Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Αρνηθείτε τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες: [Διαβάστε το για να γνωρίζετε και ενημερώστε τους...]


Καλησπέρα Έλληνες και Ελληνίδες.
Ας μιλήσουμε για το σημαντικότερο θέμα, που πρέπει να απασχολεί όλους μας από 'δω και στο εξής: Σε λίγους μήνες θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ελευθερία μας ή την παράδοσή της στο σύστημα με τελικό αποτέλεσμα την υποδούλωση μας!
Έφτασε η ώρα. Η ώρα που...
θα πρέπει να φανούμε δυνατοί για να κρατήσουμε την Ελευθερία την δική μας μας, των παιδιών μας και των επόμενων γενιών του Έθνους μας.


Εμείς, οι Έλληνες Youtubers, συνεχίζουν τον αγώνα της ενημέρωσης του κόσμου αλλά ο κόσμος είναι πολύς κι εμείς δεν είμαστε αρκετοί. Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι η νέα ταυτότητα θα είναι απλή και όχι ηλεκτρονική! Γι' αυτό ζητάμε την βοήθειά σας! Έστω ηλεκτρονικά, διαδώστε αυτό το κείμενο! Για άλλη μια φορά το υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη παραπλανεί τον Ελληνικό Λαό και δεν του λέει τι εστί "Νέα Ταυτότητα".

Δείτε τι γράφει το Δελτίο Τύπου του Υπ. Προστασίας του Πολίτη και δώστε προσοχή στα  υπογραμμισμένα κόκκινο χρώμα σημεία:...
Δεν μας λέει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λεπτομέρειες τι θα περιέχει η ηλεκτρονική "Νέα Ταυτότητα", που θα είναι προφανώς "Κάρτα του Πολίτη".
Και ο κόσμος νομίζει πως είναι μια απλή ταυτότητα κι όχι Ηλεκτρονική.

Εφαρμόζει, όπως λέει  σύμφωνα το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου με το Κανονισμό (ΕΚ) 2252/2004, για δείτε τι γράφει αυτός ο Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης:


Συμπέρασμα: Θα είναι καθαρά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με "τσιπάκι", με προφανώς η Κάρτα του Πολίτη, διαβάστε όλα τα άρθρα του Κανονισμού αυτού απ' την Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε. και ειδικά το Άρθρο 1,παρ. 2 σελίδα 5.

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ)2252/2004


Αυτός ο Κανονισμός  [ΕΚ] αριθ. 2254/2004 της Ε.Ε., είτε με ΦΕΚ, είτε δίχως ΦΕΚ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και ΑΚΥΡΟΣ σύμφωνα με το Ελληνικό μας Σύνταγμα:


"'Άρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων)
Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει."

Υπάρχουν απορίες η  ύπουλη ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα:Όπως βλέπετε με την κόκκινη υπογραμμισμένη:

"10. Ημ. Λήξης":  Γιατί υπάρχει η ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα να αναφέρεται Ημερομηνία λήξης;;
Εμείς πιστεύουμε το έξης:
Όταν λήξει η ηλεκτρονική ταυτότητα μετά από χρόνια, είτε πολλά είτε λίγα, δεν έχει σημασία, θα αναγκάσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα μας εμφυτεύσουν κάτω απ' το δέρμα τσιπ R.F.ID., όταν κάποια στιγμή καταργήσουν τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες.

Γι' αυτό το όπλο μας είναι να την ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ  την Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα, διότι μας καλύπτει το Άρθρο 9Α του Ελληνικού Συντάγματος, έχουμε ήδη τις απλές μπλε ταυτότητες και θα παραμείνουμε μ' αυτές!
Διότι εμείς ως Έλληνες δεν είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ότι μας λέει η Δικτατορική Ευρωπαϊκή Ένωση του Κανονισμού και δεν την αναγνωρίζουμε, εμείς έχουμε το Ελληνικό μας Σύνταγμα και έχουμε Δημοκρατία, κι είμαστε υποχρεωμένοι να το ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ  υπέρ μας του άρθρου αυτού. (Άρθρο 9Α).Γιατί πρέπει να είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι, για κάτι που το κάνουν και το θέλουν οι άλλοι απ' την Νέα Τάξη Πραγμάτων;;Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι, χαλάμε τα σχέδια τους και να κρατήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!
Δύναμή μας είναι η ΑΡΝΗΣΗ και το ΑΡΘΡΟ 9Α!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ

    Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"! - Ξεκίνησε (2010) και στο διαδίκτυο η συλλογή υπογραφών http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2010/07/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Mx0roNY3FPw&feature=related

    H τρομοκρατικη οργάνωση της ΝΤΠ καιει ολο τον πλανητη για να επιφερει χάος, φτωχεια, ξηρασια και πληρη διαβρωση των εδαφων, ελλειψη επιφανειακου νερου και τελικως μειωση του πληθυσμου παγκοσμιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ