Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Μήνες τώρα, παρακολουθούμε ένα θρίλλερ,σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που μαγειρεύτηκαν από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ, με τα γνωστά τραγικά  αποτελέσματα.
Στο τεράστιο σκάνδαλο, που ξεπερνά κάθε φαντασία, παρενέβη η Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της Καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Ζωής Γεωργαντά,  δια του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη  που παρέπεμψε το θέμα στη Βουλή. Η επανάληψη των γεγονότων μέχρι σήμερα, δεν έχει να προσθέσει τίποτα.
Ούτε οι.. "αναρθρες κραυγές" καθαρά επικοινωνιακού τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς, ..υπέκυψε στη γοητεία της συγκυβέρνησης..τάχα μου "για να σωθεί η πατρίδα".
Οι γελοιότητες περί.."συνεργασίας" και όχι "συγκυβέρνησης", είναι για τους αφελείς  που εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Αντώνη Σαμαρά, που παίζει με την νοημοσύνη τους..
Σήμερα, τα attikanea, αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:
Όπως είναι γνωστό, ο
Κρατικος Προϋπολογισμός,συντάσσεται ΠΑΝΤΑ από συγκεκριμένη Υπηρεσία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Αυτό έγινε και το 2009.
Αν κάποιος "κτυπήσει" στο google "ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΑΝΑ ΜΗΝΑ", θα δει τα στοιχεία του Γεν.Λογιστηρίου του Κράτους. 
Δείτε τα στοιχεία που έχουν εγγραφεί για τον Σεπτέμβριο του 2009 και αυτά του 2010
ΤονΣεπτέμβριο του 2009,υπάρχει πρόβλεψη αναγκών του κράτους για 12,69 δις ευρώ. 
Το κρατικό έλλειμμα βρίσκεται στα 9,1% .
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία στιςεκλογές του 2009, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,  δίνει εντολή να καταβληθεί το επίδομα αλληλεγγύης, (490 εκατομμύρια ευρώ), που αποτελεί έκτακτη δαπάνη.
Οι δαπάνες των Νοσοκομείων, ανέρχονται στο 1.1 δις ευρώ για το 2010.
Ο Παπακωνσταντίνου,δίνει εντολή να πληρωθούν το 2009, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό, κατά 2 διςπερίπου.
Στη συνέχεια, οκ.Παπακωνσταντίνου, δίνει εντολή αύξησης των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού, κατά 1,2 δις ευρώ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).
Για πρώτη φορά όχι  μόνο στα ελληνικά χρονικά, αλλά και στα οπαγκόσμια οικονομικά χρονικά,δίδεται εντολή από τον κ. Παπακωνσταντίνου, και στον Κρατικό προϋπολοσμό, ενσωματώνονται όλα τα δάνεια των ΔΕΚΟ.
Αυτομάτως το χρέος από τα 12,69 %,  ανεβαίνει στο 29,37 %. και το έλλειμα του προϋπολογισμού, από τα 9,1 %, ανεβαίνει στο 14,9 %.
Αυτά τα στοχεία πήρε και μαγείρεψε η ΕΛΣΤΑΤ και διόγκωσε το χρέος στα 15,9 %.
Άρα οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Σύνταξης του Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, γνωρίζουν τι συνέταξαν, αν τους ζητήθηκε να αλλάξουν τα στοιχεία και ποιά είναι η αλληλογραφία με το Γραφείο του τότε υπουργού Οικονομικών.
ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ.!!!
Εκεί σχεδίασε ο ΓιώργοςΠαπακωνσταντίνου την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ;
Στο σημείο αυτό,οφείλουμε να διευκρινίσουμε, ότι αφενός μέν ουδεμία ευθύνη φέρουν οι υπάλληλοι του Γ.Λ.Κ. καθ΄' ότι εκτελούσαν εντολές ανωτέρων και αφετέρου, δεν απαλλάσσεται των ευθυνών του ούτε το ΕΛΣΤΑΤ, ούτε ο πρόεδρός του κ.Γεωργίου.
Το κακό όμως, από αλλού ξεκίνησε. Από εκεί που δόθηκε η εντολή αλλοίωσης των στοιχείων του Κρατικού Προϋπολογισμού, ώστε να λυθούν τα χέρια εκείνων που οδήγησαν τη Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ.
Μήπως ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης, πρέπει να ζητήσει τις καταθέσεις των αρμόδιων υπαλλήλων και την σχετική αλληλογραφία; 

Υ.Γ. Οι υπάλληλοι θα πρέπει πάση θυσία να προστατευθούν.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ??
  30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
  ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΝΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ. ΓΛΚ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 50/ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο πολύ καλό άρθρο !!!ΒΟΜΒΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΠΗ .πάντα μπροστά και μαχητικά.
  Φώτης Ζωγόπουλος Νεα Μακρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπράβο κυρια Σουφλή!!! Αν έτσι έχουν τα πράματα τότε ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1981 ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΩΝ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΟHΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (MEGA)KAI ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΘΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.΄΄ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ΄΄ .
  ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μια απάντηση με λογική και όχι με εμ-πάθος

  Δηλαδή το έλλειμμα των ΔΕΚΟ δεν είναι ...χρέος; Το έλλειμμα των Νοσοκομείων δεν είναι χρέος; Επειδή μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις ΠΟΤΕ! δεν παρουσίαζαν όλο το χρέος σημαίνει πως ...δεν θα το πληρώναμε; Θα μας το χάριζαν;
  Καλά οι ...ερμηνείες αυτές είναι για "οπαδούς" των κομμάτων-ομάδων και όχι για σκεπτόμενους πολίτες. Ο τρόπος που τόσα χρόνια εγίνετο ο υπολογισμός αποπληρωμής και παραλαβής των οπλικών συστημάτων, κατέληγε τελικά ότι δεν...τα αποπληρώναμε;
  Και το χρέος των νοσοκομείων με τα ...περίεργα, ύποπτα και απαράδεκτα φαινόμενα, δ εν θα έπρεπε να αποπληρωθεί;

  Ας δούμε πως περιγράφει στις 23 Δεκεμβρίου του 2008 την κατάσταση οι Υπουργοί Οικονομικών Αλογοσκούφης και Δούκας.Γράφουν στην επιστολή προς τον Καραμανλή:
  «»»Αγνόησε τις προειδοποιήσεις για το χρέος ο Καραμανλής
  Μείζον πολιτικό ζήτημα για τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι απόρρητες επιστολές-φωτιά του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Π. Δούκα, με τις οποίες τον προειδοποιούσε από το 2008 ότι η χώρα οδηγείται εκτός αγορών και βαδί-ζει προς τη χρεοκοπία.
  Τις επιστολές, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας (στο «Βήμα της Κυριακής»), αρνήθηκαν να

  σχολιάσουν στη Ν.Δ. «Ουδέν σχόλιον» ήταν η απάντηση κύκλων του προέδρου της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά, σε
  -------------------------------
  μια περίοδο που η Συγγρού βλέπει την πιθανότητα πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο και τα ποσοστά της να ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις, καθιστώντας την πρώτο κόμμα, αν και όχι κατ' ανάγκην με αυτοδυναμία.
  Είναι εμφανές ότι σε αυτή τη φάση ο Αντ. Σαμαράς αποφεύγει παντοιοτρόπως να ανοίξει εσωκομματικά μέτωπα.
  Οι προειδοποιήσεις Δούκα, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των επιστολών, ήταν σαφείς, αλλά
  -----------------------------------------------------------------------
  φαίνεται ότι ο Κ. Καραμανλής τις είχε τότε αγνοήσει. Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγου καιρού, σε συνέντευξή του και ο πρώην τσάρος της Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης είχε δηλώσει ότι ο Κ. Καραμανλής
  γνώριζε την κατάσταση της οικονομίας, αλλά στις προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης είχε απαντήσει «άσ' το γι' αργότερα».
  Και το «αργότερα» οδήγησε στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και στη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.
  ΄Ηταν 23 Δεκεμβρίου του 2008, όταν ο κ. Δούκας επεσήμαινε στον Κ. Καραμανλή ότι «το επόμενο ενδεκάμηνο το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί ίσως και πάνω από 47 δισ. ευρώ σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό διεθνές επενδυτικό κλίμα.
  Το 2008 δανειστήκαμε 47-48 δισ., 10 δισ. παραπάνω από αυτά που υπολόγιζε το υπουργείο Εθνικής
  ============================================================
  Οικονομίας. Η ευχέρεια δανεισμού είναι πιο άμεση και πιο σημαντική πρόκληση και από την πίεση της Ε.Ε. για συγκράτηση των ελλειμμάτων».
  Κι αν αυτή ήταν η τελευταία, είχαν προηγηθεί τρεις ακόμη επιστολές:
  ===================================
  Τώρα τόση …ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να εντοπιστεί «παρανομία» ! αποτελεί ίσως ενδεικτικό φαινόμενο,ότι ο υπέρμετρος …κομματισμός, μόνον καλός σύμβουλος δεν είναι.
  Με όλα όσα γράφονται και ακούγονται, ένα είναι το σίγουρο. Θα καταφέρετε να «κόψετε» την… όρεξη του κ. Καραμανλή. Τι λέτε ; Θα το ..επιτύχετε;

  ΥΓ.

  Τόση ...λάσπη είναι "απαραίτητη"; !!!!

  Τον ...πατέρα σας σκότωσε ο Γ.Παπανδρέου;

  Ανοίξτε λίγο τα μάτια και βγάλτε τα κομματικά ...γυαλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΙ ΕΛΛHNEΣ> ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΕΧΟΥΝ> ((ΑL LES BUT BIG > MAYΡ ΑΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΝΩΝΥΜΕ..12,55PM
  ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.!!!
  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ....!
  ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
  ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΛΕΣ [Τον ...πατέρα σας σκότωσε ο Γ.Παπανδρέου;] ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΣΕ.ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΝΩΝΥΜΕ..12,55ΠΜ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ρε ανωνυμε των 9 ,55 γεννηθηκες μαλακας η σπουδασες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ