Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Στριγάς Αθανάσιος :"αυτά που δεν μας λένε"


Ε  Φ  Ι  Α  Λ  Τ  Ι  Κ  Α ;;;;;  ΣΤΡΙΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο αντινατοϊκός του ΝΑΤΟ
·         Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια. Ο καθένας τους μοιάζει μ’ έναν άνθρωπο που στέκεται μπροστά σ’ ένα μύλο. 
Μόλις τελειώσει το προκατασκευασμένο έργο του, ένα πτερύγιο του μύλου τον ρίχνει κάτω. 
Κατόπιν έρχεται η σειρά του δεύτερου, τρίτου κλπ. 
Καταγγέλλω εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα στο δρόμο της διαταραγμένης συμβίωσης και -σχεδόν- πέτυχαν να ρίξουν την Ελλάδα στο αμερικανικό τέλμα. 
Κέρδισαν τους πρωθυπουργικούς θώκους, αφοσιωμένοι στην αναγκαιότητα του τεμαχισμού της χώρας. 
Όμως δεν κέρδισαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Λαού. 
Ωστόσο δεν απογοητεύομαι. 
Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.
 
 
·       ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ! 
 The American spy plane, flying overhead at a very high altitude, agreed with the Preveza base: the helicopter was Greek. Berger advised shooting it down at once [..]
·       υπάρχουν δύο παγκόσμιες συνωμοτικές οργανώσεις, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, από τις οποίες εκπηγάζουν τα πάντα: αυτές καθορίζουν τον πόλεμο και την ειρήνη, αυτές διορίζουν τους πρωθυπουργούς και τους δικτάτορες, αυτές μοιράζουν και την οικονομική εξουσία των καρτέλ του πετρελαίου.
·       Έχουμε την  ύπαρξη ενός παγκόσμιου «Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών» με πρόεδρο τον Ντ. Ροκφέλερ και μέλη τούς Κίσιγκερ, Αλεξάντερ Χέιγκ, Τόσιο Νακαμούρα (της Μιτσουμπίσι), Ρότσιλντ (τραπεζίτη), Ανιέλι (της Φίατ), Ντάνκαν (της Κόκα-Κόλα), κ.λπ. («Εντολοδότες», σ. 256).
·       δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές δυνάμεις ούτε πολιτικά κινήματα. Ολα είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών και διατεταγμένων ενεργειών.
 
·       Οι γνωστές δολοφονίες (τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη σε έναν πράκτορα της CIA, τη δολοφονία του Τσάντες στη NSA, τη δολοφονία του Μάλλιου στον σταθμάρχη της CIA Ελρόι Τζορτζ), αλλά «αποκαλύπτει» και άλλες άγνωστες «δολοφονίες»: του Μακάριου, της Φρειδερίκης, του Σοφοκλή Βενιζέλου, του Παπάγου, του Βασιλιά Παύλου. Αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας: του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του Καραμανλή, του Ανδρέα.
·       Παντού υπάρχουν πράκτορες:

*Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Εντολοδότες», σ. 372).

*Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. Πράκτορας των Αγγλων η Αγγέλα Κοκόλα («Μαύρη Βίβλος», σ. 292).

*Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο οποίος συνεδρίαζε κατά τον Στριγά με τους βασανιστές της χούντας Μάλλιο, Μπάμπαλη και Καραπαναγιώτη («Πολυτεχνείο», σ. 141).

*Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (Μαρία Δαμανάκη, Κώστας Λαλιώτης, Στέφανος Τζουμάκας), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.

*Πράκτορας ακόμα και ο Ολλανδός δημοσιογράφος Κουράντ που κινηματογράφησε την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο (σ. 141).

Ολα τα λαϊκά κινήματα και οι εξεγέρσεις έχουν πραγματοποιηθεί από προβοκάτορες. Οι εφοπλιστές «σε συνεργασία με τους κομμουνιστές έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα ξερονήσια με την ετικέτα του "κομμουνιστή" για να εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα δολάρια έστελνε η φίλη Αμερική» («Εντολοδότες», σ. 369).

Και την εξέγερση του Πολυτεχνείου την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ' τις Βρυξέλλες! (σ. 540) Ακόμα και τον ΑΣΠΙΔΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποτίθεται ότι τον έστησε με τους χουντικούς Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά και Αραπάκη («Εντολοδότες», σ. 391). Συμφωνία του Ανδρέα με την KGB στο στρατηγείο της NSA (!) να διαλυθεί η ΚΝΕ και το 30% των μελών της να απορροφηθεί στην ΚΥΠ (σ. 466).
 
·         -Οι αδελφότητες των μυστικών υπηρεσιών είναι αδελφωμένες με το θάνατο. 
·         -Τα θέλγητρα του θανάτου τους γοητεύουν. 
·         -Μην πιστεύετε ότι τώρα τελείωσε το κυνηγοί των κομμουνιστών, ότι σταμάτησαν
·          και οι υπηρεσίες το «θεάρεστο» έργο τους.
·         -Έχουν διατεθεί εκατό δισεκατομμύρια δολάρια - σαν αρχή - για την εφαρμογή της ισλαμικής τρομοκρατίας η οποία θα πνίξει στο αίμα όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.
·         -Όι επτά αδελφές πετρελαίου ελέγχουν απόλυτα ΟΛΑ τα πετρέλαια .
·         -Στις τελευταίες εκλογές στην Τουρκία η CIA παρέδωσε στον ισλαμιστή ηγέτη 102εκατομμύρια δολάρια εκβίασε 527 πολίτες της Τουρκίας, εκφόβισε αμέσως 
·         η έμμεσος χιλιάδες ψηφοφόρους, κ.λ.π.
·         -Μετά το εμπόριο ναρκωτικών που κάνει η CIA διεθνώς από το 1990 εμπορεύεται
              και πυρηνικά όπλα σε οποίον πληρώσει περισσότερα.
 
 
Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»
 
Επέστρεψα στις Βρυξέλλες στις 12 Νοεμβρίου, αφού είχα {περάσει} από την NSA , τον πρόεδρο της τριμερούς ροκφελλερ, το πεντάγωνο, τη CIA, τον χαμμερ {όπως έχω ήδη γράψει}, τις {επτά αδελφές} κ.α. για να πάρω νέα γραμμή.
Ο τότε υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα επισκεπτόταν το NATO σε δυο μέρες δηλ. στις 10 Νοεμβρίου 1980.
Μυστικά φυσικά και εν αγνοία του πρωθυπουργού Ράλλη.
Θα γινόταν δεκτός από το γενικό γραμματέα της συμμαχίας και τον αρχιστράτηγο.
Ο Λουνς με διέταξε να συναντηθώ κι εγώ μαζί του. Στις αντιρρήσεις μου, μου είπε ότι φέρνει νέες προτάσεις για το NATO.
Προσπάθησα να μάθω ποιοι μας υποχρέωσαν να βλέπουμε τον Μητσοτάκη, αφού ήταν γνωστό ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα.  Ερχόταν μόνο για να πάρει.
Έμαθα ότι οι Γερμανοί μέσω του Στράους αλλά και του Χελμουτ Κολ {του σημερινού καγκελάριου, ευνοούμενου της Τριμερούς ...;.} κάποιου Άγγλου λόρδου, αλλά και του Τζιοβάνι Ανιελι!! ...;.
Το ενδιαφέρον του τελευταίου μου προκάλεσε την περιέργεια.
Του τηλεφώνησα  για να διακριβώσω τα αίτια της συμπάθειας του προς το Μητσοτάκη.
«Είναι απλό» , απάντησε ο Ανιελι. «Αυτός ο κερατάς είναι αγγλόφιλος και γερμανόφιλος από το β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι γερμανικές υπηρεσίες τον έχουν μπλοκάρει στα καταγώγια της BND {γερμανική ΚΥΠ}, οι άγγλοι στη δική τους ΚΥΠ.
Θέλω να διαπιστώσω μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει ...;..
Από την άλλη πλευρά, είναι μπλεγμένος και με τους Γάλλους ...;..
Κάποιο «ειδύλλιο» έχει αρχίσει να φαίνεται με τον τραπεζίτη Ροτσιλντ! ...;.
Τι ζητάνε οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Άγγλοι μέσω του Μητσοτάκη στην Ελλάδα, Θανάση;;;;».
«Ότι ζητούσαν πάντα ...;.» του απάντησα.
«Ναι, αλλά γιατί με τον Μητσοτάκη. Αφού έχουμε συμφωνήσει να προωθηθεί ο Α. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. Τι θέλουν με το Μητσοτάκη;»
«Ίσως κάποιοι επιθυμούν να ανατρέψουν το συμβιβασμό {διορισμό Παπανδρέου} και να προωθήσουν τον Μητσοτάκη, αν προσφέρει περισσότερα ...;..ανταλλάγματα».
«Γι΄ αυτό λοιπόν το λόγο πρέπει να μάθουμε, θα σ΄ έπαιρνα μετά την επαφή μαζί του.
Πιθανολογώ ότι μάλλον θα πρέπει να έρθουν  σ΄ επαφή μαζί σου ο Ροτσιλντ και οι Γερμανοί ...;..»  «Ας περιμένουμε λοιπόν», του είπα .
Μια ώρα αργότερα , ο εντιμότατος τραπεζίτης και στέλεχος της Μπιλντεμπεργκ, Εντμουντ Ροτσιλντ μου μιλούσε στο τηλέφωνο .
Ήθελε ν΄ ακούγαμε τον Μητσοτάκη επειδή είχε επωφελείς για τη συμμαχία και τη Δύση σκέψεις ...; ...; ...;
Τελικά ο Μητσοτάκης ήρθε στις Βρυξέλλες. Η αρχική του «επωφελής» ανακάλυψη ήταν ότι η επανένταξη της  Ελλάδας στο ΝΑΤΟ ήταν  μια σωστή κίνηση που ωφέλησε τα μέγιστα την Ελλάδα. Προτιμούσε να προχωρούσε η Ελλάδα προσδεδεμενη στο αμερικανονατοικό άρμα παρά στην ουδετερότητα που θα την οδηγούσε ο Α. Παπανδρέου!! ...;.Τι ζητούσε λοιπόν;;;
Ζητούσε τη στήριξη της Συμμαχίας για να σταματούσε τότε την άνοδο του Α. Παπανδρέου.
Κι επειδή η στήριξη του ΝΑΤΟ ήταν λίγη , πρότεινε να μεσολαβούσαμε στα δυο Παγκόσμια Κέντρα Αποφάσεων για να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους..
«Με εκατό εκατομμύρια δολάρια και ηθική υποστήριξη θα μπορούσα να δρομολογήσω τις εξελίξεις χωρίς να υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις ...;..».
Το τελικό χτύπημα το φύλαγε για μένα : «Θα δεχτούμε με νόμο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στα ...; ...; έξι μίλια  κι έτσι η Τουρκία δεν θα έχει λόγους να είναι εχθρική ...;Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εταιρίες πετρελαίων θα βγουν ωφελημένες απ΄ αυτήν  την ιστορία ...;.»
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιοζεφ Λουνς κόντεψε να τον αγκαλιάσει από χαρά. Ο Αρχιστράτηγος έμεινε ουδέτερος.. Σκεπτόταν χωρίς να μιλάει.
Μίλησα όμως εγώ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καρτέλ πετρελαίων θα κερδίσουν καθώς και η Τουρκία.. Δεν μας είπατε τι θα κερδίσει η ΕΛΛΑΔΑ ...; ...;»
Χαμογέλασε πλατειά ο Μητσοτάκης με εκείνο το περιβόητο χαμόγελο και απτόητος είπε¨:  «Απορώ πως δεν βλέπετε το κέρδος της ΕΛΛΑΔΑΣ, θα κερδίσει την αιώνια ειρήνη με την Τουρκία. Το θεωρείτε λίγο;;;;»
ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ;; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

·         Την 1η Αυγούστου 1984, ημέρα Τετάρτη, γίνεται δεχτός από τον Πάπα Ιωάννη ‐ Παύλο II στο Βατικανό.
·         Τα περισσότερα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.
Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο κ. Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή πράκτορας) του ΝΑΤΟ. Μ' άλλα λόγια, ο κ. Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ' τα μέσα». 
·          Ο κ. Στριγάς είχε την τύχη να βρει ισχυρό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Βασίλη Ραφαηλίδη
·         Απαριθμεί χρονολογικά γεγονότα, τα οποία μπορεί ο καθένας να επαληθεύσει με τη μνήμη του ή με ξεφύλλισμα παλιών εφημερίδων.
·         Λέει, γράφει, δημοσιοποιεί ότι του λένε και πρέπει να μας λέει.

·        

ΣΤΡΙΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

·         http://www.scribd.com/doc/19620374/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A-%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%82-%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%95%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. ΕΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΣΟ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ? GRANTE ΧΑΪΒΑΝΙΑ ! ! ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΥΠ'ΟΨΙΝ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ!
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ,...ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
  Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣ ΣΕ ΑΓΕΛΗ ΠΙΘΗΚΩΝ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ", ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'90,ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΗΝ TV,ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΑΙΓΑΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΕΚ ΤΟΥ'95 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ '96.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕ ΡΙΔΕΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΚΑΝΤΕΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟ ΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗ ΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.ΤΟΝ ΣΤΡΙΓΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΡΑΦΙ ΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η TV ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. *Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Εντολοδότες», σ. 372).

  Προτιμούσε να προχωρούσε η Ελλάδα προσδεδεμενη στο αμερικανονατοικό άρμα παρά στην ουδετερότητα που θα την οδηγούσε ο Α. Παπανδρέου!! ...;.Τι ζητούσε λοιπόν;;;
  Ζητούσε τη στήριξη της Συμμαχίας για να σταματούσε τότε την άνοδο του Α. Παπανδρέου.

  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ η" ΟΧΙ.....??

  ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ...? ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ η" ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...??
  ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΙΓΑ....!!
  ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ......!!

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΕ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΝΕΣ ΜΟΥΡΟΥΝΟΛΑΔΟ ΜΗΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΙΝΑ

   ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΝΤΡΕΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

   Διαγραφή
 6. ΜΠΑ,,,ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ,,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ,, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ,,,
  ΜΕ ΤΟΣΕΣ ,,ΓΝΟΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,,ΚΑΙ ΖΗ,,ΑΚΟΜΑ...ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΕ,,
  ,,Ο ΖΑΝ ΓΚΑΜΠΕΝ...

  ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ.Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΗΣΗ,ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
 7. Προς αγράμματο: Υπάρχουν πράγματα που βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις, και πράγματα που δεν βλέπεις και καταλαβαίνεις!.... Αν διάβαζες θα μπορούσες να καταλάβεις!.... Κάποτε σε μια επίδειξη πολεμικών τεχνών σε μαθητές υψηλού επιπέδου, υπήρχαν απορίες. Ένας μαθητής ρώτησε τον κινέζο δάσκαλο για κάποια απορία. Ο δάσκαλος του απάντησε ότι δεν σας καλέσαμε εδώ για να καταλάβετε, αλλά μόνον για δείτε!... Που σημαίνει ότι ο δάσκαλος έδωσε την κατάλληλη απάντηση στον μαθητή με χαμηλή νόηση!.... Τί δεν καταλαβαίνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΟΤΙ ,,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ,,ΓΥΤΟΝΙΣΑΣ ΑΠΟ ,,,ΑΓΝΟΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΟΣ,,,
   ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΑΡΤΙΡΑΣ ,,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΓΜΙ ΔΕΧΕΣΕ ,,ΑΠΗΛΕΣ ΤΥΠΟΥ,,,
   ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΞΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΙ-ΣΚΟΤΟΣΟ-ΚΑΨΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΗ ΣΟΥ,,Κ.Λ.Π.ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΟΣΗ ΤΟ ΠΟΥ ,,ΔΟΥΛΕΒΕ Ο ΤΥΠΟΣ,,,ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΒΙΒΛΙΑ,,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΙΡΕΤΕ,,,ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ,,,ΜΕ ΠΙΑΝΟΥ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΔΙΔΗ ,,ΑΠΟΡΙΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ,,ΠΙΟΣ ΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΛΥΘΙΑ,,,ΠΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ,,10,, ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ,,GREEGE,,,ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ,,ΠΙΓΕΝΟΕΡΧΕΤΕ ,,,AMERIKA-ZIRHXH-GREEGE,,,ΠΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,,ΓΟΥΕΛΣ,,ΑΦΟΥ ΕΙΤΑΝ ΞΟΦΛΙΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ,,,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΙΛΑΝ ΣΤΗΝ,,,ATHENS,,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΟΘΗ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ Ο ,,ΕΛΛΗΝΗΚΟΣ ΛΑΟΣ,,,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ,,, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ,,,ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ,,ΟΛΟΥΣ,,,,ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ,,,Ν.Α.Τ.Ο. ,,ΜΙΠΟΣ ΣΕ,,ΜΠΕΡΔΕΨΑ...

   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

   Διαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ,ΟΧΙ ΧΩΡΙΚΟΣ,ΕΠΙΔΙΔΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΔΥΝΗΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

   Διαγραφή
 8. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ....ΚΡΙΜΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ....Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΡΕΑ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΤΕ...
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΙΟΥ;;;;
  ....ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ποπη ζει ο Στριγας ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσουν όλοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ