Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ: Ποιοι έπαιρναν (και παίρνουν) μεγάλα εφάπαξ και επιδόματα στις ‘κρατικές’ ασφαλιστικές εταιρείες;;;
— ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, όταν η αιτιολόγηση του τεράστιου οικονομικού και ανθρωπιστικού εγκλήματος ήταν στα αζήτητα και ο κάθε ανίκανος έλεγε ότι μαλακία κατέβαινε στη κενή καρδάρα του, τους ξέφευγαν αλήθειες και υπόσχονταν να περιορίσουν ασυδοσίες.

— Ειδικότερα στον χώρο των υπό κρατικό ή ημικρατικό έλεγχο ασφαλιστικών εταιρειών, η ληστείες των επιτήδιων μεγαλοασφαλιστών ήταν και είναι τεράστιες προκλήσεις. Αυτές τις προκλήσεις μας επισημαίνει ο Γ.Δ. και σημειώνει:

— [ΣΗΜΕΊΩΣΗ Γ.Δ. : ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΑ DAF !... ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ - ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΚΛΠ- ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΆΡΑ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΧΆΡΗ, ΣΕ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΆ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΥ ΠΟΛΊΤΗ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΡΏΝΕ ΚΑΙ ΠΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ !... 
ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΈΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΈΝΤΙΜΩΝ ....
ΞΥΠΝΑ ΈΝΤΙΜΕ ΠΟΛΊΤΗ, ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΟΥ ....ΞΕΒΡΆΚΩΣΕ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ....
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΡΦΩΜΑ ....ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΕΘΝΙΚΉ ΑΝΆΓΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ !...]

— ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ 
ΣΤΟNextDeal:
 
— Δυσανάλογες ήταν οι εισφορές με τα εφάπαξ που έπαιρναν εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και Τράπεζες είπε
σήμερα ο κ. Γ. Κουτρουμάνης Υπουργός Εργασίας και εκεί θα γίνουν έλεγχοι και περικοπές.

— Γενικότερα το Υπουργείο Εργασίας ζήτησε ενημέρωση για αυτά τα θέματα από όλα τα Ταμεία. Οι θυγατρικές ασφαλιστικές εταιρείες τραπεζών του Δημοσίου Τομέα και παραπλανητικώς «δημόσιες» αφού είναι «ιδιωτικές» είναι στο στόχαστρο ελέγχων για τα μεγάλα εφάπαξ ποσά που καρπώθηκαν στελέχη τους… Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ζητούν από τις τωρινές διοικήσεις διαφάνεια και πληροφόρηση για τα εφάπαξ ποσά, τις εθελούσιες εξόδους και τα ποσά αποζημιώσεων που «βούλιαξαν» τους ισολογισμούς… Για κάποιους είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και η συνέχιση κατάληψης θέσεων σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών, στο ΕΙΑΣ, στο Επικουρικό κλπ…Εκτός του ότι στερούν θέσεις νέων ανέργων είναι και μη ηθική η στάση τους (πιθανόν νόμιμη) να είναι «γαντζωμένοι» σε ομάδες αλληλοκάλυψης και παρέες που καταλήστεψαν χρήματα και ιδρώτα ασφαλιζομένων και διαμεσολαβούντων που τα στερήθηκαν με νέες περικοπές προμηθειών κλπ λόγω κακών αποτελεσμάτων. 
Ακόμα ρωτάνε μερικοί τι έγινε η περιουσία του ΑΣΤΕΡΑ και ποιοι τη διαχειρίσθηκαν, τι έγινε με τις ζημιές της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, του ΦΟΙΝΙΚΑ και των περίφημων εταιρειών της πρώην Ένωσης Τραπεζικών Ασφαλιστικών Εταιρειών που έσβησαν όλες μέσα σε καπνούς και χρέη… ΙΟΝΙΚΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΛΑΪΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΤΕΒΑ κλπ… Δεν γνωρίζω ακόμα τι απέγιναν οι αγωγές που έκανε ο Κώστας Παπαμιχαλόπουλος τότε που παρέλαβε τον Φοίνικα εναντίον πρώην στελεχών που πήραν μεγάλα εφάπαξ…

— Ούτε μάθαμε την τύχη του Μιχ. Πυρρουνάκη του ΑΣΤΕΡΑ με τις διαμάχες με τον Κώστα Φιλίππου και Λάμπρο Τζόλδο που όπως λέει τον εξανάγκαζαν να «υπογράψει» νέα σύμβαση στην ΕΘΝΙΚΗ κι αυτός έκανε πάνω από 40 δικαστήρια και… συνεχίζει (;).

— Η υπόθεση Νίκου Κλήμη στην Αγροτική δεν τελείωσε.

— Οι συνδικαλιστές και των ασφαλιστικών εταιρειών άφησαν φαίνεται να «ξεφύγει» αυτή η σχέση εισφορών-εφάπαξ αποζημιώσεων για τα οποία μιλά ο Γ. Κουτρουμάνης (του συστήματος και αυτός γνώστης και ίσως υπηρέτης για χρόνια).

— Είναι η στιγμή να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ αυτοί που κατάντησαν την ασφαλιστική αγορά στα σημερινά χάλια της. Εμείς θα είμαστε κοντά, υποστηρικτές αυτών που έντιμα ασκούν τα καθήκοντά τους.

— Οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες για «κάθαρση» της ηγεσίας της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής και του Λ. Θεόκλητου προσκρούουν σε ένα σωρό εμπόδια και κατεστημένα του κομματικού κράτους και συνδικαλιστικού εναγκαλισμού… Σκληρές ήταν οι καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου του ΣΕΜΑ κ. Φάνη Παπανικήτα στις προχθεσινές αρχαιρεσίες για παράνομες ενέργειες μελών του ΣΕΜΑ στις συνεργασίες τους με «ΕΘΝΙΚΗ» και ιδιαίτερα στη φάση καταγγελιών εναντίον της συμπεριφοράς άλλου αντιπροέδρου του Γ. Κούμπα που «καταποντίσθηκε» σε ψήφους ίσως και από αυτές τις αποκαλύψεις…

— Η αποπνικτική οσμή σκανδάλων που πνίγει την Ελληνική κοινωνία τις τελευταίες μέρες με τις «μαϊμού» συντάξεις και τις αναπηρίες, τα πληρωμένα πλαστά ένσημα, τα παράνομα κέρδη «φαρμάκου» που φθάνουν περίπου τα 5 ΔΙΣ ετησίως δεν αφήνει εκτός τον Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Κλάδο…

— Το www.nextdeal.gr επιλέγει το δύσκολο δρόμο και ίσως βρεθεί αντιμέτωπο και με γνωστούς «φίλους» στην Ασφαλιστική αγορά… Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα (άλλωστε ποτέ δεν το κάναμε) και να λέμε ότι όλα πάνε καλά.

— Η συνάντηση του ΣΕΜΑ έδειξε λίγο από παραπλάνηση και την «υποβάθμιση» ενός μέρους του ΣΕΜΑ…

— Από την ερχόμενη Τετάρτη 28/3/2012 η δημοσιογραφική ομάδα του NEXT DEAL των εκδόσεων Ε. Σπύρου συνεχίζει την ασφαλιστική εκπομπή ΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 8.30-9.30- στο EXTRA 3.

— Στόχος μας η ενημέρωση του κοινού για τη χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης και η απομάκρυνση προσώπων και εταιρειών που δεν τιμούν το ρόλο τους.

Κάτι ανάλογο, με καταγγελίες συνδικαλιστών, είχε αναρτηθεί, ακόμα πιο παλιά, στο olympia.gr με θέμα: Έτσι γίνονται οι πράσινες business. Πέντε τσίπουρα και σύνταξη στα 25 χρόνια!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΆΤΙ ΤΕΤΟΙΑ???? Για να ξυπνήσουμε κάποτε και να σταματήσουμε ΒΙΑΙΑ να πληρώνουμε αυτά που τρώνε τόσα χρόνια τα λαμόγια.

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙ ΚΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙ'Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 2-3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡ ΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΑΛΟ ΓΗ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑ ΛΟΓΙΣΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΔΑΠΑΝΗ ΜΙΣΔΟΔΟΣΙΑΣ 'Η ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΘΕ "ΒΟΛΕΜΕ ΝΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορει κατι θα ερθει τοση αδικια κατι θα γινει το προεσθανομαι και ουε και αλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ