Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την τελική σύγκρουση;Κατά την γνώμη μας, σε λίγα εικοσιτετράωρα είτε θα έχουμε διακοπή των επιθετικών ενεργειών και έναρξη μιας ψυχροπολεμικής περιόδου είτε το αντίθετο θα δούμε έναρξη πολεμικών συγκρούσεων με γρήγορη κλιμάκωση ενεργειών.  
 
Ρυθμιστής των εξελίξεων είναι το δημοψήφισμα της Κριμαίας και οι μετέπειτα αντιδράσεις στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας όπου εδρεύουν Ρωσόφωνοι. Ο Ομπάμα και οι Νεοταξίτες Πολιτικοί Σύντροφοι του, δείχνουν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν την "Αρκούδα". 
 
Ετοιμαστείτε για αλλεπάλληλα σόκ που θα ταράξουν την παγκόσμια Οικονομία, προκαλώντας πολύ μεγαλύτερη φτωχοποίηση παγκοσμίως. 


Στα Αμοιβαία συνήθιζαν να λένε ότι οι αποδόσεις του παρελθόντος δεν αποτελούν εγγύηση για τις αποδόσεις του μέλλοντος. Κάπως έτσι, παραφράζοντας θα λέγαμε ότι η στάση των εμπλεκόμενων στην Κρίση της Κριμαίας, δεν αναμένεται να ακολουθήσει τα χρόνια του ψυχρού πολέμου όπου υπήρξε αύξηση των εξοπλισμών και των κατασκοπευτικών δράσεων...

Για αυτό όπως πολύ σωστά είπε ο Ασκητής του Παγγαίου, πολλοί θα εκπλαγούν από τις ξαφνικές εξελίξεις. Γιατί υπάρχει μια διάχυτη εντύπωση ότι γίνεται μια κλιμάκωση επιθετικών ενεργειών με προβλεπόμενη κατάληξη μια ισορροπία τρόμου όπως στον ψυχρό πόλεμο του παρελθόντος. Ενώ οι εξελίξεις θα προκαλέσουν εκπλήξεις...

Να θυμίσουμε, ότι ο Κίσσινγκερ σε μια συνέντευξη  στις 27/11/2011 είχε πεί ξεκάθαρα τα ακόλουθα:
 1. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του Πολέμου τότε πρέπει να είστε κουφοί. 
 2. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη και την Ρωσία να αναρρώσει από την Σοβιετοποίηση, για να τους δώσουμε μια πλαστή αίσθηση επιτυχίας, που θα προκαλέσει την ταχύτερη τελετή τους.... ο ερχόμενος πόλεμος θα είναι τόσο δυνατός που μόνο μια υπερδύναμη μπορεί να νικήσει, και αυτή είναι η δική μας. Για τον λόγο αυτό η Ενωμένη Ευρώπη βιάζεται να δημιουργήσει μια υπερπολιτεία, γιατί γνωρίζουν ό,τι έρχεται και ότι για να επιβιώσουν, θα πρέπει η Ευρώπη να γίνει μια Ενιαία Πολιτεία. Η βιασύνη τους μου λέει ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μεγάλη κατάρρευση είναι στα χέρια μας. Πόσο έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή.
 3. Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να κυριαρχήσουμε σε επτά μεσανατολικές χώρες για τις πετρελαιοπηγές τους και αυτοί σχεδόν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. 
 4. Πόσο καιρό η Κίνα και η Ρωσία θα παρακολουθούν την Αμερική να "καθαρίζει"; Η μεγάλη Ρωσική Αρκούδα, και το Κινέζικο δρεπάνι θα σηκωθούν από την αδράνεια και τότε είναι που το Ισραήλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όσα περισσότερα όπλα διαθέτει για να εξοντώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορέσει.(Σημείωση: Για να καταστρέψει και το τέμενος του Ομάρ έμμεσα ή άμεσα, και να μπορέσει να κτίσει τον Ναό του Σολομώντα)
 5. Μέσα από τις στάχτες θα κτίσουμε μια νέα κοινωνία, όπου θα κυριαρχεί μια μόνο υπερδύναμη, και θα είναι η παγκόσμια Κυβέρνηση που θα νικήσει. Μην ξεχνάτε, οι ΗΠΑ, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουν προσωπικό που κανένα έθνος δεν έχει, και θα επιβάλλουμε αυτά τα όπλα παγκοσμίως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. "
Κατά συνέπεια, μην περιμένετε διακοπή των επιθετικών ενεργειών. Το αντίθετο. Θα δημιουργούνται αμερικανο-νατοϊκές προκλήσεις που θα παρασέρνουν την αρκούδα να βγεί από την "σπηλιά" της. Όσο θα βγαίνει η "αρκούδα" από την γειτονιά της, θα παρασέρνονται χώρες σε πόλεμο κατά της Ρωσίας ή κατά των αντιπάλων της. Ο στόχος των Αμερικανο-Νατοϊκών Δυνάμεων κατά το δόγμα Κίσσινγκερ, είναι να αναγκάσουν την  Κίνα να μπεί σε πόλεμο. 

Ποια γεγονότα επαληθεύουν ότι είμαστε πολύ κοντά στο άνοιγμα της "Επίγειας Κόλασης" ; 
 1. Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός της Ουκρανίας, έδωσε εντολή για την μεταφορά 40 τόνων της Ουκρανίας στις ΗΠΑ. Καταλαβαίνετε ότι η φυγή του χρυσού γίνεται με τον φόβο της ένοπλης σύρραξης; Διαφορετικά, γιατί θα έδιωχναν τον χρυσό από την χώρα, αν στόχευαν στην Ειρήνη; 
 2. η Ρωσία "άρπαξε" ένα αναγνωριστικό UAV των ΗΠΑ που πετούσε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας. Είναι σίγουρος ο Κίσσινγκερ για την τεχνολογία των ΗΠΑ; 
 3. η εκατέρωθεν ανάπτυξη στρατευμάτων με όλο και μεγαλύτερη κλιμάκωση
Κατά την γνώμη μας, σε λίγα εικοσιτετράωρα είτε θα έχουμε διακοπή των επιθετικών ενεργειών και έναρξη μιας ψυχροπολεμικής περιόδου είτε το αντίθετο θα δούμε έναρξη πολεμικών συγκρούσεων με γρήγορη κλιμάκωση ενεργειών. Ρυθμιστής των εξελίξεων είναι το δημοψήφισμα της Κριμαίας και οι μετέπειτα αντιδράσεις στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας όπου εδρεύουν Ρωσόφωνοι. Ο Ομπάμα και οι Νεοταξίτες Πολιτικοί Σύντροφοι του, δείχνουν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν την "Αρκούδα". Ετοιμαστείτε για αλλεπάλληλα σόκ που θα ταράξουν την παγκόσμια Οικονομία, προκαλώντας πολύ μεγαλύτερη φτωχοποίηση παγκοσμίως. 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Δεν ξέρω αν αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε πόλεμο ή όχι. Αυτό που τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, μακρυά από "προφητείες" και μ@λ@κείες, όσο ο Ομπάμα παίζει τα παιχνιδάκια της ΝΤΠ, αλλό τόσο κάνει και ο Πούτιν (πρόσφατα έχουν κυκλοφορήσει στο ιντερνετ φωτογραφίες του που προσκηνάει τα εβραϊκά σκουλήκια). Δεν έχω καταλάβει γιατί μερικοί έχουν θεοποιήσει τον Πούτιν σαν τον επόμενο σωτήρα. Δεν υπάρχουν σωτήρες ούτε αντίθετες πλευρές....εμείς πρέπει να πιστέψουμε στις αντίθετες πλευρές για να μην καταλαβαίνουμε τι παιχνίδι παίζετε στην πραγματικότητα. Πολύ ωραίο κόλπο για να διαμελίσουν την Ουκρανία και στο τέλος να την μοιράσουν. Τώρα βεβαια αν δεν τα βρούν στην μοιρασιά, είναι ένα αλλο θέμα. Και όσο για εμάς, για την χώρα μας, θα έπρεπε πιστεύω να αλλάξουμε λίγο την οπτική μας γωνία και αντί να περιμένουμε τις εξελίξεις και την εκπλήρωση των "προφητειών" να κοιτάξουμε ότι σε πρώτο επίπεδο μας έχουν πάρει αυτά που μας ανήκουν με την πλαστή οικονομική κρίση και με αντισυνταγματικό τρόπο, και σε δεύτερο επίπεδο μπορεί να έρχετε ένας πραγματικός διαμελισμός. Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε με δέος τον ΓΠΠ και να κοιτάμε ποιά είναι η καλή και η κακή πλευρά και να θεοποιόυμε την καλή αρκούδα και να περιμένουμε την εκπλήρωση των "προφητειών" και την καλή αρκούδα να μας δώσει τη χαμένη πατρίδα. Και ένα πρωί έτσι ξαφνικά, με τους άχρηστους που μας κυβερνάνε να ξυπνήσουμε Ουκρανία. Όσο για την "μαμά" Ρωσία, αν ήθελε να σώσει την Ελλάδα είχε χαρτιά στο μανίκι πριν μερικά χρόνια και θα μπορούσε να μπλοκάρει πολλά πράγματα από αυτά που έχουν γίνει. Και όπως έχω ξαναγράψει, ξυπνήστε γιατί σωτήρες δεν υπάρχουν.

  -V-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι προφητειες θα επαληθευτουν ειτε το θελουμε ειτε οχι. Οσοι μιλησαν για τα σημεια των καιρων . . . .γνωριζουν. Οσοι εχουν νου και γνωση . . . . διαβαζουν και προετοιμαζονται πνευματικα. Διοτι ολα γινονται για να ισχυροποιηθουμε πνευματικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατι το κανετε αυτο? Γιατι τόση τρομολαγνεία? Ειστε τοσο σίγουροι γι αυτά που λέτε? Δε χορτάσατε 3 χρονια καταστροφολογιας και πολεμολαγείας?
  Δεν έχω χρήματα ουτε για καυσιμα, ουτε για οπλα, ούτε για τροφή μακροχρόνια, μη με τρομοκρατείτε άλλο με αυτά τα γαμημενα σεναρια, ας γινει ότι θέλει, είμαι ετοιμος για όλα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν εσείς θεωρείτε ότι με την υπάρχουσα κατάσταση σε παγκόσμιο γίγνεσθαι, δεν θα βγει σε κακό, συνεχείστε να πιστεύετε πως δεν θα γίνει τίποτα.
   Αν την ενημέρωση, την αφύπνιση εσείς την θεωρείτε τρομοκρατία, τότε τι να πω.
   Αυτό που πορέπει να συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ, είναι ότι πρέπει να γίνουμε μια γροθιά και οένας να στηρίζει τον άλλον.
   Αυτό σημαίνει αφύπνιση.

   Διαγραφή
  2. Τα ιδια εγραφες τότε με το Ιραν. Τα ίδια ακριβώς τότε με τη Συρία. Κάθε τρεις και λιγο οι απειλες συραξης με τους Τούρκους. Δεν υπάρχει μέρα που να μη αναρτησεις παγκοσμιους πολέμους και με τα δάχτυλα στη σκανδάλη και ολοκαυτοματα. Νισάφι. Βέβαια με τη λογική πίνεις? θα πεθανεις απο συκώτι. καπνιζεις? θα πας απο πνευμόνι, Εισαι ναυτικός? θα πας απο πνιγμό τοτε ναι, κάποτε κάτι απο αυτα θα γίνει. Αλλά δε γίνεται πάντα και κάθε μερα. Αλλο η ενημερωση κι αλλο η τρομονημερωση. Εκτος κι αν σε κάθε επισκεψη στη σελιδα και στην εκαστοτε ανάρτηση βγαινει και το αναλογο παραδακι, λεω δε ξερω ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?

   Διαγραφή
 4. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
  ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ