Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2 - Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία


Σχόλιο attikanea: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗ!
ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! 
Προσοχη!!!!!!.....Αν το προμηθευτειτε....χρειαζεστε.....υδωρ ορρου...κ μεγαλη προσοχη.....γιατι "καιει"!!!....θα επανελθω!!!!!

drakos

 


Η απαγορευμένη πανάκεια...Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα… 

 Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).
Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.
Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!
Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.

Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.
Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.
Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh,The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.
Ο δρ. Otto Warburg  κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.
Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, Theprime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).
Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.

Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις – προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία

Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, Theone-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.
Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letterfor Doctors, 1987).
Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»
(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)
Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide:Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).
Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternativesότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret tohealing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).
Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minute cure:The secret to healing virtually all diseases).

Η λύση για τον αλκοολισμό

Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.
Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης

Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.
Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.
Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.
Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy forour polluted world, Energy puplications, 2003).

Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις

Ο δρ. Paul Cummings  δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgicaltherapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).
Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών – μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής

Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.
Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.
Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.
Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.

Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:

Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;
Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;
Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;

Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.

Πηγές:

Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives(www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method,2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)
Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular &Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151

 THESECRETREALTRUTH

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

104 σχόλια:

 1. Προσοχη!!!!!!.....Αν το προμηθευτειτε....χρειαζεστε.....υδωρ ορρου...κ μεγαλη προσοχη.....γιατι "καιει"!!!....θα επανελθω!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τι ειναι το υδωρ ορρου???

   Διαγραφή
  2. Ενεσιμο διαλλυμα!...Φυσιολογικος ορρος!...Αυτος που βαζουν στα νοσοκομεια (ενδοφλεβια)!...Οχι αυτος που εχει αλατι!...Ρωτηστε στο φαρμακειο!...Οχι αυτος με αλατι!...Η συνταγη δεν γινεται με νερο!...Θελουμε ενα υγρο,απαλλαγμενο απο μεταλλα!...Το νερο εχει μεταλλα!...Ο ορρος δεν εχει!

   Διαγραφή
  3. ΔΡΑΚΟ ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,,ΥΔΩΡ ΟΡΟΥ,, ,ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΔΙΛΑΔΙ,, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ
   ΣΤΟΥΣ ΑΡΟΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ,,ΑΨΟΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΗΑ ΜΑΣ ,,ΛΕΓΕΤΕ...


   ΧΛΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ

   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

   ΧΛΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ

   Διαγραφή
  4. Ωραια!...Τα φαρμακεια,εχουν 2 ειδων ορρους!...Το ενεσιμο διαλλυμα χωρις αλατι...κ ενα με "Αλατι"!...Αυτο λες "χλωριουχο Νατριο"!...

   Διαγραφή
  5. ----ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ---- ΠΡΟΣΟΧΗ----ΠΡΟΣΟΧΗ---- ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.....ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΑΝ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ Ή ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΤΩΝ 1000 MG.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
   ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΟΣΤΟΣ.....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..30, 40, 60?
   ---- Κ. ΣΟΥΦΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

   Διαγραφή
  6. Πραγματι ειναι πολυ σημαντικη επισημανση...μονο που αυτο...δεν το ξερει κανεις απ'οσους γνωριζω,που εκαναν τη συνταγη...εντωμεταξυ...κ οι γιατροι δεν γνωριζουν...(μιλαω για τους 'εναλλακτικους"...απορω ποιος γιατρος...(συμβατικος;η εναλλακτικος;)...σε συμβουλεψε Γιωργο...το ξερεις...οτι γινεται ενας πολεμος..."συμβατικο ιατρικο κατεστημενο...κατα...φυσικων θεραπειων!!!"Πες μας περισσοτερα!!!

   Διαγραφή
  7. ΔΡΑΚΕ ΛΕΣ:"ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ"...ΠΟΛΥ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ "ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ", ΠΙΝΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ. ...ΛΟΙΠΟΝ.. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ Ή ΟΧΙ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
   -----------ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ---------!!!!! ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ!--ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% FOOD GRADE ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

   Διαγραφή
  8. Μπακαλιστικο μπα ιδεα σου θα ειναι...κανα καλο κρασι εκτος απο μπουταρη πινετε...η ολο food gr ade να δω που το πατε

   Διαγραφή
  9. Γιωργο...λοιπον...."εκαναν την συνταγη",εννοω "πηραν το υπεροξειδιο"!Μην κολλας στις λεξεις,χανουμε την "ουσια"!Κανεις δεν σε "ακυρωσε"!...οτι πηρες υπεροξειδιο κ εκανες καλο στην υγεια σου!...ΡΩΤΗΣΑ!!!!...ποιος γιατρος σου ειπε,να κανεις πριν την "ληψη"...το τεστ για οξειδωτικο στρες...αφου ο ιατρικος κοσμος δεν γνωριζει το "υπεροξειδιο" ουτε το χρησιμοποιει προς θεραπεια ασθενων!...Ποιος "μαγκας γιατρος" σου συστησε το τεστ...κ την βιτ.c...;...Aυτο ρωτησα!...Τι σχεση εχει,οτι το πηρα απο Αγγλια!...Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο!...Στην ερωτηση μου δεν απαντησες!...Ο γιατρος ηταν "συμβατικος"...η "εναλλακτικος";... Eσυ δηλαδη,δεν γνωριζεις...τον πολεμο,που γινεται χρονια τωρα...μεταξυ "ορθοδοξης ιατρικης"...κ "εναλλακτικης φυσικης ιατρικης";;;...Eπισης αναφερεις οτι πινεις το υπεροξειδιο 2,5 χρονια!...Δηλαδη πως το πινεις;...2,5 χρονια πλακωμενος;;;;...Γιατι το χρονικο οριο...ειναι 6 μηνες!!!...εμεις κανουμε ερευνα 7 χρονια τωρα για το υπεροξειδιο...εχουμε τη βιβλιογραφια,εφ'οσον κανενας γιατρος..δεν μας "καλυπτε'...με πληροφοριες...κ επειδη τυχαινει στην δουλεια μου,ναναι απαραιτητες οι γνωσεις,"Παθολογιας-Φαρμακολογιας-Μικροβιολογιας-Ανατομιας-Ψυχολογιας-Φυσικης Θεραπειας-Βοτανολογιας-Αρωματοθεραπειας-Φυσικοθεραπειας Αποτοξινωσης-Αφαρμακος Θεραπειας κτλ...τις οποιες κ εχω...ΨΑΞΑΜΕ ΤΟ "ΘΕΜΑ"...μονοι μας!...Το υπεροξειδιο το εχουν παρει πολλοι φιλοι...με εκπληκτικα αποτελεσματα...εγω το εχω ακομη στο ψυγειο μου...δεν το εχω παρει...δεν χρειαστηκε δοξα τω Θεω,για την ωρα...καθαριζω το σωμα μου,με αλλες θεραπειες...εξ'αλλου το 'βαμμα του σκορδου' που εχω φτιαξει κ εχω παρει...ειναι τοσο δυνατο...που σε καλυπτει 6 χρονια!...Μετα επαναλαμβανεις!...Φυσικα για τις "θεραπειες"...αυτες...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ...παρα μονο...αυτος ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!...Εμεις ειμαστε οι γιατροι του εαυτου μας...και κανενας αλλος!!!Ο Θεος εχει δωσει ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ στη ΦΥΣΗ!..."Η τροφη σου ειναι το φαρμακο σου...κ το φαρμακο σου η τροφη σου" ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ!...Μεσα στις τροφες ανηκουν κ τα "χορταρακια" της "ΓΑΙΑΣ"...κ τα "Βοτανακια"...της "μητερας Φυσης"
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

   Διαγραφή
  10. drakos πως μπορώ να προμηθευτώ το υπεροξείδιο του υδρογόνου πόσιμο και φυσικά το βάμμα σκόρδου που αναφέρεις πιο πάνω, δεν τρώγω σάρκα ζώων-ψαριών τώρα 5 χρόνια και προτιμώ τις ανεπεξέργαστες τροφές δηλαδή δεν είμαι ούτε καθαρά χορτοφάγος ούτε καθαρά ωμοφάγος παρ όλα αυτά έχω δει μεγάλη βελτίωση στην διάθεση και την επιδερμίδα μου


   Διαγραφή
  11. Προσωπικά, το πίνω με αποσταγμένο νερό!
   Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα και περιμένω να δω το αποτέλεσμα.

   Διαγραφή
 2. Kαποτε πιθανον να γινει μαχη για την τροφη τοτε τι διαφορα θα εχωμε απο τα παρεξηγημενα τετραποδα που και αυτα μαχωντε για την τροφη τους.Η διαφορα ειναι οτι ο ανθρωπος μπορει να μετουσιωθει επιτυγχανωντας και τα τρια στοιχεια Η3Ο3 με αποτελεσμα την απολυτη υγεια ,χωρις ποτε να αρρωστησει συν κατι αλλο πιο σημαντικο _ ...Αλλα μαλλον δεν το θελει η το εχει ξεχασει και αρκειτε στους οξυζενεδες κανοντας ακομη και τα ζωα να γελουν μαζι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν μιλαμε για το κοινο οξυζενε..."εξυπνο διποδο"...μιλαμε για το υπεροξειδιο του υδρογονου,35%....μονο αυτο μπορει να ληφθει....ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!...Το 3% παραδειγμα...που πουλουν στα φαρμακεια,χρησιμοποιειται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!...Με το 6%,στα κομμωτηρια,κανουν τα μαλλια "ξανθα"!...Με το 30-32%..."καθαριζουν'..."ηλεκτρονικα'(μηχανηματα)....Μιλαμε για το 35%...ψαξε στο διαδικτυο...να 'ξεστραβωθεις'..."ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ"....

   Διαγραφή
  2. Eφοσον εισαι χημικος για να σε παραδεκτω πρεπει πρωτα να βρεις πως επιτυγχανετε το Η2Ο του σωματος να γινει με φυσικο τροπο Η2Ο2 αρχικα και κατοπιν Η3Ο αυτη η κατασταση ειναι παρομοια με την φωτοσυνθεση που γινεται στα φυτα.Επισης θα επρεπε να γνωριζεις τι ειναι το 2 στο στοιχειοτου νερου γιατι ειναι δυο Η και οχι 1 και ΠΩΣ με ποιο τροπο ολοκληρωνετε η δομη του σε Η3Ο3 αλ ΛΑ μεχρι εκει χωρις να το υπερβαινει σε Η4Ο4.Καπου ειναι γραμμενο μα οχι τοσο καθαρα ,αφου εισαι τοσο διαβαστερος και μορφωμενος θα το βρειςσου εχω εμπιστοσυνη ξερεις εσυ.

   Διαγραφή
  3. Δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων...εδω!...Ψαχνουμε κ ανταλλασουμε αποψεις κ πληροφοριες...για ενα "φαρμακο"...που ενω μπορει να σωσει "ζωες"..."τα συμφεροντα"...το εχουν θαψει...αναγκαζομαστε να το "εισαγουμε"...οι Ελληνες φαρμακοποιοι δεν το εχουν...και....τελικα....συμφωνα με την "βιβλιογραφια"...θεραπευει με επιτυχια...την "εγκεφαλικη μαλακυνση"!!!

   Διαγραφή
  4. Δρα ΚΟΕ πειδη το θεμα της υλης και της ιασης αυτης εχει πολλες προεκτασεις ε ΠΙ της ενεργειας οπως παντα,καταλαβαινεις πιστευω να μην το αναλυσω περισσοτερο τι ειναι αυτο επι τησ ενεργειας, καλο θα ηταν να μην παραμενεις εμμονικα σε ενα αλ φα τυπου χαρας που σου δινει η ανακαλυψη καινουριων πραγματων στο διαδικτυο πι στευωντας οτι εισαι ο μοναδικος που τα ειδε και δες αυτο μηπως σε προβληματισει : Γιατι οι επιστημονες βομβαρδιζουν ανδρονια με Η2Ο στο σερν με τρεις χρωματικες ΤΕΧΝΗΤΕΣ ακτινοβολιες και τελικα.... ΧΤΥ ΠΙ ΟΥΝΤΕ γιατι δεν τους βγαινει και απορουν τι δεν κανουν καλα...τι ειναι αυτα τα τρια στοιχεια δρακο που αν δεν προσεξεις εσωτερικα μπορει να πας στα εξωτερικα ιατρεια με κοψιμο και να σο λε ει ο γιατρος καλα εισαι υπαρχουν και χειροτερα.

   Διαγραφή
  5. Δρακουμεξ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,δεν σε λεω δρακουμελ για ευνοητους λογους .Αυτο που προκαλει εντυπωση ειναι οτι ενω δεν μιλουν τα σχολια για σενα προσωπικα το παιρνεις και στραβωνεις επικινδυνα πραγμα που δεν αρμοζει σε ενα υπερ ανω σαν και σενα μηπως θελεις να κατασκευασεις νεα αρρωστια μα λακι νησι εντερου και να το πας για νομπελ ιατρικης αφου μονο εσυ θα ξερεις την θεραπεια κονομασια για το φαρμακο βρηκες κομεξ η βουμεξ νομιζω οτι ακουγετε καλα.

   Διαγραφή
  6. Xαλαρωστε "μαγκες"!!!......δεν "πουλαω"..εγω, το Υπεροξειδιο!...Οι Αγγλοι το πουλανε,αν θελετε,να κανετε την θεραπεια!...Επισης,δεν...ανακαλυψα εγω, το "φαρμακο"!...Οποτε...."Ηρεμηστε"...αφου εσεις "στραβωσατε'...κ οχι εγω!...

   Διαγραφή
 3. Μα πως μπορειτε να ειστε τοσο τυφηλοι....απιστευτο πραγματικα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να επανέλθεις Δράκε και μάλιστα σύντομα γιατί το πράγμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το οτι αυτη η κριση συνειδησεως πρωτα απ ολα θα εκανε τον κοσμο μετα απο τρια χρονια να καταληξει οτι πρεπει να πινει οξυζενε για να την ξεπερασει τοτε δικαιως ο ανθρωπος να ονομαστει το χειροτερο ζωο που του αξιζει μια μονιμη κριση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aαααααααααλλος "βλακας"!...να πας....νααααα.....κανεις "παρεα"...με τον παραπανω...που "γελουν τα ζωα μαζι του"!...Και μ'αυτον που "καθαριζει" τις "αρχαιοτητες"...με το hydrogen peroxide 35% FOOD-GRADE!!!....

   Διαγραφή
  2. Δρακοπολυ πειραζεσε σου θιχτηκε ο εγωισμος σου...κακο σημαδι αυτο για εναν μεγαλο οδοιπορο σαν κι εσενα.

   Διαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
   ΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

   ορμα δρακε

   Διαγραφή
  4. Οτι "απαντησα"...στον 11.23μμ!...Ιδανικο φαρμακο...

   Διαγραφή
  5. ΝΑ υπο..θεσ..ωο ...τι ..τα ..ε .ισ..αγωγη.. κα σ!! στο "α..ρ..χα..ιοτη..τες" ..και.."κα..θα..ριζε..ι" αλλα και σε ολες τις λεξεις ειναι παρενεργειες του υπερο ξιδιου ...ρε δρακο βαλε παντου εισαγωγικα να σε καταλαβαινουμε !! παραδειγματος χαριν "πουλαω" "το" "λαπτοπ"

   Διαγραφή
 6. Επειδή είμαι συντηρητης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης...και το υπεροξειδιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Του υδρογόνου το χρησιμοπουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Oι "συντηρητες"...χρησιμοποιειτε το.....35% Technical Grade! οχι το FOOD GRADE!

   Διαγραφή
 8. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% FOOD GRADE (ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΕΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΟ Ή ΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ BRITTA ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ 6.5 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ 120 ΛΙΤΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΝΩ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 90 ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ).ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ(ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ)ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ML ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Ή ΠΥΡΕΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 1) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!
  2)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C 500 ML ΚΑΙ ΑΝΩ.ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ!
  ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΟΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣΕΣ ΕΧΩ ΦΘΑΣΕΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ).
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ DRAKOS,ΥΔΩΡ ΟΡΡΟΥ....ΙΣΩΣ? ΚΑΕΙ (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ), ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ....ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ (ΟΞΥΖΕΝΕ) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΑΥΤΟ (ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ) ΕΙΝΑΙ 3% ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΕΣΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
   1) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ-----ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ---- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!

   Διαγραφή
  2. Απο που μπορώ να αγοράσω το υπεροξείδιο;

   Διαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

   Διαγραφή
 9. Σε διάφορες επεμβάσεις και έχω δει πως δρα...μου ειναι αδιανόητο να διαβάζω οτι μπορεί να λειτουργήσει ως ιασιμο διάλυμα στον ανθρώπινο οργανισμό...αν δεν γνωρίζεται μην γράφεται τέτοια θέματα...δεν ειναι αστεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. DIM ΤΟ ΠΙΝΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΡΑ.....ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΡΑ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
   ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
   ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ-------ΕΔΩ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ---- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!.

   Διαγραφή
 10. πολυ πιασαρικο αρθρο σιγουρα.Το εχω βρει και παλαιοτερα απο αλλα σαιτ.Το μονο που δε μας λενε ειναι που θα το βρουμε.Εγω το εψαξα και στο νετ και στα φαρμακεια και σε αποθηκη φαρμακευτικη.Κανεις δεν το ηξερε η σου ελεγαν πως δε κυκλοφορει κατι αναλογο?Αμα γραφεται αρθρα να ειναι ολοκληρωμενα.Λοιπον απαντηση..που το βρισκουμε ?????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE BOBBYS HEALTH SHOP ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 65 ΕΩΣ 85 ΕΥΡΩ ΤΟ 1 ΛΙΤΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

   Διαγραφή
  2. Διευθυνση www.Bobbys-Healthy-shop.co.uk Τηλεφωνο +44(0)1392832090 Αγγλια

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΔΡΑΚΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΛΑΡΗΣ. --ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-- ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΩΡΓΟΣ#

   Διαγραφή
  4. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΚΑΛΟ ΤΟ COPY - PASTE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑΞΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!YOU TOO DRAGON!!!

   Διαγραφή
  5. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ... εισαι ο πιο σημαντικος σχολιαστης λογω της "εμπειριας" της "θεραπειας"...σε αφησα για το τελος...δεν ισχυουν οσα "κακα λογια...λες στο παραπανω σχολιο σου για εμενα...τα πηρες στο κρανιο αδικα...εντωμεταξυ δεν ειμαι κ συνεχεια πανω στο pc...κανω κ διαλειμματα...πρωτα ηθελα να κανω λιγο πλακα...με τους "αντιδραστικους" εδω μεσα...κ μετα να περασω στα πιο "σοβαρα"!!!...Για να ανταλλαξουμε αποψεις πανω σ'αυτην την εμπειρια...πρεπει να γραψουμε πααααααααρα πολυ!... Σιγουρα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...(οσους μας ενδιαφερει το θεμα!)...αλλα δεν ειναι...εκει το θεμα...το θεμα ειναι ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ!..Tη βιταμινη-C...πως την πηρες,γιατι,ποιος το αναφερει;...δεν το γνωριζω αυτο!...Επισης...εχουμε διαφορες στην ποσοτητα των σταγονων!...Ποιος σου ειπε για 25 σταγονες το πολυ!;...Kαταλαβες φιλε Γιωργο...που σε επιασε το παραπονο...στους αλλους απαντουσα...για πλακα,,,με σενα θελω μια βδομαδα "επικοινωνιας"...για να δουμε τι γινεται...με την συνταγη!!!...Και ξερεις δεν ειναι ευκολο με το πληκτρολογιο να συζητας σοβαρα θεματα υγειας!...Γιατι το υπεροξειδιο δεν ειναι "τσαγακι"...ουτε ομοιοπαθητικη...θελει ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!!!!...Θα στειλω στην Ποπη την δοσολογια που εχω...να την ανεβασει κ θα τα ξαναπουμε!...Με αγαπη drakos

   Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΡΑΚΟ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!ΤΟ ΧΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ".ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ - ΑΔΑΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ - ΡΙΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ. ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔHΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ (ΔΗΛ. ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΩΣ 25 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ BOBBYS HEALTY SHOP ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 25 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΑΝ ΔΗΛ.ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΡΟΥΤΙΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ.

   Διαγραφή
  7. Καποια ατομα...που ζουν Αγγλια...κ το ξερουν χρονια...κ οι γιατροι τους το ιδιο...επιμενουν...πως απαγορευεται...οτιδηποτε...οταν κανεις την θεραπεια...καθολου βιταμινες μεταλλα ομοιοπαθητικη...ΤΙΠΟΤΑ!!!...Επισης,μας συνιστουν να κοιταμε παντα την ημερομηνια ληξης!...Και επιμενουν στο αποσταγμενο νερο (ορρο)...κ οχι στο νερο που πινουμε το οποιο εχει"μεταλλα"!

   Διαγραφή
 11. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΡΧΙΖΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΝΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% FOOD GRADE. 1)ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ!!!....2)ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΕΤΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ). ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟ!!!!!!!ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ.3)ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% FOOD GRADE.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥ..ΤΗ ΜΟΥ
   ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;
   ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ..

   Διαγραφή
  2. xa!χα!χα!χα!....Πολυ καλο!...Δεν καταλαβες...που δεν καταλαβες....δεν πας....................'για κυνηγι";;;;!!!...Ξαναλεω....πολυ καλο το σχολιο!!!

   Διαγραφή
 12. Δεν μπαίνω στην διαδικασία πιασάρικων άρθων. Μ' ενδιαφέρει να βγαίνουν άρθρα που να είναι κατατοπιστικά για τους αναγνώστες. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στην ώρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ποιά η διαφορά του food grade 35% με το 3%; Γιατί το ένα και οχι το άλλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το 3% ειναι για "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ" (Pharmaceutical Grade ) δεν κανει για "καταποση" (Food Grade)...διοτι περιεχει εναν αριθμο απο σταθεροποιητες συμπεριλαμβανομενου...acetanilide-phenol-sodium stagnate-tetrasodium phosphate!....

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ_ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπαρχει κ το 35% TECHNICAL- GRADE(περιεχει phosphorus)!!!...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!!

   Διαγραφή
 14. Κατ' αρχήν χρειάζεται ο καθένας να αξιολογεί ό,τι διαβάζει.
  Κατά δεύτερον, θυμάμαι που ο γέροντας Πορφύριος έλεγε ότι το φάρμακο του καρκίνου είναι μπροστά στα μάτια των γιατρών που το συναναστρέφοντε κάθε μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ζει αυτος ο Πορφυριος να τον ρωτησουμε , γιατι μας βλεπω ομαδικα στα επειγοντα και μετα στο υπογειο ψυγειο του νοσοκομειου.
   Θα γλιτωσουμε την πυρηνικη ακτινοβολια και θα παμε απο δηλητηριαση.
   Ειτε απο πεσιμο ειτε απο χεσιμο παει η δουλεια...

   Διαγραφή
 15. Παιδιά, το υπεροξείδιο του υδρογόνου εγώ το βρήκα στο φαρμακείο της Μαρίας Προβατά στο Μαρούσι (Δ/νση:Περικλέους 1 και τηλ. 210-8062596).
  Το παραγγέλνω και μου το στέλνουν με αντικαταβολή γιατί μένω εκτός Αθήνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλα εμεις εδω χημικους δεν εχουμε?Δεν υπαρχει ανθρωπος με γνωσεις στοιχειωδους χημειας να μας πει αν και πως μπορει να παρασκευαστει στο σπιτι αυτο το υπεροξιδιο του υδρογονου?Τοσο αμωρφωτος λαος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
  ΤΟ 35%
  ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ
  Π Ρ Ο Β Ο Κ Α Τ Σ Ι Α
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Η2Ο2
  2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΑΦΟΒΑ
  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ-Α Φ Ο Β Α -ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μη ψάχνετε μακριά. Υπεροξείδιο του υδρογόνου 35% πόσιμο θα βρείτε στη Γερανίου 13, μαγαζί με χημικά και πολύ οικονομικό! Πείτε μου όμως πού θα βρω αποσταγμένο νερό ή τον ορό που λέει ο drakos αλλά σε ικανοποιητική ποσότητα για μια οικογένεια. Φίλτρο της κανάτας του Γιώργου απαλλάσσει το νερό από μεταλλικά στοιχεία;

   Διαγραφή
 18. Αμα βρηκες Υπεροξειδιο Food Grade 35%....εισαι 'μαγκας"(εμεις το ειχαμε φερει απο Αγγλια,κανενας δεν ειχε!)...στον ορρο θα κολωσεις τωρα...δεν σε πιστευω!...Θα πας σε ενα φαρμακειο...κ θα πεις...αποσταγμενο νερο...ορρο...οχι αυτον με το αλατι...τον αλλον ορρο...χωρις μεταλλα!!!...Ειναι βασικο!...Προσεξε την δοσολογια!...ξερεις πως θα το κανεις;;;...o oρρος στα φαρμακεια...εχει γυρω στο 1.50ε!..Νερο κ κανατα δεν κανει...για την συνταγη!...Μονο ορρο!...Ουτε βιταμινη c!!!....To υπεροξειδιο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!...Και κυριως....μεταλλα!...Ουτε ομοιοπαθητικη οταν κανεις την συνταγη!....Οποιος εχει διαβασει την "βιβλιογραφια"...συμφωνει...μ'αυτα που λεω!...ΠΡΟΣΟΧΗ...δεν ειναι "ασπιρινη"!...Δεν περιμενεις καλυτερα...να ανεβασει το "βlog"...την αναρτηση με το" ΜΜς"...με το "βαμμα του σκορδου";;;;...Mην βιαζεσαι!!!....μπορει να βρεις...αλλη 'εναλλακτικη"...πιο "μαλακη"!...Ξερεις...οταν κανουμε μια "θεραπεια"...κ δεν υπαρχει καποιος...να μας "εγγυηθει"...παιρνουμε ολη την "ΕΥΘΥΝΗ"...εμεις κ ο εαυτος μας!...Ειπες για ολη την οικογενεια!...Προσεξε τα μικρα παιδια...γιατι δεν εχουμε στοιχεια...για τα 'μικρα"!...και νομιζω καλυτερα να το παραγγειλεις...απο φαρμακειο...(βλεπε παραπανω σχολιο)...παρα απο μαγαζι με "χημικα"!...Φυλαγε τα ρουχα σου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μία ερώτηση: Για κάποιον που έχει μπαλλονάκι (στέντ) που είναι μεταλλικό, ξέρω ότι στην οζονοθεραπεία επιτρέπεται μέχρι 3 ποτήρια οζονισμένο νερό ημερησίως. Τι αντίστοιχο ισχύει για την θεραπεία με Η2Ο2;; Υπάρχει γιατρός που να μπορεί να απαντήσει;

   Και κάτι άλλο: Σε περίπτωση που ο οργανισμός έχει μόσχευμα, τι γίνεται; Η οζονοθερεπεία απαγορεύεται γιατί υπάρχει κίνδυνος αποβολής του μοσχεύματος. Για το Η2Ο2 τι ισχύει;

   Η ερώτηση απαυθύνεται και στο ΓΙΩΡΓΟ.

   Ευχαριστώ.

   Διαγραφή
  2. Aυτο δεν το ξερω...ξερω μονο..οτι δεν πρεπει να κανει "χρηση" αυτος που εχει κανει "αφαιρεση οργανων"!...Μοσχευμα;;;...Aστο καλυτερα!...Το υπεροξειδιο ειναι πολυ "δυνατο"!...Καθαριζει τον οργανισμο,κατι σαν Χλωρινη!!!...Πρεπει να σου απαντησει ΥΠΕΥΘΥΝΑ καποιος που εχει Ασχοληθει με το θεμα Επιστημονικα...και οχι ΚΑΠΟΙΟΣ που εχει διαβασει στο διαδικτυο η εχει κανει "προσωπικη χρηση"!...Την ευθυνη την εχουμε ΕΜΕΙΣ...οταν κανουμε "τετοιες θεραπειες"!Πρεπει να βρεις...καποιον "ιητρο"(πουντος;)...να εχει ασχοληθει με την συγκεκριμενη θεραπεια...να σου απαντησει!

   Διαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΛΩΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜ"Α"

   Διαγραφή
 19. ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ - ΚΑΝΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BOBBYS HEALTY SHOP. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ OLYMPUS ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ 65 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΟΦΙΛΤΡΑΡΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ OLYMPUS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΕΙΡΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η BRITA ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ: http://www.brita.net/gr/?&L=26

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τα εχω ολα ...μπρ..οστα ... μου ...υπε...ρο..ξιδια ...βιτ... αμην ...ες ...φι..αλλες ...οξυ...γονου... ορε...ορους ....φιλτρα... και αφιλ ...τρα κα...μελ ....ξαφ...νικα....πεφτει....το μα...τιμου....σε μια...μπυρα....δεν...ξερ...ω...τι ...ν αδια..λ..εξω....παιρνω...το αν ...οιχτιρι....και ...με ...νευρι...κο..τι..τααα...νοι...γω..το καπα...κι...πο...τηρι...δεν..θελω...καν..ει αφ..ρο...την χτ..παω ...επι..τοπου...εχει...τουσ..κατα..λη..λους.. βα..θ.μους..σ .κεφτω..με...πλησ..ιαζει..ανοι..ξη...και μετ..α..καλο..καιρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΚΥΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΣΑΝ ΕΔΩ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ.ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. αν διαβαζει κανεις απο τους "χρηστες" παρακαλω να απαντησει

  αν καταλαβα καλα, πρεπει να κανουμε αυτο και μονο αυτο για καποια περιοδο (ή για παντα) ουτε πολυβιταμηνες (εκτος C ισως) ουτε μεταλλα ουτε αλλα στοιχεια επιτρεπονται. σωστα;

  δημητρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οχι για παντα!!!...Η συνταγη με σταγονες,υπαρχει στη βιβλιογραφια,στ'αγγλικα!...Την εχω στειλει στην Ποπη,θα την αναρτησει!...Ουτε μεταλλα ουτε βιταμινες...μονο Υπεροξειδιο διαλλυμενο σε αποσταγμενο νερο(ορρο)..απ' το φαρμακειο!...Πρεπει να το ψαξεις...το θεμα...πριν το κανεις!Γιατι ο καθενας λεει τα δικα του!...Αφου ο χρηστης παραπανω αναφερει...οτι το βρηκε στο Φαρμακειο της Μαριας Προβατα στο Μαρουσι...παρα πολυ ωραια...γλυτωνεις την ταλαιπωρια να το φερεις απο Αγγλια!...Παρτο απ την Μαρια Προβατα...κ φυσικα ζητα "οδηγιες χρησης"!!!...Το συγκεκριμενο φαρμακειο...ειναι "γνωστο"...πολλα χρονια...μας εφτιαχνε τα "ομοιοπαθητικα"!!!...Ψαξτο καλα παντως...κ οπως ξαναπα...εσυ κ μονο εσυ...εισαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...για "τετοιου ειδους θεραπειες...εφ'οσον η Θεραπευτικη-ιατρικη στην Ελλαδα...βρισκεται σε "μεσαιωνικη κατασταση"...κ δεν υπαρχει γιατρος να σε αναλαβει!

   Διαγραφή
 23. ποπη μια αλλαγη στο post,
  αν μπορεις κανε το πανακαλω "να" απαντησει , παρακαλω "ας" απαντησει
  σε ευχαριστω

  δημητρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δημήτρη, μεταξύ μας, μην το πάρει κανείς χαμπάρι, αλλά δεν ξέρω να βάζω χέρι στα σχόλια που έρχονται..... Δεν το πάω αυτό το ρημάδι το κομπιούτερ....

   Διαγραφή
  2. δεν πειραζει, Ποπη μου
   δεν το διαβασε και κανεις απ'οτι βλεπω...
   ειναι πολυ χαμηλα και πολυ... αργα, μαλλον...

   σ'ευχαριστώ παντως

   δημητρης

   Διαγραφή
 24. Εδω και λίγο καιρό έμαθα για το H2O2,σκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλά δεν έχω καταλάβει ποσα ποτήρια νερο με το διάλυμα πρέπει να πίνουμε την ήμερα και αν ιδανικά πρέπει να το πίνουμε εφ΄όρου ζωής ή κατά διαστήματα. Εσυ Dragon δεν έχω καταλάβει το πίνεις ή οχι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Γεια σου!...Θα αρχισω απ την τελευταια ερωτηση!...Αν διαβασες τα σχολια,αναφερω,πως δεν το εχω παρει ακομη!...Κατορθωσα μεσω μιας φιλης να το φερω απο Αγγλια κ το εχω στο ψυγειο,για ωρα αναγκης!..Δεν εχω κανει χρηση ακομη,εφ'οσον δεν χρειαστηκε κ εφ'οσον κανω αλλα αποτοξινωτικα "αρχαια γιατροσοφια"! οπως τη "Θιβετιανη συνταγη με το βαμμα του σκορδου" το χυμο του σιταροχορτου,Υδρομελι,τη σπιρουλινα,αρωματοθεραπεια,βοτανοθεραπεια κ αλλα...Γενικα,το Υπεροξειδιο ειναι πολυ δυνατο,καθαριζει τον οργανισμο σαν "χλωρινη"...κ δεν υπαρχει λογος να το παρεις,αν δεν εχεις καποιο σοβαρο θεμα με την υγεια σου!...Εγω το πηρα,να εχω στο ψυγειο μου,σε περιπτωση,που ριξουν καποιον 'βαρυ ιο"...οπως αυτες οι μορφες μεταλλαγμενης γριππης κτλ. "Εννοεις τι εννοω"!!!... Δεν το πινουμε δια παντος...σιγουρα ΟΧΙ!...Υπαρχει η συνταγη,την εχω στειλει στην Ποπη,αν την ζητησετε,θα αναρτηθει!...Υπαρχει στ' Αγγλικα κ το βιβλιο.."The One-Minute Cure" by Madison Cavanaugh!..Οποιος θελει να κανει την συνταγη,πρεπει να το διαβασει!...Ειπαμε πως το Υπεροξειδιο,το παιρνουμε σε συγκεκριμενες σταγονες την ημερα μεσα σε "ορρο" απ το φαρμακειο...με αδειο στομαχι!...Ο ορρος ειναι το αποσταγμενο νερο,οχι αυτος με το αλατι!...Δεν ειναι αναγκη να το παρεις απο Αγγλια....,οπως γραφει ο χρηστης,παραπανω,θα το βρεις στο φαρμακειο της "Προβατα"...εγω επικοινωνησα κ μπορουν να το φτιαξουν!...Δεν θα σου δωσουν "οδηγιες ληψης"...αυτες τις βρηκαμε μετα απο ερευνα,στο διαδικτυο!...Ειπαμε υπαρχουν...και αν τις θελετε,μπορει να τις αναρτησει η Ποπη!...Αν το παρεις θα εχεις την ευθυνη εσυ,για την υγεια σου,αφου δεν υπαρχει γιατρος να σε αναλαβει για να σε παρακολουθει!...Εγω ασχολουμαι με τις εναλλακτικες θεραπειες,παρασκευαζω φαρμακα βαμματα,λαδια,βοτανοθεραπειας κ Αρωματοθεραπειας...μπορω να δωσω συμβουλες κ "κατευθυνση υγειας"...αλλα δεν φτιαχνω το Υπεροξειδιο!...Οτι αλλο χρειαστεις,εδω ειμαστε! Καλη επιτυχια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ΄ευχαριστώ πολύ drakos για την άμεση απάντηση σου. Αν θα το ήθελε η Πόπη καλό θα ήταν νομίζω να αναρτήσει τις οδηγίες χρήσεις. Ο Γιώργος που το παίρνει για 2μιση χρόνια, έχει καποιο πρόβλημα υγείας ή το παίρνει γιατί θεωρεί οτι έτσι ενισχύει τον οργανισμό του?(αυτό φαντάζομαι θα πρέπει να μας το απαντήσει ο ίδιος).Κάτι τελευταίο...τι γνωρίζεις για το MMS?
   Σίγουρα θα το γνωρίζεις? Πως και δεν προτίμησες αυτό αντι του H2O2?(σε ρωτάω γιατι φαίνεσαι ψαγμένος).
   Μια ακόμη ερώτηση για τον ΓΙΩΡΓΟ...απο γεύση πως είναι, πίνετε ευκολά ή.....?

   Διαγραφή
 26. Αν διαβασες παραπανω,ο Γιωργος το πηρε για μια εγχειρηση που θα εκανε στο ποδι κ τη γλυτωσε με το Υπεροξειδιο!...Οι οδηγιες χρησης εχουν σταλει...αλλα πρεπει να τις αναρτησει η Ποπη!...Ποπη κανε αναρτηση!!!..Το ΜΜS...το εχω στο ψυγειο μου...αλλα δεν γνωριζω τις οδηγιες χρησης...αφου αγορασαμε ενα cd που ειναι σε αγγλικη γλωσσα...κ δεν βρισκουμε τροπο να το "ανεβασουμε" μεταφρασμενο...Ρωτησαμε σε blogs...κ μας ειπαν οτι ειναι δυσκολο να γινει!!!....Το αρθρο του γιατρου... με το ΜΜS...επισης εχει σταλει στην Ποπη...κ πρεπει να κανει αναρτηση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. drakos θα μπορούσες να μας πεις για το θηβετιανή συνταγή με το βάμμα σκόρδου και φυσικά ότι άλλο γνωρίζεις για τις φυσικές μεθόδους διατήρησης της καλής υγείας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αννιτα...Στειλε ενα mail σου...στην Ποπη...να μου το στειλει...να δουμε,πως θα το κανουμε...γιατι δεν ειναι απλο το θεμα!... Σε ολες αυτες τις συνταγες,πρεπει να ληφθουν υπ'οψη,τα ιδιοσυγκρασιακα χαρακτηριστικα μας,πχ....χαμηλη πιεση,ειδικα για το σκορδο... επισης,αν εχεις δυσανεξια στο γαλα,θα πρεπει,να το αντικαταστησουμε,με γιαουρτι,η καποιο αλλο γαλα,πχ.απο οργανικη σογια...κτλ....Ειναι κανονας: Η εμπειρια,οδηγει στη γνωση!... Αν δεν εχεις φτιαξει κ δοκιμασει ο ιδιος κατι...η οποιαδηποτε φυσικη συνταγη....μπορει να ειναι "λαθος"!!!....Το ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ της συνταγης του σκορδου,ας πουμε...ειναι βασικο κομματι...που αν γινει σφαλμα....θα κανεις ζημια,στον οργανισμο σου!.......

   Διαγραφή
 28. http://foodgrade-hydrogenperoxide.com/

  Αυτή είναι η ιστοσελίδα για το Η2Ο2 και κατεβάζεις δωρεάν όλο το σχετικο βιβλίο. Αριστερά της σελίδας έχει "αρθρα" και για άλλες χρήσεις πχ για απολυμανση και καθαρισμό στο σπίτι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Καλησπέρα!Καθαρό hydrogen peroxide 35% food grade βρήκα στον Καλογερόπουλο στον Πειραιά, σε πολύ λογική τιμή(3 ευρώ το λίτρο!), αλλά δυστυχώς είχε φέρει μεγάλη ποσότητα και προοριζόταν όλο για παραγγελία. Όποιοι ενδιαφέρονται ας παίρνουν εκεί, μήπως καταφέρουμε και φέρει σε μόνιμη βάση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Καλησπερα σε ολους τους ομιλητες . Διαβασα με πολυ προσοχη ολα οσα ειπατε παραπανω. Ομολογω οτι μπερδευτηκα.Τελικα ειναι καλο και εχει θεραπευτικες ιδιοτητες το υπεροξειδιο του υδρογονου ; μεχρι ποια ποσοτητα μπορει να το παιρνει καποιος ασθενης ; με ορρο η με νερο ; και εν τελει με προσωπικη ευθυνη της χρησης του απο που μπορει να το προμηθευτει ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. καλησπερα Διαβαζοντασ τα σχολια για το Η2Ο2 και θελοντας να το δοκιμασω [εχω φλεβιτιδα] μοθ δημιουργηθηκε η εξησ απορια πωσ το παιρνεισ τρις φοπες την ημερα με ολες αυτες τις ωρες με αδειο το στομαχι πριν και μετα Ευχαριστω εκ των πρωτερων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Η2Ο2 35%ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16.90 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΤΟ Η202 35% ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ ΑΛΛΑ ΔΙΓΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΛ. 2310272462.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΔΙΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 35% ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.

   Διαγραφή
 34. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
  Η μητέρα μου παίρνει φάρμακα καρδιολογικά και άλλα . Μπορεί να κάνει αυτή την θεραπεία με το υπεροξείδιο χωρίς να κόψει τα φάρμακα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καλησπέρα Δράκε. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει άλλος τρόπος να ληφθεί το υπεροξείδιο εκτός του πόσιμου; Έχω ένα πολύ άρρωστο άτομο στην οικογένεια με καρκίνο και δεν μπορεί να καταπιεί. Σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι πες μου. Το υπεροξείδιο είναι η τελευταία μου ελπίδα. Ευχαριστώ,
  Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Kαλησπερα Μαρια...λυπαμαι...το υπεροξειδιο,ειναι ποσιμο!...Επισης κ η θεραπεια της Αν Γουiκμορ...κ αλλες φυσικες θεραπειες...λαμβανονται απ'το στομα!...

   Διαγραφή
 36. Καλημέρα σ'ολη την παρέα.Θα ηθελα να ρωτήσω γιατί εχω μπερδευτεί απο που και με πια ονομασία ακριβώς μπορουμε να προμηθευτούμε απεσταγμένο νερό; Το υπεροξείδιο προσωπικα το αγόρασα απο Αγγλία αλλα κάπου πρέπει να προμηθευόμαστε το απεσταγμένο γιατι να το αγοράσεις απο Αγγλία δεν ''λεει''.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Γιώργος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Καλημέρα σόλους.Μετα απο την αγορά του υπεροξειδίου που εκανα απο Αγγλία θα ηθελα να μου πειτε απο που και με πια ονομασία μπορώ να προμηθευομαι απεσταγμένο νερό.Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Φυσιολογικο ορρο...απο το φαρμακειο!....ΟΧΙ αυτον με το Αλατι !!!....Σκετο φυσιολογικο ορρο...απο οποιοδηποτε φαρμακειο!!!....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. TIS POPHS TO KAGELO...... ANTE BRE POPH MAS ESKASES ANEBASETO NA TO DOYME
  (SORRY GIA TO KAGELO :)))).)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΥΣΗ ΠΙΣΤΕΎΩ ΈΤΕΙΝΑ ΤΟ ΟΖΟΝ, ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΉ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΣ ΚΑΠΙΑ ΓΙΝΕΚΑ ΓΛΙΤΕΣΕ ΑΠΟ ΒΑΡΗ ΜΟΡΦΉ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΝΤΑΣ ΟΖΟΝ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Καλησπερα.Με λενε Νικο και θα ηθελα τελικα να μαθω ποσες στσγονες την μερα σε ποσο νερο και μεχρι ποσο μπορω να το ανεβάσω και για πόσο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Τι γινεται βρε παιδια τωρα που σας ανεκαλυψα εξαφανιστηκατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. http://www.diatrofologiki.gr/index.php?route=product/product&product_id=437

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ποια η διαφορα του απο το κοινο οξιζενε καθαριζει καλα την μουχλα στους τοιχους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. http://www.envolab.pl/sklep/nadtlenek-wodoru-30-2-detail edo tha vrite afto pou zitate katharo 35℅

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Εδώ θα το βρείτε : τhttps://iasis4all.wordpress.com/2014/07/09/hydrogen-peroxide-35-stin-ellada/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Και από εδώ κατεβάστε το βιβλίο "Η θεραπεία του ενός λεπτού" σε pdf https://www.dropbox.com/s/7ys9s5692rogvip/Η%20ΘΕΡΑΠΕΙΑ%20ΤΟΥ%20ΕΝΟΣ%20ΛΕΠΤΟΥ.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Παίρνω και εγώ το υπεροξείδιο του υδρογόνου για 2 χρόνια τώρα. Έχω δεί ότι καταπολεμά και εξαφανίζει μικροβιακές μολύνσεις και δίνει ενέργεια στον οργανισμό. Για αυτο και δεν πρέπει να το πίνετε ποτέ πρίν την ώρα του ύπνου. 2 με 3 σταγόνες 2 φορές την ημέρα είναι αρκετές για συντήρηση. Για θεραπεία είναι τρείς φορές έως 25 σταγόνες. Προσοχή στα συμπτώματα όταν γίνεται η αποτοξίνωση του οργανισμού (ατονία - ναυτία) μην το σταματήσετε γιατί τότε λειτουργεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Δηλαδή μπορώ να το παίρνω προληπτικά? Φοβάμαι να μην μου προκαλέσει πρόβλημα στο στομάχι γιατί όπως έχω διαβάσει λένε ότι ενοχλεί όταν πάρει κανείς κ τις 25 σταγόνες. Θα ήθελα να ξεκινήσω μόνο με δυο σταγόνες δυο φορές την ημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό θα ωφελήσει? Κ αν μπορώ να το πίνω για πολύ καιρό? Θα ήθελα να μου απαντήσετε εσείς που το πίνετε δυο χρόνια σας παρακαλώ πολύ. Αλήθεια έχετε ακούσει για το Γερμάνιο το οργανικό? Λένε πως κ αυτό κάνει (περίπου?) ότι κ το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Σας ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ανώνυμε, υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές θεραπείες. Δοκιμάζεις ότι θέλεις, και βλέπεις αν λειτουργεί.
   Όσων αφορά το πόσιμο οξυζενέ 35%, μπορώ να σου πω πως μία συγγενής μου που είχε ανεβασμένους καρκινικούς δείκτες, ξεκίνησε την θεραπεία, και μέσα σε 10 μέρες ξαναέκανε εξετάσεις αίματος, και οι δείκτες είχανε κατέβει περίπου 5 μονάδες.
   Οι δείκτες κατέβηκαν λίγο *αλλά* οι καρκινικοί της δείκτες ανέβαιναν εδώ και μήνες, άρχισε και ορμονοθεραπεία, αλλά δε σταματούσαν να κατεβαίνουν. Κατέβηκαν μόνο όταν ξεκίνησε αυτήν την θεραπεία.
   Το κακό είναι ότι, επειδή δεν της άρεσε η γεύση, σταμάτησε να το παίρνει σε καθημερινή βάση, και οι καρκινικοί δείκτες ξανα-ανέβηκαν.
   Δυστυχώς η γυναίκα αυτή είναι τόσο ανόητη, που ποτέ δε συνειδητοποίησε πως χάρης το οξυζενέ είχανε κατέβει (και ότι άμα το συνέχιζε, θα συνέχιζαν να κατεβαίνουν).

   Μπορείς να ψάξεις στο google κι άλλες ιστοσελίδες που να γράφουν και λίγο παραπάνω πράγματα σχετικά με αυτό (και από που να το αγοράσεις).

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ