Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΣτη συγκεκριμένη περίπτωση μια πρόσκαιρη νίκη κατά της Τουρκίας θα είναι σκηνοθετημένη για μια μεγάλη ήττα λίγο μετα…. 

Γιατί μόλις ρίξουν τον Ερντογάν τότε αναλαμβάνουν τα πιστά σκυλιά του ΝΑΤΟ, οι οπαδοί του Γκιουλέν. 

Κάπου εκεί αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τη χωρα μας καθως είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσουν δυναμικά ότι έχουν ‘’γκριζάρει’’. 

Και τότε  θα έχουν τις ευλογίες της Αμερικής...

Δυστυχώς, σε όσα έχει γράψει μέχρι σήμερα και έχουν αναρτηθεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχει επαληθευθεί...

Χαίρει της εμπιστοσύνης μου, γιατί είναι πραγματικός ΕΛΛΗΝ!


Καλλιόπη Σουφλή


Όλα δείχνουν , αρκετά καθαρά θα έλεγα, ότι περισσότερο από όλους επιδιώκουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο οι αμερικανοί. 

Ο λόγος είναι πια ξεκάθαρος. 

Πρεπει οπωσδήποτε να ρίξουν τον ανυπάκουο Ερντογάν και να διαλύσουν την πρόσφατη λυκοφιλία Τουρκίας – Ρωσίας.

Οι αποδείξεις και τα σημάδια που δείχνουν τους σχεδιασμούς των αμερικανων γύρω από αυτό το θέμα είναι ορατοί. 

Οι Βρετανοί μέσω της Guardian βλέπουν εκτός από θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας και την απουσία μηχανισμού στο ΝΑΤΟ που θα μπορούσε να εκτονώσει τη διαμάχη μεταξύ δυο μελλών του…. 

Το νόημα είναι διττό… κλείνουν το μάτι και στην Τουρκία και στην Ελλάδα…. ο πιο υπάκουος θα έχει την εύνοια του ΝΑΤΟ! 

Και επειδή ο Ερντογάν αποκλείεται να υπακούσει έχουμε τους ελληνοφώνους προσκυνημένους να δώσουν γη και ύδωρ στους αμερικανούς….. 

Μαλιστα οι βρετανοί δηλώνουν σίγουροι ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά σε περίπτωση πρόκλησης από τους τούρκους. 

Λίγο σαν εσκεμμένος ‘’ερεθισμός’’ των τούρκων δεν σας μοιάζει; 

Ιδιαιτέρα η αναφορά στον αποδυναμωμένο στρατό της Τουρκίας εξαιτίας των διώξεων του Ερντογάν στους στρατιωτικούς μοιάζει σαν προμελετημένη καταδικαστική απόφαση των ενεργειών του ενώπιων του τουρκικού λάου για κάτι που πρόκειται να συμβεί…..

Ο αγωγός EAST MED προωθείται δυναμικά και αυτός είναι και ο λόγος που οι τούρκοι έχουν πυκνώσει τις απειλές και τα στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Κύπρο. 

Στο ίδιο μήκος κόμματος όμως σπεύδουν και οι ισραηλινοί στη περιοχή με αεροπορία και ναυτικό για να υπενθυμίσουν στους τούρκους ότι θα υπερασπίσουν τα συμφεροντα τους που εκτός από τα κοιτάσματα περιλαμβάνουν και τον εν λόγο αγωγό. 

Μόνο που αυτός ο αγωγός αφήνει έξω την Τουρκία από το ενεργειακό παιχνίδι….. 

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη….


Βγήκε είδηση ότι οι αμερικανοί θέλουν να ανανεώσουν τη σύμβαση της βάσης της Σούδας για πέντε χρόνια αντί για ένα όπως συνήθως! 

Και μαλιστα σκοπεύουν να την αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο και να υποβαθμίσουν αυτή του Ιντσιρλίκ  που συχνά γίνεται αντικείμενο εκβιασμού από τη μεριά της Τουρκίας. 

Συγχρόνως ο μόνιμα στα τέσσερα ‘’Συγκαμένος’’ υπουργός εθνικής άμυνας εμφανίζεται τελευταία πολύ τσαμπουκαλεμενος και γεμάτος σιγουριά για μια δυναμική και αποφασιστική απάντηση της Ελλάδας σε οποιαδήποτε πρόκληση της Τουρκίας.  

Πόθεν έσχες μίστερ ; 

Σίγουρα κάτι έχει συμφωνήσει με τους αμερικανούς αλλιώς πως; 

 Να σας υπενθυμίσω εδώ και πρόσφατες δηλώσεις των αμερικανων ότι σε περίπτωση θερμού επεισοδίου Ελλάδας – Τουρκίας η Ελλάδα θα υπερισχύσει !!!!!!! 

Και το λένε αυτό οι μόνιμα εχθρικοί στα εθνικά μας θέματα αμερικανοί !!!!!

Εκτός βέβαια από την πτώση του Ερντογάν δεν πρεπει να ξεχνάμε το σταθερά μεγάλο ενδιαφέρον των αμερικανων , και όχι μόνο , για τον τεράστιο ορυκτό πλούτο του Αιγαίου και ιδιαίτερα μετα τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι τα κοιτάσματα της Κρήτης είναι υπερδιπλάσια από ότι γνώριζαν μέχρι σήμερα…. 

Θέλουν λοιπόν οπωσδήποτε ανακήρυξη ΑΟΖ για την έναρξη άντλησης των ενεργειακών πόρων. Θα έχετε παρατηρήσει τελευταία διάφορους ‘’καθηγητές’’ και δημοσιογράφους’’ να τονίζουν την αναγκαιότητα ανακήρυξης ΑΟΖ. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεκαθαρίσουν οι αμερικανοί τα συμφεροντα τους στο Αιγαίο. 

Και φυσικά πάντα σε βάρος της χώρας μας. (Περισσότερα στο άρθρο: ‘’Η Ελλάδα θα πληρώσει και πάλι τα σχέδια των αμερικανών. Θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο με έντονο γεωπολιτικό πρόσημο.’’) (εδώ)

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: 

‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’…. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μια πρόσκαιρη νίκη κατά της Τουρκίας θα είναι σκηνοθετημένη για μια μεγάλη ήττα λίγο μετα…. 

Γιατί μόλις ρίξουν τον Ερντογάν τότε αναλαμβάνουν τα πιστά σκυλιά του ΝΑΤΟ, οι οπαδοί του Γκιουλέν. 

Κάπου εκεί αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τη χωρα μας καθως είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσουν δυναμικά ότι έχουν ‘’γκριζάρει’’. 

Και τότε  θα έχουν τις ευλογίες της Αμερικής. 

Τα στενά είναι πολύ βασικά για τους αμερικανούς. 

Και δυστυχώς είναι στα χέρια των μεγαλύτερων εχθρών και γειτόνων μας. 

Η Αμερική θέλει οπωσδήποτε να τα ελέγχει μέσω ενός πιστού συμμάχου της. 

Κι αν για λίγο ο Ερντογάν βγήκε από το μαντρί το βέβαιο είναι ότι θα επιστρέψει, και μαλιστα δυναμικά, ο επόμενος….


ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Μωρε, τ'αμερικανάκια θέλουν να κοπή το αιγαίο στη μέση, αρχικά για το
  θέμα της υποθαλλάσιας οροσειράς Λομονόσωφ (για όσους ξέρουν), αλλά τώρα
  και για να κόψουν το δρόμο των Ρώσων προς την Συρία. Επιπλέον θα
  εξαναγκάσουν την Ρωσία να κανει την πρώτη κίνηση. (βασική επιδίωξή τους).
  Μόνο που τώρα...μάλλον είναι αργά για τ'αμερικανάκια, καθ'όσον ο
  Βλαδήμιρος έχει βγάλει πολλά όπλα ανώτερα παο τα δικά τους, και η Κίνα
  έχει καρδαμώσει χαρακτηρηστικά...
  Αν κάνουν την μ@@#$ θα το φάνε το κεφάλι τους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. παντως θα ειναι ενα χτυπημα που θα μας ταρακουνησει ψυχικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κυρία Πόπη, γιατί επί τόσες ώρες δεν έχετε βγάλει άχνα για τα δύο φονικά απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα; Αλλοδαποί οι δράστες, Έλληνες τα θύματα. Μάς σκοτώνουν μέσα στην Πατρίδα μας κι εσείς αδιαφορείτε

  http://www.protothema.gr/greece/article/668869/htupaei-kokkino-i-eglimatikotita-duo-dolofonies-ilikiomenon-sto-kedro-tis-athinas/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί είμαι... λαθρολάγνα!
   Ρε δε μας χαιρετας, λέω εγώ;
   Άνοιξε δικό σου blog και ανέβαζε ότι θέλεις.
   Κριτική, δέχομαι από καλόπιστους, και όχι από μαλάκες ή μαλακισμένες.

   Διαγραφή
 4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!!!
  ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Για τον λόγο του θερμού επεισοδίου,είμαι απολύτως σύμφωνος πόπη,αλλά σε ό,τι αφορά αυτούς που βρίσκονται πίσω, μόνον ο Γκιουλέν δεν είναι. Ψάξε τις αχιβάδες-παλιό ινδιάνικο παραμύθι,τουτέστιν ψάξε αυτούς που βρίσκονται στις τρύπες,ψάξε τους "περιούσιους" και τον παλιό αρχηγό τους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θα μας γαμισουν τα πρεκια οι τουρκοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αντικειμενικά αν Το δεις, Οι Προφητείες έχουν πάντα Τα ΡΊΣΚΑ Τους αφού, ως μη αναφορές σε γεγονότα επισυμβάντα, δεδομένα και (ως εκ τούτου) καρατσεκαρισμένα αλλά, ΑΝΤΊΘΕΤΑ, προρρήσεις, ''αναγνώσεις'' και ''αποκαλύψεις'' μελλούμενων γεγονότων από χαρισματικούς, ενορατικούς ''διαμεσολαβητές'' μεταξύ Υπερφυσικής-Θεϊκής ''ΟΝΤΌΤΗΤΑΣ'' και ανθρωπότητας, μπορεί Να ''βγουν'' ή να Μη ''βγουν'', Να ''βγουν'' Έτσι ή να ''βγουν'' Αλλιώς είτε ''ατυχήσασες'' να καταλήξουν άδοξα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
  Συνελόντι ειπείν Οι Προφητείες δεν είναι Εύκολη Δουλειά, όπως νομίζουν μερικοί, πολλώ δε μάλλον γιατί Πατροκοσμάδες, Παΐσιοι, Εφραίμ της Αριζόνας κ.λ. Άγιοι Πατέρες, ταγμένοι για Την Αγιοκατάταξή Τους, έβαλαν ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών των fun Τους. Δυστυχώς, Η Νέα Γενιά Προφητών Την ''είδε Απαισιόδοξα'' κι επέλεξε να κηρύττει την Ηττοπάθεια αντί να εμψυχώνει ένα διαχρονικά Ηρωικό, Περήφανο κι Αδούλωτο Λαό που φύλαξε, όλα αυτά τα χρόνια, Την Πολεμική Του Αρετή αποκλειστικά για Εξωτερικούς Κινδύνους.
  Κι, εν προκειμένω, ερωτάται Ο Προφήτης Προφητείας ντουμπλ φας, της οποίας τα ''επεισόδια'' μπορούν κάλλιστα να ''διαβαστούν'' κι Ανάποδα:
  Γιατί να μην προηγηθεί μία Μεγάλη Νίκη, με την οποία θα πάρουμε ολάκερη τη Τουρκιά και λίγο μετά να ακολουθήσει μία σκηνοθετημένη ήττα, με την οποία θα χάσουμε κάποια από τα εδάφη της αλλά Όχι και Τη Πόλη ;

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γιατί Αυτή Η Προφητεία να μην έχει Την Εγκατάσταση Του Γιάννη Μπουτάρη, ως Δημάρχου πλέον του διευρυμένου Καποδιστριακού Δήμου Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πόλης ;
  Γιατί να μην έχει Τον Γιάννη Μπουτάρη, ως Ιδανικό κι Άξιο Εκφραστή Της Ελληνοκεντρικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, ανεβασμένο στους ώμους ένθερμου οπαδού Του να εκφωνεί πανηγυρικό ''δεκάρικο'', καταχειροκροτούμενος από το μέγα πλήθος με το μέγα πάθος για τις τις πρώην Αλύτρωτες και, μετά Νίκην, Λυτρωμένες Πατρίδες ;
  Γιατί να μην έχει Τον Γιάννη Μπουτάρη, ως Ιδανικό κι Άξιο Εθνάρχη, να καταθέτει στεφάνι στον ανδριάντα του Μπιουλέντ Ετζεβίτ, καταχειροκροτούμενος από το μέγα πλήθος με το μέγα πάθος για την Ένωση Ελλάδας και Κύπρου ;
  Γιατί να μην έχει Τον Γιάννη Μπουτάρη, ως Ιδανικό κι Άξιο Εκφραστή Της Λαϊκής Ενότητας, να βραβεύει αριστεύσαντες ισλαμιστές μαθητές στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου ''Αμπντί Ιπεκτσί'' της Πόλης ;
  Γιατί να μην έχει Την Επανενθρόνιση Του ξεμαρμαρωμένου Βασιλιά στην Αγιά Σοφιά χοροστατούντων Του Οικουμενικού Πατριάρχη μετά Του Πάπα ;
  Γιατί να μην έχει Την Κα Ελένη Λουκά που, διαφωνώντας επί Του Τελετουργικού, με την πολιτισμένη διαμαρτυρία Της μετατρέπει, μέσω της αναμετάδοσης από τα ξένα ΜΜΕ, Την Υπέρλαμπρη Τελετή σε Παγκόσμια Ατραξιόν ;
  Γιατί να μην έχει ειδική αναφορά στο γεγονός ότι Η new look Αυτή Ζαν Ντ' Αρκ Των διαχρονικοεμμονικολυτρωτικών Της Οραμάτων ''έβαλε'' κιλά, θυσιάζοντας την ιδανική Της ''γραμμή'', για να μην μπορούν τα ΜΑΤ να την απομακρύνουν ''σηκωτή'' απ'όπου Το Χρέος Της Φύλαξης Ελληνοχριστιανορθοδόξων Θερμοπυλών Την καλεί ;

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γιατί να μην έχει ειδική αναφορά στο γεγονός ότι Ο Νέος Έλληνας Μεσσίας by Παναγιώτης Τραϊανού, ΕΑΜ Β' και Θεωρία του Υδροχόου, σε συνέντευξη που έδωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο Της Πόλης δήλωσε σε ξένους δημοσιογράφους ''Πάνω από Μεσσίας είμαι Έλληνας, ταγμένος να χύσω και τη τελευταία ρανίδα από το αίμα μου για Του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία'', καταχειροκροτούμενος από το μέγα πλήθος με το μέγα πάθος για την Ελληνική Καταγωγή Του Υπερεξουσιαστή Των Εξουσιαστών, Επικυριάρχων Του Πλανήτη ;
  Γιατί να μην έχει Τον Γιάννη Μπουτάρη, ως Ιδανικό κι Άξιο Πανηδονιστικοαπελευθερωτή, να χαιρετάει από εξέδρας το Α' Ελληνοτουρκικό Gay Parade Περηφάνειας για την αλληλογνωριμία, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανταλλαγή πολιτισμών μεταξύ των δύο, ένθεν κακείθεν του Αιγαίου, φίλων, γειτόνων και συμμάχων Λαών ;
  Γιατί να μην έχει Τον Γιάννη Μπουτάρη, ως Ιδανικό κι Άξιο Οικοδεσπότη, να δεξιώνεται, με ονειρεμένο μπουφέ, Τους Πολιτικούς Του Φίλους στη ''Λέσχη Ελληνοτουρκικής Φιλίας'', προσφέροντάς Τους αναμνηστικό αυτοφωτιζόμενο μπρελόκ κλειδιών με την προτομή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ;
  Γιατί να μην έχει τα μισοτηγανισμένα ψάρια που, με Τη Πτώση Της Πόλης, σαλτάρανε από το τηγάνι του καλόγερου στο Βόσπορο, μετά μετάνοιαν και συμμόρφωσιν προς την κακιά τους τη μοίρα, να ξαναγυρίζουν στο τηγάνι του καλόγερου για τη δικαίωση της γαστρονομικής του επί της γης Αποστολής και, κυρίως, για να πάψει Η κυρά Δέσποινα να κλαίει και να πολυδακρύζει, σίγουρη πιά πως ήρθαν οι Χρόνοι κι οι Καιροί που πάλι Δικά Μας Είναι ;
  Χωρίς να θέλω να γίνω Μάντης Κακών πιστεύω πως, εκούσια ή ακούσια, Η Νέα Γενιά Προφητών θα βάλει Τη Ταφόπλακα στο Κεφάλαιο ''Προφητείες'', στερώντας Τους Τη Μοναδική Μαγεία Της Ψευδεπίγραφης Ελπίδας, μετά λιμούς, σεισμούς, κατακλυσμούς και καταποντισμούς, Θεία Χάριτι HAPPY END.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ