Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ζητούν την παρέμβαση Παπούλια - Σαμαρά, στο Σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και την προκλητική ασυλία του Γεωργίου ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ  ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Προέδρου της Βουλής, ζητούν με ανοιχτή επιστολή τους που εστάλη και στα attikanea  για την ωμή παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου, την οποία χαρακτηρίζουν "ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ", στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν την... "αρχειοθέτηση της δίωξης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου"
Υπενθυμίζουμε ότι με το πόρισμα - κόλαφο των πρώην Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στον Ανδρέα Γεωργίου.
Υπενθυμίζουμε επίσης, την πανελλήνια οργή που προκάλεσε το πόρισμα της ανακρίτριας Ελένης Παιδιαδίτη, που... αθωώνει τον Γεωργίου, ακυρώνοντας στην ουσία των πόρισμα των δυο έντιμων Εισαγγελέων και τις παρεμβάσεις θεσμικών παραγόντων στην Δικαιοσύνη, για το κατάπτυστο πόρισμα της ανακρίτριας.
Με την κατωτέρω ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, οι κ.κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, αποκαλύπτουν στην Διεθνή Κοινή Γνώμη τον βρώμικο ρόλο του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου.
Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες.
Αυτοί που με δόλιο τρόπο επεργάστηκαν την είσοδο του ΔΝΤ στην Ελλάδα και την καταστροφή της, θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσουν... 
Και θα πληρώσουν ακριβά.

Πόπη Σουφλή 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ζωής Γεωργαντά και Νίκου Λογοθέτη

τέως Μέλους και τέως Αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤΗ σκανδαλώδης παρέμβαση

του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI)

στην Ελληνική κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για την αρχειοθέτηση της δίωξης Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της ΕΛΣΤΑΤΜε το προσβλητικό και σκανδαλώδες θέμα Εισβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της στατιστικής παραγωγής των επίσημων στατιστικών’ ξεκίνησε το 59ο διεθνές συνέδριό του το ISI στο Χονγκ Κογκ (26 - 29 Αυγούστου 2013). 
Η προγραμματισμένη παραπλάνηση των Συνέδρων επιστημόνων με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας και των επιστημόνων της ΑΠΑΙΤΕΙ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να σταματήσει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ η χωρίς αρχές αβάσιμη υπεράσπιση του Γεωργίου και όσων επεξεργάστηκαν τις στατιστικές αλχημείες του δημοσίου χρέους και ελλείμματος με σκοπό την μόνιμη κατακυρίευση της χώρας μας από ξένες Δυνάμεις απομύζησης του πλούτου της Ελλάδας μας και των συμπολιτών και συμπατριωτών μας.    

Καταδικάζουμε το ISI:

·        για την
απόλυτη μονομέρειά του,


·        την προκατάληψη στην κρίση του,


·        την αντιεπιστημονική υποστήριξη του Γεωργίου με απλή διαβεβαίωση και όχι στην βάση επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων, 


·        την ανήθικη συνεχή παρέμβασή του στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας,


·        την εκ προθέσεως απόκρυψη των δικών μας επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων τις οποίες τους είχαμε στείλει όταν διαπιστώσαμε ότι απέστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων πιέζοντάς τους να κλείσουν την ποινική δίωξη του Γεωργίου.

Σημειώνουμε ότι τους έχουμε διαμηνύσει τα εξής:

·        Οι επικεφαλής των Στατιστικών Υπηρεσιών, όπως η ΕΛΣΤΑΤ, δεν έχουν ασυλία, αλλά υπάγονται στον νόμο, όπως όλοι οι εργαζόμενοι.


·        Ο κ. Γεωργίου και οι συγκατηγορούμενοί του έχουν συμφέρον να υποστηρίξουν την αθωότητά τους ενώπιον του νόμου, αλλιώς το όνομά τους θα παραμείνει λερωμένο όπως θα παραμείνει λερωμένο και το όνομα όλων αυτών που βρίσκονται στην πυραμίδα των Ευρωπαϊκών στατιστικών και της Eurostat που προσπαθούν να τον αθωώσουν με απλή βεβαίωση.


·        Μετά από πολλά χρόνια που η Eurostat  έκανε «τα στραβά μάτια» στο κρύψιμο χρεών και ελλειμμάτων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών-μελών με την χρησιμοποίηση της δημιουργικής λογιστικής, στο πανικό τους με την οικονομική κρίση οι γραφειοκράτες της Eurostat χρησιμοποίησαν τον Γεωργίου για να διογκώσει ψευδώς το χρέος και το έλλειμμα του πειραματόζωου που λέγεται Ελλάδα και να οδηγήσουν την χώρα μας στο κρεβάτι του Προκρούστη.


·        Το ότι δεν κληθήκαμε, όπως ο κ. Γεωργίου, από το ISI για να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, έχει κηλιδώσει το όνομα του Ινστιτούτου αυτού διότι έτσι αποδεικνύεται η προκατάληψή του και η έλλειψη αντικειμενικότητάς του. Αλλά το όνομα του ISI είναι ήδη υπό σοβαρή αμφισβήτηση και λόγω του γεγονότος ότι ο Μόνιμος Εκπρόσωπος της Eurostat στην ΕΛΣΤΑΤ, κ. Χάλγκριμουρ Σνόρρασον, είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρος του ISI, οι δε πιεστικές επιστολές προς την Ελληνική κυβέρνηση είναι σχεδόν αντιγραφή των παραπλανητικών και γεμάτων από ανακρίβειες επιστολών προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και συνεντεύξεων, του Γενικού Διευθυντού της Eurostat, κ. Ράντερμάχερ, που είναι απόλυτα συνυπεύθυνος για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας.


·        Ο κ. Η.Snorrason δεν ενήργησε με αμεροληψία κατά τη διάρκεια του 2010-2011, όταν το 7-Μελές Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ ήταν σε πλήρες νομικό καθεστώς. Αντίθετα, η αντιεπαγγελματική στάση του κορυφώθηκε με τη σχεδίασή του και τις μεθοδεύσεις του να βοηθήσει τον κ. Γεωργίου και τον κ. Radermacher για την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ και ως εκ τούτου να θέσει τέλος στην ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, μετατρέποντάς την σε Ενός-Προσώπου-Αρχή, ένα μοναδικό φαινόμενο τουλάχιστον στην Ευρώπη.


·        Αν ο κ. Γεωργίου και όσοι τον υποστηρίζουν είναι βέβαιοι για την αθωότητά του, δεν χρειάζεται να φοβούνται τόσο πολύ τον  νόμο, τους προσκαλούμε δε να προσέλθουν ενώπιον μας για να μας δικαιολογήσουν επιστημονικά τις θέσεις τους, αντί να μαζεύουν υπογραφές από άσχετα διεθνή πρόσωπα για να στηρίξουν το στατιστικό έγκλημα κατά της χώρας μας, και αντί να απειλούν για επιβολή κυρώσεων κατά των Στατιστικών επιστημόνων οι οποίοι δημοκρατικά εκφράζουν την επιστημονική τους άποψη για τα στατιστικά στοιχεία που έχει εγκρίνει ο Γενικός Διευθυντής της EUROSTAT ο οποίος δεν λογοδοτεί ποτέ και σε κανέναν. 
Αν οι κκ Γεωργίου και Radermacher αρνηθούν την ανωτέρω πρόσκληση-πρόκληση, μπορούμε να εξάγουμε δικά μας λογικά συμπεράσματα για το ρόλο τους στην δημιουργία της εφιαλτικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, και σε αυτή την περίπτωση, μια «Εισβολή της Δικαιοσύνης» φαίνεται να είναι πιο αναγκαία από ποτέ!      

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Γεωργίου, που ήδη τελεί υπό την κατηγορία του κακουργήματος για ψευδή βεβαίωση σε βάρος της χώρας μας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, αυτήν την εποχή καλείται προς απολογία από τις Δικαστικές Αρχές και για δύο άλλες κατηγορίες, συγκεκριμένα για: (α) παρότρυνση του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ να διαπράξει το έγκλημα της ψευδορκίας, και (β) προσπάθεια πρόκλησης παράνομης βίας κατά του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ.
 Μήπως το ISI «πιστεύει» ότι πρόκειται και πάλι για μια πρόσθετη ‘εισβολή της Δικαστικής εξουσίας’;Ζωή Γεωργαντά

τ-Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ
Νικόλαος Λογοθέτης

τ-Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;;;ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ,Η ΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΡΟΤΗ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ;;;;ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Παπούλιας πάσχει από αλτσχάιμερ!!!
  Ο Σαμαράς πάσχει από προδοτική ψυχασθένεια!!!!
  Ο ένας δεν θυμάται,ο άλλος είναι για εγκλεισμό!!
  Δεν σας φτάνει το ανώτατο όργανο των δικηγόρων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σιγά μην παρέμβει,ο Σαμαράς.
  Αφού κι΄αυτός,μέσα στο κόλπο είναι.

  Ας συμπεριλάβει η κ. Γεωργαντά κι΄αυτά τα στοιχεία στη δικογραφία.

  Το ...έλλειμμα του Σαμαρά

  http://www.youtube.com/watch?v=nr1tzEvOD3M

  Ψεματα Σαμαρα για το ελλειμμα!

  http://www.youtube.com/watch?v=jQEgz3dtQ2U&feature=related

  Φρύνη


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.youtube.com/watch?v=gJEh6B47TrE

  Ενας τέτοιος ηγετης μάς λειπει.
  Ο Φάριτζ εχει πολύ μεγαλυτερη εθνικη συνειδηση για την Ελλάδα απο ο τι και οι 300 τής Βουλής μαζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Tέσσερεις άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους,οι σχολιαστές,έχουν την ίδια άποψη για τις παρεμβάσεις που ζητούν η κυρία Γεωργαντά και ο κύριος Λογοθέτης!!!Δηλαδή τις θεωρούν άκαιρες!!!Ποιός ο λόγος που ζητήθηκαν,λοιπόν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς δεν έχετε λάβει υπόψη σας άλλη μια παράμετρο.
   Κατά πρώτον εγκαλούν τους καθ' ύλην αρμόδιους να πάρουν θέση σε ένα θέμα που έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και προσβάλει τη χώρα μας.
   Κατά δεύτερον, η πρόσκληση - πρόκληση, αποτελεί άλλο ένα ατού στα χέρια των κ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, για... τις επόμενες κινήσεις...
   Έχουμε μέλλον ακόμα... περιμένετε και θα δείτε τις εξελίξεις.

   Διαγραφή
 6. Θα πάει το πράγμα ως το διεθνές σιωνιστικό δικαστήριο και όλα καλά και χαλαρά ρε μη αγχώνεστε. Το ίδιο έπαθαν και οι Κυρίες Όλγα και Τάνια Γερετσίδου. Περιμένετε δικαιοσύνη σήμερα,είστε καλά ρε ή να βάλω τις φωνές. Άμα πει η πόρνη δεν το ξανακάνει εσείς την πιστεύεται; Εδώ "καθάρισαν" δυό Εισαγγελείς για πλάκα και θα υπολογίσουν την κ. Γεωργαντά; Χαλαρά είπαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Διαχωρίζω τη θέση μου.
  Δεν τις θεωρώ άκαιρες,κάθε άλλο.
  Έξυπνες κινήσεις,τις θεωρώ.

  *Πόπη,με αγάπη,για σένα * Επιτέλους,το βρήκα *

  26/1/2012

  AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ: TI ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑIKHΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  Απόσπασμα:

  Συνέντευξη της Marta Andreasen, που τώρα είναι ευρωβουλευτής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Κανάλι Russia Today.

  Aν συσχετίσουμε αυτά που λέει η επικεφαλής της λογιστικής υπηρεσίας της Commission με τις καταγγελίες της Γεωργαντά (δείτε προηγούμενη ανάρτησή μου) και των υπόλοιπων μελών της ΕΛΣΤΑΤ που την συνεπικουρούν, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗ!!!

  Την Ελλάδα την φέρανε στη ζώνη του ευρώ ενώ δεν πληρούσε τα απαιτούμενα για να μπει στη ζώνη του ευρώ. Τώρα ο κόσμος λέει ότι η Ελλάδα είπε ψέμματα. Ίσως να είπε ψέμματα στους λογιστικούς της λογαριασμούς, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ένα γραφείο στατιστικής, την ΕUROSTAT. Όφειλαν να εξετάσουν τα νούμερα, αλλά δεν τα εξέτασαν. Τηρούσαν απόλυτη σιγή... Δέκα χρόνια αργότερα συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά ενώ έχουν 1000 ανθρώπους που δουλεύουν για τη EUROSTAT δεν έκαναν τίποτα. Και κάτι άλλο. Ο προϋπολογισμός χρησιμοποιήθηκε για να αναπτυχθούν οι οικονομιες των χωρών που εμπαιναν στην ευρωζώνη. Η Ελλάδα πήρε 60 δισεκατομμύρια λίρες αγγλίας τα τελευταία 20 χρόνια από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ερώτημα είναι, που πήγαν τα χρήματα.

  http://www.filoumenos.com/Epikairotita/4150-apisteyto-alla-alithino3a-ti-kataggelei-i-proin-epikefalis-logistria-tis-eyropaikhs-epitropis.html#ixzz1kebNN4bd

  Φρύνη


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σου έχω πει ότι είσαι θησαυρός; Δεν σου είπα; Ντροπή μου... Σου το λέω τώρα...
   Φρυνάκι, είσαι θησαυρός!

   Διαγραφή
 8. Έλα μου ντε που είναι ο Παπάς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μου το είπες και σ΄ευχαριστώ πολύ.
  Προσπαθώ να βοηθήσω,οσο μπορώ.
  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ότι μπορεί να βοηθήσει την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και τον ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ στο δύσκολο έργο τους, είναι καλοδεχούμενο, Φρύνη μου.
   Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, βοηθά όσο μπορεί, για την λευτεριά της Πατρίδας μας.
   Να είσαι καλά.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ