Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πλησιάζουμε στην "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" στη Μονή Εσφιγμένου;ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Απάντηση από τον επιτετραμένο του Αντιπροσωπείου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου:

"Ο πρώτος λίθος που θα μετακινηθεί από το αντιπροσωπείο μας θα ενεργοποιήσει την γνωστή ανηρτημένη στην Μονή μας ρήση: "ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ". Διότι στο άγιον όρος ήλθαμε να πεθάνωμε ως Ορθόδοξοι κι όχι ως ΗΛΙΘΙΟΙ"!
 Γράφει η Πόπη Σουφλή

 Τα γεγονότα στην Ιερά Μονή  Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος, εξελίσσονται δραματικά και όλα δείχνουν πως μπαίνουν στην τελική ευθεία....

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea, επιστολή έλαβαν σήμερα οι Μοναχοί, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πολυγύρου.

Αναλυτικά:

Με σημερινή επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα και Ιερά Επιστασία (αρ. πρωτ. 65540/23/4/1), ο Αστυνομικός Διευθυντής Πολυγύρου, κ. Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, ζητάει την άμεση ενημέρωση, για την αναγκαστική εκτέλεση της υπ' αρ. 116/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής "απομάκρυνση καταληψιών μοναχών από το Κτιριο Αντιπροσωπείου (κονάκι) Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές Αγίου ΌρουςΧαλκιδικής", γιατί την Τετάρτη 24/7/2013, θα ενημερώσει τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελο Μαδεμλή.

Στην επιστολή, γράφει κατά λέξη:
"Επισημαίνεται, ότι το θέμα παραμονής καταληψιών Μοναχών στον κτίριο Β Αντιπροσωπείου (Κονάκι) της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές Αγίου Όρους, αποτελεί ιδιάζον και  ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο χρήζει ταχύτατης επίλυσης"

Ακολουθεί το σχόλιο, όπως εστάλη στα attikanea, από τον επιτετραμένο του Αντιπροσωπείου.
"Στο Άγιον Όρος έχει παλαιώσει μία πνευματική διαφωνία. Φιλενωτικοί κατά ανθενωτικών. Ζηλωταί πατέρες, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλεγόμεθα κι εμείς οι Εφιγμενίται κατά του Πατριαρχείου Κων/πόλεως και των ακολουθούντων αυτό. Αφορμή της εξάρσεως της αντιπαλότητος αυτής ο άκριτος φιλοπαπισμός του κ. Βαρθολομαίου.

Τίθεται όμως το εξής ερώτημα: είναι ηθικώς δεκτό να απαιτεί ο Πατριάρχης το διωγμό μας από την Μονή της μετανοίας μας επειδή διαφωνούμε μαζί του; Επειδή δεν τον μνημονεύομε; Είναι αυτά εγκλήματα ικανά ώστε η σημερινή "δημοκρατική" Δικαιοσύνη να μας υποβάλλει σε στέρηση της μοναστικής στέγης και ηθικής προστασίας μας;

Το μόνο που θέλομε είναι να είμεθα ανεύθυνοι για την απεμπόληση της Αγίας Ορθοδοξίας. Η Εκκλησια εξάλλου στην μακραίωνο Ιστορία της  πάντοτε εδικαίωνε και αγιοποιούσε τους ανθενωτικούς.

Κανείς δεν μπορεί να ασκήσει διοικητικά μέτρα σε μία κυρίαρχο αγιορειτική μονή που κρατά ανθενωτική στάση. Γι΄αυτό θα θεωρήσωμε την στέρηση των φυσικών μας δικαιωμάτων στη μονή της μετανοίας μας ως βιαία φίμωση και βεβήλωση αυτής της Αγίας Ορθοδοξίας. Ο πρώτος λίθος που θα μετακινηθεί από το αντιπροσωπείο μας θα ενεργοποιήσει την γνωστή ανηρτημένη στην Μονή μας ρήση: "ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ". Διότι στο άγιον όρος ήλθαμε να πεθάνωμε ως Ορθόδοξοι κι όχι ως ΗΛΊΘΙΟΙ!


Με αγάπη Χριστού,


Ο επιτετραμμένος υπεύθυνος του αντιπροσωπείου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Ιερομόναχος Σάββας Εσφιγμενίτης.
Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε στην "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" της βίαιης εισβολής αστυνομικών δυνάμεων στο κονάκι των Μοναχών.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, απαιτεί ανθρώπινες θυσίες από τους στρατιώτες και το ποίμνιο του Χριστιανισμού και τα υπαλληλάκια της, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, με την βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων, είναι έτοιμοι να την προσφέρουν.
Οι Μοναχοί όμως της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, είναι αποφασισμένοι να θυσιαστούν για την ΠΙΣΤΗ τους.
Και η θυσία τους, είναι βέβαιο, πως δεν θα μείνει αναπάντητη!

Δεν είναι λίγοι, εκείνοι που λένε, πως: "Μια επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των Μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στο Περιβόλι της Παναγιάς, όπως αποκαλούν το Άγιον Όρος, αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea, εντός του Αγίου Όρους, έχουν εισχωρήσει πράκτορες και αστυνομικοί με πολιτικά, έτοιμοι για τις εντολές του.... ΤΕΡΑΤΟΣ!

Άραγε, οι αστυνομικοί, θα τολμήσουν να σηκώσουν χέρι στους Μοναχούς;
Θα τολμήσουν να υπακούσουν σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εντολές, κι ας έχουν την... νομιμοφανή "κάλυψη" δικαστικών αποφάσεων, που... όλοι γνωρίζουμε πως εκδίδονται;;;;;

Την φωνή του λαού, δεν την υπολογίζουν... 
την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;;;;;ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

27 σχόλια:

 1. οι εξελιξεις ειναι πραγματικα δραματικες. Αυτη τη στιγμη ειμαστε στην απεναντι παραλια και τα ποτα στο μπιτς μπαρ φευγουν με δραματικη ταχυτητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι αλλα ευτυχισμενος γελοιος

   Διαγραφή
  2. Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι ευτυχισμένος. Άσε για τους άλλους τους αγώνες... ο καθείς εφ' ω ετάχθη.

   Διαγραφή
  3. πολεμα εσυ να διασκεδαζω εγω και θα τα πατσισουμε σε ποτα μετα τον πολεμο

   Διαγραφή
  4. Δεν έχουμε τίποτα να πατσίσουμε και δεν πίνω ποτά με αγνώστους.
   Στην κοσμάρα σου και στον κόσμο μου.
   ΤΕΛΟΣ!

   Διαγραφή
  5. Εσυ χανεις

   Διαγραφή
  6. Ασε την κοπελα ησυχη να ενημερωσει τον κοσμο κ κατσε στον καναπε σου ψεκασμενε

   Διαγραφή
  7. Είμαι όλος απορία κ.Σουφλή !!! Γιατί του απαντάτε !!! Ευγένεια μόνο σ'εκείνους που την αναγνωρίζουν και την εκθέτουν στον τρόπο με τον οποίο ζουν !!!

   Διαγραφή
  8. Όσο του απαντώ, εκτίθεται... έστω και ανώνυμος, το μάθημά του το παίρνει...

   Διαγραφή
  9. Εγω παιρνω μαθημα εσεις τον παιρνετε γενικως

   Διαγραφή
  10. Μη χαλας τα λεφτα σου στα ποτα με χαμενα ιδανικα παντα σα μεθυσμενος θα γυρνας.

   Διαγραφή
  11. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ...ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΑΘΕΟΥ ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΑΝΔΡΕΣ" ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΈΛΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΟΒΗΤΟΙ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΑΝΑΞΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ.ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....ΤΟΣΗ ΠΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΣΗ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.....ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ .ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΤΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

   Διαγραφή
  12. μαζί σου αδερφέ...

   Διαγραφή
 2. Ξέρουν οι πατέρες από αγώνες!
  Αλλοίμονο στα βουτυρόπαιδα της εξουσίας που δεν καταλαβαίνουν με Ποιόν τα βάζουν!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοπυρπολήθηκε 18χρονος Θιβετιανός Μοναχός!!!!!!!!!!!!!!
  Από το 2009 περίπου 120 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο
  «Στα 18 του, αυτός ο νεαρός θα έπρεπε να έχει τη ζωή μπροστά του. Ο τραγικός θάνατός του δεν θα είχε συμβεί εάν αυτοί που έχουν την εξουσία στο Πεκίνο έδιναν απλώς στους Θιβετιανούς τα δικαιώματα που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε αυτονόητα: ελευθερία έκφρασης, ελευθερία άσκησης της θρησκευτικής πίστης και ελευθερία να αποφασίζουμε για το μέλλον μας», είπε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Άλιστερ Κάρι.
  Από το 2009, περίπου 120 Θιβετιανοί έχουν αυτοπυρποληθεί στην Κίνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκτος απο διαλογισμο εχουν και τσαγανο, παροτι κατα της βιας.

   Διαγραφή
 4. Κα Σουφλη θεωρειται τον εαυτον σας αγωνιστρια????


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θεωρώ ανόητο και περιττό τον αυτοπροσδιορισμό και τον αυτοχαρακτηρισμό. Όλοι κρινόμαστε από τα έργα ή τα μη έργα μας.
   Σ' αυτή την ανάρτηση, το πρόβλημά σας είμαι εγώ, ή το θέμα της ανάρτησης; Απλά αναρωτιέμαι και δεν θέλω απάντηση, ούτε και θα απαντήσω σε τυχόν απάντησή σας.

   Διαγραφή
 5. ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!

  ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ!!

  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εχει σημασια το τι θεωρει τον εαυτο της η κ.ΣΟΥΦΛΗ ή οτι οι προδοτες, οι ανθελληνες, οι αλλοθρησκοι, προσπαθουν παντι τροπω να ισοπεδωσουν τα παντα στην Ελλαδα μας; Μη κανετε το ιδιο λαθος, μη βοηθατε και εσεις στο "Διαιρει και βασιλευε" των μασσωνων! Ξυπνειστε, θυμωστε και ενωθειτε ολοι μαζι, εχουμε αναγκη ο ενας τον αλλο! Φτανει πια, μεχρι εδω! Η εντολη του αρχιμασσωνου, αρχιερεα θαλεγα εγω της μασσωνια Κισσινγκερ, να σβησουν την Ελλαδα απο το χαρτη, υλοποιειται με ταχυτατους ρυθμους απο τους εδω προδοτες.Μη γινομαστε και εμεις τα δεκανικια τους! ΕΛΛΗΝΣΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να τσακιστουν να κατεβουν στις πολεις, να ξεσηκωσουν τον κοσμο!

  Δεν ειμαστε σε εποχες για διαλογισμο απομωνομενοι στα δαση και στην εξοχη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. POPI MOU DISTIXOS INE ALOS ENAS NEOPLOUTOS ZAMANFOUTISTAS OPADOS TOU FRAPE KAI TOU DEN VARIESE ADELFE ..ALOS ENAS AULOKOLAKAS PROSKINIMENOS ALO ENA PARASITO TIS ELADAS
  SE EUXARISTOUME APO KARDIAS GIA TIN MAXITIKOTITA SOU KAI GIA TIS EIDISIS POU KATE MERA PROVALIS STO BLOG SOU
  SPIROS NAUTIKOS APO KERKIRA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΟΧΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΕΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΚΡΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗ. (Ν.Α)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΗΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ .....ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ .....ΟΣΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .....ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ!!!!!! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μην παρασύρεστε από την προπαγάνδα της ομάδας κατάληψης της μονής ΕΣφιγμένου! Οι σχισματικοί καταληψίες ακόμη και να θέλουν ΔΕΝ μπορούν να πάρουν οιαδήποτε «ευρωπαϊκή επιδότηση», διότι ΔΕΝ σχετίζονται με την εν λόγω μονή, ούτε την εκπροσωπούν. Πρόκειται για μύθο που αναπαράγουν, για να εμφανίσουν εαυτούς ως αφιλοχρήματους και ήρωες. «Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις» εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν (;) με το σταγονόμετρο, ακόμη και για ετοιμόρροπες αγιορείτικες μονές. Εις βάρος των καταληψιών ψευτομοναχών εκκρεμούν δεκάδες ποινικές και αστικές καταδίκες. Το κονάκι τελεί υπό κατάληψη μόλις από το 2005, όταν εγκαθιδρύθηκε η νέα και κανονική αδελφότητα της μονής Εσφιγμένου. Ας ελπίσουμε σύντομα να εκκενωθεί, για το καλό του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας. Δείτε το ντοκιμαντέρ έκανε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος για το πρόβλημα της μονής Εσφιγμένου: http://www.egolpion.com/esfigmenou_movie.el.aspx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πότε επίσης θα καταλάβουμε ότι αν οι αιρετικοί (μονοφυσίτες, παπικοί, πεντηκοστιανοί, κλπ) είναι μία φορά αιρετικοί οι προβατόσχημοι λύκοι του παλαιοημερολογητισμού είναι άπειρες φορές αιρετικοί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ