Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
 

- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).
Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν  και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και...
πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. 

Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.
-Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. 

Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. 
 Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. 
Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο. 

Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής:  
Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; 

Ξαναρωτάει η μητέρα: Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. 
Οι γονείς ξέσπασαν σε λιγμούς.

- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.

Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά. Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:


-Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημησμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. 
Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος  ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν.

Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό
Ο(Η) ογκολόγος απάντησε: Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. 

Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.
-Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου(η μία  4ήμερη).

Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. 
Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.


-Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια  αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την Τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ;

2Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ;

3Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;

4Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.

5Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;


ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ; 
ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; 
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; 
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Πηγή email

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ: ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΑ. ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ. ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ (ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΤΛ). ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΦΙΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αληθινά ανατριχιαστικό. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση, κυρία Σουφλή. Πολλές αναρτήσεις σας, όπως αυτή, πονάνε, αλλά και αφυπνίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ποιά κοινωνία ζούμε; Όλα για το χρήμα. Συγχαρητήρια στον συντάκτη και σ' εσάς που το αναρτήσατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και η φρικτή πραγματικότητα, συμπληρώνεται με την ανυπαρξία της Δικαιοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θεία Δίκη, υπάρχει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γροθιά στο στομάχι, είσαι Κωνστνατίνε, αλλά και ο τρόπος που το παρουσιάσατε ένα τέτοιο θέμα, κυρία Σουφλή σοκάρει. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για αυτό το έγκλημα, ποιός θα πληρώσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σιχαίνομαι και να σχολιάσω.
  Εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι ως γονείς έχουμε ευθύνη τι αποφασίζουμε και τι δεχόμαστε άκριτα για τα παιδιά μας... από φόβο!
  Ευχαριστούμε για το άρθρο. Μπας και ξυπνήσουμε... στους δικούς μας φόβους και απελευθερώσουμε τα παιδιά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 3 Παρατηρήσεις επί του άρθρου (αφού εκφράσω τη θλίψη που μου προκαλούν τα θέματα που σχετίζονται με τις παιδικές ψυχούλες και αφού ξεκαθαρίσω ότι και εγώ ως γονιός τρέμω τα εμβόλια και κάθε φορά που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ κάνουν τα παιδιά μου τα λεγόμενα ''υποχρεωτικά εμβόλια'', αγωνιώ).

  1)Το mmr έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμφάνιση αυτισμού και διαφόρων συνδρόμων. Η απάντηση του παιδίατρου σε σχετική ερώτησή μου, ήταν ότι αυτό είναι απλά στατιστικό στοιχείο και ότι στο σύνολο των εμβολιασμένων παιδιών μια πολύ πολύ μικρή εμφάνιση περιπτώσεων αυτισμού δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο μηχανισμός ενεργοποιείται από το εμβόλιο.

  Μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα στατιστικά που να δείχνουν με βεβαιότητα ότι το mmr ευθύνεται για τον παιδικό καρκίνο? Μόνο μέσα από τους αριθμούς, μπορεί να αποδειχθεί οποιαδήποτε σχέση αιτίου και αποτελέσματος.

  2) Το να πληρώνουμε γιατρό να υπογράφει ότι έχει κάνει εμβόλιο χωρίς να το έχει κάνει, το βρίσκω πολύ παράξενο και ανέφικτο. Ποιός γιατρός θα δεχθεί να πλαστογραφήσει ότι ένα παιδί έχει εμβολιαστεί εναντίον -για παράδειγμα- της ηπατίτιδας, όταν το παιδί παραμένει ακάλυπτο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κολλήσει και να νοσήσει από την συγκεκριμένη ασθένεια?

  3)Υπάρχουν πολλοί ακόμα περιβαλλοντικοί και χημικοί εφιάλτες που μπορεί να προστίθενται στους εμβολιασμούς και αθροιστικά να ευθύνονται για τον παιδικό καρκίνο. Οι περιοχές γύρω από τα φουγάρα της ΔΕΗ αλλά και οι περιοχές στις οποίες οι κάτοικοι τρώνε λαχανικά και βολβούς με χρώμιο, όπως όλες οι εκτάσεις γύρω από τον Ασωπό, αλλά και ολόκληρη η Αττική που επί χρόνια προμηθεύεται τους βολβούς της (πατάτες, καρότα κλπ) από τις συγκεκριμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ
  ΔΙΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ SAIT ΙΑΤΡΙΚΟ(ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
  ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:http://www.homeopathy.gr/articles_vaccines.html

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. KAI KATI ALLO. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ. ΔΙΝΩ ΣΙΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ;

  http://www.afipnisis.gr/rotary.

  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Τι ασύνδετα είναι αυτά που γράφονται? Μασόνοι και εμβόλια ένας αχταρμάς....
  Πες πες μπορεί να πειστούν οι αμόρφωτοι.

  Το γενικά παραδεκτό γεγονός ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν κινδυνους, τι σχέση έχει με τους μασόνους και κυρίως με την παιδική λευχαιμία που αυτή καθαυτή σχετίζεται με χημικούς παράγοντες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΡΕΜΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ας μην σταθουμε μονο στο εγκλημα των εμβολιων και των συμφεροντων που παιζονται καθημερινα αλλα στο αθλιο παιδων με τους γιατρους εισπρακτορες χρηματων απο τους ανημπορους πονεμενους γονεις που το μονο που θελουν ειναι να σωσουν τα παιδια τους.Ειναι ολοι τους για εισαγγελεα αλλα ποιος τολμα?Εχω περασει απο την αθλια αυτη κοκκινη πορτα του κεθ πιστευοντας ολα αυτα τα παραμυθια που μου ελεγαν για να αρπαζουν οτι ειχαμε και δεν ειχαμε και να πεθανουν το παιδι μας απο τις χημειοθεραπιες.Εφτασαν το παιδι μας στο θανατο ενω ειχε γινει καλα.Θα ηθελα πολυ να τους τρεξω το χρωσταω αλλοστε στο παιδι μου αλλα με τι κουραγιο? ΑΝΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Στειλτε σας παρακαλω καποιον να ελεγξει αυτο το αθλιο συστημα του παιδων που το μονο που ξερει ειναι να πεθαινει τα παιδακια εχοντας για εισπρακτορες χρηματων τους πονεμενους γονεις που συνεχως ελπιζουν δινοντας οτι εχουν και δεν εχουν .Ειναι ολοι τους για εισαγγελεα αλλα ποιος εχει το κουραγιο?Πατανε πανω στα παιδακια για να γινουν πλουσιοι ενω το αποτελεσμα το γνωριζουν.Εισπρατουν μεχρι και την τελευταια πνοη του παιδιου.Αυτη η κοκκινη πορτα κρυβει τοσα μυστικα που μονο οποιος την περασει τη γνωριζει anneprindezi@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ