MenuΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

ΝΟΜΙΜΑ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΟ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Πόπη Σουφλή


Του Αθανασόπουλου Περικλή
 

Τα σοβαρότερα θέματα που θέλει να διεκπεραιώσει , συμφώνα με το πρόγραμμα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι τέσσερα.
1. Η ένταξη στην αγορά εργασίας – ημιελληνοποίηση των .....


2.000.000 λαθρομεταναστών.
 

2. Η οριοθέτηση των οικονομικών ζωνών ώστε να έρθουν να μετεγκατασταθούν οι ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ και γενικά Ευρωπαϊκών συμφερόντων επιχειρήσεις από τις αναδιατασσόμενες χώρες της Αφρικής και της Ασίας (ΙΝΔΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, κλπ).
 

3. Η "αναίμακτη" συμφωνία για την διαχείριση του ορυκτού πλούτου.

4. Η αναίμακτη" συμφωνία για την διαχείριση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.
 

Για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα παραπάνω έχει σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα το οποίο στην χώρα μας άρχισε να εφαρμόζεται αμέσως μετά την παραίτηση από το πολιτικό σκηνικό του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Συγκεκριμένα,
Ο διεθνής υπερατλαντικός παράγοντας φρόντισε να αποσταθεροποίηση την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου βγάζοντας από την μέση οποιοδήποτε εμπόδιο εύρισκε μπροστά του ξεκινώντας από την ΛΥΒΙΗ στη συνέχεια την ΑΙΓΥΠΤΟ την ΣΥΡΙΑ και σήμερα συνεχίζει με την ΤΟΥΡΚΙΑ.

Από την άλλη ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌΣ παράγοντας διαμορφώνει την Ελλάδα σαν χώρα προτεκτοράτο ως μια οικονομική ζώνη ευρωπαϊκών συμφερόντων ( ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ).

Για να μπορέσουν να εφαρμοστούν αυτά απαιτείται νομοθετικό πλαίσιο νομιμοποίησης και εξομοίωσης του Ελληνικού λαού με τους λαθρομετανάστες και επιβολή της ισότιμης αναγνώρισης (ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ).
Τα χρονικά περιθώρια που έχει τρικομματική Ελληνική Κυβέρνηση για να υλοποιήσει τα παραπάνω είναι μέχρι τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ εκλογές και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διαταραχθεί η κυριαρχία της ΜΕΡΚΕΛ.

Μέχρι τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πρέπει όλα να πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα που δεν επιτρέπει κοινωνική εξέγερση στην Ελλάδα γιατί θα αποσταθεροποιήσει όχι μόνο την Νότια Ευρώπη αλλά κυρίως το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα, με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκλογή της ΜΕΡΚΕΛ.

Αφού τελειώσουν οι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και κερδίσει η ΜΕΡΚΕΛ, τότε όλα τα παραπάνω θα υλοποιηθούν και μάλιστα σύντομα οπότε η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη.

Τι θα γίνει αμέσως μετά τις Γερμανικές Εκλογές;


Άμεση οριοθέτηση μεγάλου μέρους της ΘΡΑΚΗΣ και της ΚΡΗΤΗΣ ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ και άμεση μετεγκατάσταση των ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ επιχειρήσεων στις περιοχές αυτές με την εγκατάσταση περίπου 800.000 λαθρομεταναστών με τις οικογένειες τους περίπου 2.000.000.
Υπογραφή διεθνών συμβάσεων για τους υδρογονάνθρακες.
Οριστικοποίηση της «εκχώρησης» της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.
Απαίτηση της Ευρώπης για την ύπαρξη ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ώστε να υπερασπίζονται οι επιχειρήσεις τους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τότε τα σύνορα της Ελλάδας θα γίνουν πραγματικά σύνορα της Ευρώπης.
Απαίτηση της Ευρώπης για την ύπαρξη ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ώστε να διασφαλίζεται η νομιμότητα των συμφερόντων τουςhttp://thoureios.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4317.htmlΠηγή

Δημοσίευση σχολίου

  1. Γεια σας φίλοι........Το φαλακρό υπόθετο -δενδιας- προωθει νομοσχέδιο για την συγκεντρώσεις !!! Τυχαίο ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!! Οπως έλεγα και σε προηγούμενα σχόλια μου αυτοί οι υπάνθρωποι εχουν κάνει σημαία τους το "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". Τρέμουν στην ιδέα της συσπείρωσης των ελλήνων,φοβούνται σαν το διάολο το λιβάνι την εξέγερση και ανησυχούν μήπως πάρουμε χαμπάρι το λεχθέν απο τον εβραίο Κίσινγκερ,οτι δηλαδή αν οι έλληνες καταλάβουν τη δύναμη και την αξία τους θα κάνουν ανατροπές.....Γιατί λοιπόν καθόμαστε?? Βέβαια το να συμβεί -αμήν και πότε- αυτό μέσα στο καλοκαίρι θα ειναι μείον οσον αφορά τον τουρισμό και φυσικά δεν θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή λόγω απασχόλησης,αλλά κάποτε -και γρήγορα- πρέπει να αποφασίσουμε να πάρουμε την ελλάδα πίσω πρίν ειναι πολύ αργά.....Πρίν λίγο εβλεπα το Σαμαρά να δίνει υποσχέσεις για τις σκουριές και συγκεκριμένα στους εργαζόμενους της εταιρείας χρυσού και κάποιοι εκτός του χειροκροτήματος φώναζαν "εισαι παλικάρι" !!!!!!!!!!! Ποιόν ??? Το μεγαλύτερο ψεύτη που πέρασε μέσα από το "ναό της δημοκρατίας"!!!!!!!!!!!! Πάγωσα στη σκέψη πόσους εχει τέτοιους η ελλάδα που βλέπουν τη καταστροφή τους ολοζώντανη μπροστά τους και τη χειροκροτούν.Πόσοι μικροί και ανενγκέφαλοι υπάρχουν που σκύβουν "γόνυ καρδίας" σε δοσίλογους και προδότες...!!!!! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.....ΔΟΥΛΟΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ!!!! ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ

 
Top