Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Η αλήθεια για τη λεγόμενη διάσπαση του ΚΚΕ το 1991Ο σύντροφος Δημήτρης Κουτσούμπας και η παρέα του ονειροπόλοι μπορεί να είναι - ίσως να ‘ναι και καλό. Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να είναι ψεύτες και κουτσομπόληδες.


Με στενoχωρεί αφάνταστα αυτή η συμπεριφορά τους, γιατί αλλοιώνουν τον όρο του κομμουνιστή. Έτσι, τουλάχιστον, εγώ καθοδηγήθηκα από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με γ.γ. τον μεγάλο πολιτικό κομμουνιστή ηγέτη Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος έλεγε να μη χαλάμε τις σχέσεις μας με τους πολίτες και ιδιαίτερα με κάθε σύντροφο, με όποιο τρόπο εάν πιστεύει αυτός την αλλαγή της κοινωνίας. Εκτός και αν απορρίπτετε τη θεωρία αυτή.

Μια σύντομη αναφορά της πραγματικής αλήθειας της διάσπασης.

Το 1983, περίπου, το κόμμα ανέθεσε στον Μίκη Θεοδωράκη, ως προσωπικότητα και βουλευτή του κόμματος, να ενώσει την Αριστερά. Τότε δημιουργήθηκε η Κίνηση για την Ενότητα της Αριστεράς (ΚΕΑ). Έτσι φτάσαμε στο 12ο Συνέδριο το 1987, με την σωστότερη πολιτική απόφαση του κόμματος, που έλεγε: «Το ΚΚΕ με την Αριστερά και το λαό για την αλλαγή προς το σοσιαλισμό».

Όπου το 1988 ιδρύεται ο Ενιαίος Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου. 


Το 1989 στις εκλογές του Ιούνη σπάσαμε το παιχνίδι του δικομματισμού με 13,13% με το μοναδικό σύνθημα όλων των κομμάτων, την «κάθαρση». Εάν επιμέναμε από τότε στην ενότητα της Αριστεράς, ίσως να προλαβαίναμε να μην την καταντήσει ο δικομματισμός τη χώρα και το λαό, εδώ που μας κατάντησαν σήμερα. 

Έτσι υποχρεωθήκαμε να βρεθούμε με δικιά μας πρωτοβουλία και ευθύνη στις 2 κυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα. 

Τον Σεπτέμβριο του 1991 στην πρώτη συνέλευση του Συνασπισμού, μπήκε θέμα να διαλυθούν κόμματα και συνιστώσες και να γίνει κόμμα ο Συνασπισμός. 

Τότε τα μαζέψατε και φύγατε, μερικά στελέχη τύπου Μαΐλη, Παπαρήγα, Χαλβατζή κλπ., με τη δικαιολογία ότι
θα μας διέλυαν το κόμμα. Η πλειοψηφία του κόμματος παραμείναμε μέσα στον Συνασπισμό. Στο 13ο Συνέδριο άρχισαν οι εκβιασμοί και πήρατε οριακή πλειοψηφία.

Πάντως, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, ποιος ποιον θα διέλυε σύντροφοι του Περισσού;

Το 2% της ΕΑΡ θα διέλυε το 11% που είχε το κόμμα τότε; Ασφαλώς όχι, αλλά γιατί θέλατε μερικά αδιαφανή στελέχη να γαντζωθείτε στην ηγετική καρέκλα και να καταντήσετε το κόμμα εδώ που βρίσκεται σήμερα. Από το 11% στο 4% και σύντομα θα σας πετάξει ο λαός έξω από τη Βουλή. Ξέρετε γιατί; Γιατί τους κομμουνιστές που ο λαός πίστεψε τους βρίσκει μέσα στην ενωμένη Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μέσα στο «εσώκλειστο» κτίριο του Περισσού.

Θέλετε να μάθετε τους λόγους; Όταν τη δεκαετία του ’50, του ’60, οι ταγματασφαλίτες, δηλαδή οι σημερινοί Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Γεωργιάδηδες, Κεδικουγλαίοι κλπ., έλεγαν τότε για το ΚΚΕ, δείχνοντας με το δάχτυλο την ΕΔΑ, που ήμασταν όλοι μέσα, ότι οι κομμουνιστές είναι πράκτορες της Μόσχας και ότι θα μας πάρουν τα σπίτια, τα χωράφια κλπ., τα έλεγαν τότε αυτά από φόβο μην τους πάρει η ΕΔΑ την εξουσία. Τα ίδια ισχυρίζονται και σήμερα για να μην την πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Αντίθετα, τότε οι ίδιοι ήταν πράκτορες της Αγγλίας, της Αμερικής και σήμερα της Γερμανίας. Αυτοί που έρχονται και μας τα παίρνουν σήμερα κλπ. που γνώριζαν πολύ καλά πως το κόμμα λόγω της παρανομίας που το ‘χαν βρισκόταν η έδρα της Κεντρικής Επιτροπής στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σήμερα γιατί τα βάζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνωρίζουν ότι η έδρα του ΚΚΕ είναι εκεί δίπλα τους στον Περισσό.

Σύντροφοι του Περισσού, το καπιταλιστικό μας σύστημα γνωρίζει καλύτερα από εσάς ότι οι κομμουνιστές βρίσκονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ είναι το κόμμα που ο λαός ζητάει και πρέπει να παλέψουμε να ολοκληρώσουμε την ιστορική απόφαση του 12ου Συνεδρίου του κόμματος, που είναι η Ενότητα της Αριστεράς. Εσείς φύγατε από αυτές τις αρχές και όχι εμείς από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Εδώ είναι το κόμμα. Προσοχή σύντροφοι του Περισσού, μη μείνετε έξω από το τρένο της Αριστεράς, γιατί θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι. Πολλά στοιχεία δείχνουν πως παίζετε συνειδητά αυτό το ρόλο, τουλάχιστον μερικοί. Μας υποχρεώνετε να σας πούμε 7 κόμματα 2 πολιτικές. Βέβαια, δεν έχω καμία πρόθεση να σας βάλω στο ίδιο τσουβάλι. Εσείς προκαλείτε με χυδαίες φράσεις του τύπου προδότες, οπορτουνιστές κλπ.

Μια σύσταση:

Προσέξτε το καλά, μην σας πάρει είδηση αυτός ο λαός. Θα σας το ξαναπώ ακόμη μια φορά. Αυτός ο αδούλωτος λαός και ιδιαίτερα της Αριστεράς, κρατάει κάτι τεφτέρια για να σημειώνει λάθη, παραλείψεις και προπαντός σκοπιμότητες. Ουαί και αλίμονο εάν σας καταχωρίσει σε αυτά.

Ο σύντροφός σας
Γιάννης Γούναρης, Ποδοχώρι Καβάλας


Από τον Δρόμο της ΑριστεράςΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

16 σχόλια:

 1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΟΥΝΑΡΗ....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
  ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1968. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΣΑΤΣΟ:
  ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ΒΓΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
  ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
  Την ίδια ώρα που οι ανά τον κόσμο Σοφοί της Σιών, καθώς και οι εβραιοσυντροφοι χουντο-παρατρεχάμενοί τους στην Αθήνα, ο φον Αντωνάκης, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ο mister Tsipras, ο σύντροφος Κουτσούμπας, ως και η… Ραχήλ ακόμα, ψάχνουν έναν κάπως… δημοκρατικό τρόπο να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών και εκτός νόμου, έρχεται ο σύντροφος Τσατσόπουλος (πιο γνωστός ως γαμίκος της χούφτας) και τους βάζει τα γυαλιά! Υπάρχει τρόπος, λέει ο Τσατσό!
  Ποιος;
  Σου λέει, γιατί να ψάχνουμε τους νόμους και τα παραθυράκια τους και τις «ανεξάρτητες δικαιοσύνες»; Η βουλή ψηφίζει τους νόμους, ε, λοιπόν, με μια απόφαση της βουλής, αφού συμφωνήσουν όλα τα κόμματα (αυτό είναι εξασφαλισμένο…), τίθεται εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και ησυχάζουμε όλοι. Τόσο απλό είναι:

  «Σήμερα πια, που 6 από τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι, μπορούμε -και πρέπει- να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Χρυσή Αυγή, στη μακρά και σκοτεινή πορεία της για την κατάλυση του πολιτεύματος, δεν ακολούθησε τη δικαστική οδό. Απεναντίας, δημιούργησε μια παραστρατιωτική οργάνωση που κάθε μέρα ρίζωνε όλο και βαθύτερα, ενώ ταυτόχρονα παραπλανούσε συνειδητά και ξεδιάντροπα την ελληνική κοινωνία για τις αληθινές της προθέσεις. Εάν η δημοκρατία με τη σειρά της ακολουθήσει αυστηρά τη δικαστική οδό και περιμένει να τελεσιδικήσει η καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης, θα δώσει στη Χρυσή Αυγή μια δεύτερη ευκαιρία για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και, μακροπρόθεσμα, να πάρει ίσως τη ρεβάνς. Η δημοκρατία πρέπει να τσακίσει τους φασίστες όσο βολοδέρνουν ακόμη σαν παραζαλισμένα κοτόπουλα. Η βουλή πρέπει να πάρει την πολιτική απόφαση -και ν’ αναλάβει το κόστος της- χωρίς μπακαλίστικους κομματικούς μικροϋπολογισμούς: να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ΤΩΡΑ».

  Τσανακογλύφτη σύντροφε Τσατσόπουλε, την… χούφτα σου και σ’ άλλη παραλία!  Zuki-Suki


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σας ενοχλεί σε τίποτα το σχόλιο που έγραψα για τον Σύριζα Κυρία Σουφλή και δεν το δημοσιεύετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τη στιγμή που ΚΚΕς έγραψε εναντίον του πατέρα μου, έχετε τελειώσει από εδώ μέσα. Με αμφισβήτησες, δημοσίευσα το βρωμερό σχόλιο, δεν μου απάντησες και έχεις το θράσος να με ρωτάς γιατί δεν ανεβάζω σχόλιό σου;
   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!
   Κατάλαβέ το.

   Διαγραφή
  2. Ποτε ηταν διαφορετικα τα κομμουνια;
   Αν δεν εσφαζαν με κονσερβοκουτια αθωους Ελληνες και μικρα παιδια, ρουφιανευαν και εκλεβαν ασταματητα.
   Αυτα τους εμαθαν οι καθοδηγητες τους οβρεοι αυτα κανουν.
   Υπαρχει σημερα καμια διαφορα;


   Αννιβας

   Διαγραφή
 4. http://www.oparlapipas.com/2014/01/blog-post_3754.html

  Οι φανφαρονισμοι του μπουμπουκου και οι ζωες που χανονται αδικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CF%83%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CF%87%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82

  Ολα αυτα συμβαινουν για να μεινει ο Τσιπρας ο μονος υποψηφιος στις επομενες εκλογες (αν γινουν ποτέ...).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο <>-Χαρίλαος, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια άλλη , ντόπια έκφραση του Ναζί Αιχμαν...Προσωπικά βαρύνεται με πλήθος όσα κακουργήματα, εις βάρος ανδρών , γυναικών, γερόντων μικρών παιδιών...αντιφρονούντων Ελλήνων...Όποιος τον αναφέρει, την Αρά επαναφέρει του Ελληνικού Λαού εναντίον του κι εναντίον του δικτατορικού κι αντιδημοκρατικού του κόμματος...Αυτά για την ώρα...Ο Λαός δεν ξεχνά τα οργανωμένα εγκλήματα των τριών γύρων του ΚΚΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
   ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

   Διαγραφή
 7. Η αναφορά στο όνομα του ντόπιου Αιχμαν Χαρίλαου,υπενθυμίζει στον Ελληνικό Λαό τα αμέτρητα στυγερά εγκλήματα του ιδίου και του κόμματός του και συμπεριλαμβάνεται μέσα στην Αρά του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πτωχευμένα χρυσαυγουλόπουλα του Τσολάκογλου,του Πούλου,των Σουρλέων, τον Μαυρομιχαλέων,τον Γκουρέων,των Ντερτιλίδων και των Μανιαδάκιδων είσαστε οι Χαμένοι νικητές ,παρόλη την βοήθεια από την παράγκα της δύσης και του Ναζισμού.
  Αυτό όμως ξεπερνά κάθε όριο αντίφασης σας είναι πως οι Σιωνιστές που λέτε πως μισείτε ήταν, είναι ,και θα είναι τα αφεντικά σας .
  Οι Ροκφέλερ,και οι Ρότσιλντ όταν άκουγαν για Μάρξ έτρεχαν, εσείς όμως τους ξεπεράσατε και πάντα ήσασταν βασιλικότεροι του βασιλέως Δαϊδ !!!!
  Μαζί κυνηγάγατε τους ελεύθερους Έλληνες από το 1920 έως το 1981
  Μαζί πολεμήσατε στην Κορέα για να υπερασπίσετε τα Σιωνιστικά συμφέροντα 1952.
  Μαζί πολεμήσατε την Δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ισπανίας το 1932 , και κατόπιν μαζί με τον Φασίστα Μουσολίνι και τον Ναζί Χίτλερ προκαλέσατε τον Ισπανικό Εμφύλιο 1936-39.
  Μαζί παραδώσατε τους έγκλειστους Έλληνες της Ακροναυπλίας στην Βέρμαχτ το 1941!!!!!
  Όσο αφορά το Κ.Κ.Ελλάδος που δεν έγινε ακόμη μία συνιστώσα του Σύριζα σας τρελαίνει .
  Το Κ.Κ.Ε. είναι εδώ για εκατό χρόνια ,ξύδι λοιπόν,και θα είναι για άλλα εκατό χρόνια.
  Εσείς όμως χρυσαυγουλάκια από τους δέκα έξι βουλευτές σας οι έξι είναι θαμώνες του Κορυδαλού.
  Με αυτήν την πραγματικότητα μπορώ να εκφράσω την παρακάτω άποψη μου ,με δεδομένο πως τα στελέχη σας δολοφόνησαν εν΄ ψυχρώ τον Φύσσα
  Υπάρχουν αθώα παιδιά στην βάση σας ,όπως αυτά που προκειμένου να σωθείτε ως εργαλεία του συστήματος τα ξεπαστρέψατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ζούκι, σ' εμένα δεν πιάνουν οι απειλές.
  Μια συμμορία είσαστε στο ΚΚΕ, που κάλυψε εγκλήματα, διαφθορά και μίζες.
  Σήμερα, την πολιτική συμμορία στην οποία και το ΚΚΕ συμμετείχε, την πληρώνει ο ελληνικός λαός.
  Και για του λόγου το αληθές, πάρε για να 'χεις http://attikanea.blogspot.gr/2014/01/2005_14.html
  κι άη σιχτιρ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σουφλη παρε να χεις.....
   Σουφλη ησουν καποτε στο ΠΑΣΟΚ;
   Ο πατερας σου ηταν διορισμενος σε υπουργειο;
   Τα χρονια αυτα που ησουν στο ΠΑΣΟΚ και ο πατερας σου διορισμενος σε υπουργειο Ελλαδα υπηρχε;
   Τα χρονια αυτα λαος υπηρχε;
   Τα χρονια αυτα εθνος υπηρχε;
   Αν υπηρχαν τοτε πως και δεν τα υπηρετουσες απο τοτε η υπηρετουσες το Εθνος μεσω του ΠΑΣΟΚ;
   Ξαφνικα ειδες το φως το αληθινο και ελαμψε μεσα σου η φωτια του εθνους;
   Μας εχεις περασει για ηλιθιους που πιστευουμε σαν χανοι οσα λες;
   Απο που αντλεις εισοδηματα Σουφλη;;
   Πως και 700 και πανω αναρτησεις για το κκε την ιδια ωρα που για τις εκαστοτε κυβερνησεις δεν εχεις ουτε 50;
   Βρισκεσαι σε διατεταγμενη υπηρεσια;
   Ανεξαρτητη ,μαχητικη ,αποκαλυπτικη ,δημοσιογραφαρα τα λεμε....

   Διαγραφή
  2. Τι έχεις να πεις Ζούκι, για τα συντρόφια σου;
   Τέτοια μαύρη ψυχή και διεστραμμένο μυαλό, μόνο εσείς οι ΚΚΕδες είχατε και εξακολουθείτε να έχετε.
   Ούτε για φτύσιμο δεν είσαστε.
   Τα όβολα που πληρώνεστε για να διασύρετε ανθρώπους ΕΝΤΙΜΟΥΣ, να γίνουν ο τάφος σας. Γιατί μόνον εκεί θα συναντήσετε τη ράτσα σας. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

   Διαγραφή

 10. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑ

  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄73 !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τόσο πολύ με φοβάστε, ζουκάκι, που θα βγείτε παγανιά προπαγάνδας για μένα; Ξέρεις, έχω αρχίσει ν' αναρωτιέμαι, αν κατουράς όρθιος ή καθιστός.... για καθιστός μου μοιάζεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ