Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2 - Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σχόλιο attikanea: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗ!
ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!Προσοχη!!!!!!.....Αν το προμηθευτειτε....χρειαζεστε.....υδωρ ορρου...κ μεγαλη προσοχη.....γιατι "καιει"!!!....θα επανελθω!!!!!

drakos


Η απαγορευμένη πανάκεια...Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…

Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).
Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.
Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!
Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.

Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.
Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.
Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh,The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.
Ο δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.
Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, Theprime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).
Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.

Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις – προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία

Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, Theone-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.
Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letterfor Doctors, 1987).
Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει:« Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»
(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)
Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide:Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).
Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternativesότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret tohealing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).
Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minute cure:The secret to healing virtually all diseases).

Η λύση για τον αλκοολισμό

Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.
Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης

Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.
Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.
Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.
Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy forour polluted world, Energy puplications, 2003).

Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις

Ο δρ. Paul Cummings δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgicaltherapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).
Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών – μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής

Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.
Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.
Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.
Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.

Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:

Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;
Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;
Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;

Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.

Πηγές:

Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives(www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method,2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)
Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular &Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

16 σχόλια:

 1. Ποπη κανε κ μια αναδημοσιευση...με την συνταγη του βαμματος-σκορδου...που ειναι πολυ δυνατο φαρμακο,γιατι την προηγουμενη φορα,δεν καταλαβαν οι αναγνωστες σου,την αξια της!... Ισως γιατι ο τιτλος της συνταγης,ελεγε ΓΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ κ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ...κ οπωσδηποτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ η συνταγη! Οποιος την εχει δοκιμασει..σιγουρα θα ξερει,τι εννοω!... Ισως την διαβασει κ η "Αννιτα"...κ της απαντησω...σ'αυτα που με ρωτουσε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Δώστε μας παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Ίσως κάποιοι από εμάς πρέπει άμεσα να δοκιμάσουν αυτον τον τρόπο θεραπείας!
  ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόπη αυτό που είναι σημαντικό να σου πω για το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ότι πρέπει να είναι ΠΟΣΙΜΟ,όταν πάμε να το ζητήσουμε λέμε ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ή αλλιώς FOOD GRADE.

  Όχι το κοινό οξυζενέ (αυτό είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου) που χρησιμοποιούμε εξωτερικά.

  Το βάμμα σκόρδου είναι συγκλονιστικό και θα σας πω ότι υπάρχει βάμμα και για τα παράσιτα των εντέρων. Φτιάχνεται από χλωρά πράσινα τσόφλια καρυδιών μέσα σε αλκοολικό διάλυμα οινοπνεύματος (χωρίς μεθυλική αλκόολη, πας και ζητάς οινόπνευμα ποτόποιίας ή αν δεν έχεις τσίπουρο) και νερού.
  Αλλο κόλπο αν έχεις χλωρά καρύδια είναι ότι παίρνεις 30 καρυδάκια τα σπάς στο γουδί και τα βάζεις ολόκληρα σε 1 κιλό μέλι και τα αφήνεις 40 μέρες.
  Μετά κάθε μέρα παίρνεις μια κουταλιά της σούπας απ΄αυτό.

  Πόπη κι όσοι άλλοι με διαβασετε μπείτε στο site της συχωρεμένης της Hulda Clark (που μιλάει για τα παράσιτα ενδελεχώς) αυτή είχε σκευάσματα και μάλιστα αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι πεθαίνοντας τα παράσιτα από το καρύδι αφήναν κάτι άλλο που το καταπολεμούσε με γαρυφαλόξυλο σε χαπάκια (το κονιορτοποιούν και το συμπιέζουν δηλ. ) και σκόνη από ρίζα παιώνιας (μάλλον είναι στυπτική και πρέπει να έχει κι αυτή δράση, θα το ψάξω.
  Το επιστημονικό όνομα της καρυδιάς είναι junglans regia (το γράφω μην το βρείτε έτσι και δεν ξέρετε τι είναι. Είναι η καρυδιά)
  Φιλιά σε όλους Πόπη μπράβο σου, τα άρθρα που ανεβάζεις είναι τέλεια!!!!
  Ελένη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σημεντικη λεπτομερια: Εαν καταναλωσετε υπεροξιδιο του υδρογονου (οξυζενε) , πρεπει να ειναι οπως λεγεται FOOD GRADE , δηλαδη χωρις κανενα προσθετο. Αυτα που πολανε στο φαρμακειο ειναι με προσθετα, οπως συντηριτικα, τα οποια ειναι τοξικα. Το χρησιμοποιω χρονια τωρα και σκωτωνει γριπες και ιωσεις γενικα, άμεσα. Προσοχη επισης στην δοση. Συνηθως παιρνω 10 σταγονες διαλυματος 3% σε ένα ποτηρι νερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. παρακαλω πειτε μου που το βρισκεται το υπεροξειδιο του υδρογονου (FOOD GRADE) χωρις συντιριτικα;; επειδη εχω ρωτησει σε φαρμακεια και το αγνοουν το θεμα.. η δεν θελουν να ασχοληθουν ευχαριστω ....

   Διαγραφή
  2. παρακαλω που μπορω να βρω χωρις συντιριτικα υπεροξιδιο του υδρογονου FOOD GRADE γιατι ρωτησα σε φαρμακεια αλλα το αγνοουν το θεμα ευχαριστω...

   Διαγραφή
 5. Ο γεροντας Πορφυριος ειχε πει οτι το φαρμακο του καρκινου το εχουν οι γιατροι μπροστα στα ματια τους αλλα δεν επιτρεπει ο Θεος να το δουν γιατι γεμιζει ο Παραδεισος απο τους καρκινοπαθεις.......Λες;;;
  Οσο για τη ερμηνεια αυτης της ρησης εννοουσε οτι αμα ερθεις αντιμετωπος με το θανατο και μαλιστα απο μια σοβαρη ασθενεια που ομως σου δινει το καιρο να αναλογιστεις τη ζωη σου ,τα λαθη σου και να μετανοησεις, το κερδος ειναι μεγαλο δηλ ο Παραδεισος και φαινεται αυτο το "εργαλειο" λειτουργει για να το χρησιμοποιει ο Θεος τοσο πολυ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΗΛΑΔΗ ....ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΠΩΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πρέπει επίσης να πω ότι οι θεραπείες με οξυγόνο όπως το όζον είναι καλές αλλά όχι συνέχεια. Γιατί το οξυγόνο αυξάνει και τις οξειδώσεις που παράγουν τις ελεύθερες ρίζες και την γήρανση.
  Οι ελεύθερες ρίζες δεν είναι κάτι αχρείαστο για τον οργανισμό μας, χρειάζονται κι αυτές γιατί σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα.
  Ένα ποσοστό οξειδώσεως το χρειαζόμαστε γιατί μας βοηθά αλλά να μην περνάει ένα όριο γιατί τότε γερνάμε πιο γρήγορα. Αν έχουμε λιγότερο απ' όσο χρειαζόμαστε τότε μπορεί τα καρκινικά κύτταρα που κατά καιρούς δημιουργούνται να ευδοκιμήσουν χωρίς κάποιον να τα καταστρέφει.
  Όσο πιο ολοκληρωμένη εικόνα έχουμε τόσο καλλίτερα αποφεύγουμε τις υπερβολές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ειναι λαθος...να πινουν...οσοι το πινουν...ΣΥΝΕΧΩΣ!...Υπαρχει η συνταγη! Και βιβλιο στ' αγγλικα!....Επικοινωνησαμε με την Μαρια Προβατα στο Μαρουσι,ομοιοπαθητικο φαρμακειο...κ το φτιαχνει!...δεν χρειαζεται να το φερετε απο Αγγλια,που το φεραμε εμεις,πριν μηνες,ειναι πολλα τα μεταφορικα!....Ποπη ανεβασε κ την δοσολογια,που σου ειχα στειλει...αν δεν την βρισκεις...να την ξαναστειλω!...Δεν λεει,να εχει ανεβει 2 φορες "το υπεροξειδιο"...χωρις την δοσολογια!......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εφαρμόζοντας τις εναλλακτικές θεραπείες πρέπει να δίνουμε σημασία σε λεπτομέρειες που πολλές φορές και οι ίδιοι εναλλακτικοί γιατροί δεν γνωρίζουν. Οι πληροφορίες τους είναι αντιφατικές και εμείς οι "ασθενείς" ανυπερασπιστοι. Για παράδειγμα το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου πρέπει να το παίρνουμε με νερό που δεν περιέχει μέταλλα, κάτι σαν απιονισμένο... και που να το βρεις.
  Το περίφημο οζονοποιημένο νερό απαγορεύεται να πιούν άτομα με Hasimoto ή όσοι δεν έχουν ένα ένζυμο που δεν γνωρίζω πως λέγεται αλλά είναι αυτοί που δεν μπορούν να φάνε κουκιά. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ την μηχανή Οζοντος μέσα στο σπίτι. Καταστρέφει τα πνευμόνια.
  Η Dr Clark λέει ότι τα πράσινα καρύδια πρέπει να είναι στο στάδιο που δεν έχουν κανένα μαύρο σημάδι...
  'Ατομα με υποθυρεοειδισμό απαγορεύεται να πίνουν τσάι απο δενδρολίβανο.
  Και άλλα πολλά ....
  Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να καταλήξω κάπου με όλα αυτά. Δεν είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά? Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.
  Βίκυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οταν μεσω φιλων πηρα το "Υπ.Υδρ" απο Αγγλια,μου ειπαν να χρησιμοποιησω φυσιολογικο ορρο,απ΄το φαρμακειο (αποσταγμενο)(χωρις αλατι)κ οχι νερο,επειδη το νερο περιεχει μεταλλα!!!...Αλλος εφερε κ φυσιολογικο ορρο απο Αγγλια,κατι, που αλλοι θεωρησαν υπερβολικο! Η θεραπεια,απαγορευει τα μεταλλα,γι αυτο οχι σε νερο,ουτε ομοιοπαθητικη θεραπεια μαζι...κ.τ.λ!.... Εγω παντως δεν βρηκα εναλλακτικο γιατρο,να γνωριζει τη συνταγη κ θεραπεια,τα περισσοτερα φαρμακεια,γελουσαν,oταν το ζητουσε η φιλη μου...μονο ο ομοιοπαθητικος μου,το γνωριζε,αλλα δεν μπορουσε να πει περισσοτερα,καθως μου ειπε,πως δεν υπαρχει βιβλιογραφια κ η θεραπεια εχει "θαφτει"!....Τελικα με το ψαξιμο φιλων,πηρα το βιβλιο,στα χερια μου κ την συνταγη της θεραπειας!..Η συνταγη υπαρχει κ το βιβλιο ειναι THE ONE MINUTE CURE (πηγαινετε στην πρωτη δημοσιευση του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για το υπ.υδρ...κ στα σχολια θα βρειτε πληροφοριες,απο εμενα κ αλλους χρηστες). Το οζονοποιημενο νερο που αναφερεις εχει κατηγορηθει,για βλαβες που προκαλει,δεν γνωριζω,εχω αποφυγει να δοκιμασω! Το καλυτερο νερο,ως μεσο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ειναι το "ΙΟΝΙΣΜΕΝΟ"...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ!!!!!....ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!..... Για τα καρυδια,δεν εχω αποψη,δεν εχω κανει χρηση,η DR CLARK,φυσικα εχει δικιο,οταν λεει να μην παιρνουμε αυτα,που εχουν μαυρα σημαδια,εφ'οσον τα καρυδια,"ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ"...παρα πολυ γρηγορα κ οι καρποι κ το λαδι τους κ ταγγιζουν κ δεν προσφερουν θεραπεια,οταν φτασουν σε αυτο το σταδιο! Οχι μονο το δενδρολιβανο,αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ,εχουν περιορισμους στην χρηση τους,γιατι ειναι ΦΑΡΜΑΚΑ (φυσικα)...γι αυτο επιβαλλεται να εχουμε γνωσεις "ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ"...για να χρησιμοποιησουμε ακομη κ το αθωο "Χαμομηλακι"...που αν δεν γνωριζεις τις αντενδειξεις του...μπορει να αποδειχτει,πολυ επικινδυνο για την καρδια κ το νευρικο συστημα μας! Πραγματικα οπως λες κ συμφωνω μαζι σου,αν σου ειναι δυσκολο να καταληξεις καπου με ολ'αυτα....θα πρεπει να ακολουθησεις πιο απλες συνταγες,παντα με οδηγο την ΓΝΩΣΗ κ την ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Δεν ειναι οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορα....αλλα η ΓΓΝΩΣΗ,η οποια εχει ΧΑΘΕΙ!!!............

   Διαγραφή
 10. Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Σας κάνει κόπο να μου πειτε τι είναι το ιονισμένο και πως το παρασκευάζουμε? Βίκυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το πρωι που ξυπνας,βραζεις σε ενα μεγαλο μπρικι,νερο για 20 λεπτα!... Το βαζεις αμεσως σε ενα θερμος,ανοξειδωτο.(θα το βρεις στα σουπερ-μαρκετ)Πινεις καθε μιση ωρα περιπου 2 γουλιες,καυτο,οσο να το ανεχεται η γλωσσα σου,προσεξε μην καεις!...Οπως πινεις ενα καυτο τσαi!... Αυτο το νερο,εχει παρα πολυ οφελος,για ολο τον οργανισμο!... Οταν εχω χρονο,μεινε συντονισμενη στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ....θα γραψω ενα κειμενο,γι αυτο το νερο...να το αναρτησει η Ποπη!.... Εχει την ιδια ενεργεια...με τα νερα ενος καταρρακτη!..Θα επανελθω μολις τελειωσω,τωρα ειναι η εποχη,της συλλογης ανθεων-βοτανων,για την παρασκευη αλλων "ενεργειακων νερων"...οπως ειναι τα "Ανθονερα" λεβαντας,χαμομηλιου,περγαμοντου,λουizας,νερατζιας,αλμπαροριζας κ δοξα τη φυση...πολλων ακομη!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ακολουθώ την αγωγή με H2O2 εδώ και 4ις ημέρες.
  Για να ξεκινήσω το έψαξα πάρα πολύ…
  Απεσταγμένο νερό…
  H2O2 35% FOOD GRADE
  Δοσολογίες…
  Άδειο στομάχι…(3ώρες μετά το φαγητό – 1 ώρα πριν )
  Παράδειγμα: Αν φας στις 16:30, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 ώρες…δηλαδή μπορείς να πιεις το διάλυμα που θα φτιάξεις, μετά τις 19:30.
  Αν το πάρεις 19:30… Μπορείς να φάς απ’ τις 20:30 και μετά !!

  Το Hydrogen Peroxide που αγόρασες, αναφέρει ότι είναι FOOD GRADE ?
  Απεσταγμένο νερό, μπορείς να ζητήσεις σε φαρμακείο.
  Λέγεται WATER FOR INJECTIONS.
  ΟΧΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ.
  ΟΧΙ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
  ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
  Ναι… από άποψη βιβλιογραφίας και εμπειρίας άλλων ατόμων, ιατρών, ερευνών…κάνει θαύματα…
  Η λάθος χρήση όμως, μπορεί να αποβεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυσάρεστη ….

  Αν κάποιος, θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου,
  μπορεί μέσω e-mail στη διεύθυνση: hydrogenperoxide35@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. εχω αγοραση το hydrogen peroxide 35% food grade και διαβαζω οτι θελει απεσταγμενο νερο.
  1. που θα βρω καταλληλο απεσταγμενο νερο και
  2. Καπου διαβασα οτι κανει και το αντιθετου οσμοσεως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ