Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ! Το κείμενο που σας υποσχεθήκαμε!

ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΟΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ;

Σχόλιο attikanea: Είναι ιδιαίτερη τιμή για τα attikanea να φιλοξενούν κείμενα ενός προσώπου που γνωρίζει πολλά...


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ).

Σήμερα ανακοινώθηκε από την ΕΛΛΑΔΑ ουσιαστικά η ΑΟΖ. Δόθηκαν οι συντεταγμένες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ υφαλοκριπίδας στον ΟΗΕ που στην περίπτωση του ΑΙΓΑΙΟΥ συμπίπτει με την ΑΟΖ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ)....Επομένως λοιπόν λέμε στον ΟΗΕ ότι έχουμε 12 μίλια υφαλοκριπίδα και όχι 6.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

Ποιος είναι μαζί μας και ποιος κατά μας και γιατί;


    
    1. ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΗΕ ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ) ΤΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ (ΛΟΓΩ ΗΠΑ).

    
    2. ΚΑΤΑ ΜΑΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ. 
ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.


ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΟΖ (ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ (ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ) ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΜΕ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  (ΕΔΩ)

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;


ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η: ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΖ
ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ;


ΕΡΩΤΗΣΗ 3Η: ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ;


ΕΡΩΤΗΣΗ 4Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ; 

ΕΡΩΤΗΣΗ 5Η: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.

TO ΔΝΤ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

2. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ:

Α. ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Β. ΣΕ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Γ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ;

Δ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ;
ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ; (ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

37 σχόλια:

 1. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ; (ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. welcome back file! φτασαμε στο σημειο 0 λες? ετσι δειχνει παντως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 4. Η Τουρκία για να προχωρήσει σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον μας δεν θα πρέπει να έχει και την στήριξη της Αμερικής από την στιγμή που εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα εξυπηρετεί και της Αμερικής;

  Αν ναι , τότε γιατί οι Αμερικάνοι έχουν δηλώσει ότι προτιμούν να εξορύξουν τα πετρέλαια στο Αιγαίο σε συνεργασία με μια Ελληνική κυβέρνηση παρά με μια τουρκική που δεν θα τους προσφέρει σιγουριά; Γιατί ο Κλίντον το καλοκαίρι άλλα δήλωνε.

  Συμφωνώ μεν όσον αφορά τις διεκδικήσεις της Ρωσίας σε σχέση με την Ανταρκτική και την σύνδεση του θέματος με το Αιγαίο. Αλλά μια πιθανή τουρκική επίθεση θα έδινε ΑΜΕΣΟ δικαίωμα στους Ρώσους να εξαφανίσουν την Τουρκία από τον χάρτη. Τότε οι Τούρκοι είναι εντελώς χαζοί όταν ξέρουν ότι διακινδυνεύουν το μέλλον τους ως χώρα;

  Και κάτι τελευταίο. Αν είναι όλα όπως ισχυρίζεσαι...πόσο καιρό δίνεις περίπου να επαληθευτούν αυτά που λες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!ΝΙΚΟΣ Χ

   Διαγραφή
 5. Κοίτα φίλε οι ιμπεριαλιστές αιματοκίλισαν απο το 1936 έως και το 1949 όλοι την Ευρώπη,δέν θα δυστάσουν τώρα.
  Όσο για την πατρίδα χωρίς πατριώτες απλά δέν απελευθερώθηκε ΠΟΤΕ.
  Η Επανάσταση του 1821 έληξε στα μπουντρούμια του Παλαμηδιού,και στην εκτέλεση του Καποδίστρια.
  Όλα τα άλλα είναι νομοτελειακή συνέπεια του Καπιταλισμού.

  Κάποιος που τα λέει απλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΜΕΡΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΙΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ . ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΧΙ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ.

  ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ ΓΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΟΤ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

  ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΑΡΓΑ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει περίπτωση η Τουρκία να αντιδράσει εν θερμώ χωρίς να περιμένει ένα τελικό οκ από τις ΗΠΑ; Πόσο πιθανό το θεωρείς αυτό;

   Διαγραφή
  2. Η TOYRKIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

   Διαγραφή
 7. Η λύση του αινίγματος βρίσκεται στην επίσκεψη Κίσιγκερ στον Πούτιν. Οποιος ξέρει τι ειπώθηκε τότε....ας πει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μεσα στο ΣΚ θα πιασουμε τα νοηματα εξ ανατολων.Δε θα χασομερισουν οι τουρκοι και πολυ.Εστω μια πραξη(μπορει και δηλωση) θα μας πει πολλα τα επομενα 24ωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ??? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΠΡΙΝ Η ΠΟΠΗ!!! ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ... ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!ΝΙΚΟΣ Χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νίκο σκέψου και τα εξής.

   1. Μια πιθανή χρεοκοπία μας κάνει αμέσως ουδέτερους σε έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο. Άρα μπορεί τελικά να μας βγει και σε καλό.
   2. Έχεις δίκιο για το ξεπούλημα της ΑΟΖ και των πετρελαίων αλλά αυτό δεν είναι τελεσίδικο. Δηλαδή αύριο μπορεί να βγει μια κυβέρνηση που βάσει του Συντάγματος να αρνηθεί τις υποχρεώσεις των μνημονίων ως μη συνταγματικές.
   3. Όσον αφορά τις προφητείες και τα γεγονότα που ζούμε μην είσαι τόσο αρνητικός.
   Μηδέ προ του τέλους μακάριζε.

   Διαγραφή
  2. ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΕΞΕΙΣ Ή ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ; ΠΕΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ. ΠΟΥ; ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ.

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

   Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ! ΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΕΧΘΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ...ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ !ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ Χ.
   Υ.Σ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!

   Διαγραφή
 10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΨΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.......ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.........ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.


  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

  PERI MAJESTIC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ,,, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ
  ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ,,ΠΟΝΙΡΟΥ,,,ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ,,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
  ,,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΗΣΤΗ,, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΑ'ΦΤΟΥ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟ
  ΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ,, ΕΜΦΙΛΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ,,ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ,,,
  ,,ΣΕΡΒΙΑ -ΚΟΣΟΒΟ -ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ Κ.Λ.Π....ΝΟΜΙΖΟ ΠΑΛΛΙ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ,,
  Η ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΠΑ-ΡΟΣΙΑ,,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ...ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΟ
  ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΣΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΕΟΥ,,,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΗ ,,,
  ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΕΜΦΙΛΙΟΣ ,,ΚΑΙ ΜΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ,,,,,,
  ,,,,, Π Ο Θ Ο Υ Μ Ε Ν Ο....


  ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. το θεμα ειναι οτι ο καθενας λεει τα δικα του και κανεις δε ξερει πραγματικα τι θα γινει εκτος απο αυτους που πραγματικα ξερουν ολοι περιμενουμε να βγαλουμε ακρη μεσα απο τους υπολογιστες ενω σαν ελληνες ειμαστε διασπασμενοι απο δω και απο κει..για μενα προσωπικα ολα τωρα ξεκινανε και τωρα ξεκιναει η πραγματικη πεινα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πολυ σωστος φιλε και γω συμφωνω!!!

   Διαγραφή
  2. ελα στην Χ.Α. για να φας

   Διαγραφή
 13. http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/12.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. KAI ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ (ΕΒΡΑΙΟ)ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟ)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ "ΛΑΓΟ" ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΕ , ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ?
  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ "ΠΕΙΘΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.
  ΤΟ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ , ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
  alexhers

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κατά την ταπεινή μου άποψη, όλα συγκλίνουν σε αυτά που έχουν πει κάποιοι Άγιοι Άνθρωποι.

  Η Τουρκία δεν χρειάζεται να "μπεί στη πρίζα" από τις ΗΠΑ για τα 12 μίλια. Έχει δέσει μόνη της το σκοινί γύρω από το λαιμό της, με το casus beli. Κάποια στιγμή λοιπόν επειδή το έχουν περάσει και στο Συνταγμά τους - οπότε έχουν και την διακαιολογία - θα μας κάνουν την πρόκληση. Ο μεγαλοϊδεατισμός τους δε θα τους αφήσει πειθώρια υποχώρησης. Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να σημειωθεί, γιατί ενάγεται από την στρατηγική της εναντίων μας τα τελευταία χρόνια, είναι ότι αυτή την πρόκληση θα την σχεδιάσουν πολύ προσεκτικά για να δημιουργήσουν τετελεσμένο εκ του ασφαλούς γεγονός. Συνεπώς, ασχέτως με το πως θα φανεί όταν γίνει αυτό, η Προβοκάτσια θα είναι η πιθανότερη τακτική.

  Οι ΗΠΑ από μόνες τους δεν είναι στη καλύτερη φάση. Προέρχονται μετά από μακροχρόνιες συράξεις (Ιρακ, Αφγανιστάν)και έχει αποδυναμωθεί η οικονομική τους μηχανή, ενώ τηρούνται στη ζωή με το τζάμπα χρήμα του Μπερνάνκι.
  Νέα μέτωπα όμως εμφανίζονται στον ορίζοντα εκτός αυτού του Ιράν, όπως Β.Κορέα - Ν.Κορέα και Κίνα - Ιαπωνία, που τους προβληματίζει ιδιαίτερα, γιατί κανένας δε θέλει να τα βάλει με τους Κινέζους.
  Δεν αποκλείεται επίσης, αν οι ΗΠΑ ανοίξουν ταυτόχρονα μέτωπα : Ιρακ, Αφγανιστάν, Συρία, Ιραν, γενικότερα στον Μουσουλμανικό κόσμο (Φιλλιπίνες, Ινδονησία, Αφρική κτλπ) Β. Κορέα και Κίνα, να δημιουργηθούν ΝΕΑ εντός των ΗΠΑ μέτωπα, ή ακόμα ακόμα και στα Νότια σύνορά της.
  Κανείς δε ξέρει πόσο διαχειρίσιμη μπορεί από τις ΗΠΑ να γίνει αυτή η κατάσταση μετά.

  Η Ρωσία είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, ενώ δεν έχει χάσει τίποτα από την τεχνολογική και στρατιωτική αίγλη που είχε. Αντιθέτως μάλιστα.
  Δημοσιεύματα του τύπου "Ανακαλύφθηκε ορυχείο διαμαντιών στη Σιβηρία", ή "Νέο κοίτασμα χρυσού βρήκαν οι Ρώσοι", αποσκοπούν στο να τραβήξουν αυτή τη Παγκόσμια Ελίτ που ελέγχει τις ΗΠΑ, προς αυτούς. Διότι κάτι που υποψιάζομαι είναι ότι διάγεται ένας αγώνας μεταξύ των ισχυρών, για το ποιός θα είναι ο "εγγυητής" της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
  Έτσι ενώ οι ΗΠΑ όσο αφορά τον ορυκτό τους πλούτο έχουν εξαντληθεί, η Ρωσία ξέρει εδώ και δεκαετίες επακριβώς τι υπάρχει θαμμένο, που και πόσο.

  Ένα είναι το σίγουρο. Ότι οι ΗΠΑ βιάζονται. Και βιάζονται γιατί με το οικονομικό μοντέλο που ακολούθησαν - ξυπνώντας και τον γίγαντα Κίνα - ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι δε θα τους πήγαινε μακριά υπολογίζοντας μόνο και μόνο στη διάβρωση της Κίνας εκ των έσω (κάτι που δεν έγινε τελικά).

  Τουτέστην, οι ΗΠΑ θέλουν τα κοιτάσματα της Αρκτικής οπωσδήποτε! Και θα τα παίξουν όλα για όλα, γιατί ξέρουν πολύ καλά, ότι αυτή η Ελίτ που τώρα τους στηρίζει, δεν το έχει σε τίποτα να αλλάξει στρατόπεδο (το κεφάλαιο σύνορα δε γνωρίζει γαρ) και να πάει προς Ρωσία μεριά, αν δούνε ότι η Στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ αγκομαχάει προς την "Παγκόσμια Ολοκλήρωση"!

  Η αναμέτρηση προ των Πυλών!

  mind trap

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. File που εχεις πει πολλα ,εχεις καποια πληροφορια της τελευταιας στιγμης ? Καλες οι εκτιμησεις σου ,αλλα κ καποιες πληροφοριες θα ηταν καλες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. «Σήμερα ανακοινώθηκε από την ΕΛΛΑΔΑ ουσιαστικά η ΑΟΖ. Δόθηκαν οι συντεταγμένες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ υφαλοκριπίδας στον ΟΗΕ που στην περίπτωση του ΑΙΓΑΙΟΥ συμπίπτει με την ΑΟΖ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ)....
  Επομένως λοιπόν λέμε στον ΟΗΕ ότι έχουμε 12 μίλια υφαλοκριπίδα και όχι 6.»

  Αυτό πώς προκύπτει από από τον ορισμό των συντεταγμένων η άτυπη αποδοχή των 12 ν.μ.;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ανακοινώθηκε η ΑΟΖ αλλά η υφαλοκρηπίδα. Το ένα με το άλλο δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Η ΑΟΖ είναι νομική έννοια που φτάνει στα 200 ναυτικά μίλια. Επίσης δεν παρεδώθησαν χάρτες και συντεταγμένες αλλά μόνο διακοίνωση και μάλιστα με τον όρο που "μοιράζει" την υφαλοκρηπίδα σε περίπτωση μη διακρατικής συμφωνίας ανάμεσα σε χώρες που έχουν κοινά θαλάσσια σύνορα.
   Η αλήθεια είναι πολύ μακριά από την χθεσινή ανακοίνωση.

   Διαγραφή
  2. καταλαβαινω τι λες. εχεις δικιο ομως οταν τα χωρικα υδατα απο 6 μιλια γινουν 12 τοτε στην περιπτωση του αιγαιου ταυτιζονται χωρικα υδατα υφαλοκρυπιδα και αοζ. στην ανατολικη μεσογειο ισχυει αυτο που λες εσυ. στο αιγαιο ομως ειναι ιδιομορφη περιπτωση με εξαιρεση αυτη του καστελοριζου.

   Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ

   Διαγραφή
  3. Χαίρομαι που συμφωνείς όμως...

   1. Δεν δόθηκαν συντεταγμένες και στη ρηματική διακοίνωση έγινε αναφορά ΞΕΚΑΘΑΡΗ για "μέση απόσταση" σε περίπτωση που οι αντιμαχόμενες χώρες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. ΆΡΑ από την στιγμή που η Τουρκία και η Ελλάδα δεν έχουν συμφωνία πέραν των 6 μιλίων η Ελληνική πλευρά αναγνωρίζει A PRIORI το δικαίωμα της Τουρκίας να βάλει το πόδι της στην μέση.
   2. Τα κυριότερα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΟΖ. ΆΡΑ από την στιγμή που η ΑΟΖ δεν συμπίπτει με την αιγιαλίτιδα ζώνη στην Μεσόγειο ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αποδέχεται την συνεκμετάλλευση.
   3. Ποιος νομίζεις ότι είναι ικανός να επεκτείνει σε 12 τα μίλια από τους σημερινούς πολιτικούς; Και ποιος από αυτούς τολμάει να δώσει συντεταγμένες ΑΟΖ;

   Φίλε μου καλή η αισιοδοξία περί της χθεσινής ρηματικής διακοίνωσης αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ μακριά από τα συμφέροντα της Ελλάδας.

   Θα χαρώ πάντως πολύ αν έχω μια απάντηση σου που να καταριπτει όλα αυτά που γράφω και να μου αποδεικνύει ότι έχω λάθος. Προτιμώ να έχω λάθος παρά δίκιο.

   Διαγραφή
  4. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΝΤΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΟΖ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .....ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

   Διαγραφή
  5. Ti allo ksερεις κ μπορεις να μας πεις σχετικα?

   Διαγραφή
 18. Καλά είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να κυριολεκτούμε γιατί ήδη υπάρχει σύγχυση. Αν κάνουμε και νοητικές προεκτάσεις θα χάσουμε την μπάλα...
  Ας αναρωτηθούμε τι θα εξυπηρετούσε η επέκταση των χωρικών υδάτων και γιατί δεν γίνεται και τότε ίσως πιάσουμε την άκρη του νήματος.
  Δεν αμφιβάλλω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από ότι μπορούμε εμείς να συλλάβουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. η Ρωσία με τις ΗΠΑ τα έχουν βρει όσον αφορά τα πετρέλαια της Αρκτικής
  http://www.defencenet.gr/defence/o/53430

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. NAI MONO ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ:

   http://greek.ruvr.ru/2013_02_07/103941271/

   H υφαλοκρηπίδα της Αρκτικής ανήκει στη Ρωσία

   «Η Μόσχα δεν διαθέτει στοιχεία για διεκδικήσεις δυτικών χωρών στην ηπειρωτική υφαλοκρηπίδα στην Αρκτική», δήλωσε επιλέξει ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, μιλώντας σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα σε ενημέρωση Τύπου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της «Φωνής της Ρωσίας».
   Ο Λουκασέβιτς επεσήμανε ότι η Ρωσία ήδη επί αρκετά μακρό χρόνο ακολουθεί σχεδιασμένη πολιτική για την κατοχύρωση των νομίμων δικαιωμάτων της στην ηπειρωτική υφαλοκρηπίδα πέραν των ορίων των 200 ναυτικών μιλίων από τις ακτές και ότι ήδη έχει υλοποιηθεί ένα πλέγμα επιτόπιων ερευνών και έχει προετοιμαστεί η επιστημονική θεμελίωση της υποθαλάσσιας έκτασης των άκρων της ηπειρωτικής χώρας, γεγονός, που ανταποκρίνεται στην ύπαρξη δικαιωμάτων της Ρωσίας στην υφαλοκρηπίδα.

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

   Υ.Γ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.

   Διαγραφή
  2. ασχετο αλλα το defencenet ειναι πολυ αμφισβητουμενη πηγη

   Διαγραφή
 20. ΠΟΤΕ Δόθηκαν οι συντεταγμένες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ υφαλοκριπίδας στον ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΙΛΙΑ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗς ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ