Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Συνέντευξη - ΚΟΛΑΦΟΣ για την ανακρίτρια η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

  
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Εκτιμώ, ότι η  κα Πεδιαδίτη προέβη σε άστοχες ενέργειες που βλάπτουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, το Ελληνικό Κράτος και τον Ελληνικό λαό.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στην Πόπη Σουφλή 

Μέρες τώρα,  στα attikanea, είχαμε την είδηση, ότι η αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, που αφορούσε στο σκάνδαλο που είχαν αποκαλύψει η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ως πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ως πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κατά του προέδρου  Ανδρέα Γεωργίου για την διόγκωση του ελληνικού χρέους που έγινε αιτία για να φέρει στη χώρα μας το Μνημόνιο, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε λάβει δυσμενείς εξελίξεις.

Ενώ το πόρισμα των ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ήταν ΑΨΟΓΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ως προς τις κακουργηματικές ευθύνες του Ανδρέα Γεωργίου, κάνοντας λόγο και για πολιτικές ευθύνες,  η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, τον έβγαζε... λάδι....!!!!!!!!!!!

Τα attikanea ζήτησαν  από την Κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, να τοποθετηθεί επί του θέματος, το οποίο παρακολουθούσε στις λεπτομέρειες των εξελίξεών του.
Στην συνένευξη που ακολουθεί, η Κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, μας αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά στοιχεία ενός σκανδάλου που έδωσε τη δυνατότητα σε ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, δια των βουλευτών της, να φέρουν στην Ελλάδα το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ βάζοντας την χώρα και τον ελληνικό λαό στον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ!.....Π. ΣΟΥΦΛΗ: Κυρία Γεωργαντά, παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, ως καταγγέλλουσα. Το πόρισμα των ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ήταν σαφές. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
Ποιές ήταν οι πράξεις του Α. Γεωργίου, έτσι όπως διατυπώθηκαν στο κατηγορητήριο των κ.κ.  ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ και ποιά είναι η αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ;ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Κυρία Σουφλή, στις 2 Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή, οι κύριοι μάρτυρες βεβαιωθήκαμε ότι η κύρια ανάκριση για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος, την οποία είχε αναλάβει η Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου κα Πεδιαδίτη, περατώθηκε με τυπική κλήση των κατηγορουμένων, που σημαίνει ότι η Ανακρίτρια θεώρησε ότι οι κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν τις πράξεις για τις οποίες τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς κκ Πεπόνη και Μουζακίτη. Οι πράξεις αυτές ήταν οι εξής:
1.  Ψευδής βεβαίωση κατά συναυτουργία εις βάρος του Δημοσίου, υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος.
2.  Παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.
(άρθρα 1, 13 α΄, 14, 26, 27, 45, 51, 52, 53, 60, 61, 94, 98,  242§§3-1, 263Α  Π.Κ.  σε συνδ. με  άρθρο 1 του Ν.1608/50 και άρθρο 259 Π.Κ.)

Π. ΣΟΥΦΛΗ: Δέχεστε την αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Όχι, κυρία Σουφλή. Για τον λόγο αυτό, την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013, κατέθεσα στην Εισαγγελία Εφετών Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής για ικανοποίηση άμεσης ηθικής βλάβης της επιστημονικής και Πανεπιστημιακής μου εντιμότητας ως Μέλους του Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ που ήταν το αρμόδιο όργανο για τις πιστοποιήσεις αληθών στατιστικών στοιχείων, τα οποία είχαν αλλοιωθεί σκοπίμως και μονομερώς από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος τα πιστοποίησε παράνομα μόνος του ενώ το 7-μελές συλλογικό όργανο, Συμβούλιο, ήταν εν ενεργεία. 

Π.ΣΟΥΦΛΗ: Πράξατε για μια ακόμη φορά, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, το χρέος σας ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
Ποιά δικαιώματα σας δίνει η καταγγελία σας;
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Με την Δήλωση αυτή απόκτησα το δικαίωμα, ως πολιτικώς ενάγουσα, να ζητήσω αντίγραφο της Δικογραφίας που πολύ πρόσφατα μου εδόθη και σε συνεργασία με τους άλλους βασικούς μάρτυρες έχουμε αρχίσει να την μελετάμε για να υποβάλουμε πλήρες Υπόμνημα στην Εισαγγελία Εφετών.   
Ως συνημμένο στην Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής στις 5 Αυγούστου υπέβαλα Υπόμνημα – Επισημάνσεις υπογεγραμμένο από εμένα και από τον κο. Λογοθέτη, πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Π. ΣΟΥΦΛΗ: Πώς αξιολογείτε την στάση της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Εκτιμώ ότι η κα Πεδιαδίτη προέβη σε άστοχες ενέργειες που βλάπτουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, το Ελληνικό Κράτος και τον Ελληνικό λαό.

Π. ΣΟΥΦΛΗ: Τί πιστεύετε ότι ώθησε την ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ σ' αυτή την προκλητική αναφορά - πόρισμα, που δεν αποτελεί μόνο πρόκληση στην οργή του ελληνικού λαού, αλλά στην ουσία, ακυρώνει και το πόρισμα των δυο ΕΝΤΙΜΩΝ και ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, τους οποίους ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ο ελληνικός λαός;

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Δεν νομίζω κυρία Σουφλή, ότι το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων, μπορεί να ακυρωθεί με μια πρόχειρη όπως φαίνεται αναφο5ρά - πόρισμα σαν της κας Πεδιαδίτη.
Όσον αφορά στο γιατί η κα Πεδιαδίτη, προέβη σε μια τέτοια ενέργεια, διερωτώμαι:
Ήταν τρομοκρατικές πιέσεις (ας μη ξεχνάμε ότι την ημέρα που κατέθεσα, τον Μάρτιο 2013, κάποιοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό της και πήραν την κατάθεσή μου και η κα Πεδιαδίτη με ειδοποίησε να ξανακαταθέσω), ήταν προσδοκίες ανέλιξης, ήταν αδυναμία κατανόησης των μαθηματικών και της Λογιστικής, της μεθοδολογίας ΕΣΑ95, ήταν ανυπομονησία εν όψει Αυγουστιάτικων διακοπών που όλοι τόσο πολύ χρειαζόμαστε μετά από όσα έχουμε περάσει και θα περάσουμε; 

Ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα του υπολογισμού του δημοσίου χρέους και ελλείμματος είναι πολύ εξειδικευμένο και ασφαλώς κάποιος που δεν συμπαθεί τα Οικονομικά, την Στατιστική, τα Μαθηματικά και την Λογιστική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κατανοήσει παρά μόνον με πολλή επιμονή, μελέτη και βοήθεια από εμπειρογνώμονες.   
Πάντως, εκτιμώ πως ένα είναι σίγουρο: 
Η αναφορά-πόρισμα της κας Πεδιαδίτη  είναι ακατανόητη.Ίσως αποτελεί μια προσπάθεια παραπλάνησης, ιδιαίτερα όταν με κριτικάρει για την μεθοδολογία και μάλιστα παραθέτει και μερικά νούμερα..
 

Τα είπε και τα κάλυψε όλα, σ' αυτή την αποκλειστική της συνέντευξη στα attikanea η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! 
Η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, είναι δεδομένο, βάσει της δικονομίας, ότι θα κληθεί να απολογηθεί στους ανωτέρους της.
Στην συνείδηση όμως του Ελληνικού λαού, η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, ανήκει πλέον σ' αυτούς τους δικαστικούς λειτουργούς που ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
Και για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ένα πάντα ήταν το τέλος!
Και η ΝΕΜΕΣΗ, ξέρει να το αποδίδει... στην ώρα του!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

24 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κα ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝ/ΜΙΑΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.Η Κα ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ Η Κα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚοςΕ.ΚΑΛΟΥΣΗΣ ,ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΤΡΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ Κου ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΕΘΝΟΡΧΙ ΤΟΝ ΑΠΗΛΛΑΞΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΪΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗ.
  Μιχαήλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κα ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝ/ΜΙΑΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.Η Κα ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ Η Κα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚοςΕ.ΚΑΛΟΥΣΗΣ ,ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΤΡΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΑ ΓΙΤΗ Κου ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙ ΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΕΘΝΟΡΧΙ ΤΟΝ ΑΠΗΛ ΛΑΞΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκτιμώ ότι όποιος νομίζει πλέον ακόμη και σήμερα ότι νομικά μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας, είναι γελασμένος.
  Τι σημαίνει η παραπάνω δήλωση; Ο καθείς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
  Κουτόχορτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι θα πει κάποιος που δεν συμπαθεί τα οικονομικά;
  Ούτε εγώ τα συμπαθώ, αλλά χωρίς να είμαι Πεπόνης και Μουζακίτης κατάλαβα και το Τ3 και το Τ10 τι σημαίνουν, κατάλαβα τα ομόλαγα κατάλαβα τον βασικό μηχανισμό.
  Και χωρίς να συμπαθώ τα μαθηματικά και τα οικονομικά κατάφερα να καταλάβω τι έγινε.

  Κι η Πεδιαδίτη δεν μπόρεσε να εκτιμήσει τις καταθέσεις γιατί αδημονούσε να πάει να πλατσουρίσει;
  Τι λέτε τώρα!
  Αν δεν ήταν ικανή να καταλάβει αυτά που έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα ας μην αναλάμβανε την υπόθεση.
  Είναι άθλια! Έχω δει συνέντευξη του Κοντοπυράκη ο οποίος είχε έτοιμα τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009 προς δημοσίευση κι ο αλήτης παπακωνσταντίνου μια ώρα αφότου ανέλαβε υπουργός του είπε να μην τα ανακοινώσει κι ότι θα τα ανακοινώσει αυτός. Κι ο Κοντοπυράκης τον είδε από την τηλεόραση να ανακοινώνει άλλα με το έλλειμμα πολύ πιο πάνω απ' αυτό που έλεγαν τα στοιχεία του Κοντοπυράκη!
  Δεν ντράπηκε να υπονοήσει ότι ο Κοντοπυράκης συμφωνούσε με όλο αυτό;
  Ζει ο άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει ότι θα την ξεφτιλίσει;

  Η ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

  ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΥΡΡΑΦΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!!!!
  ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΟΥ, ΣΤΡΟΜΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!!!!
  ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ:
  Όλοι οι μάρτυρες είναι αξιόπιστοι, αλλά η Γεωργαντά "ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ" είναι "ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ"! η έκφραση από την κατάθεση του Ράπανου που δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με αυτά, γίνεται αποδεικτικό στοιχείο ερμηνείας των καταθέσεών των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ!
  "Για όλα τα παραπάνω" τσαπατσουλογραμμένα μπαρμπούτσαλα... αλλά κυρίως επειδή αναμένει ότι θα έχει προσωπικό κέρδος από τους εγκληματίες του καθεστώτος που διαγράφουν απ' το χάρτη την Ελλάδα, δεν βλέπει τίποτα!
  Είναι τυφλή, κουφή, και πάσχει από διαφθορώδη κρετινισμό!
  Πράγμα που δεν της επιτρέπει να δει αυτό που είδαν και τεκμηρίωσαν με σαφήνεια οι Πεπόνης και Μουζακίτης και για το οποίο βοά όλη η Ελλάδα.

  Χαίρε βάθρο της ανομίας
  Χαίρε θρόνε της διαφθοράς
  Χαίρε επίκουρε του εγκλήματος
  Χαίρε λειτουργέ της συμφοράς


  ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΕΩΕΡΓΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!!!!

  ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΣ Η Κα ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ!!!!!

  ΚΛΙ ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!!!! για την οποία τελικά απεφάνθη η "διαπρεπής" νομικός ότι δεν μπορεί να έχει καμμία επιρροή.

  Πού τα πουλάει αυτά η ξεφτιλισμένη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στην δικογραφία για εσχάτη προδοσία πρέπει να συμπεριληφθεί και το όνομα της Πεδιαδίτη.
  Η Πεδιαδίτη σκοπίμως άφησε την κατάθεση Γεωργαντά στο αυτοκινητό της για να διαρρηχθεί δήθεν και να κλαπεί η κατάθεση.
  Αφήνονται στα αυτοκίνητα νύχτα, οι δικογραφίες και οι καταθέσεις των μαρτύρων;;;
  Στην καλύτερη περίπτωση έχουμε πρόβλημα επαγγελματισμού της κυρίας, και στην πραγματική του διάσταση έχουμε σύσταση συμμορίας με σκοπό την παρακωλυση της δικαιοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αλώθηκε και η Δικαιοσύνη, ζούμε την Αποκορύφωση του Ψευτορωμαίικου που έλεγε ο Άγιος Κοσμάς... είναι όλοι τους Εβραίοι, διαλύσανε την Ελλάδα, ο Σαμαράς κάνει εβραικούς και μασωνικούς χαιρετισμούς... http://astikosmythos.wordpress.com/2013/08/11/some-symbol/

  Για να τον δούνε ποιοί; Κατέστρεψαν τα πάντα! Κρεμάλες που τους χρειάζονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 27 Μαρτίου 2012

  Ο Αλμούνια αδειάζει τον Παπακωνσταντίνου «Δεν ήταν δεσμευτικό να βάλετε τις ΔΕΚΟ στο έλλειμμα»!!

  Την μεθοδολογία που ακολούθησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο εκλεκτός του στην ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου «αδειάζει» ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Χοακίν Αλμούνια ξεκαθαρίζοντας ότι «ο Κώδικας Ορθής Πρακτικής για τις ευρωπαϊκές στατιστικές δεν αποτελεί νομικά δεσμευτική πράξη».

  Ειδικότερα, ο κ. Αλμούνια απαντώντας στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για το εάν και πόσο δεσμευτικές είναι οι κατευθυντήριες ευρωπαϊκές οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες εντάσσονται στον υπολογισμό του ελλείμματος οι δαπάνες των ΔΕΚΟ σημείωσε ότι αυτές αποτελούν «πηγή έμπνευσης» και «δεν επηρεάζουν τους υπάρχοντες εθνικούς κανονισμούς»
  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργίου χρησιμοποίησε τις συγκεκριμένες – μη δεσμευτικές – οδηγίες ως «ευαγγέλιο» με αποτέλεσμα να αυξήσει το έλλειμμα από 13,6% σε 15,8%  Πέραν τούτων πάντως, ο κ. Αλμούνια στις απαντήσεις του ασκεί αυστηρή κριτική και για τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών επι ΝΔ Γιάννη Παπαθανασίου επισημαίνοντας ότι η ευρωπαϊκή επιτροπή Οικονομικών εξέδιδε και δημοσίευε πολύ πριν τον Οκτώβριο του 2009 προειδοποιήσεις σχετικά με τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας και την προβληματική κατάσταση των στατιστικών της και τις διαρθρωτικές ανάγκες. Τονίζει ότι η επιτροπή με σημείωμα της προς το Γιουρογκρουπ στις 2 Ιουλίου του 2009 επεσήμανε ότι η εκτέλεση του προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2009 απέκλινε σημαντικά από τους ετήσιους δημοσιονομικούς στόχους και ότι αν συνεχισθούν οι τάσεις αυτές ολο το έτος το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης θα υπερβεί το 10% του ΑΕΠ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τον επίσημο ετήσιο στόχο για έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης 5% του ΑΕΠ

  Επιπροσθέτως, σημειώνει ότι « η Ελλάδα διέκοψε τη δημοσίευση των μηνιαίων δεδομένων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού το καλοκαίρι του 2009» ενώ προσθέτει για τον κ. Παπακωνσταντινου ότι αν και «αντελήφθη γρήγορα το μεγάλο ενδεχόμενο να μην επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι εως τα τέλη του έτους» προχώρησε σε «φιλόδοξες» εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα της φοροδιαφυγής.
  http://dexiextrem.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6036.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρε βάλαν ότι βρήκαν... Και τα σώβρακά τους στο τέλος μέσα τα ριξαν... Να φουσκώσει θέλαν και το κατάφεραν...

   Κουτόχορτο....

   Διαγραφή
  2. Φυσικά και δεν ήταν δεσμευτικό, το είχε πει κι η Γεωργαντά σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι καμμία χώρα της ΕΕ δεν προσμετρά στο έλλειμμα τις ΔΕΚΟ.
   Κάποια σκανδιναυική χώρα το κάνει αλλά αφού κάνει έρευνα μηνών για τα στοιχεία τους.
   Με αυτό που λέει ο Αλμούνια αδειάζει και την Πεδιαδίτη γιατί στο εμοί δοκεί-γράφημά της λέει "το μέγεθος του δημοσιονομικού ελλειμματος για τις χώρες της ΕΕ υπολογίζεται με βάσει κοινούς κανόνες..." μέσα στους οποίους δεν περιλαμβάνεται δέσμευση να βάλεις τις ΔΕΚΟ! Όπως λέει ο Αλμούνια, εκτός κι αν είναι κι αυτός καθηγητής που η γνώμη του δεν μετράει...

   Ο Αλμούνια αφενός αδειάζει και την Πεδιαδίτη, εκτός από τον Παπακωνσταντίνου κι αφετέρου με αυτό που έκανε η ηλίθια εμπλέκει -πολύ σωστά αλλά χωρίς να το θέλει- και τον αλήτη τον Ράντερμάχερ.

   Αυτή η ίστορία πρέπει να φύγει απο τα χέρια της κότας του κοτετσιού και να πάρει διεθνείς διαστάσεις με προσφυγή και εναντίον του Ράντερμαχερ.
   Ό,τι έκανε ο Γεωργίου με την αρωγή του Ράντερμάχερ το έκανε και μάλιστα η προσφυγή πρέπει να εμπλέξει ευθέως και το ΔΝΤ διότι ο Γεωργίου την εποχή που τα έκανε αυτά ήταν υπάλληλός του!

   Εδώ έχουμε σύγκρουση συμφερόντων και θα μπορούσαμε να το πούμε και κατασκοπεία εις βάρος των κρατικών συμφερόντων σε πολύ υψηλό επίπεδο αφού ο Γεωργίου ήταν επιλογή Παπακωνσταντίνου κι αυτός επιλογή Παπανδρέου.

   Διαγραφή
  3. Πόπη!!!!
   Να σου προτείνω κάτι;;;

   Γιατί δεν ζητάς μια συνέντευξη και από τους Πεπόνη/Μουζακίτη;
   Να σου πουν την γνώμη τους για το πόρισμα της τσαπα-τσούλας...

   Γιατί να μην ζηήσεις και μια συνέντευξη από τον Κοντοπυράκη;
   Τι γνώμη έχει για αυτήν την συρραφή εκφράσεων των μαρτύρων για να δικαιολογήσει το frankenπόρισμα;

   Έτσι για αρχή... Για να καταλάβει η τσαπα-τσουλο-γράφα ότι δεν θα περάσει έτσι αυτό που έκανε.

   Διαγραφή
  4. Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, δεν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη. Είναι εν ενεργεία εισαγγελείς και δεν τους επιτρέπεται να κάνουν καμία δήλωση.
   Όσο για τον κ. Κοντοπυράκη, δεν είναι άσχημη η ιδέα σας. Θα προσπαθήσω...

   Διαγραφή
  5. Και τότε γιατί άφησαν την θέση αυτήν που είχαν και δεν ζήτησαν να ανανεωθεί η θητεία τους, έτσι για να εκθέσουν κι αυτούς που δεν τους ήθελαν.
   Άλλες φορές έχουν κάνει δηλώσεις, ίσως κάτι γενικό, μπορεί να θέλουν... πού ξέρεις.... αν ρωτήσεις κάτι μπορεί να βγάλεις...
   Να σου πουν για την δική τους δουλειά. Οτι ήταν τεκμηριωμένη... κάτι μπορεί να πουν... Ή Ρώτα τους βρε παιδί μου, αν άφηναν κι αυτοί το βράδυ τις καταθέσεις των μαρτύρων στο αυτοκίνητο και πήγαιναν για ύπνο;
   Να δούμε μήπως είναι δικαστική μεθοδολογία... μήπως την επιβάλει η ΕΕ ή Eurostat.....

   Προσπάθησε και με τον Κοντοπυράκη, πιάσε κι άλλους μάρτυρες που έχει κάνει συρραφή.
   Αν μπορέσεις μίλα και με τον Λογοθέτη. (και μίλα μου στον ενικό καλέ! Εγώ μιλάω στο ενικό γιατί σε νοιώθω πολύ κοντά κι όχι από αγένεια )
   Τι ξέρουμε για την Πεδιαδίτη;

   Διαγραφή
  6. Δεν είναι ακόμα η ώρα να μιλήσουμε για τους δυο Οικονομικούς Εισαγγελείς και για τον βρώμικο ρόλο της πόρνης δικαιοσύνης εναντίον τους. Θα δείτε εξελίξεις, που δεν θα τις πιστεύετε.
   Σιγά σιγά όλα με τον καιρό τους... τώρα, λείπει ο περισσότερος κόσμος για... μπάνια... από Σεπτέμβρη τα... καλλίτερα.

   Υ.Γ. Εσείς, μπορείτε να μου μιλάτε στον ενικό, εγώ όμως δεν σας ξέρω κι έτσι οφείλω να απαντώ με τον πληθυντικό της ευγένειας...
   Όσο για την Πεδιαδίτη.... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και περί της.... μανδάμ...

   Διαγραφή
  7. Καλά μίλα μου όπως θέλεις... Όλοι εμείς λοιπόν Εν τω μεταξύ υπάρχει και κάτι άλλο... Ο τρόπος που έχει συρράψη κομμάτια από την κατάθεση του κύριου Κοντοπυράκη, αφήνει τεχνηέντως κι άλλες εντυπώσεις.
   Τι θα πει ο ρόλος της ΕΛΣΤΑΤ είναι διεκπεραιωτικός.
   Δηλαδή; άλλοι υπαγορεύουν τα στατιστικά της χώρας κι η ΕΛΣΤΑΤ αντιγράφει ό,τι της λένε; Διεκπεραιώνει ό,τι της πουν; Ή η ΕΛΑΣΤΑΤ κάνει στατιστικές; Στην λύσσα της να αποσείσει κάθε ευθύνη από τον Γεωργίου θα μας πει ότι η ΕΛΣΤΑΤ είναι γραμματέας της ΕUROSTAT.
   Αν γίνει συνέντευξη με τον Κοντοπυράκη ρώτα το κι αυτό.
   Εγώ πιστεύω ότι το ψάρεψε μέσα από μια ολόκληρη παράγραφο και το έβαλε όπως ήθελε.
   Αυτή πρέπει να παυθεί.
   Δεν είναι δυνατόν να έχουν φανεί τόσο αδιάλλακτοι κι αμίληκτοι στον εισαγγελέα Σακελαρόπουλο και να μείνει αυτή που δουλεύει για τους δημίους της χώρας.

   Διαγραφή
  8. Ο.Κ. Κατάλαβα. Είστε γνώστης/στρια πολλών πραγμάτων του σκανδάλου.
   Έχετε τον λόγο της τιμής μου, και το λέω δημόσια, πως δεν θα αποκαλύψω ΠΟΤΕ τις πηγές μου. Παρακαλώ, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω του mail μου, αν θέλετε.
   Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να αποκαλύψω τον ρόλο της "ανεξάρτητης πόρνης"....
   Δεν είμαι ειδήμων του θέματος, αλλά θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτών, που ενδιαφέρονται για την σωτηρία της Πατρίδας μας.
   Εν αναμονή

   Διαγραφή
  9. ΠΟΠΗ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛ.ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ/ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΙΝΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑ ΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;Ο ΔΣΑ,ΔΣΘ,Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ,ΕΚ ΛΑΡΙΣΣΗΣ,ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕ ΛΟΣ Ο Α.ΟΙΚΝΟΜΟΥ,ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ,ΕΧΟΥΝ 'ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;

   Διαγραφή
 9. 22/11/09

  Η προβλεπόμενη αύξηση του χρέους οφείλεται, εκτός από την κάλυψη του ελλείμματος του κρατικού προϋπολογισμού, και στην ανάληψη υποχρεώσεων ασφαλιστικών οργανισμών και ΟΤΑ, στην αγορά μετοχών τραπεζών και του ΤΕΜΠΜΕ, καθώς και στην υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
  ----------------
  Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έρχεται από το ίδιο το ΔΝΤ που στην ετήσια αναφορά του αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να δανείζεται από τις αγορές χωρίς πρόβλημα εως το ύψος του χρεόυς της να φτάσει το 200% του ΑΕΠ! Η Ελλάδα όμως παραδόθηκε στο ΔΝΤ όταν το χρέος ήταν μόλις στο 130% του ΑΕΠ. Με Ολυμπιακούς αγώνες, Siemens, ThyssenKrupp, εξοπλιστικά και κάθε λογής λαμόγια ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ
  Αυτά λοιπόν τα γεγονότα φανερώνουν περίτρανα ότι η “προσφυγή” στο ΔΝΤ όχι μόνο ήταν μέρος σχεδίου αλλά δεν υπήρχε καμμία αναγκαιότητα να γίνει. Η Ελλάδα και να μην κατάφερνε να αντλήσει χρήματα από τις αγορές (λόγω της “προσπάθειας” Παπακωνσταντίνου, ΓΑΠ και Προβόπουλου), θα είχε την ασπίδα του 122. Όπως την έχουν σήμερα η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Πορτογαλία κλπ.

  http://olympia.gr/2010/10/07/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85/
  ----------------
  14/1/10

  Στον αέρα τινάζει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Εurostat) με έκθεσή της τα στατιστικά στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας, αρνούμενη να επικυρώσει αυτά που αφορούν το 2008, αλλά και κάθε άλλο, μέχρις ότου αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αναξιοπιστίας της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
  Την έκθεση-κόλαφο συνέταξε η Εurostat κατ΄ εντολήν του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας του Νοεμβρίου 2009, έπειτα από την τεράστια αναθεώρηση των εκτιμήσεων για το έλλειμμα του 2008, αλλά και των προβλέψεων του 2009 που προκάλεσαν σοκ στην ευρωζώνη.
  Η Εurostat ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη για τα λανθασμένα στοιχεία, γιατί δεν έχει αρμοδιότητα για στενότερο έλεγχο και ότι οι ελληνικές αρχές είναι εκείνες που πρέπει να πάρουν μέτρα για «διαφανείς και αξιόπιστες πρακτικές των εθνικών υπηρεσιών που εμπλέκονται στην παρουσίαση των δημοσιονομικών στοιχείων και να αναθεωρήσουν το θεσμικό πλαίσιο για να εξασφαλίσουν την επαγγελματική ανεξαρτησία και αξιοπιστία της ΕΣΥΕ και των άλλων αρχών».
  ---------------
  21/1/10
  Έκθεση ΣΟΚ αποκαλύπτει πως και τα 300 δισ. δημόσιο χρέος είναι και αυτό... ΨΕΜΑ

  Ανεξάρτητη επιτροπή που συμμετέχουν σε εκπρόσωποι της Τραπέζης της Ελλάδος, του ΚΕΠΕ, του ΙΟΒΕ, του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών
  Διαπιστώνει δημοσιονομικό χάος στο οποίο κρύβεται Δημόσιο χρέος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, πέραν των επισήμως δηλωθέντων 300 δισ., περιγράφει η έκθεση-καταπέλτης της Επιτροπής για την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων...
  Συγκεκριμένα διαπιστώνει ότι... το πραγματικό Δημόσιο χρέος είναι μεγαλύτερο, αφού στο επίσημο δεν περιλαμβάνονται υποχρεώσεις του κράτους προς προμηθευτές του ύψους 6 δισ. ευρώ !!!
  Εκτός των γνωστών οφειλών των νοσοκομείων !!
  Ανακάλυψαν επίσης δάνεια δημοσίων οργανισμών που έχουν χορηγηθεί με κρατική εγγύηση, αλλά θα αναληφθούν αναπόφευκτα κάποια στιγμή και επίσημα από το Δημόσιο, επίσης και συμβάσεις ΣΔΙΤ, οι οποίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ιδιωτικές και, τελικά, θα επιβαρύνουν το δημόσιο έλλειμμα και χρέος.

  Το χάος με τα στατιστικά στοιχεία είναι ένας από τους παράγοντες που ενισχύουν τη δυσπιστία των αγορών και διευρύνουν το κόστος δανεισμού του Δημοσίου.

  Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  http://tiresias-press.blogspot.gr/2010/01/300.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ,,ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ?? ΚΑΝΟΥΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χουντής Επιβεβαιώνει Γεωργαντά Χατζηνικολάου 19-9-11 ( BINTEO)

  http://www.youtube.com/watch?v=6ftK7KcfPbM&feature=related

  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Nτροπη στην Πεδιαδιτη που δειχνει οτι δεν ειναι ουτε ελληνιδα, ουτε συνάνθρωπος, παρά άλλο ενα αδιστακτο πιονι του συστηματος και δουλα της μασωνιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 1,ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,2011
  Πλήρης κάλυψη στην ΕΛΣΤΑΤ και στον άνθρωπο του ΔΝΤ Γεωργίου προσφέρει η Eurostat! Δεν είναι «παραφουσκωμένο» το έλλειμμα του 2009!!!
  Θα μας τρελάνει η Eurostat
  Η στατιστική επιτροπή της ΕΕ παρέχει πλήρη κάλυψη τόσο στην ΕΛΣΤΑΤ, απορρίπτοντας τις κατηγορίες εναντίων του προέδρου της Α. Γεωργίου για φούσκωμα του ελλείμματος.
  Μάλιστα λέει ότι η ΕΛΣΤΑΤ ακολούθησε κατά γράμμα τους κανόνες που ισχύουν για όλες τις χώρες μέλη.
  Θέλει να μας πει δηλαδή, ότι όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης έχουν βάλει στα ελλείμματά τους τα αποτελέσματα των ΔΕΚΟ.
  “Ως εκ τούτου, η Eurostat δημοσίευσε τα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα και το χρέος που παρέδωσε η ΕΛΣΤΑΤ χωρίς επιφυλάξεις στις τελευταίες τρεις καταχωρήσεις (Νοέμβριος 2010, Απρίλιος 2011 και Οκτώβριος 2011), σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε τις προηγούμενες περιόδους”, αναφέρει η Eurostat.
  Μάλιστα, για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, λέει ότι «έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού»!
  Επίσης, αναφέρει ότι «είναι σαφές ότι η βελτίωση στην ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης νέων και ενισχυμένων διαδικασιών διαμόρφωσης των στοιχείων, που υιοθετήθηκαν με ευθύνη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.»

  http://olympia.gr/2011/12/01/%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b8/
  ------------------------

  Ο Economist σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ τον Οκτώβριο του 2011 ανέφερε τα της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "θα τη βγάλει καθαρή επειδή θα γνωμοδοτήσει θετικά υπέρ του η Eurostat".
  Αλλά ό,τι και να πει η Eurostat, το πράγμα δεν καλύπτεται, διότι οι κανόνες όντως παραβιάστηκαν τώρα, και μάλιστα για πρώτη φορά.

  ---------------

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την επιστολή Jean Claude Trichet της 2ας Μαϊου 2010 για την Ελλάδα

  http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8180:-jean-claude-juncker-2-2010&catid=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7
  --------------------
  23 Ιανουαρίου,2012

  Διαμαντοπούλου: Επικίνδυνη για τη χώρα η αμφισβήτηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ

  http://olympia.gr/2012/01/23/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%8e%cf%81/
  ------------------

  Προβόπουλος: Το έλλειμμα στο πρώτο 9μηνο του 2009 είναι 10%

  http://dexiextrem.blogspot.com/2011/09/9-2009-10.html

  -------------------
  Πώς το Βερολίνο ενθάρυνε τον Παπανδρέου να διογκώσει το ελληνικό έλλειμμα το 2009
  Βασικός παράγοντας η προστασία των Γερμανικών τραπεζών. Πώς ο Βενιζέλος απέλυσε εργαζόμενους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για να καλύψει την αλήθεια. Σόιμπλε και Μέρκελ εμπλέκονται σε μια απίστευτη απάτη. Ο Ισπανός Ευρωπαίος Επίτροπος στηρίζει αυτήν την ιστορία της διεθνούς απάτης

  http://rnbnet.gr/details.php?id=6210  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλλη πουτ@να κι η διαμαντοπούλου!
   Επικίνδυνα για ποιον μωρή π@τσαβούρα; για τα αφεντικά που σε ταϊζαν στο χάρβαρντ;
   Και τι την νοιάζει αυτήν η Ελλάδα, αφού δεν έχει καμμία σχέση μαζί της.
   Εμείς θέλουμε επικίνδυνα.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ