Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Γιατί στην Οκτωβριανή Επανάσταση οι Μπολσεβίκοι κατεδάφισαν τις Εκκλησίες αλλά δεν πείραξαν τις Συναγωγές;

 

Συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την επανάσταση των μπολσεβίκων που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 24η Οκτωβρίου 1917 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 1920. Χαρακτηρίστηκε Οκτωβριανή Επανάσταση, από το γεγονός που υπήρξε το σημείο αναφοράς της, την κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων, έδρας της προσωρινής ρωσικής κυβέρνησης, τη νύχτα της 24ης Οκτωβρίου 1917 (με το παλαιό ημερολόγιο), στην Αγία Πετρούπολη - 7 Νοεμβρίου με το σημερινό ημερολόγιο.

Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τον Οκτώβριο, ένας αναγνώστης μου έστειλε μια διεισδυτική ερώτηση: «όταν οι Μπολσεβίκοι κυριάρχησαν στη Ρωσία, προσπάθησαν να εξαλείψουν την θρησκεία. Η δηλωμένη φιλοσοφία τους ήταν ο Αθεϊσμός και έκλεισαν τις χριστιανικές εκκλησίες και σκότωσαν ή φυλάκισαν τον κλήρο».
«Ωστόσο» συνεχίζει, «μήπως έκλεισαν τις εβραϊκές συναγωγές και σκότωσαν ή φυλάκισαν τους ραβίνους; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα εξηγήσει πολλά πράγματα σχετικά με τις πρώτες ημέρες του κομμουνισμού και ελπίζω να μπορείτε να δείτε την αλήθεια»...

Την περασμένη εβδομάδα έπεσα ακριβώς πάνω στην απάντηση σε ένα βιβλίο από τον Αμερικάνο ιστορικό Edwin Schoonmaker:

«Δεκαπέντε χρόνια μετά την έναρξη της επανάστασης των Μπολσεβίκων, ο εκδότης του ‘American Hebrew έγραφε : «σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές που ο συγγραφέας συνέλλεξε ενώ ήταν στη Ρωσία πριν από μερικές εβδομάδες, καμία εβραϊκή συναγωγή δεν έχει γκρεμιστεί, όπως έχουν γκρεμιστεί εκατοντάδες - ίσως χιλιάδες Ορθόδοξες Εκκλησίες... Στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις μπορεί να δει κάποιος χριστιανικές εκκλησίες να καταστρέφονται… η κυβέρνηση χρειάζεται τους χώρους για να φτιάξει μεγάλα κτίρια», (American Hebrew, Nov. 18, 1932, σ. 12), Οι αποστάτες Εβραίοι που οδηγούσαν μια επανάσταση που είχε στόχο να καταστρέψει τη θρησκεία, καθώς ήταν «το όπιο των λαών», είχαν με κάποιο τρόπο γλιτώσει τις συναγωγές της Ρωσίας» ("Democracy and World Dominion," 1939, σ.211).

Αν οι κομμουνιστές μισούσαν τον Θεό και τη θρησκεία τόσο πολύ, γιατί δεν κατέστρεψαν και συναγωγές; Μήπως ο Ιουδαϊσμός είναι στην πραγματικότητα μια μυστική κλειστή κοινωνία σαν την Μασονία όπου τα μέλη δεν γνωρίζουν την κρυφή ατζέντα, η οποία εκφράζεται πράγματι από τον κομμουνισμό; Αν και πολλοί θρησκευτικοί Εβραίοι ήταν αντι-κομμουνιστές, οι πληροφορίες του Schoonmaker οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού και του ειδωλολατρικού σατανικού κομμουνισμού.

Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι η - με έδρα το Λονδίνο - Ιουδαιο-Μασονική τραπεζική μαφία υποστήριξε τους Μπολσεβίκους και είναι πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η αποφασιστική παρουσία Εβραίων στα κομμουνιστικά κινήματα είναι καλά τεκμηριωμένη.

Ο κομμουνιστής πρωτοπόρος Christian Rakovski (φώτο), μαρτυρεί, ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως μια «μηχανή συνολικής ισχύος» άνευ προηγουμένου στην ιστορία. Στο παρελθόν, «υπήρχε πάντα χώρος για την ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνεις ότι όσοι ήδη εν μέρει εξουσιάζουν πάνω στα έθνη και τις κυβερνήσεις του κόσμου [δηλαδή οι κεντρικοί τραπεζίτες] έχουν αξιώσεις για την απόλυτη κυριαρχία; Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν καταφέρει ακόμη».

Ο Schoonmaker αναφέρεται στον Eugene Lyons, ένα κομμουνιστή*, που έγραψε για την εκδίωξη των χωρικών: «εκατομμύρια σπίτια χωρικών καταστράφηκαν, τους  κατοίκους τους στοίβαζαν σε άμαξες που έσερναν βόδια και τους οδηγούσαν στον παγωμένο βορά ή στις ξερές περιοχές της Κεντρικής Ασίας...Είδα δεκάδες ταλαίπωρους άνδρες, γυναίκες και παιδιά να βγάζουν το κεφάλι τους από τις τρύπες των αμαξών σαν να ήταν ζώα σε κλουβιά» (σ. 239)
(* δημοσιογράφος που γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, όπου νέος έγινε μέλος του κομμουνιστικού κόμματος και αργότερα άσκησε κριτική στην Σοβιετική Ένωση, ενώ έγινε βιογράφος του προέδρου Herbert Hoover).

Ο Schoonmaker αναφέρει ότι δύτες του Γαλλικού Ναυτικού βρήκαν περιοχές γεμάτες πτώματα στο κάτω μέρος του λιμανιού της Οδησσού: «ο θαλάσσιος πυθμένας ήταν γεμάτος με ανθρώπινα σώματα που στέκονταν όρθια, και που με το ρεύμα του νερού... κουνιόντουσαν σιγά σαν να ήταν τερατώδη φύκια, με τα μαλλιά τους όρθια και τα χέρια τους υψωμένα προς την επιφάνεια...αυτό το υποβρύχιο νεκροταφείο ήταν ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης ορισμένων από τους πιο ευγενείς γιους και κόρες της Ρωσίας» (σ. 235)

Αυτές οι φρικαλεότητες πραγματοποιήθηκαν το 1920, δύο χρόνια μετά που ο Grigory Zinoviev, (φώτο - το πραγματικό εβραϊκό όνομά του ήταν Hirsch Apfelbaum) αρχηγός της Τρίτης Διεθνούς έκανε έκκληση για την εξόντωση της Ρωσικής μπουρζουαζίας, δηλαδή δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων!

Με το ίδιο ζήλο που οι κομμουνιστές έσφαξαν τη μπουρζουαζία, ο Schoonmaker γράφει ότι «κυνήγησαν το κλήρο. Οι χριστιανικές εορτές καταργήθηκαν... στους γονείς ήταν απαγορευμένο να δίνουν θρησκευτική διδασκαλία στα παιδιά τους... μια ομάδα από άθεους συγκροτήθηκε για να κοροϊδεύει και να γελοιοποιεί οποιοδήποτε ίχνος πίστης και σεβάσματος».

Τα δικαστήρια αναδιοργανώθηκαν. Η δικαιοσύνη ορίστηκε με βάση την Μπολσεβίκικη ορθοδοξία. Ο αντισημιτισμός έγινε κρατικό έγκλημα. Η επιστήμη, η τέχνη και η εκπαίδευση, όλα βρέθηκαν κάτω από το μαρξιστικό πρότυπο και συχνά κατεστάλησαν αλύπητα. Τα παραμύθια ακόμα και τα κλασικά εξαφανίστηκαν από βιβλιοθήκες και σχολεία.

Ο θεσμός του γάμου άλλαξε. Μπορούσες να επιτύχεις την έκδοση διαζυγίου στέλνοντας απλώς στην σύζυγό σου μια κάρτα. Σκέφτηκαν ακόμα και την «δημόσια ιδιοκτησία των γυναικών» αλλά έκαναν πίσω (σ. 201).

ΚΟ: Στην φωτογραφία: Ο Yakov Mikhaylovich Sverdlov, (που γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια ως Yankel Movshevich Eiman) (1885 – 1919) ηγετική φυσιογνωμία του κόμματος των Μπολσεβίκων, γιος Εβραίου χαράκτη, ήταν αυτός που διέταξε την εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου Β' και της οικογένειάς του στις 16 Ιουλίου 1918.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Πολυ-πολύ σημαντικη ανάρτηση.

  Διαβάστε και την τελευταια παραγραφο στην πηγη στα αγγλικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ερώτημα προς όλους τους Φασίστες, Κρυφοφασίστες, Ναζί, Ακροδεξιούς & Ρατσιστές γενικότερα.
  Τελικά οι Εβραίοι είναι μοχθηροί Τραπεζίτες για όλους εσάς ;
  Τώρα έγιναν και Μπολσεβίκοι για εσάς ;
  Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, η αντιφατικότητα του (επιχειρήματος) σας είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.
  Για γέλια γιατί βλέπετε παντού εχθρούς ενώ πάτε χεράκι – χεράκι με τους στόχους του Σιωνισμού.
  Όπως:
  Μιλιταρισμός δείτε την διαχρονική πολιτική Η.Π.Α. που πάντα συμφωνούσατε
  Ιμπεριαλισμός η πολιτική τις Αγγλίας διαχρονικά,(βλέπε)Χούντα- Κύπρος Ινδία- Πακιστάν, Ελλάδα-Τουρκία 1897-1922-1974.
  Σήμερα ποιος είναι ο βασικός παίκτης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο;
  Η Ελλάδα σίγουρα δεν είναι.
  Η Η.Π.Α. η Τουρκία και το Ισραήλ!!!!

  Μπροστά στις επιδιώξεις σας αλλάζεται τα πάντα είστε απλός τα Μαντρόσκυλα του Καπιταλισμού που σας ξεζούμισε σαν λεμονόκουπες πια και τώρα σας πετά στα ΧΥΤΑ ως σκουπίδια.
  Ποιος ήταν ο Μεγαλύτερος εχθρός του Καπιταλισμού και τις Δύσης;
  Ήταν η δεν ήταν η Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση.
  Ο κόσμος έχει άποψη δεν τρώει άλλο πια κουτόχορτο.

  Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
  Dom Helder Camara, 1909-1990, Βραζιλιάνος Αρχιεπίσκοπος

  Π.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Π.Τ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ,
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΟΤΕ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΗ ΠΛΕΟΝ, 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΙΧΘΙΚΑΝ ΛΑΘΟΣ.
   ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ -ΑΧΟΡΤΑΓΙ ΣΥΜΟΡΙΑ ,
   ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,
   ,,ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΑΙΕΣ,ΞΕΧΑΣΕ ,ΔΙΕΓΡΑΨΕ, ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
   ΟΛΟΙ ΧΑΣΑΜΕ ,ΑΔΕΡΦΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ -ΣΥΓΓΕΝΗΣ ,ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ 5 ΚΟΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ.ΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟΥΣ ΕΞΥΠΙΡΕΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ,ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΟΥΝ-ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ -ΓΕΡΟΝΤΕΣ -ΠΑΙΔΙΑ-ΝΕΟΥΣ-ΜΑΝΑΔΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ,ΠΗΝΑ ΜΕΓΑΛΙ,Κ.Λ.Π.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΙΤΑ, ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡ,ΜΕ ΟΠΙΟ ΤΗΜΙΜΑ ,
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΔΙΑΛΕΞΕ ,ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ -ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΙΣΕΙΣ...

   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

   Διαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tfL2mCPFzT4
   ΟΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ''ΜΑΖΕΥΕΙΣ''

   Διαγραφή
  3. Όλοι εσείς που δεν παίρνετε μέρος στις τραμπούκικες και δολολοφονικές επιθέσεις τής φασιστοναζιστικής Χρυσής Αυγής,
   αλλά την υπερασπίζεστε, ή έστω την ανέχεστε, τι διάολο προσφέρετε στον εαυτό σας και τα παιδιά σας;
   Κι όταν για να την υπερασπιστείτε, υπερασπιζόμενοι τον καπιταλισμό, στρέφεστε ενάντια στα «κόκκινα σκυλιά», όπως αποκαλεί η φασιστοναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή τούς κομμουνιστές, τι διάολο κερδίζετε εσείς και τα παιδιά σας;
   Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη που μ’ …εντυπωσιάζει σ’ εσάς.
   Ο λόγος σας…
   Άλλο πράμα! Ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν καταλαβαίνετε τι λέτε, όταν ανοίγετε το στόμα σας για να κάνετε …εμετό.
   Τόσο ...ανεβασμένο αντικομμουνιστικό επίπεδο...!
   Τόσο(!) γελοία και ψευδή επιχειρήματα ξερνάτε.
   Τώρα θα μου πείτε, πού να βρείτε πραγματικά επιχειρήματα ενάντια στο ΚΚΕ, αφού δεν υπάρχουν.
   Ε, αν το καταλαβαίνατε αυτό, δε θα σας …αφιέρωνα τώρα τούτο το γραπτό.
   Τέλος πάντων, αυτά τα γελοία επιχειρήματα, του εγκεφάλου σας φτιαξίματα, φυλάχτε τα σαν τα μάτια σας. Θα σας χρειαστούν στο κοντινό μέλλον, που εσείς οι εμετολόγοι δε θα έχετε πια τι να βγάλετε απ' το στομάχι σας, γιατί θα είναι άδειο απ' την πείνα.
   Ή μπας και νομίζετε ότι χύνοντας αντικομμουνιστική χολή θα σας λυπηθεί ο καπιταλισμός και θα σας εξαιρέσει απ' τη λίστα ...θανάτου;
   Τι εντύπωση έχετε βρε παραπλανημένα όντα; Ότι μόνο οι κομμουνιστές θα πουν το ψωμί-ψωμάκι και θα ματώσουν;
   Έχετε καταλάβει ότι αυτή η καπιταλιστική κρίση τείνει ν' αποδειχτεί χειρότερη απ' του 1929 που οδήγησε στο Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο για τα κέρδη των καρχαριών;
   Πήρατε χαμπάρι ότι ο πλούτος, χρηματικός κι εμπράγματος, δεν έφυγε απ' τον πλανήτη, αλλά υπερσυγκεντρώθηκε σε μια χούφτα μονοπώλια και γι' αυτό ξέσπασε αυτή η τρομερή καπιταλιστική κρίση;
   Τι πιστεύετε; Θα λυπηθούν οι κεφαλαιοκράτες το λαό, τους λαούς, και θα επιστρέψουν όσα φάγανε;
   Ή μήπως πρέπει να τους τα πάρουμε και ταυτόχρονα ν' απαλλαγούμε από δαύτους, ώστε να γλιτώσουμε από τις καπιταλιστικές κρίσεις, την ανεργία κι όλα εντέλει τα στραβά, κακά κι ανάποδα της μοίρας μας;
   Της μοίρας που οι καπιταλιστές μεθοδεύουν για το λαό, τους λαούς, με την Ευρωπαϊκή τους Ένωση και τις άλλες ιμπεριαλιστικές ενώσεις τους.
   Κι εντέλει, τι απ' αυτά που πρεσβεύει το ΚΚΕ θίγει τα συμφέροντά σας; Τίποτα! Τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και μόνο, θίγονται με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
   Τι τρέχει λοιπόν και στρέφεστε ενάντια στο ΚΚΕ;
   Μπας κι είσαστε βιομήχανοι, εφοπλιστές και γενικά πλουτοκράτες; Όχι, ε; Τότε; Τι είσαστε;
   Τι;;;;
   Καλοταϊσμένα τσιράκια τού καπιταλισμού; Ε, και; Τι θαρρείτε; Πως θα συνεχίσουν να σας ταΐζουν;
   Πάει, τέλειωσαν τα τυράκια...
   Τώρα το μεγάλο κεφάλαιο θα φάει τα ποντίκια σαν κι εσάς, μαζί με τα τυράκια που σας τάισε.
   Κουκούλα και ταγματασφαλίτικη-γερμανοτσολιάδικη στολή να βάλετε, σαν τους φασιστορουφιάνους τής κατοχής, τους ναζίδες,
   πάλι στην πείνα θα σας έχουν.
   Και(! ) ξεφτιλισμένοι θα είσαστε δηλαδή και(!) πεινασμένοι.
   Αυτό ονειρευτήκατε για τη ζωή σας;

   Διαγραφή
 3. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου. Είναι τραγικό, αυτός ο αριστερός χώρος, να ρίχνει μονίμως τις ευθύνες σε όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό του. Τα δικά του εγκλήματα, δεν τα βλέπει.
  Αντί να ομονοήσουμε όλοι οι Έλληνες, γινόμαστε παρατηρητές μεας εμμονοληψίας ότι για όλα φταίει ο Καπιταλισμός (καταδικαστέος το ίδιο κι αυτός όπως οτιδήποτε ακραίο) και παρωπίδες στα εγκλήματα των ηγεσιών του ΚΚΕ. Ένας έξυπνος άνθρωπος, παραδέχεται τα λάθη του και προσπαθεί να τα διορθώσει.
  Αυτό που προέχει, είναι να ομονοήσουμε ως πολίτες μιας χώρας που βυθίζεται στην άβυσσο. Τ'΄αφεντικά όμως του ΚΚΕ, άλλες συμφωνίες έχουν κάνει και αποκαλύπτονται συνεχώς.Μακάρι να ξυπνούσαν οι ψηφοφόροι του και να άφηναν στην άκρη τα κομματικά και να ενωθούν με τον ελληνικό λαό.

  Η στάση τους, δείχνει ότι υπάρχει τόση πόρωση που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
  ΚΡΙΜΑ!
  Ο Σιωνισμός, έκανε καλή δουλειά.... δημιουργώντας και τον κουμουνισμό και τον φασισμό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΤΣΙ,Κ ΠΟΠΗ ,ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΕΙΟ ,ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΙΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, Η ΠΑΡΑΚΜΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΗ ΤΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΑ ΡΕ Κ ΠΟΠΗ,ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΘΡΟΠΟΙ,
   ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ...

   ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

   Διαγραφή
 4. To αρθρο εχει πολλες υπερβολες και ανακριβειες.Η Σοβιετικη ιστορια εχει πολλες περιοδους,εχει ακμη εχει και παρακμη,εχει επιτευματα ,εχει και σφαλματα.Τωρα πια ειναι ιστορια και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να γινεται θεμα μια αυτοκρατορια που κατερευσε,η΄ανατραπηκε.Αυτο φοβαται ο καπιταλισμος ;η μηπως επιθυμουν την διαιρεση του ελληνικου λαου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, δυστυχώς η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που υφίστανται στα κόμματα αυτά, τους αλλοιώνει τον εγκέφαλο και δεν μπορούν να δουν τίποτα διαφορετικό έξω από το κόμμα τους. Κι όμως, υπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι στο ΚΚΕ, αλλά... στα πολιτικά, είναι.. "κολλημένοι"΄.
  Δεν είναι όλοι αναξιόπιστοι, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ. Υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι, που απλά δεν εκδηλώνονται... και χρειαζεται να τους ψάξεις. Έχω ένα φιλαράκι στην Θεσσαλονίκη, εξαιρετικό παιδί. Η δημοσιογραφία, μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να ξεχωρίσω ελάχιστους, αλλά εξαιρετικούς. Μην χάνεις το κουράγιο σου.. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σήμερα το πρωί σκέφτηκα να διαβάσω εάν κάτω από το σχόλιο μου για την συγκεκριμένη ανάρτηση.
  Αυτό που κατάλαβα είναι πως οι απαντήσεις ήταν ουσιαστικά προσωπικές, ουτοπικές, και θεωρητικές.
  Όσο αφορά την προσωπική επίθεση που φθάνει στα όρια τις ύβρεις πιστεύω πως είναι ασήμαντο για την συλλογικότητα των ερωτημάτων που έθεσα.
  Αισθάνομαι όμως μία ικανοποίηση που οφείλεται στο ότι πήρα τουλάχιστον μία υποσυνείδητη έμμεση απάντηση με την ανάρτηση του Αττικά Νέα πως ακόμη και Γερμανοί παραβίασαν χθες τον Ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο, συμφώνησε τουλάχιστον η Κ.Σουφλή πως οι Ιμπεριαλιστές έχουν κοινό μέτωπο και στόχο να καπηλευτούν τα νόμιμα δικαιώματα τις Πατρίδος μας.
  Μαζί λοιπόν με τις Η.Π.Α. ,Τουρκία, Ισραήλ ,και η Γερμανία σε κοινή στρατιωτική άσκηση με την Τουρκία δεν κατέθεσαν κανένα σχέδιο πτήσης στο Αιγαίο !!!!
  Δεν ανακαλύψαμε και τον τροχό αλλά επιτέλους ο αντικομουνισμός σας δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματικότητα η οποία θα γίνεται ολοένα και περισσότερο επώδυνη για όλον τον Ελληνικό λαό.
  Άσχετα με το εάν είναι κάποιος Κομμουνιστής ή όχι πρέπει να παραδεχθεί πως το Γεωπολιτικό περιβάλλον στην Ανατολική Μεσόγειο είναι Ιμπεριαλιστικότατο και οι παίκτες είναι άκρατοι Καπιταλιστές.
  Όλα τα άλλα αντικομμουνιστικά επιχειρήματα είναι υποκειμενικά,εγώ που είμαι δεν τα λαμβάνω καν ως επιχειρήματα ενώ ένας άλλος συνομιλητής με διαφορετική πολιτική άποψη τα θεωρεί μείζονος σημασίας.
  Όσο για το κεντρικό θέμα τις ανάρτησης που ουσιαστικά χαρακτηρίζει την Οκτωβριανή Κουμουνιστική Επανάσταση του 1917 ως κατασκεύασμα του διεθνή Σιωνισμού την βρίσκω γελοία και ρατσιστική εις βάρος του Εβραϊκού λαού ο οποίος ήταν υπό διωγμό και είναι.
  Αυτή η πραγματικότητα οπλίζει τους Μιλιταριστές του σημερινού κράτους του Ισραήλ με ηθικοπλαστικό δίκαιο να εφαρμόζουν μία μορφή γενοκτονίας σε όλους τους Παλαιστίνιους και το Εθνος των Αράβων.
  Αυτές οι πραγματικότητες ποτέ δεν θα ειπωθούν από αστικά πολιτικά κόμματα το Κ.Κ.Ελλάδος τα βροντοφωνάζει συνεχώς.
  Πώς λοιπόν χρεώνετε ως Σιωνιστικό το ιδεολογικό θεμέλιο μιας Επανάστασης που ποτέ δεν ταυτίστηκε με Σέχτες και μάλιστα το κατηγορείται για αντιθρησκευτικές διώξεις η οποίες δεν αμφιβάλει κανείς πως έγιναν.
  Εξάλλου ο αφορισμός: Η θρησκείες είναι το όπιον των λαών είναι όντος Μαρξιστικό αλλά και αληθινό.
  Εμείς ως Έλληνες πρέπει να γνωρίζουμε πως ο Ελληνικός Κλασικός Ελληνισμός δεν έσβησε από την Ρωμαϊκή κατάληψη τις Ελλάδος αλλά από τα (προκρόμ) τις Χριστιανικής Εκλλησίας όπου και η φράση Έλληνας ήταν συνώνυμο του ειδωλολάτρη και απαγορευόταν οποιαδήποτε αναφορά στην λέξη και ότι συνεπάγεται από αυτήν.
  Ακόμη και σήμερα ο Κ.Βαρθολομαίος δεν μας ονομάζει Έλληνες αλλά Ρωμιούς!!!!!
  Επίσης επίσημα δεν αναγνωρίζει την απελευθέρωση τις Μακεδονίας – Θράκης και τις ονομάζει Νέες Χώρες.
  Αυτή είναι η συμπεριφορά τις Εκκλησίας και έμμεσα τις Θρησκείας.
  Τον αφορισμό επίσης του Καζαντσάκη και του Ροϊδη δύο μεγάλων Ελλήνων του πνεύματος πρωτοστάτησε η Εκκλησία!!!
  Θα κλείσω με ένα ερώτημα μου που η απάντηση ή ο στοχασμός από μέρους σας θα είχε σημασία για το θέμα που διαλογικά εμπλακήκαμε: Εάν ο Χριστός ερχόταν σήμερα στην Γή τι θα επέλεγε να αυτοχαρακτηριστεί Κουμουνιστής ή Καπιταλιστής;

  Π.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενενήντα πέντε χρόνια μετά την Οχτωβριανή Επανάσταση και μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις της, που ήταν η κοινωνική δικαιοσύνη, έχει χαθεί μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες της αντεπανάστασης και της παλινόρθωσης του καπιταλισμού.
  Σύμφωνα με την έκθεση του Global Wealth Report, που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβρη του 2012 από την τράπεζα Credit Suisse, η Ρωσία κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των μεγαλύτερων χωρών του κόσμου στην ανισότητα της κατανομής του πλούτου!
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, το πλουσιότερο 1% των Ρώσων κατέχει το 71% του συνολικού πλούτου της Ρωσίας. Για τη σύγκριση: Στις χώρες που ακολουθούν τη Ρωσία, στην Ινδία και την Ινδονησία, το 1% κατέχει το 49% και 46%, αντίστοιχα.
  Σε παγκόσμιο επίπεδο το ποσοστό αυτό είναι το 46%, στην Αφρική το 44%, στις ΗΠΑ το 37%, στην Κίνα και στην Ευρώπη είναι το 32%, στην Ιαπωνία το 17%.
  Η Ρωσία επίσης κατέχει την πρώτη θέση στο μερίδιο που διαθέτει το πλουσιότερο 5% του πληθυσμού (που έχει στα χέρια του το 82,5% του συνολικού πλούτου της Ρωσίας), καθώς και το πλουσιότερο 10% του πληθυσμού (87,6%), και στην ανισότητα στην κατανομή του πλούτου, με τον συντελεστή Gini να φτάνει 0,84 (Πρόκειται για δείκτη που όταν είναι στο μηδέν, δείχνει πως υπάρχει πλήρης εισοδηματική ισότητα του πληθυσμού, ενώ όταν είναι στο 1 υπάρχει πλήρης εισοδηματική ανισότητα).

  Επίσης, η Ρωσία είναι πλέον η «πρωταθλήτρια» αν μετρηθεί ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων σε σχέση με τον πλούτο του υπόλοιπου πληθυσμού. Η αναλογία του πλούτου του κάθε Ρώσου δισεκατομμυριούχου προς τον πλούτο του μέσου Ρώσου είναι 13 φορές υψηλότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Οι 96 Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι κατέχουν το 30% του πλούτου των νοικοκυριών των Ρώσων πολιτών.
  Κι όλα αυτά όταν έχουν χαθεί σημαντικές κατακτήσεις της εργατικής τάξης, για τις οποίες άνοιξε το δρόμο η Οχτωβριανή Επανάσταση, όπως η δωρεάν και 100% δημόσια Υγεία και Παιδεία, η φθηνή κατοικία, η εξάλειψη της ανεργίας κ.ά.
  ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ;
  ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
  ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΟΙ;ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΝΑΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ;
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ;ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
  Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΗΛΕΡΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΑΦΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΟΛΟΓΩΝ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ''ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ'' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
  ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ