas_kai_sta_auti.html

  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μήπως η αρθρογράφος είναι η σύζυγος του κ.Τράγκα?
  Αν ναι ας μη μας δίνει εμάς συμβουλές για την άλλη ελλάδα, ας δει τα χάλια του συζύγου και ας ασχοληθεί με αυτά... χωρίς τον τράγκα -ντελάλη πολυθεσίτη-η ελλάδα, να είναι σίγουρη πως θα βρει πολύ πιο εύκολα το δρόμο της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καμία σχέση... είναι απλά συνωνυμία.
   Η αρθρογράφος, είναι μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ένας υπέροχος άνθρωπος.

   Διαγραφή
 3. Αυτη η Μαιρη Καρα ειναι η γυναικα του Τραγκα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μήπως η κ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ διδάσκει γιόγκα και διαλογισμό?

  και ποιά ακριβώς η σχέση της γιόγκα με την αρχαία ελλάδα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την εχώ γνωρίσει τη γυναικα. Είναι σωστή κυρια. Καμία σχεση με τραγκα. Ειναι ελληνίδα περισσοτερο απο καποιους δηθεν. Ειναι σοβαροτατη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.hellasforce.com/blog/meta-apo-40-chronia-epistrefi-i-klemmeni-monadiki-vizantini-keni-diathiki/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μου άρεσε το αρθρο της κυρίας Καρά. Σε σηκώνει πάνω από την πραγματικότητα σε ένα κόσμο ιδεαλίστικο. Ομως κυρία μου για ποιούς Ελληνες μιλάτε; Για τους Εβραίους που ακόμη δεν ξέρουμε τον αριθμό τους, που έχουν κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα; Για τους Εβραίους που εποικίζουν συνεχώς Κύπρο, Κρήτη, Κερκυρα και Θεσαλονίκη;
  Μήπως για τους Τούρκους της Θράκης, ή μήπως τους Σκοπιανοβούλγαρους που έχουν εισχωρήσει στα βόρεια; ¨Η μήπως εννοείται τους καινούργιους ιθαγενείς εκ Ασίας, Αφρικής και Αραβίας; Κυρία μου ή ζήτε στον κόσμο σας ή δεν καταλαβαίνετε ότι αν δεν εκδιωχτούν όλοι
  ξένοι από τον Ελληνικό χώρο δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει Ελληνικό έθνος. Χωρίς έθνος πως θα έχουμε και Ελληνικό κράτος;

  Οσο για τους Ελληνες που πιστεύω είναι πλέον μειονότητα στον Ελληνικό χώρο ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τους αφανίζουν. Ο πόλεμος που τους κάνουν σε όλα τα επίπεδα είναι μοχθηρός, επίμονος, σχεδιασμένος για τελειωτική αφάνιση του Ελληνα από την ιστορία.
  Η κατάρα των Εβραίων ξέρεται ποια είναι; Να σβήσει τελειως η μνήμη σου. Να σβήσεις δηλαδη από την μνήμη της ιστορίας και των ανθρώπων. Αυτό επιτυγχάνεται σιγά σιγά αλλά σταθερά για την Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος. Θα ξυπνήσει ο Ελληνας; Μήπως όλοι όσοι αισθάνονται Ελληνες πρέπει να επισκεφτούν αρχαίους ναούς τώρα τον Μάη. Μπας και ενεργοποιηθεί το ιχώρ (σοβαρά). Μήπως έτσι καταφέρει ο Ελληνας να διώξει όλα τα μιάσματα από τα χωματά του;
  Τώρα θα γυρίσει ένας από τους γνωστούς σχολιαστές και θα με πει φασίστα... ιδού Ελλάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλά είναι αυτά που λέει και ωραία ακούγονται. Πολύ δουλειά χρειάζεται από τον καθένα μας η ποιοτική του αναβάθμισης ΓΙΑΤΙ χωρίς αυτήν η ΘΕΣΜΙΚΗ αναβάθμιση θα πάει χαμένη, όπως μας το λέει και η λαϊκή παροιμία(ΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αγαπητοί συνέλληνες και συνομιλητές εδώ στον φιλόξενο χώρο της εκλεκτής δημοσιογράφου της Πόπης μας που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ενημέρωσή μας... σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε για να με... διαβάσετε και για την καλή σας διάθεση να μου απαντήσετε. Κατανοώ απόλυτα τις απορίες σας σχετικά με την... ξαφνική εμφάνισή μου εδώ, αφού δεν με γνωρίζετε από τα προηγούμενα χρόνια. Για κάθε απορία σας ρωτήστε την Πόπη να σας πει τα πάντα για μένα, αλλά τηλεφωνικώς και όχι γραπτώς... γιατί έχω σοβαρούς λόγους να φυλάγομαι από τους υποψήφιους κατακτητές μας. Σας υπόσχομαι όμως πως την επόμενη Κυριακή θα σας στείλω κι άλλο άρθρο μου και ίσως και κάποιο απόσπασμα από τα βιβλία μου, όπου περιγράφω με απόλυτη αντικειμενικότητα την πολιτική κατάσταση της χώρας μας από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Μην απορείτε λοιπόν για μένα γιατί δεν εμφανίστηκα από το πουθενά, ούτε ζω στον κόσμο μου. Ανάμεσά σας βρίσκομαι αλλά είπαμε οι καιροί είναι μενετοί και πρέπει να φυλάμε τα ρούχα μας... να είσαστε όλοι καλά και να κρατάτε ακμαίο το ηθικό σας, γιατί μας περιμένουν άγριες μέρες και χρειαζόμαστε δυνατούς ΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ