Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΞΑΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ


 Τον ΕΓΚΑΛΕΙ για την απόφασή του να τιμήσει τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Μελισσανίδη!!!!!!!!!!!!!!Γράφει η Πόπη Σουφλή

Τελικά, εμείς οι Γυναίκες, φαίνεται πως θα τινάξουμε στον αέρα όλο το βρώμικο ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΟΡΒΟΡΟ.
Είναι από τις φορές που είμαι περήφανη που είμαι Γυναίκα, γιατί εκ της γυναικός προέρχονται τα κρείττονα.
Και εξηγούμαι:
Μια ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για το ψευδές έλλειμμα του χρέους, που οδήγησε την Πατρίδα μας στα νύχια του ΔΝΤ, με όλες τις τραγικές συνέπειες που ζει ο Ελληνικός λαός και κυρίως με την ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ... στην ουσία την ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.

Μια ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, που υποτάχθηκε στις ορδές των Τούρκων στην Θράκη.

Δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, η ΟΛΓΑ και η ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ, ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δίπλα τους θα τοποθετήσω και την οδοντογιατρό ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, για την απόφασή του να τιμήσει με την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ... ΕΝΑΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΕΝΑΝ ΛΑΡΘΕΜΠΟΡΟ.

Όσο σ' αυτή τη μικρή πολύπαθη Πατρίδα, υπάρχουν σύγχρονες ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

Σ' αυτές τις ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕΣ, έχουμε ΧΡΕΟΣ να ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ!

Πόπη Σουφλή
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 
κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ !!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΕ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ .


Λαμβάνω το θάρρος να σας απευθύνω αυτή την επιστολή-διαμαρτυρία, με αφορμή τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην τιμητική διάκριση που έκανε το Πατριαρχείο και εσείς, στον κ. Μελισσανίδη Δ. για να τον ανταμείψετε (;;) ‘’ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΥΣΕΒΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ’’ όπως τονίσατε ο ίδιος στον λόγο σας, κατά την απονομή του ΟΦΙΚΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΟΥΡΟΠΑΛΑΤΟΥ, διάκρισης που απονέμεται από το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, για πρώτη φορά μετά το 1453 !!!!!!!!


Ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολίτης, επιστήμονας, μητέρα και χειμαζόμενη Ορθόδοξη Χριστιανή, από τις ‘’αγαθοεργίες’’ ανθρώπων, όπως ο κύριος που τιμήσατε, θεωρώ υποχρέωσή μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, να σας απευθύνω τις κάτωθι ερωτήσεις:


-Γνωρίζετε πως ο κύριος που επιλέξατε να τιμήσετε με την ΑΝΩΤΑΤΗ διάκριση του ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ σας, έχει διογκωμένα χρέη προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, τα οποία όχι μόνο δεν αποπληρώνει, αλλά αγνοεί εντελώς, προκαλώντας έτσι τον κάθε τίμιο ΕΛΛΗΝΑ πολίτη, που εργάζεται και πληρώνει τους φόρους του…….

κι όταν δεν το κάνει, του παίρνουν το σπίτι, τις τυχόν υπάρχουσες καταθέσεις ή στην χειρότερη περίπτωση τον κλείνουν ΦΥΛΑΚΗ;


- Γνωρίζετε πως ο κύριος Μελισσανίδης Δ, είναι ένας από τους πλέον διαπλεκόμενους Έλληνες, σε ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ που έχουν επιβαρύνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ με επιπρόσθετους φόρους;


-Γνωρίζετε πως εμπλέκεται σε ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, σκάνδαλο για το οποίο έχουμε εξευτελιστεί ως χώρα διεθνώς;


-Γνωρίζετε πως με ενέργειές του πολιτικής διαπλοκής, του παραχωρήθηκε ο μεγαλύτερος ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ της χώρας, ο ΟΠΑΠ, με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ, με χρήματα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ως δάνειο και ενώ δεν έχουν εξοφληθεί τα ΧΡΕΗ του προς το ΔΗΜΟΣΙΟ;


-Γνωρίζετε πως η εμπλοκή του στην ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ήταν καθοριστικής σημασίας και σηματοδότησε τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πολιτικά; Αφήνοντας πάντα εκτεθειμένο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ γίγνεσθαι, στην κάθε μορφής καπηλεία.


-Γνωρίζετε πως ακόμα και το γήπεδο της ΑΕΚ που ετοιμάζει ο εν λόγω κύριος (;;) κτίζεται με ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, την ώρα που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος, δεν εξασφαλίζει ούτε τον ΆΡΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ στους πολίτες του…λόγω φτώχειας; ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ‘’ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’ ….


-Γνωρίζετε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, πως αυτή την ώρα, η ΕΛΛΑΔΑ μετράει 5.000 αυτοκτονίες ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ από απελπισία και απόγνωση, λόγω ΦΤΩΧΕΙΑΣ;


-Γνωρίζετε πως αυτή την ώρα, η ΕΛΛΑΔΑ μετράει ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, λόγω αδυναμίας τους να νοσηλευθούν επειγόντως;


ΠΩΣ καθορίζει η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, δια των -κατά κόσμον- εκπροσώπων της, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, την ‘’ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ’’ και τις ‘’ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ’’ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ γενικώς, ΠΩΣ τις αξιολογεί και τεκμαίρει την ΧΡΕΙΑ…… ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ…..ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ;


Οι τίτλοι τιμής και τα οφίκκια του ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ σας, δεν συνεπάγονται, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ δράση και ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ;


Όταν αναφέρετε την ‘’ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ’’ εννοείτε τις χορηγίες που πιθανά απήλαυσε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ σας, από τα περισσευούμενα ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που ο κ. Μελισσανίδης Δ. δεν αποδίδει ενώ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ;


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, θεωρώ, πως γνωρίζετε απόλυτα την προκλητικότητα, που διεγείρουν παρόμοιες πρωτοβουλίες, στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, αυτήν ειδικά την χρονική περίοδο, της γενικής κατάλυσης των ΘΕΣΜΩΝ και των ΑΞΙΩΝ και της καθολικής ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.


Θεωρώ υποχρέωσή μου, ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, να σας απευθύνω αυτή την επιστολή, με όλο τον σεβασμό προς το αξίωμά σας, αιτώντας και μέρους μεγάλης μερίδας συμπολιτών μου (και πάρα πολλών ΕΛΛΗΝΩΝ θέλω να πιστεύω) την αποχή σας από παρόμοιες ενέργειες απότισης τιμής σε ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ, ενδεδυμένους μανδύες υποκρισίας και ψευδεπίγραφους ‘’διακόνους’’ της εν ΧΡΙΣΤΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


Άλλωστε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, η διδασκαλία του ΧΡΙΣΤΟΥ, προτρέπει την ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ !! Αυτά η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας κηρύσσει ως ΑΓΑΘΕΣ και ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ πράξεις!!


Ο κύριος που εσείς τιμήσατε με υψίστη διάκριση, τα ΕΝΑΝΤΙΑ μετέρχεται δια βίου, προς τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ δια των πράξεων του.


Θα σας είμεθα ευγνώμονες, αν σταθείτε στο πλευρό των ΕΛΛΗΝΩΝ που υποφέρουν από καταχραστές του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ και των ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ, απαξιώνοντας όσους προσφέρουν τα αργύριά τους, ως οβολόν αντιδώρου….οφικκίου!!
Μετά τιμής και σεβασμού


Γιούλη Παπαδοπούλου


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

45 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. σιγα τα αυγα...αλλο ενα φασιστομουτρο εγραψε μια επιστολη σε καποιον που κατεχει δημοσιο αξιωμα και νομιζει οτι κατι εκανε....και αυτη και οι υπολοιποι....τουτεστιν ολα τα φασιστομουτρα μαζι χαριεντιζοντε

   Διαγραφή
  2. Αντε στο διαολο μωρη βρωμα τσοκαρο κι εσυ και οποιος σε ακολουθει.Να δεις οτι εχεις να καταρεει και να σαπισεις σε ενα κρεβατι τσοκαρο.

   Διαγραφή
 2. ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ.ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ;;;;; Η ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά, θεωρώ απαράδεκτο το σχόλιό σας.
   Αντί να εγκαλείτε μια ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ, για την επιστολή της, δεν μας λέτε εσείς τι κάνατε για το σκάνδαλο που θίγετε;
   Τελικά, έχουμε χάσει το μπούσουλα.

   Διαγραφή
  2. Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή καν έλα........11.36 !!! Αλλη δουλειά κάνει η βούρτσα και άλλη η π....τσα,αλλά μάλον τα μπέρδεψες....

   Διαγραφή
  3. Τώρα εσύ όπως και γώ κ.Παπαδοπούλου περιμένεις ευαισθησία του πατριαρχεύοντος ???? Μακράν νυχτωμένη σε βρίσκω.....Είπες λίγα,αλλά αρκετά τα οποία αφορούν σε ένα και μόνο πρόσωπο του συγκεκριμένου εφοπλιστού.Πού νάξερες τι υπάρχει ακόμη.......Και πού νάξερες ακόμη πόσο χρήμα ζεστό ρέει πρός το χειμαζόμενο πατριαρχείο...Επί τη ευκαιρία δε -αν και το είχα ξαναγράψει-,όποιος επισκεφθεί το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στη Βέροια και ευρισκόμενος εντός του ναού,αφού υψώσει βλέμα πάνω και αριστερά στο θόλο θα δεί με έκπληξη ψηφιδωτή αγιογραφία,αρκετά ακριβή,η οποία είναι δωρεά του.......υπουργού ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και δημάρχου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΥΟΛΟΥ....!!!!! Επίσης μπαίνοντας στο χώρο του προσκυνήματος αριστερά υπάρχει αίθουσα επισκεπτών αφιερωμένη στον ευεργέτη ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ !!!!!!!!!!!! Στην υγειά μας παναγιώτατε Βαρθολομαίε !!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ποσο μ...... γαυρος μπορει να εισαι.....οι πλεον καφροι οπαδοι της Ελλαδας και της Ευρωπης.....

   Διαγραφή
  5. @12.50......Αριστερά....χέζουν και δεξιά κατουράνε !!!!! Εσύ γιατί διάλεξες να χέσεις το κεφάλι σου ????

   Διαγραφή
  6. Γιατι να τα κανει ολα η ανωτέρα Κυρια ?
   Κηδεμόνας σου ειναι ?
   Εσυ που το σκεφτηκες γιατι δεν το έκανες ?

   Διαγραφή
  7. Σουφλη οταν ο Καραμανλης πηγε να ανεξαρτητοποιησει ενεργειακα την Ελλαδα μεσω του αγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη καποιος πρακτορας της Σταζι ειχε βαλει να παρακολουθουν τα τηλεφωνα του για να μπορεσει να ανεβασει μετα στην εξουσια καποιον πρακτορα δυτικης υπηρεσιας για να μας οδηγησει εδω που μας οδηγησε.....που να τα αντιληφθουν ομως αυτα καποιοι με ευφυεις εγκεφαλους οπως εσυ και οι παραπανω κυριοι.....Καποιους τους πειραζει που χτιζεται η Α.Σοφια προφανως και εσενα.....οπως και να εχει θα χτιστει οτι και να γραψουν καποιοι..... Για την Ολυμπιακη σπαταλη του Καραισκακη το οποιο εκλαπη μαλιστα απο τον Εθνικο Πειραιως που επρεπε να διαλυθει και ως ομαδα κατοπιν, μουγκα στην στρουγγα Σουφλη εεε.....;;; Ντροπη.....ποσο ηταν το κρατικο ελλειμμα για το οποιο μπηκαμε στα μνημονια;; και ποσο στοιχισε η επανακατασκευη απο το ελληνικο κρατος του σταδιου Καραισκακη.....;; το γνωριζετε κ.Παπαδοπουλου με τις ωραιες επιστολες;;;

   Διαγραφή
  8. Θα πρέπει να βρίσκεται σε τρικυμία το κρανίο σας... δεν εξηγείται διαφορετικά όλη αυτή η ασύμμετρη σύγχυση...
   Ο Καραμανλής ψήφισε όλα τα μνημόνια, όλους τους εφαρμοστικούς νόμους και τις δανειακές συμβάσεις, ψήφισε να πετάξουν τον Ελληνικό λαό από τα σπίτια του, ψήφισε στην παραχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

   Ή δεν καταλαβαίνετε αυτά που διαβάζετε σε ότι αφορά στην Αγια Σοφιά και την επιθυμία μου να ξαναγίνει δική μας, ή τα χάπια σας έχουν λήξει...

   Μπερδέψατε και το γήπεδο του Καραϊσκάκη στο μυαλό σας και τα μνημόνια και τα κάνατε αχταρμά...
   Τόσο πολύ σας ενόχλησε που μια ΓΥΝΑΙΚΑ ξεμπρόστιασε τον Τουρκόφιλο Οικουμενιστή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Πατριάρχη;

   Στον γιατρό γρήγορα, να σας αλλάξει τα χάπια...

   Διαγραφή
  9. Ωχ!
   Κι αλλος λαγος;   Αννιβας

   Διαγραφή
  10. Εσύ, χρωστάς κάποιες εξηγήσεις, περί... "προνομιούχων οικοπέδων".
   Περιμένω τις απαντήσεις σου στο mail μου

   Διαγραφή
  11. ....εξ αδιαιρετου
   Τα εν δημω εν οικω;
   Μail εν καιρω.

   Καλησπερα


   Αννιβας

   Διαγραφή
  12. Το... μαρτύριο της σταγόνας, σ' εμένα δεν πιάνει...αυτή είναι τακτική για τις μάζες... Λάθος προσέγγιση - απάντηση, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.
   Παίρνω ανάποδες....

   Διαγραφή
  13. Σουφλη εχεις αντιρρηση για το κοστος του νεοτευκτου σταδιου Καραισκακη υπερ του Σωκρατες;;;; δεν σε βλεπω ομως να γραφεις τιποτα γι αυτο.....οσο για τον Καραμανλή οταν πηγε να κανει τη στροφη στη Ρωσια οχι γιατι το σκεφτηκε φυσικα αυτος, αλλα διοτι διπλα του υπηρχε ενας εξαιρετικος συμβουλος που δεν ηταν προδοτης, τοτε πηγε να τον φαει ο πρακτορας της Σταζι και μερικοι αλλοι.....εισαι επιλεκτικη τελικα στις κρισεις σου Σουφλη.....μου το ελεγαν αλλα δεν το πιστευα.....οσο για την ειρωνεια που την χρησιμοποιεις οταν στριμωχνεσαι, στην επιστρεφω να την στειλεις αλλου.....οσο για τον καπεταν Γιαννη να του πεις να προσεχει εκει στα καραβια να μην σκυβει οταν του πεφτει κατω το σαπουνι.....διοτι μετα χανει τα λογικα του.....Για τον πατριαρχη εχεις απολυτο δικιο για να ειμαι ακριβοδικαιος.....εγω τον Χριστοδουλο γουσταρα.....αυτος ηταν αρσενικος και Ελληνας.....γι αυτο και τον φαγανε.....αντε σε φιλω τωρα.....καλο σου απογευμα.....

   Διαγραφή
  14. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα ποδοσφαιρικά θέματα. Το μόνο που γνωρίζω, είναι πως η μπάλα είναι στρογγυλή, και πως αν εσείς οι φανατισμένοι των ομάδων, δείχνατε έστω και το ελάχιστο αντίστοιχο ενδιαφέρον για την Πατρίδα μας, όλα τα λαμόγια θα είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα.
   Ο φανατισμός σας όμως με τα ποδοσφαιρικά,εχει μειώσει τη νοημοσύνη σας και τα βλέπετε όλα... στρογγυλά.

   Αν δεν γουστάρεις το blog μου, κανείς δεν σε υποχρεώνει να μπεις... έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

   Όσο για τον Χριστόδουλο... ας τον αναπαύσει ο Θεός και ας τον συγχωρέσει... κάποιοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από την εικόνα που έχεις εσύ.... αν και δεν είμαι της άποψης ότι οι νεκροί δεδικαίωνται... ας το πάρει το ποτάμι...

   Καλό σου απόγευμα

   Διαγραφή
  15. Δεν ειπα οτι ο Μελισσανιδης ειναι το καλυτερο παιδι.....αλλα δειξε μου ενα ρεπορταζ σου για το τεραστιο σκανδαλο του Ολυμπιακου εργου του σταδιου Καραισκακη.....μονο απο αυτο το φαγοποτι βγαινει το ελλειμμα που ειχε η Ελλαδα συμφωνα με τον Jeffrey....για να μην βαλω τον Καλατραβα και τα υπολοιπα.....ας μην ψαχνει λοιπον η κυρια οδοντιατρος να χρεωσει στον φοροφυγα Μελισσανιδη την καταστροφη της Ελλαδας την ωρα που αυτος ετοιμαζεται να ξαναχτισει το γηεπδο της ΑΕΚ και να το ονομασει Α.ΣΟΦΙΑ με οτι αυτο συνεπαγεται.....περιεργη ωρα βρηκε να βγαλει την επιστολη η "ελληνοψυχη" γιατρινα σου.....αυτο ειναι το θεμα μου λοιπον Σουφλη για σενα και για οσους καπεταναιους και μουτσους βριζουν και ειρωνευονται απο χθες το βραδυ.....

   Διαγραφή
  16. Είσαι κολλημμένος.
   Όσο για τον καπετάνιο... άσε ρε.... Και μόνο το όνομά του να πεις στο Αιγαίο, θα είσαι καλοδεχούμενος σε όλα σχεδόν τα σπίτια των νησιωτών..
   Δεν είναι από αυτούς που ... σκύβουν για να πιάσουν το.. σαπούνι.... μάλλον θα κρίνεις εξ ιδίων, ή από τις παρέες σου...
   Δώσε μου τα στοιχεία σου, να τα στείλω στη γυναίκα του και τα παιδιά του, να σου πουν ποιός είναι ο καπετάνιος.

   Διαγραφή
  17. Τελικά κ.Σουφλή εσείς οι γυναίκες σε μερικά θέματα έχετε περισσότερο ανδρισμό από πολλούς άνδρες.Για τον 11:36 δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο.Κάντε μου αίτημα στο facebook ως attikanea για να ενημερώνεστε για το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα!Δείτε το νέο ιστολόγιο του κινήματός μας,όπου τα λέμε ΟΛΑ!! http://panprok.blogspot.gr/

   Διαγραφή
  18. @Δ. Αθανασιάδης: Το panprok.blogspot.gr δυστυχώς καταργήθηκε προς λύπην σύσσωμου του φιλοθεάμονος κοινού το οποίον διερωτάται αν και που αλλού αναρτάτε τις τα νέα του Π.Π. Κινήματος.
   Ευλόγησον.

   Διαγραφή
  19. Μετά μεγάλης οδύνης πληροφορήθημεν την κατάργηση του panprok. Για να διευκολύνουμε το φιλοθεάμον κοινόν, αναφέρουμε ότι πολλά νέα του ως άνω Κινήματος αναρτώνται στο fb profile του κ. @Δ. Αθανασιάδη, ομού μετά τινών άλλων χρησίμων πληροφοριών όπως η βρώσις πίτσας, παστουρμά και μπακλαβαδόπιτας.

   Διαγραφή
 3. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.....ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.....ΟΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι όντως πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κάποιος το σκεπτικό του κολλημένου σου μυαλού, το οποίο πέρα από το κλωτσοσκούφι δεν έχει ορίζοντα. Τι να σου πει κανεις ρε φίλε, όταν το σπίτι σου καίγεται, δηλαδή η χώρα σου και οι κλέφτες της παίρνουν τιμές πληρωμένες, από τους παπάδες, εσύ σκέφεσαι μόνο το γήπεδο. Κοιμήσου Ελληναρά μου στις δάφνες σου, αλλά εσένα πρέπει πρώτα να ανασκολωπίσει ο μεμέτης του ΑΣΤΕΡΑ για να πάρεις χαμπάρι τι σου συμβαίνει. Βούρκο και στο μυαλό έχετε μωρέ;

   Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ;; Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο JEFFREY ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.....ΕΣΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ.....ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.....ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ.....ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΟΛΩΠΗΤΕΣ......ΑΝΤΕ ΑΝΟΗΤΕ.....ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.ΣΟΦΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΙΝ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ......ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΡΕ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΟΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ;;;;

   Διαγραφή
  3. Ενα είναι σίγουρο : Η ενλόγω κυρία έχει τρικυμία εν κρανίω !! Ολοι οι παροικούντες στην πόλη το γνωρίζουν ...

   Διαγραφή
 4. Αναλώνεται μάταια την πολύτιμη Ελληνοχριστιανική ευαισθησία σας, απευθυνόμενοι σε ένα πρόσωπο που έχει καταπατήσει όλους τους ιερούς κανόνες, και συνεχίζει. Ενημερωτικά λοιπόν μάθετε ότι ο Κοντομηνάς είναι ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΤΕΚΔΕΙΚΟΣ του πατριαρχείου, ωραία και με αυτό τι άλλαξε;
  Krateros Pap

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και εγώ Αεκτζης είμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις στην επιστολή της κυρίας ...μήπως είπε ψέμματα?Δεν γνωρίζουμε τους Μελισανήδηδες?Ειμαι περηφανος για την Αεκ με και χωρίς τον Μελισανίδη....Ευγε κυρία μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έλεος πια !!! Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει... Και αν έχουμε τέτοιους ηγέτες είναι γιατί κάτι τέτοιοι μας αξίζουν.Δυστυχώς! Πώς είναι δυνατόν να καίγεται το σύμπαν στην πατρίδα και εμείς περί άλλα να τυρβάζουμε;
  Καλά και έκανε η κ. Παπαδοπούλου και έστειλε την επιστολή, καλά θα έκανε να την κοινοποιούσε και σε φορείς της δικαιοσύνης και καλά θα κάνει και αυτή η τελευταία να λάβει επιτέλους μέριμνα όταν επώνυμοι και πρωτοκλασσάτοι ,διαχειριστές του δημοσίου χρήματος ούτε φαίνονται ούτε φαίνεται ότι είναι τίμιοι.Και καλά θα κάνουμε και όλοι να αρθρώσουμε καμιά φωνή αντίστασης σε όλη αυτή την δικτατορία της βλακείας και της πηχτής ηλιθιότητας που απροκάλυπτα πλέον μας επιβάλλεται.
  Όσο για τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας ,νομίζω ότι δεν θα προλάβει να απαντήσει στην επιστολή γιατί ο φόρτος εργασίας του εξαντλείται στο πώς θα γίνει αρεστός στους εξ Εσπερίας αντιπροσώπους και παρατρεχάμενους του πεφιλημένου αδελφού του και φίλου του και εκλεκτού και κολλητού του Παπα -επισκόπου Ρώμης.
  Κλεονίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κυρά Ποπίτσα για έλα να μας τα πεις απο κοντά αν τολμάς,,γιατί όποιος σε έβαλε να τα γράψεις αυτά (γιατί δεν σε κόβω για καμιά εξυπνη) μάλλον σε σπρώχνει για τα καλα στην κατρακύλα...κοίτα γιατι δεν σε βλεπω να τρως αρνάκι φετος το Πασχα.Άντε ΣΥΡΙΖΑ και ΞΥΡΙΖΑ κι απο τον @@@@ ΣΦΥΡΙΖΑ αντε σούργελο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα φασισταριά και οι αντίχρηστοι γράφουν ότι και όπου θέλουν !! Η τρικυμία στο κρανίο τους θεραπεύεται μόνο με ψυχίατρο και αυτόν έχει απόλυτη και άμεση ανάγκη η Γιούλη !! Η προιστορία της στις λαμογιές είναι το καλλίτερο διαβατήριό της στις φασιστοειδείς αντιλήψεις που έχει !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Να που κατέληξε το θέμα της ..."ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" (sic):
  Αγία Σοφία, ανιστόρητοι αλυτρωτισμοί, παλιμπαιδισμοί, ποδοσφαιροπληξίες και παπαδ(ρ)οπληξίες, άκρατη μπουρδολογία και κούφιες φαιδρότητες.
  Η σοβαρότητα περισσεύει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γνωστή και μη εξαίρετεα η κυρία ! Σκέτο νούμερο λέμε !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σύ ΣΟΥΦΛΗΤΣΑ που τολμάς να συγκρίνεις την Μπουμπουλίνα με ένα φροκαλο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί δεν βγαίνεις να το πεις επώνυμα;
   Αυτπο το... φρόκαλο, όπως την αποκαλείς, έχει το θάρρος να γράψει και να υπογράψει επώνυμα αυτά που γράφει.
   Εσύ, ούτε τον χαρακτηρισμό που της δίνεις, δεν τολμας να γράψεις επώνυμα... έτσι μ' αφήνεις να επιλέγω ποιός είναι το φρόκαλο και ποιός όχι.
   Η απάντηση, αυτονόητη.

   Διαγραφή
 12. Γνωρίζετε ποιο είναι το background της κ. Παπαδοπούλου, την οποία, με περισσό θράσος, αποκαλείτε «σύγχρονη Μπουμπουλίνα»; Προφανώς και δεν γνωρίζετε ότι η εν λόγω κυρία (που λέει ο λόγος) έχει εμπλακεί σε οικονομικά σκάνδαλα που αφορούσαν γνωστή μεγάλη ΔΕΚΟ...Όσο για το χαρακτηρισμό «Μπουμπουλίνα», τί να πω...Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια της...Και μια συμβουλή: όταν δεν ξέρετε κάτι, καλύτερα μην σχολιάζετε με τόση παρρησία, γιατί εκτίθεστε και γιατί, όπως λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...Χριστός Ανέστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμα, ο καθένας μπορεί να υβρίζει και να λασπολογεί.
   Εάν έχετε στοιχεία για όσα λέτε, δεν έχετε παρά να πάτε στον εισαγγελέα.
   Εγώ κρίνω μια επιστολή και επί αυτής τοποθετούμαι.
   Την συντάκτρια δεν την γνωρίζω, και δεν με αφορά προσωπικά το background της, από τη στιγμή που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.

   Διαγραφή
 13. "ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ"..., "ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ",... "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ"... : Μα είναι σοβαρές οι λέξεις και οι εκφράσεις αυτές που χρησιμοποιείτε ??? Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι προσδίδουν μια άκρατη γραφικότητα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για το ξεβρακωνει ας πούμε ότι έχεις δίκιο.Τα άλλα γιατί σε ενοχλούν;Αριστερούλης είσαι χρυσό μου;Άλλαξε χώρα κ πρόσεχε μη σκίσεις κανα καλσόν!

   Διαγραφή
 14. Αγία Σοφία κ ανιστόρητοι αλυτρωτισμοι...Από αυτές τις εκφράσεις σου ΔΕΊΧΝΕΙΣ πόσο ανιστόρητος κ πόσο κομπλεξικός είσαι ως Έλληνας σαν τον φίλο σου τον προδότη αρχιοικουμενιστη Βαρθολομαίο.Άμε λοιπόν πήγαινε στην αγκαλιά των φίλων σου των Τούρκων να μάθεις τι εστί αλυτρωτισμός κ να μας αδειάζεις τη γωνιά.Οι Ρωμιοί διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν ιστορικα κ τίποτα παραπάνω,κουλτουριαρη της κακιάς ώρας!Είμαστε πατριώτες κ όχι εθνικιστές,βάλτο καλά στο μυαλό σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προκλητική περίπτωση αλαλάζοντα κομπλεξικού και ελληνόψυχου "θεοσεβούς", "αντι-οικουμενιστή" και αμόρφωτου εθνικιστή, που εκδηλώνεται μ' ένα αχαλίνωτο ντελίριο ύβρεων και κενών περιεχομένου αυτοπροσδορισμών όπως του "διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν ιστορικα" (τραβάτε ηλίθιοι να τα πάρετε!!!).

   Διαγραφή
 15. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΕΛΛΗΛΟΨΥΧΕ
  Η "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" MAZΙ ME ΤΗΝ AKΡATH ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!
  ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ :-) :-)
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ κ. ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕ! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Οι Ελληνόψυχοι πατριώτες θα διεκδικήσουν την Αγια Σοφιά και την Πολη, μαζί τα 14,16 εκατομ. κατοίκους της. Μετά την τελική επικράτηση θα γίνουν ελεύθερες εκλογές στην "νέα ελληνική επικράτεια". Τι θα αναδειχθεί τότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Απαράδεκτη η σύγκριση της ηρωικής Μπουμπουλίνας και της Χαράς Νικοπούλου με αυτη την (δεν ξέρω πως να την προσφονησω) που πραγματικά δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Σκοπός της μόνο η γελοιοποίηση και η κατασυκωφαντηση των πάντων. Ότι γράφει και λέει τα παρουσιάζει χωρίς το αυτονόητο..ΤΟΝ ΕΛΈΓΧΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ