Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Κάτω από γερμανική εποπτεία περνούν τον Μάρτιο 12 ελληνικοί δήμοι


 Και μόνο αυτη η σκανδαλώδης και πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία αποκάλυψη, αρκεί για να καταψηφιστούν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  του  ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσοι νυν και υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες έχουν  κατά το παρελθόν στηριχθεί από αυτά τα κόμματα και τώρα το παίζουν... ανεξάρτητοι.

Είναι να απορεί κανείς πως θα γίνουν δεκτή η εποπτεία από τους ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Πόπη Σουφλή


Κάτω από άμεση γερμανική εποπτεία περνούν τον Μάρτιο δώδεκα ελληνικοί δήμοι, δύο αιρετές περιφέρειες και μια αποκεντρωμένη διοίκηση, σε εφαρμογή της ελληνογερμανικης συμφωνίας του Μαρτίου 2010, μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Αγκελας Μέρκελ.
Πρόκειται για τους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Καλλιθέας , Βέροιας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Ρόδου, Αμφιλοχίας, Παιωνίων, Πλαστήρα και Νεάπολης , τις αιρετές περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας και την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ευρ.Στυλιανίδη, το Γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών θα αξιολογήσει δομές και υπηρεσίες και θα ετοιμάσει το κατάλληλο « μοντελάκι» για κάθε τύπο Δήμου της νέο-αποικίας που λέγεται Ελλάδα, ήτοι: Δήμος –πρωτεύουσας, μεγαλούπολη, αστικός, ημιαστικός, αγροτικός, τουριστικός, ορεινός, κ.α.

Στόχος της γερμανικής διοίκησης είναι :
- Η μείωση κατά τα 2/3 του προσωπικού που εργάζεται σήμερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

-Η ανάληψη από επιχειρηματικα σχήματα των κερδοφόρων λειτουργιών και αρμοδιοτήτων που ασκούν σήμερα οι Δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα.

-Η εξυπηρέτηση των γερμανικών επιχειρηματικών συμφερόντων, μέσα από την δημιουργία μικτών επιχειρήσεων (ΣΔΙΤ), με αξιοποίηση των κονδυλίων του αναπτυξιακού νόμου και του ΕΣΠΑ. Πρωταρχικοί τομείς που ενδιαφέρουν τη γερμανική πλευρά είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η ενεργεία κάθε μορφής και τα ελληνικά τουριστικά θέρετρα.

Για να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλα αυτά θα θυμίσουμε ότι σε παλιότερη ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δημοσιοποίησε ορισμένα ονόματα αιρετών που βρίσκονται σε συνεργασία με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας και απεσταλμένο της Καγκελαρίας στην Ελλάδα, Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ . Τους αποκάλυψε άλλωστε ο κ. Φούχτελ, όπως και το αντικείμενο των συνομιλιών τους. Δεν είναι άλλο από το ξεπούλημα των βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, σε ιδιώτες εγχώριους και μη.

Ο κ. Φούχτελ και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ως προς τη σπουδή της κυβέρνησης και των αιρετών να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων.
Προς τι όλο αυτό το ενδιαφέρον; Μήπως για να έρθουν οι οργανωμένοι και έμπειροι Γερμανοί να μας φτιάξουν τους δήμους; Το ακούμε αυτό από ορισμένους οπαδούς της «νέας τάξης πραγμάτων».

Άλλωστε μια νέα τάξη για την Ευρώπη δεν ευαγγελιζόταν και ο Αδόλφος Χίτλερ; Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Οι Γερμανικοί δήμοι είναι καταχρεωμένοι σε βαθμό κακουργήματος.Με άλλα λόγια οι Γερμανικοί δήμοι και τα κρατίδια είναι στο χείλος της χρεοκοπίας.

Είναι λοιπόν αναγκασμένοι, δήμοι και κρατίδια, , αν δεν βάλουν στο χέρι τα κονδύλια των ελληνκων δήμων μεσω ΕΣΠΑ καθως και τις ελληνικες πλουτοπαραγωγικες πηγες, να χρηματοδοτηθούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση γεγονός που θα σημάνει την εκτίναξη του δημόσιου χρέους και ελλείμματος με αποτέλεσμα να υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας , οι οίκοι αξιολόγησης και να εκτιναχθούν τα επιτόκια δανεισμού που σήμερα είναι γύρω 1% και δεν δημιουργούν πρόβλημα δανεισμού στην χώρα.

Έτσι η Γερμανία θα γευτεί κι αυτή τον φαύλο κύκλο της χρεοκοπίας όπως και οι χώρες του Νότου, αν δεν λεηλατήσει την ελληνικη Τοπική Αυτοδιοικηση.
Ετσι εξηγείται γιατι με τόση επιμονή όλο το προηγούμενο διάστημα ο «καλοκάγαθος» χερ Φούχτελ, εντεταλμένος πληρεξούσιος υπουργός (όπως και επί Κατοχής 1941-44) της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα, όργωσε απρόσκλητος κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Αποστολή του ήταν να πείσει με «καθρεφτάκια και κάθε λογής υποσχέσεις» για συνεργασία «από τα κάτω» και κοινή δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω δικτύων, αδελφοποιήσεων πόλεων κ.λπ. με εμπειρογνώμονες, επιχειρηματίες και κοινωνία των πολιτών.


Και απ΄ότι φαίνεται, σε ορισμένες περιπτώσεις τα κατάφερε. Στο επίπεδο της συνεργασίας από τα «κάτω «εντάσσεται και η Ελληνογερμανική Συνέλευση, που οργανώθηκε φέτος επεισοδιακά το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Σε κυβερνητικό επίπεδο τώρα, υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας με τη συμμετοχή της Taskforce EU και τον γερμανομαθή υπουργό Εσωτερικών κ.Στυλιανίδη, την Ένωση των Περιφερειαρχών (ΕΝ.ΠΕ) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ).

Ας σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων και περιφερειαρχών, που συνεργάζονται με τους Γερμανούς, εξελεγησαν στις εκλογές του Οκτωβρίου 2010, και ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Σήμερα οι ίδιοι αιρετοί των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων πιέζουν μέσω υπουργείου Εσωτερικών, να παραταθεί η θητεία τους έως το τέλος του 2015, γιατί όχι και μέχρι το 2022, όταν περατωθεί η εφαρμογή των μνημονίων;

Ο λόγος είναι απλός. Γνωρίζουν γιατί έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολίτες, ότι η επανεκλογή τους, ακόμα και με τρικομματικη στήριξη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Ιουνίου του 2014, θα είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Οι τοπικές κοινωνίες τους έχουν γυρίσει τη πλάτη και τους έχουν ταυτίσει με ότι εκπροσωπούσαν και συνεχίζουν να εκπροσωπούν: το Μνημόνιο και την νέα τάξη πραγμάτων.

Άρα έχουν ένα λόγο παραπάνω ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ο κ. Σαμαράς να αναβάλλουν τις αυτοδιοικητικες εκλογές, τουλάχιστον για 18 μήνες, αφού έτσι επιθυμεί και το Βερολίνο.

Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει, αν στη θέση των σημερινών πειθήνιων δημάρχων, εκλεγούν δήμαρχοι, πολιτικά αντίθετοι από τις πολιτικες του Μνημονίου, με αυτοδιοικητική συνείδηση και πατριωτικό πνεύμα; Τότε πραγματικα αρχίζουν τα δύσκολα…


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. http://ithominews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3873.html

  Οι κυβερνητικοι τραμπουκοι εχουν καταδικασει την χωρα μας σε θανατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.....
  ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΓΞΜΠΟΥΡΓΚ.....!!!
  ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....!!!!
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ
   ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

   Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ;

   ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ;
   Η Ο ΠΟΛΥ-ΖΩΗΣ;

   Διαγραφή
 3. ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>> ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τόσες σαχλαμάρες σε ένα μόνο άρθρο πρώτη φορά διαβάζω. Το ξαναείπα παλαιότερα το λέω και πάλι. ΝΑΙ, αν είναι να κάνουν την Ελλάδα όπως την Γερμανία, ας έρθουν να αναλάβουν οι Γερμανοί, όχι μόνο την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά το κοινοβούλιο πέρνοντας την θέση των 300 άχρηστων που το απαρτίζουν δεκαετίες τώρα. Κι αν είναι χρεωμένοι, όπως λέει ο ανόητος κειμενογράφος του άρθρου, οι γερμανικοί δήμοι, ας δει πρώτα τι ποιότητα ζωής προσφέρει στον δημότη-πολίτη η τοπική γερμανική αυτοδιοίκηση, κι έπειτα να ανοίγει το στόμα του βλακωδώς ή να απλώνει την μελάνι της πένας του ηλιθιοειδώς. Στην Γερμανία, σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεσαι, η αίσθηση που σου δίνει η πόλη ή το χωριό, είναι πως βγαίνοντας από το σπίτι σου, συνεχίζει το σπίτι στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο, στα κτίρια, στην αγορά, στα πάρκα, στα μαγαζιά, στις ανθρώπινες σχέσεις και σε όλα που αποτελούν το κοινωνικό περιβάλλον. Ενώ το κοινωνικό περιβάλλον του κειμενογράφου του άρθρου όταν βγαίνει έξω από το σπίτι του, είναι μία δυνατή αίσθηση πως βρίσκεται σε μπουρδέλο. Τι να λέμε τώρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?
   ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ?
   ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ?
   ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ?
   ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ?
   ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΣΑΛ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
   ΜΕ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ?
   ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΡΕ..."ΜΑΣΤΟΡΑ"!!

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ 12΄09
   ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
   ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
   ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ
   ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

   Διαγραφή
 5. Συμφωνώ με τον κο Πολιδη . Γιατί αλήθεια δεν θέλουμε να παραδεχτούμε πως η Ελλάδα πέραν κάποιων νησιών και ελάχιστων ηπειρωτικών περιοχών όλες οι άλλες βρίσκονται δε μαύρο χάλι . Εικόνα τουρκμενισταν και βάλε . Απογοήτευση η Αθηνα , απελπισία η θεσσαλονικη , μιζέρια ο Πειραιάς ,κατάντια η Πατρα κ.ο.κ. Τα αρχαία μας δεν φτάνουν να μας σώσουν στα μάτια των ξένων Ευρωπαίων διότι κύριοι στην Ευρώπη ανήκουμε από πλλές απόψεις . Η χώρα μας εμφανίζει εικόνα απόπατου . Η συμπεριφορά μας αναμεταξύ μας δείχνει έλλειψη παιδεία και αισιοδοξίας για το μέλλον μας και δεν φταίνε οι ξένοι για αυτό αλλά η σούπα που μας σερβίρουν τα λαμόγια μέσω των ΜΜΕ . Υγεία αν δεν χώσεις φακελάκι δεν υπάρχει . Αστυνομία να προστατεύσει τον πολίτη δεν υπάρχει αφού την διέλυσαν σκοπίμως . Οι νέοι μας δεν έχουν τετοια ιδανικα και ιδαλματα που να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον πους.Μπορεί να έχουν 10 πτυχια και μεταπτυχιακά αλλά τους λείπει η πίστη στην πατρίδα τους που είναι η βασική πηγή έμπνευσης για να βελτιώσουν την ζωή τους. Πράγματι η Γερμανία στο ΒΠΠ έκανε τόσα και τόσα σε όλη την Ευρωπη όμως η παρουσία σήμερα δείχνει κράτος ισχυρό με οικονομία πολιτισμό ερφασία για τους πολίτες όλων των ηλικιών κ.α Προτιμώ λοιπόν το Γερμανό να επιτηρεί τους 300 και τα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν από το ημεδαπό τυουρκολαγνο . Οσο για το χρυσό που φαγανε στην Κατοχή ξέρετε αν είναι αλήθεια αυτό ή είναι η μισή αλήθεια και κάποιο ημεδαποί τα συνφάγανε; .Μήπως γνωρίζετε γιατί ενώ σε άλλα κράτη που είχαν καταστραφεί οι οικονομίες των πολιτων με το ΒΠΠ τα δάνεια τους διαγράφηκαν και έσωσαν έτσι τις περιουσίες τους ενώ στην Ελλάδα οι ημεδαποί τότε πολιτικοί αν και οι ξ'ενοι τους προτείνανε το ίδιο να πράξουν αντίθετα αυτοί αποφασισαν πως είναι σε ισχύ και απαιτητή η αποπληρωμή τους ; Κρύβονται πολλές αλήθειες Συνέλληνες και πονάνε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συμφωνώ με τον κο Πολιδη . Γιατί αλήθεια δεν θέλουμε να παραδεχτούμε πως η Ελλάδα πέραν κάποιων νησιών και ελάχιστων ηπειρωτικών περιοχών όλες οι άλλες βρίσκονται δε μαύρο χάλι . Εικόνα τουρκμενισταν και βάλε . Απογοήτευση η Αθηνα , απελπισία η θεσσαλονικη , μιζέρια ο Πειραιάς ,κατάντια η Πατρα κ.ο.κ. Τα αρχαία μας δεν φτάνουν να μας σώσουν στα μάτια των ξένων Ευρωπαίων διότι κύριοι στην Ευρώπη ανήκουμε από πλλές απόψεις . Η χώρα μας εμφανίζει εικόνα απόπατου . Η συμπεριφορά μας αναμεταξύ μας δείχνει έλλειψη παιδεία και αισιοδοξίας για το μέλλον μας και δεν φταίνε οι ξένοι για αυτό αλλά η σούπα που μας σερβίρουν τα λαμόγια μέσω των ΜΜΕ . Υγεία αν δεν χώσεις φακελάκι δεν υπάρχει . Αστυνομία να προστατεύσει τον πολίτη δεν υπάρχει αφού την διέλυσαν σκοπίμως . Οι νέοι μας δεν έχουν τετοια ιδανικα και ιδαλματα που να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον πους.Μπορεί να έχουν 10 πτυχια και μεταπτυχιακά αλλά τους λείπει η πίστη στην πατρίδα τους που είναι η βασική πηγή έμπνευσης για να βελτιώσουν την ζωή τους. Πράγματι η Γερμανία στο ΒΠΠ έκανε τόσα και τόσα σε όλη την Ευρωπη όμως η παρουσία σήμερα δείχνει κράτος ισχυρό με οικονομία πολιτισμό ερφασία για τους πολίτες όλων των ηλικιών κ.α Προτιμώ λοιπόν το Γερμανό να επιτηρεί τους 300 και τα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν από το ημεδαπό τυουρκολαγνο . Οσο για το χρυσό που φαγανε στην Κατοχή ξέρετε αν είναι αλήθεια αυτό ή είναι η μισή αλήθεια και κάποιο ημεδαποί τα συνφάγανε; .Μήπως γνωρίζετε γιατί ενώ σε άλλα κράτη που είχαν καταστραφεί οι οικονομίες των πολιτων με το ΒΠΠ τα δάνεια τους διαγράφηκαν και έσωσαν έτσι τις περιουσίες τους ενώ στην Ελλάδα οι ημεδαποί τότε πολιτικοί αν και οι ξ'ενοι τους προτείνανε το ίδιο να πράξουν αντίθετα αυτοί αποφασισαν πως είναι σε ισχύ και απαιτητή η αποπληρωμή τους ; Κρύβονται πολλές αλήθειες Συνέλληνες και πονάνε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΙΔΗ. ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΥΡΙΕ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΤΗ -ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Προς κ. Πολιδη και κ. Καψαλακη,
  Υπαρχει κατι που λεγεται ''συλλογικη ενοχοποιηση''. Σε πειθουν με την προπαγανδα τους και με εντεχνο τροπο οτι φταις εσυ ο απλος πολιτης για ολ' αυτα που τραβας κι ετσι δεχεσαι αδιαμαρτυρητα τα χαστουκια γιατι πιστευεις οτι πρεπει να τιμωρηθεις. Τα λαμογια και οι απατεωνες υπαρχουν σε ολους τους λαους. Το να προβαινουμε ομως σε γενικευσεις του τυπου ο γερμανικος λαος ειναι αξιος και ο ελληνικος λαος ειναι αχρηστος εκτος απο ψευδες και καταφορα αδικο ειναι και εξαιρετικα επικινδυνο. Ο πατερας μου βασανιστηκε στην κατοχη αγαπητοι κυριοι στα 13 του χρονια απο αυτους τους καλους και αξιους . . . Ψαξτε το λιγο παραπανω. Ψαξτε να δειτε ποσα παιχνιδια εχουν παιχτει εις βαρος του ηρωικου λαου μας απο ντοπιους και ξενους κρετινους. Μη βαζετε τα χερια σας και βγαζετε τα ματια σας . . Στο τελος κινδυνευουμε να αγαπησουμε τη σκλαβια μας, οπως στο 1984 τυ Οργουελ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σχετικα με το σχολιο των κ. Καψαλακη και Πολιδη. Υπαρχει αυτο που λεγεται ''συλλογικη ενοχοποιηση'' κυριοι. Σε πειθουν οτι για ολα φταις εσυ ο απλος πολιτης κατι σαν το ''μαζι τα φαγαμε'' δηλαδη κι ετσι οχι μονο δεχεσαι αδιαμαρτυρητα τις σφαλιαρες αλλα πιστευεις οτι τις αξιζεις κιολας γιατι φταις. Επισης υπαρχει το θεμα της γενικευσης, το μαυρο και το ασπρο, ο καλος και αξιος γερμανος και ο κακος και αχρηστος ελληνας. Κακοι και καλοι αξιοι και αναξιοι υπαρχουν παντου. Αυτοι οι αξιοι που λετε εσεις την πςριοδο του 40 - 45 εκαναν κανονικο πλιατσικο εδω. Ο πατερας μου στα 13 του εξαναγκαστικε σε σκληρη εργασια και βασανιστηκε απο αυτους. Εξαφανισαν ολο τον πλουτο της χωρας και βουτηξαν το λαο στο αιμα. Και να ηταν μονο αυτοι. Ποσοι αλλοι ανα τους αιωνες εχουν κανει εδω τα ιδια στον ελληνικο λαο. Κι ερχεστε τωρα εσεις να τυς θαυμασετε κιολας. Η νικη των κατακτητων ειναι να τους εξιδανικευσεις και να τους θεωρησεις ανωτερους απο σενα. Να αγαπησεις τη σκλαβια σου οπως στο 1984 του Οργουελ, αυρη ειναι η νικη τους. Να βαλεις μονος σου τα χερια σου και να βγαλεις τα ματια σου. Προσεξτε φιλοι μου εχετε επιλεξει επικινδυνο μονοπατι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ