Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Γράφει η Ρούλα Τάκη
Αγαπητό Fimotro 
,
Σίγουρα θα θυμάστε τις εξαγγελίες του πρώην  Υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου ότι  πρόκειται να γίνει ρύθμιση στα στεγαστικά δάνεια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και ότι δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 3/10 των μηνιαίων απολαβών. Κάτι...

μήνες μετά μου ήρθε ένα έγγραφο από την Υπηρεσία μου που μου ζητά να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση για το αν συναινώ στην παρακράτηση ποσού μεγαλύτερου των 3/10 των μηνιαίων αποδοχών μου για την εξυπηρέτηση του δανείου μου. Σε περίπτωση που δεν συναινώ μου τονίζουν ότι είμαι υποχρεωμένη να καταβάλω εξ ιδίων την διαφορά των δόσεων ανά εξάμηνο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Δηλαδή να μου εξηγήσει ο Ε. Βενιζέλος τι σόι διευκόλυνση προς τους δημοσίους υπαλλήλους είναι αυτή, αφού ναι μεν δεν θα μας τα κρατάει η Υπηρεσία μας, αλλά θα πρέπει να τα καταθέτουμε στο ΤΠΚΔ  μέσα σε ένα εξάμηνο; Δηλαδή, τι αλλάζει;  Μας δουλεύουν κανονικά...Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ