Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..


Περιφέρειας ΑττικήςΤο 1968 η Δραχμή ήταν ένα πραγματικά ισχυρό Νόμισμα! Κάθε δολάριο αντιστοιχούσε σε 23 δραχμές! Το 1980 σε 145 δραχμές και το...2000 σε 445 δραχμές!

Αυτή ήταν η ανάπτυξη της μεταπολίτευσης χρεώνοντας την περιουσία των Ελλήνων για να ζουν καλά οι αριστερό-σοσιαλιστές καταστρέφοντας όλες της υποδομές της χώρας!
Η επιλογή του ευρώ ως νόμισμα της ενωμένης Ευρώπης είναι η πηγή του κακού και όχι μόνο για την Ελλάδα. Ειδικά με την κατάργηση των δασμών και του Φ.Π.Α. στις συναλλαγές, καταστραφήκαμε. Κάτι τέτοιο εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της Γερμανίας....

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα το μεγαλύτερό κομμάτι του Ελληνικού λαού υπέρ της δραχμής και κατά του καταραμένου ξενόφερτου ευρώ.

Είναι περιττό για μια ακόμα φορά να αναλύσουμε τα οφέλη για την πατρίδα μας, κυρίως όσον αφορά την ελευθερία, την εθνική μας ανεξαρτησία και την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτά χάθηκαν με την προδοτική είσοδο μας επί Σημίτη (μαύρη ώρα...) στην Ευρωπαϊκή Ένωση (και δυστυχώς αυτός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος....)

Χρειάστηκαν μόλις 11 χρόνια στο Ευρώ με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να οδηγηθούμε στην σημερινή ξεφτίλα.

Το 2004 πανηγυρίζαμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιούνταν στη χώρα μας, αλλά τελικά μας τους έδωσαν για να μας καταστρέψουν.
Εμείς βλέπαμε το τυρί και όχι τη φάκα και τον λάκκο όπου είχαν ανοίξει για να πέσουμε μέσα.... Ο Σημίτης και τα παπαγαλάκια του ήταν ευτυχισμένοι, γιατί είχαν επιτύχει το σκοπό τους.
Η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, με την ασταμάτητη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που μας υποχρεώνει η Ε.Ε., δίνοντας μας μερικά ψωροευρώ να τους δεχόμαστε εδώ,να τους παρέχουμε διευκολύνσεις,να τους συντηρούμε να τους δίνουμε δάνεια να κάνουν επιχειρήσεις!! Να μένουν εδώ, για να είναι η υπόλοιπη Ευρώπη καθαρή.

Όσοι κυκλοφορείτε στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας θα έχετε παρατηρήσει πόσες επιχειρήσεις κλείνουν (Ελληνικές) και πόσες ανοίγουν από λαθρομετανάστες.

Η Νέα τάξη πραγμάτων πάνω από 15 χρόνια, με διορισμένους εντολοδόχους, πρωθυπουργούς και υπουργούς- μαριονέτες, κυβέρνηση που αποτελείται από ανδρείκελα. Προσπαθούν να μας τελειώσουν μια ώρα αρχίτερα....

Καθημερινά οργιάζουν στη χώρα μας κάθε είδους οικονομικά σκάνδαλα και όχι μόνο....

Με την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή και με μια κυβέρνηση η οποία θα τυπώνει νέες δραχμές, θα τις υποτιμά ή ανατιμά οπότε το έχει ανάγκη, θα σέβεται τον Έλληνα πολίτη, θα εφαρμόζει και δεν θα καταπατά τους νόμους, τότε μόνο η χώρα θα αποκτήσει εθνική κυριαρχία.

Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στην λίστα προτίμησης ξένων τουριστών λόγω του ότι η δραχμή θα είναι πάμφθηνη και ελεγχόμενη πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση.

θα σταματήσει η εκροή του εθνικού μας νομίσματος προς το εξωτερικό. Ας αναλογιστούμε ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ολλανδία είχαν ένα νόμισμα, άμεσα συγκρίσιμο σε αξία με το δολάριο, ίδιο νόμισμα με της Γερμανίας.

Αυτοί που θα πονέσουν όταν επιστρέψουμε στη δραχμή είναι οι Γερμανοί, οι Πολυεθνικές εταιρείες, οι τραπεζίτες, οι λαθρομετανάστες και κυρίως Πολίτικοι ανεγκέφαλοι όπου θα σταματήσουν να μεταφέρουν ανεξέλεγκτα τα ευρώ έξω από τη χώρα μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σας αρέσει η κατάντια της χώρας? Δεν υπάρχει ευρώ, ας μην κοροϊδευόμαστε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... Οι τράπεζες δεν χορηγούν δάνεια. Εύλογο είναι η αγορά να έχει στερέψει από ρευστό...

Με την δραχμή υπάρχει σωτηρία της χώρας, με το ευρώ θάνατος. Εμείς γλείφοντας τους τοκογλύφους παρακαλούμε να μας δανείσουν.

Οι Γερμανοί θα μας δανείσουν, με την προϋπόθεση να μας εξαφανίσουν σαν λαό( δεν τα κατάφεραν το '40 με τον πόλεμο, θα τα καταφέρουν τώρα με την οικονομία και τους προδότες....), δίνοντας εντολές σε αυτούς τους όποιους έχουν τοποθετήσει οι ίδιοι σε αυτή τη θέση.

Κόψτε τα δώρα και τα επιδόματα των εργαζομένων, τις συντάξεις, τις παροχές υγείας,τ α επιδόματα πολυτέκνων, φορολογείται τα παιδιά, μην δίνετε τη δυνατότητα στον Έλληνα να κάνει παιδιά, μειώστε τους μισθούς, αυξήστε τη φορολογία, το ρεύμα, το νερό, τα τέλη, βάλτε χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ,κλείστε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, απολύστε χιλιάδες εργαζόμενους από το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα κ.α.. και να μας χαρίσετε τη χώρα ( τι να τους χαρίσουμε!! μας έχει μείνει και τίποτα; Έχουν πάρει τα πάντα!)

Φίλοι μου για να εφαρμοσθούν αυτά θα πρέπει να έχουμε ηγέτες, όχι προδότες! Επίσης ξέρω ότι αν εφαρμοσθούν, θα ξεκινήσουμε από την δεκαετία του 1970. Καλύτερα από την δεκαετία του 1970 παρά το 1800, όπου μας οδηγούν.
Υπάρχει κανένας αφελής να πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πάει σε ανάπτυξη κόβοντας μισθούς, συντάξεις, κλείνοντας επιχειρήσεις, απολύοντας χιλιάδες εργαζομένους, ενώ όσοι εργάζονται να αμείβονται με 250 -300 ευρώ το μήνα, φορολογώντας και τον αέρα που αναπνέουμε, φορτώνοντας συνεχώς δάνεια δισεκατομμυρίων στην πλάτη μας; Σε ανάπτυξη θα πάμε του Αγίου ΠΟΤΕ!


*Νικόλαος Στρατιδάκης
Αξιωματικός Π.Ν. ε.
Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
Γράφει ο Νικόλαος Στρατιδάκης*

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CF%89

  No money for the banks, no money for Greece.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με ποιό κόμμα ήταν υποψήφιος βουλευτής ο κ. Στρατιδάκης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ...... ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φιλε μανο μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη.Ο Καζακης και το ΕΠΑΜ ειναι μονο λογια και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να δημιουργησουν ανακατωσουρα για να πουλανε τα βιβλια τους.Μου θημιζουν τον Αδωνη και τον καθε βιβλιοπωλη ελλαδεμπορο που μιλανε για εθνικοφροσυνη αλλα ψηφιζουν τα μνημονια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνε εσύ αυτά που προτάσσει το ΕΠΑΜ και άσε τον Καζάκη να πουλάει βιβλία.
   Στο δάσος (στην απελευθέρωση της πατρίδας και στην επιστροφή της στη δημοκρατία) το νου σας ορέεεε........όχι στο δέντρο (κάθε Καζάκης κτλ)!

   Διαγραφή
 5. Όχι ειδικά δικαστήρια, Λαϊκά Δικαστήρια, γιατί αν περιμένουμε διακαιοσύνη από τους "υπηρέτες" της, καήκαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ