Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

H ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 --- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ...!!!


 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ "" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ "" ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ
Κλικ στην εικόνα
Ο ΑΛΦΕΙΟΣ...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝ,ΛΕΜΕ ΑΝ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΥ Ή ΨΕΥΔΟΥΣ... ......   >>>>>>>
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΑΣ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΕΤΕ Ή ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΔΕΛΦΙΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΣΤΕΙ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΜΑΙΩΝ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ...
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ...
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...
Η ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ  ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΘ'ΥΠΟΨΙΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ...
alfeiospotamos
katohika


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΜετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής έχει παρέλθει ικανός χρόνος μέχρι σήμερα.Καθ’ όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει από μέρους μας με άοκνη προσπάθεια αρκετά βήματα,για δύο από τα οποία θα σας ενημερώσουμε παρακάτω,με σκοπό να υλοποιήσουμε τις θέσεις μας με τις οποίες ιδρύθηκε η ΜΗ κερδοσκοπική αστική εταιρεία «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».Ένας από τους σκοπούς μας είναι η αντιμετώπιση του χρέους της χώρας μας Δημοσίου και Ιδιωτικού.
Μία από τις ενέργειές μας ήταν να στραφούμε απέναντι στην Εθνική Τράπεζα μέσω των Ελληνικών Δικαστηρίων με αίτησή μας ώστε να υποχρεωθεί ,να μας επιδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία απαιτούνται στα πλαίσια της Ειδικής Εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής.Η αίτηση αυτή συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων στην δικάσιμη της 23ης Μαρτίου2012,όπου η Εθνική Τράπεζα δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο ή στοιχείο που να αποδεικνύει ότι περατώθηκε η Ειδική Εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής.Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμμία απόφαση.
Επιπρόσθετα ζητήσαμε από άλλο Δικαστήριο με την διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας να διορίσει ειδικούς εκκαθαριστές οι οποίοι θα προβούν στην εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής ,όπως ακριβώς ορίζεται στη σχετική Σύμβαση Συγχώνευσης .Η δικάσιμος είχε οριστεί για την 15η Μαΐου 2012 αλλά η συζήτηση αυτής ανεβλήθη για την δικάσιμο της 19ης Μαρτίου 2013.
 Στα πλαίσια του κύριου σκοπού της ίδρυσης της «END», όπως αυτός προσδιορίζεται στο καταστατικό μας, την αντιμετώπιση και εξόφληση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και κυρίως στα πλαίσια υλοποίησης αυτού του σκοπού, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και που έχουν επωμιστεί δάνεια οποιασδήποτε μορφής (στεγαστικά, καταναλωτικά, αγοράς αυτοκινήτου, επαγγελματικά και χρέη πιστωτικών καρτών), να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας αίτηση, ανοίγοντας και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα με την ένδειξη «Αίτηση Δανειολήπτη». Ο χρόνος υποβολής της αίτησης είναι 45 ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 17 Ιουλίου 2012. Είναι χρήσιμο να επισημάνουμε ότι η υποβολή της σχετικής αίτησης πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν στη βάση δεδομένων έγκαιρα για τις περαιτέρω ενέργειές μας.

Να υπογραμμίσουμε ότι η «Αίτηση Δανειολήπτη» ΔΕΝ αποτελεί Πράξη Αναδοχής Χρέους σε καμμία περίπτωση από την END, κρίνεται όμωςαπαραίτητη στο τεχνικό σκέλος του στρατηγικού μας σχεδιασμού.
Δεσμευόμαστε ότι:
την ώρα που οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ρευστοποιηθούν, την ίδια ώρα θα προχωρήσουμε στην
αποπληρωμή του χρέους του συνόλου των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Αν και δεν καταλαβαίνω τα υπονονούμενα του blog
  alfeiospotamos περί ''ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΜΑΙΩΝ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ...
  και το ανακάτεμα με τα χρυσόβουλα''

  έχω να προσθέσω κάποιες πληροφορίες στην υπόθεση ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, που χαίρομαι που δεν μπήκε στο συρτάρι αν και από ό,τι βλέπω γίνεται προσπάθεια να τραβήξει σε μάκρος.

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
  Συνέντευξη του Ν.Λυγερού, Θ. Καρυώτη, κ.α (θέματα ΑΟΖ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ), με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
  http://youtu.be/d4YhurPek3c
  Προσέξτε πολύ στη 1h 24΄, τι λέει ο καρδιολόγος Λαμπράκης, της ΜΚΟ που έφτιαξε η οικ. Σώρρα για να δωρίσει 4 μετοχές στο Ελληνικό κράτος (πώς αντέδρασε ο Υπ.οικ. Βενιζέλος στην πρόθεση δωρεάς)

  Μία Δευτέρα πριν κλείσει το ALTER, στον Κίτρινο τύπο ο Τριανταφυλλόπουλος είχε πολλές νέες πληροφορίες για το θέμα. Εν συντομία, οι μετοχές αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από το 1932 που συγχωνεύτηκε η τράπεζα της Ανατολής με την ΕΤΕ. Χρησιμοποιήθηκαν μετοχές για να χρηματοδοτηθούν υποτίθεται δημόσια έργα, τα οποία όμως ιδιοποιήθηκαν οικογένειες όπως οι Λάτση, Μποδοσάκη, Νιάρχου, κοκ Επί επταετίας εμπλέκεται και το όνομα του Τομ Πάππας στην όλη υπόθεση. Από τα λεχθέντα 50% της περιουσίας ιδιοποιήθηκαν οι Ρόθτσαϊλντ και με τα υπόλοιπα χρηματοδοτήθηκαν οι 3 οικογένειες που μας κυβερνούν έκτοτε και οι 10 μεγαλοεπιχειρηματίες. Τελευταία φορά είπε ο Τριανταφυλλόπουλος, ρευστοποιήθηκαν 2 μετοχές το 2006. Εκτός από την οικογένεια Σώρρα φέρεται να έχουν μετοχές και άλλοι, όπως το Κοργιαλένειο ίδρυμα.
  Φιλικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να προσθέσω κάτι ακόμη
  Zougla online - Δύο ντοκουμέντα για την υπόθεση της μετοχής-"τέρας"
  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=395634

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ