Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ο Δήμος Μαραθώνα, στην προσπάθειά του να οικειοποιηθεί τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο πρ.Δήμαρχος Ν. Μάκης και νυν Μαραθώνα (αριστερά) με τον Γ. Δαμιανόγλου

 Γράφει η Πόπη Σουφλή

Τα attikanea, βγάζουν σήμερα κατ' αποκλειστικότητα  ενα ακόμα εν δυνάμει σκάνδαλο της Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα και του τοπικού διαμερίσματος Νέας Μάκρης.
Τα έγγραφα και τα στοιχεία που ακολουθούν, αποκαλύπτουν το νέο εν δυνάμει σκάνδαλο. Το φωτογραφικο υλικό της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποδεικνύει το χθές και το σήμερα μιας ιστορίας των δυο πλευρών. Την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ του Προέδρου του Εθελοντικού Σταθμού και τους ερευνόμενους σκοπούς της Δημοτιής Αρχής του Δήμου Μαραθώνα... 
Στην περιοχή της Νέας Μάκρης, ο Γιάννης Δαμιανόγλου, ιδρυτής και εκλεγμένος Πρόεδρος του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,  ήρθε να κατοικήσει το 2000. Από την πρώτη σχεδόν στιγμή, ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό και την πυρασφάλεια ως οδηγός ενός πυροσβεστικού οχήματος, εχοντας και τα απαραίτητα προσόντα. 
Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2005 και 2007, διαπίστωσε την έλλειψη οργανωμένων εθελοντών και την ανάγκη δημιουργίας ομάδος εθελοντών...
η οποία να ασχολείται αποκλειστικά και  μόνο με την πυρασφάλεια και πυρόσβεση.
Ο Διοικητής του Π.Σ. Νέας Μάκρης Δ. Παπαδόπουλος, με τον  Γιάννη Δαμιανόγλου στα εγκαίνια του Εθ. Πυρ. Σταθμού

Όπως είχε δηλώσει ο κ. Δαμιανόγλου πριν τρία χρόνια στην εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ:

"Μαζί με έναν μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, που σε κάποιες από τις θερινές περιόδους βρισκόταν στην Ελλάδα ζήσαμε τον όλεθρο που δημιούργησαν οι πυρκαγιές στην περιοχή μας, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το εξωτερικό και συγκεκριμένα την γενέτειρά του, Schalzburg (Αυστρία), όπου υπήρχε πυροσβεστική ακαδημία εθελοντών και εθελοντισμός ιστορίας 150 ετών και να αντιγράψουμε τον τρόπο και την εκπαίδευση και να την μεταφέρουμε στην Ελλάδα. 
Στην επιτακτική ανάγκη χώρου για την δημιουργία σταθμού, δόθηκε λύση από τον οικοδομικό συνεταιρισμό Προβαλίνθου που μας παραχώρησε οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων και μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία για την υλοποίηση του σκοπού μας.

 Η αρχική χρηματοδότηση του σκοπού έγινε από εμάς τους εθελοντές και στην πορεία είχαμε την μερική επιχορήγηση του Δήμου Νέας Μάκρης, καθώς επίσης και την αρωγή χορηγών που ήταν πάντα σε είδος
Ο Γ. Δαμιανόγλου με τους Εθελοντές πυροσβέστες

Έτσι φτάσαμε να δημιουργήσουμε έναν πρότυπο εθελοντικό πυροσβεστικό σταθμό και έναν σύλλογο με την επωνυμία «Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Νέας Μάκρης» , με 10 πυροσβεστικά οχήματα και ένα ασθενοφόρο - εντατική μονάδα, που στην πορεία του προσέφερε στον τόπο του και έτυχε της πλήρους αναγνώρισης από την τοπική κοινωνία, την Δημοτική Αρχή, την πολιτική προστασία του Υπουργείου καθώς επίσης και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αυστρίας, Γερμανίας, Φιλανδίας από όπου τύχαμε και της ανάλογης αρωγής σε υποστήριξη υλικού και οχημάτων, όπως επίσης και από τον Ερυθρό Σταυρό του Schalzburg".

Και... εκεί που ο πρόεδρος του Εθελοντικού Σταθμού Γιάννης Δαμιανόγλου, δεχόταν τα εύσημα για τον Σύλλογο και τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό, από την Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Νέας Μάκρης και νυν Δήμου Μαραθώνα,... τα πράγμα άλλαξαν αιφνιδίως και ΑΝΑΙΤΙΑ, και... κάποιοι.. έβαλαν στο μάτι την...οικειοποίηση του Σταθμού!!!
Μεγάλης δημοσιότητας έτυχε από τα ΜΜΕ ο Εθελοντικός Σταθμός

Ξαφνικά άρχισε να δέχεται ο Σύλλογος από πλευράς Δήμου, πιέσεις και ελλειπή υποστήριξη με αποτέλεσμα λόγω αυτής την ανικανότητας να αναγκαστεί να επιστρέψει δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα ασθενοφόρο – εντατική μονάδα, καθώς και μεγάλο τμήμα του εξοπλισμού που κατείχε και να ακινητοποιήσει επιπλέον άλλα τέσσερα πυροσβεστικά, διότι παρέμεναν επί δύο έτη να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και ταυτόχρονα να εκβιάζεται ο σύλλογος από την δημοτική αρχή, ώστε να μπει πρόεδρος ο οποίος να είναι αρεστός και υποδεικνυόμενος από αυτούς, προκειμένου να τύχει της υποστήριξής τους, διαφορετικά θα επεδίωκαν να πάρουν και το χώρο που ο σύλλογος είχε τοποθετήσει τις εγκαταστάσεις του, πράγμα μη σύννομο που μας μεταφέρει σε κάποιες άλλες δεκαετίες.
Μετά από όλες αυτές τις πιέσεις, ο νόμιμος ιδρυτής και εκλεγμένος Πρόεδρος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού, βρίσκεται  στην ανάγκη να καταγγείλει στο πανελλήνιο την συμπεριφορά και τις ραδιουργίες του Δήμου, προκειμένου να τύχει της υποστήριξης ως εθελοντές με ανιδιοτελείς προθέσεις για το καλό της περιοχής του Δήμου Μαραθώνα.
Όταν τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν

Οι επιστολές που ακολουθούν, αποδεικνύουν όχι μόνο ένα ανεξήγητο μένος προσωπικά κατά ενός ανθρώπου που έχει δώσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ την ψυχή του στον Εθελοντισμό και στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Ν. Βουτζά - Νέας Μάκρης, αλλά και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ προσπάθεια αρπαγής   ενός χώρου στον οποίον ο Δήμος Μαραθώνα και η τοπική Κοινότητα της Νέας Μάκρης, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
 Η υπόθεση βρωμάει και αν οι φήμες που κυκλοφορούν και φέρουν συγκεκριμένα πρόσωπα να βρίσκονται πίσω από αυτή την υστερόβουλη προσπάθεια, επαληθευθούν, τότε πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν τηξν παρέμβαση των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης.
Το έγγραφο του Δήμου προς τον  Πρόεδρο του Εθ. Πυρ. Σταθμού
Και να θυμίσουμε στον δήμαρχο του Μαραθώνα, και σε όσους τον ακολουθούν στις μη σύννομες δράσεις του, ότι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ που θα αποδώσουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
Τα ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ και ως εφημερίδα και ως blog, έχουν σταθεί από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του .Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Νέας Μάκρης και στον έντιμο και ανιδιοτελή Πρόεδρό του.
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.. και παρακαλούμε τους συναδέλφους bloggers, να αναδείξουν και από τα blog τους, το θέμα.
Με ένα κλικ, διαβάστε τις απαιτήσεις του Δήμου και την απάντηση του Προέδρου του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Γιάννη Δαμιανόγλου.
Δείτε και το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, από την παράδοση σημαντικού πυροσβεστικού οχήματος, από τον Δήμαρχο του Σάλτσμπουργκ, προς τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό, ως αναγνώριση του σημαντικού έργου του.


Ποιός είναι ο ρόλος του κυρίου που μιλά στο μικρόφωνο;

Ποιός είναι ο ρόλος του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρ. προέδρου σκανδαλώδους ΜΚΟ Νίκου Γιάννη; (είναι ο κύριος με το μπλε κουστούμι. Σίπλα του δεξιά με το μπεζ κουστούμι,ο Δήμαρχος του Σάλτσμπουργκ.


Και το όχημα που δώρισε στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό και στον Πρόεδρο Γιάννη Δαμιανόγλου, ο Δήμαρχος του Σάλτσμπουργκ


                                                                                            

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

22 σχόλια:

 1. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ,ΠΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΠΗ,ΘΑ ''ΒΓΑΛΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΕΝ ΚΑΙΡΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κυρία Σουφλή, πείτε τα όλα με το όνομά τους, όπως κάνετε πάντα. Τα λαμόγια που εμπλέκονται στην οικιοποιηση του Εθελοντικού Σταθμού, πρέπει να αποκαλυφθούν. Και επιτέλους, να περάμβει ο εισαγγελέας.
  Η ΠΑΡΕΟΎΛΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΎ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΈΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ, ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΩΤΑ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ. Η ΜΠΟΧΑ ΈΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
  Και μ' αυτή τη μπόχα, πάει να συνεργαστεί και μέλος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Μάκρης.
  Όταν όμως μπει ο εισαγγελέας, να δοόυμε τι θα κάνει.
  Όσο για την... αρσενική Βουγιουκλάκη, ξέρετε φαντάζομαι ποιόν εννοώ, να τον χαίρεται ο δήμαρχος που του έχει και ιδιαίτερη συμπάθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα κάστρα, κυρία Σουφλή, έχουν κεδρκόπορτες εκ των έσω. Αυτό, να το γνωρίζετε Ψάξτε το λιγάκι.
  Ποιοί χθεσινοί υποστηρικτές του έντιμου καθ' όλα Γιάννη Δαμιανόγλου, σήμερα, θέλουν να του φάνε τη θέση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Υπάρχει ένα θέμα κυρία Σουφλή, που δεν το αναδείξατε. Το ότι ο κ. Δαμιανόγλου, επειδή είναι έντιμος, νόμιζε ότι και κάποιοι κοντά του, θα είχαν την ίδια εντιμότητα.
  Το " κι εσύ παιδί μου Βρούτε", προφανώς το αγνοούσε και εμπιστεύτηκε ακατάλληλους συνεργάτες. Εδώ, έχει μερίδιο ευθύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για να παραχωρήσει ο σύλλογος του Προβάλινθου τον χώρο που του ανήκει στον Δαμιανόγλου, σημαίνει ότι τον εμπιστευόταν.
  Νομίζετε κυρία Σουφλή, ότι θα εμπιστευτεί και την παρέα του Βουτζά που βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια του δήμου;; Χλομό το βλέπω. Έως αδύνατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αχ κυρία Σουφλή.. τελικά δεν αλλάζετε. Πάντα η ίδια έντιμη δημοσιογραφία.
  Χαρά στο κουράγιο σας.
  Ένας πιστός σας αναγνώστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλοί οι φύλακες.
  Άλλα από τους φύλακες ποιος θα μας φυλάξει;

  Πάντως τα δάση δεν σώζονται μόνο με πυροσβεστικά,αλλά με εφαρμογή των νόμων και παραδειγματική τιμωρία των καταπατητών.

  Ο Καλός Λύκο-Δασάρχης με τα ....μύρια καταθέσεις άραγε είναι έγκλειστος σε φυλακή ή σε βίλα με πισίνα;

  Συμπέρασμα:Ότι συμβαίνει σε αυτόν τον μικρό τόπο που ζούμε , συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα και να τα αποτελέσματα τα γευόμαστε συλλογικά.

  Υδροχόος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν τα λέτε και πολύ καλά κα Σουφλή, για ψάξτε λιγάκι:
  1) Πόσα πυροσβεστικά έχει ο σταθμός στην διάθεσή του σήμερα;
  2) Αυτά που λείπουν επιστράφηκαν, πουλήθηκαν ή δωρίστηκαν;και που;
  3) Πόσοι ενεργοί εθελοντές έχουν απομείνει στον σταθμό;
  4) Επι πόσους μήνες υπήρχαν προβλήματα με τον Δήμο;
  5) Η πυροσβεστική συνεργαζόταν με τον σταθμό;
  6) τα οχήματα και οι εθελοντές απο πότε ήταν ανασφάλιστοι;
  7) για όλα τα παραπάνω ο κος Δαμιανόγλου διώχτηκε αναίτια ή του ζητήθηκε η παραίτηση λόγο ανικανότητας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ουδείς επικινδυνέστερος, του ευεργετηθέντος αχάριστου, κύριε σχολιαστή 1.54. Τα κάστρα, πέφτουν εκ των έσω... ξέρεις εσύ.Το παίξατε καλά το παιχνίδι...για να ρίξετε τον Δαμιανόγλου. Να θυμάσαι μόνο, ότι ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.
  Κρίμα τα παντελόνια που φοράς...γιατί εγώ ξέρω, ότι ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑ και όχι να κρύβεται πίσω από ανώνυμες σπιουνιές ως φερέφωνο της κάθε εξουσίας που του δίνει ένα κοκκαλάκι να γλύψει, για να κάνει τη δουλειά της και μετά να τον πετάξει σαν στυμένη λεμονόκουπα.

  ΕΠΩΝΥΜΩΣ

  Πόπη Σουφλή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κυρια Σουφλή,

  Μην τσαντίζεστε και μην επιτίθεστε.
  Στις ερωτήσεις μπορείτε να απαντήσετε;

  ο άνανδρος 1.54

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητέ 3.13, δεν είχα καμία αμφιβολία περί του αυτοπροσδιοριζόμενου ψευδώνυμου που χρησιμοποιείς.
  Ο καθείς, εφ ω ετάχθει...φίδι στον κόρπο του Δαμιανόγλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τις ερωτησεις θα της απαντησεις?

  ο ανανδρος 3.13

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Απάντηση στις ερωτήσεις
  1. Δικά του, κανένα, αφού ενεργό μέλος του φρόντησε να τα δωρίσει στον ΕΣΕΠΑ.
  2.Απαντήθηκε με την πρώτη απάντηση.
  3.Οσοι πίστεψαν και ετίμησαν το έργο που επετέλεσαν πρωτού ενσωματοθούν στα άσματα των σειρίνων του Δήμου.
  4.Μετά την απομάκρυσνση της αρσενικής Βουγιουκλάκη!!! που ο Δήμαρχος φρόντησε για τις υπηρεσίες πλαστογραφίας του εκλογικού αποτελέσματος να τον χρήση σύμβουλό του.
  5.Οχι, απο τότε που ο Διοικιτής της ΠΥ πήγε μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη με κατηγορούμενο τον Δήμαρχο.
  6.Τα οχήματα και τα πληρώματα του Δήμου, πάντα ήταν ασφαλισμένα (για μετα Κουλουμπή εποχή λέω).
  7.Ζητήθηκε απο τους παράγοντες του Δήμου η απομάκρυνση του κ.Δαμιανόγλου και η αντικατάστασή του απο εγκαθέτους του Δήμου, αλλά η πρόταση δεν ευδοκίμησε.
  Επωνύμως
  Μικρή Λουλού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αρσενική Βουγιουκλάκη - Μικρή Λουλού=0-2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αποκλείεται να είσαι "Μικρή Λουλού", γιατί τους έκανες ρόμπα και ξεσκέπασες το παιχνίδι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Το παιχνίδι της Βουτζαλιώτικης παρέας και του δημάρχου, αποκαλύφθηκε. Εσείς εκεί στον Εθελοντικό Σταθμό, που κάνετε έργο ουσιαστικό και ανιδιοτελές, οργανωθείτε και μην φοβάστε να τα βάλετε με τους γίγαντες με τα ξύλινα πόδια.
  Μην τους φοβάστε.
  Καταρρέουν από τις ανομίες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Να συνοψίσω λοιπόν:
  Εδώ και 2 χρόνια ο σταθμός χωρις την σνεργασία της πυροσβεστικής, κυκλοφορούσε με ανασφάλιστους εθελοντές και οχήματα (εκτος αυτών του δήμου) για να καταντήσει φέτος να μην έχει ούτε φορτηγάκι.
  Ειναι σαφές οτι ο διοικητής του σταθμου έχει ξεπεράσει κάθε επιτυχία!
  Μπράβο μωρη Λουλου που ανέδειξες το έργο του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Τελικά, 6.26, αυτό που συμπέραίνω από όλα τα επαίσχυντα σχόλιά σου, είναι ότι μέχρι χθές, έλεγες ΩΣΑΝΝΑ για τον Δαμιανόγλου και στον Εθελοντικό Σταθμό και όταν σου έταξα "θεσούλα", τον πούλησες.
  Να θυμάσαι όμως, ότι:
  1. Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον ΠΡΟΔΟΤΗ, ουδείς.
  2. 'Οποιος ανοίγει τον΄τάφο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα..
  Και δεν σε σώζουν ούτε οι γνωριμίες, ούτε τα .. μοναστήρια...
  Κι εγώ που πίστευα, ότι η Αξιοπρέπεια ήταν και θέμα ανδρισμού...
  Ούτε το θάρρος να γράψεις με το όνομά σου τα σχόλια δεν έχεις.
  Η κουκούλα του ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ, σου πάει πολύ...
  Αλοίμονο όμως, την ωρα που θα σου την τραβήξουν...και θα φανεί το πρόσωπό σου..
  Και να είσαι σίγουρος, ότι θα το κάνουν οι ίδιοι, που σήμερα σου υπόσχονται ... λαγούς με πετραχείλια. Ξέρεις εσύ ποιούς εννοώ.

  ΕΠΩΝΥΜΩΣ
  Πόπη Σουφλή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αχ κύριε 6,26 μου,
  φένεται ότι δεν διαβάζεις εφημερίδες (Δημότης 20.10.2011)και για αυτό τον λόγο και μόνο σε συγχωρώ και δεν σου καταλογίζω δόλο. Οσο για τους ανασφάλιστους επι "κυβερνίας" σου, δόξα να έχει ο Υψηστος. Μέχρι και 'παράλυτους' με σπονδηλοδεσία πλήρωνε αυτός ο άτυχος πολίτης της Ν.Μάκρης (εσύ Δήμαρχε είμαι σίγουρος οτι το μαθένεις τώρα). Τέλος, το μπράβο το δέχομαι, οτι ειμαι μωρή όμως δεν θα στο συγχωρήσω γιατί τα άπλιτα, τα υπερτιμολόγιμένα, τα αλλού για αλλού κονδήλια πληρωμής εργατικού προσωπικού κλπ., τα γνωρίζουμε καλά και απο μωρό-ή και τρελό μαθένεις την αλήθεια, μην το ξεχνάς και με την ευκαιρία πές το και στον Δήμαρχο.
  Οι γνωριμίες και τα ...μοναστήρια... κυρία Σουφλή μου, επιτελούν, οι μεν πρώτοι(..γνωριμίες..) εξηπηρτήσεις μέχρι να κάνουν την δουλειά τους και μετά σε πετούν στα αζήτητα, και τα δευτερα(..μοναστήρια..)δεν σώζουν, αλλά συγχωρούν τους αμαρτολούς, έστω και εαν αυτοί δεν το ζήτησαν. Αλλωστε ο εκκλησιασμός γίνεται αδιαλήπτως και αφορά όλους, αχάριστους, ευεργετιθέντες και πονηρούς, τελώνες και λοιπους άπιστους και σε όλες τις εκκλησίες και μοναστήρια του τόπου μας, ειδικα τις ξανθιές, αρσενικές και θυλικές θεατρίνες. Οσοι αποπειράθηκαν πολιτιστικά στο παρελθόν, ξέρουν οτι ο ευεργετιμένος ειναι και ο αχαριστος, άλλωστε οι τραπεζες με τους υπαλλήλους τους μόνον τόκους ξέρουν να ζητάνε.
  Επωνύμος
  Μικρή Λουλού (οχι μωρή)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανωνυμία πέφτει εδώ μέσα τόσο πολύ φοβουνται όλοι να αναφέρουν το όνομά τους ή ντρέπονται? Επειδή είμαι εθελόντρια και δεν πρόκειται ποτέ να μπω στο κοπάδι των προβάτων με την ελπιδα να με αγαπήσει ο λύκος .... θέλω να τονίσω στον ανώνυμο 6,26 για τα καλοπροαίρετα σχόλια του, επισημάνσεις και ερωτήματα πιο πάνω ότι εμείς οι εθελοντές του εθελοντικού πυροσβεστικου σταθμού ΟΥΔΕΠΟΤΕ στις συζητήσεις μας αναφερθήκαμε για ανάγκη ασφάλισης των εθελοντών μας και ΟΥΔΕΠΟΤΕ τέθηκε τέτοιο θέμα. Πως λοιπόν εκφράζει τέτοια άποψη που δεν αφορά τον δικό μας εθελοντικό σταθμό αλλά μάλλον αυτόν που ασχολείται εκείνος και να μην μεταφέρει ξενόφερτες ιδέες και κουκούλες που τον αφορούν ώστε να ενσπείρει δαιμόνια στην περιοχή που να φαίνεται ότι τις σκέψεις αυτές τις κάναμε
  εμείς. Είναι κινήσεις και τοποθετήσεις θεωρώ της ηλικίας του και του τρόπου που σκέφτεται αλλά τον μάθαμε πλέον. Οπως και για τα αυτοκίνητα υπήρχαν όλο το καλοκαίρι 4 αυτοκίνητα που χρησιμοποιουσαμε και τα οποία κυκλοφορουσαν νόμιμα με πινακίδες και ασφάλεια με τη συνδρομή και την συνεργασία του δήμου μας. Εάν χρειαστεί στο μέλλον πιστεύω ότι με αυτόν το διοικητή που έχουμε θα υπάρξει η δυνατότητα να έχουμε και άλλα αυτοκίνητα ΠΑΝΤΟΤΕ με καθαρους τρόπους. στη διάθεση σας χωρίς κουκούλα Λιάνα Κωνσταντίνου Εθελόντρια Πυροσβεστικου Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά στην Ελληνική πραγματικότητα επικρατούν τα προσωπικά συμφεροντα.
  Διαβαζω αηδιασμένος αυτές τις γελοιότητες που έχετε ξεστομίσει όλοι ανεξαιρέτως.
  Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μιλησετε για τον Σταθμό; ο Διοικητής σίγουρα όχι, τον ρώτησα και μου απάντησε οτι ούτε για το άρθρο γνωρίζει κάτι, ούτε για τα σχόλια των "υποστηρικτών" του.Οι αξιωματικοί επίσης δεν έξουσιοδότησαν κανέναν, τους ρώτησα και αυτούς.
  Το μόνο που καταφέρατε είναι να διαλύσετε ότι είχε μείνει όρθιο απο την ενότητα του Σταθμού, να προσβάλετε εθελοντές,το έργο τους και να αποδομίσετε όποια αξία είχε.
  Κα Σουφλή το άρθρο σας χρειάζεται ανασκόπηση, έχετε πεί πράγματα που δεν ισχύουν, άνανδρε ηρέμησε έτσι δεν βγαίνει άκρη, Λουλού τα λόγια σου είναι ακατάληπτα και προφανώς νομίζεις ότι έτσι θα κατατροπώσεις την Δημοτική αρχή.Το μόνο που κατάφερες είναι να τους δικαιώσεις σε μερικά πραγματα τουλάχιστον. Λιάνα κάνεις λάθος, βεβαίως είχαν τεθεί ζητήματα ασφάλειας (οπώς και πολλά άλλα). Δεν είναι όμως δουλειά σου ούτε να τα εξιστορίσεις, ούτε να τα λύσεις. Για την δουλειά αυτή υπάρχουν Διοικητής και αξιωματικοί. Αν χρειαστούμε την συμβολή σου θα σε ενημερώσουμε.
  Τέλος απαιτώ απο όλους να κόψετε αυτούς τους σχολιασμούς γιατι οχι μόνο δεν βοηθάτε, αλλα προξενείτε ανυπολόγιστη ζημιά.

  Εντίμως,

  Γιώργος Χατζηανδρέου
  Εθελοντής Υποπύραρχος ΠΥ.Σ.ΕΘ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ